sandraalgotsson

bara sandra,

sommarlov

Kategori: Allmänt

Underbart väder ute och har varit det i några dagar, kan inte bli mycket bättre än så. ska snart iväg och träna spinning, gäller att fortsätta att träna även ifall det är sommar. :)
Jag känner verkligen för att umgås med mina underbara vänner och göra något kul och galet! tror jag ska höra med dem vad de har för sig ikväll!
imorgon blir det nog en sväng till mormor med mamma, var längesen nu! Sen på kvällen hoppas jag på något skoj!
Bara en och en halv vecka kvar tills jag börjar jobba så gäller att njuta nu! har i och för sig både fjällbacka och grekland att se framemot och att få spenader tid med mina bästaste och min daniel.

Du gör mig till den
Lyckligaste flickan i världen!

längtan.

Kategori: Allmänt

saknar dig

idag är det treornas bal och ska bli väldigt spännande att se alla fina klänningar och håruppsättningar, tänk att det bara är ett år kvar tills det är min och flickornas tur! längtar som en galning. hoppas på att jag kan få lite insperation idag till min klänning.
ännu bättre är att det är ungefär en vecka kvar tills de efterlängtade sommarlovet. kan det bli så mycket bättre? tror inte det. tror att det kommer bli en kanonsommar också!

pusspåer

sommarkänsla!

Kategori: Allmänt

nu är det måndag igen, måndagen efter jag tror nästan den bästa och overkliga helgen i mitt liv.
jag är helt otroligt lycklig just nu och det känns så bra!

Måndag är ju som sagt, hade min sista matteB lektion idag, snacka om att det kändes skönt att lämna in matteboken idag! sen hade jag idrott skulle springa 3.3km men i denna värmen gick det bara inte fick avbryta efter andra varvet av tre, så blir att springa om imorgonbittig, får hoppas det är lite svalare då. Så man inte svimmar av, av värmeslag!
Snart dags för ett svettigt spinningpass följt av ett bodybalans pass. inte ens 2 veckor kvar i skolan så gäller att ligga i in i det sista! sen blir det plugg för hela slanten.. suck. man kan ju tro att när man har mindre än 2 veckor kvar så ska det vara ganska lugnt men inte för EP2 inte..

soliga krarmar,sandra