sandraalgotsson

bara sandra,

Where are you christmas?

Kategori: Allmänt

jaaa, ibland känns det så.
julen är inte alls som den var när man var liten, när man var liten var hela december en lång väntan på den stora dagen, julafton. första december då julklandern började kändes det som att julafton var hur långt borta som helst. minst ett helt år.  och för att inte tala om julklanender som var hur bra som helst, greveholm pelle svanslös gick på tv, vem kommer inte ihåg dem? idag är det hur dåliga och inte alls julmysiga kalendrar som går på tv:n. ingen julkänsla alls.
advent var jättemysigt man tände ljus och bara myste hela dagen lång, lucia var något alldeles speciellt, då man i skolan hade lussetåg och sjöng och uppträde för nära och kära. idag i skolan är det någon dålig tjej som inte alls kan sjunga och det är ingen känsla alls. jag undrar vad julen är någonstans?
några av mina vänner gillar knappt ens julen längre. jag älskar den, men känslan som man hade när man var liten finns inte kvar. .
förutom då den kommer smygande den 23 december då man sitter uppe extra länge och spelar bingolotto med familjen precis som när man var liten, äter julgodis och skinka som precis kommit ur ugnen, då är det jul precis som när man var liten.  då är det jul igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: