sandraalgotsson

bara sandra,

sommarnatt

Kategori: Allmänt

Lördagen blev kanon! :)

Började dagen med att åka till nellyoutlet med Maria! hade hoppats på att hitta en klänning för kvällen men icke då! Kom hem med tre par trosor och en tröja till pappa som han själv betalade! Plånboken var riktigt glad och jag var ändå ganska nöjd. Bättre att köpa saker man verkligen vill ha än att köpa saker bara för att det är "billigt"! Jag och maria tyckte det nästan bara fanns svarta och höstiga kläder, inte så kul när sommaren står för dörren!

Efter det åkte vi och köpte varsin sallad på napoli och åt ute på min altan! jag fick en liten stund på mig att byta om sen åkte vi hem till maria där vi sminkade oss och Maria byte om. Satte oss sedan på hennes altan och drack rosevin och hade supermysigt! Vid sju kom Elin samtidigt som Carolina och hennes Jacob kom för att hämta oss och köra oss till varberg! Väl i varberg mötes vi av strålande solsken och en sommarfin Stephanie!, en riktig sommarkväll! Satte oss på klipporna och myste med lite snacks och gott! Träffade Mimmi som jag inte sett sen studenten! Riktigt roligt :) Så vi joinade henne och hennes sällskap tills det var dags att gå in till stan och Oscars! Jag och Carro sällskapade in!  Hade så himla roligt där inne! Faktiskt första gången jag var där men inte sista! Jättehärliga människor också! träffade många av mina flickor, dansade med dem och drack strawberry daquri! :) Mums!
Vid ett, halv två blev vi hungriga och gick till calpino och tog den traditionella kebebrullen!
Halv tre ungefär kom Jacob, jag somnade i bilen och vaknade till lagom när vi var i Skene! I säng vid fyra och upp vid nio för att jobba klockan tolv!
Men har verkligen haft en super helg :) Tack alla !




Kommentarer

  • Elin säger:

    Jätte trevlig kväll! Tack så mycket! :) nu sitter jag på jobbet och har ingenting att göra igen haha

    2011-06-13 | 11:56:07

Kommentera inlägget här: