sandraalgotsson

bara sandra,

Where are you christmas?

Kategori: Allmänt

jaaa, ibland känns det så.
julen är inte alls som den var när man var liten, när man var liten var hela december en lång väntan på den stora dagen, julafton. första december då julklandern började kändes det som att julafton var hur långt borta som helst. minst ett helt år.  och för att inte tala om julklanender som var hur bra som helst, greveholm pelle svanslös gick på tv, vem kommer inte ihåg dem? idag är det hur dåliga och inte alls julmysiga kalendrar som går på tv:n. ingen julkänsla alls.
advent var jättemysigt man tände ljus och bara myste hela dagen lång, lucia var något alldeles speciellt, då man i skolan hade lussetåg och sjöng och uppträde för nära och kära. idag i skolan är det någon dålig tjej som inte alls kan sjunga och det är ingen känsla alls. jag undrar vad julen är någonstans?
några av mina vänner gillar knappt ens julen längre. jag älskar den, men känslan som man hade när man var liten finns inte kvar. .
förutom då den kommer smygande den 23 december då man sitter uppe extra länge och spelar bingolotto med familjen precis som när man var liten, äter julgodis och skinka som precis kommit ur ugnen, då är det jul precis som när man var liten.  då är det jul igen.

skidor

Kategori: Allmänt

nu är jag hemma igen efter några dagar i underbara sälen med familjen och joakim :) hade det riktigt härligt, massa snö och mys. själva åkandet kunde gått lite bättre för både min och mammas del, men det var faktiskt pjäksorna som var förstora, så kom inte och säg något annat. :)

idag var det julavslutning i skolan, så  nu har jag äntligen jullov!
vi på ep har en tradition att ge varandra en julklapp, förra året fick jag en rå fisk! tack för den.
och i år fick jag vissna plastblommor, går framåt iallafall..

nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka till kinna och handla lite julklappar, är snart färdig och det känns super!
sen blir det kanske ett pass på gymmet, får se om jag orkar det eller inte . det är ju faktiskt jul då får man lov att vara lite slöare än vanligt.
Hoppas ni får det superlov allihop! /sandra 

                                                                    

te?!

Kategori: Allmänt

jag har nog fått temani om man nu kan få det, dricker det hela tiden.
beroende? ja!





 

otur

Kategori: Allmänt

idag har jag haft otur, på idrotten idag så hade vi basket som faktiskt är väldigt kul, eftersom jag har spelat det så kan jag sporten till skillnad från många andra så det blev inte lika kul som det kunnat bli.
Men iallafall, jag skulle rädda bollen innan den gick i och ramlade riktigt rejält, så nu är hela mitt höger knä uppsvält med skrapsår och blåmärken. och på mitt vänstar är det blåmärken och skrapsår. så jag fick ha is på mitt knä idag. det gjorde inte så ont till en början men efter en stund när jag började bli kall igen gjorde det skit ont..
så nu sitter jag här och har jätteont i mina knän.. är nog ingen fara men svider och dunkar.
dum och träningsnarkoman som man är skulle man promt till gymmet och köra både spinning och bodybalans, kanske inte var ett så smart val.. så nu är det att vila knät hela kvällen innan jag ska somna sött. vilket jag nog ska göra känner att ögonen är tomma.

Åh :) bara 16 dagar kvar till jul. min favorit högtid, älskar allt som har att göra med jul! så jag storm trivs just nu i vinterkylan, nu fattas bara lite snö också.

pokerface, s

Kristoffer Hedberg

Kategori: Allmänt

Nyanser av grått

Du sa att vi måste fly härifrån stan, men måste vi inte hitta hem först
Nej, jag vill inte fastna här, leta streckkoder på ICA eller vända hamburgare hela jävla dan
Jag är så trött på ditt tjat om att en dag kommer allt bli bra, du kan inte skriva en enda sång som ger liv åt all denna grå betong
Ja, du har ju en snabb bil vi kan väl dra redan idag, jag har packat väskan, kollat kartan, USA eller Moskva
Jag skiter väl i vilket jag vill bara glömma bort dessa 20 år i nyanser av grått

Det enda som har hänt här på 20 långa år är att radhusen har bytt färg
Jag är så trött på den rökblå himlen från vår industri och att låtsas leva livet som en Svensson
Inga fler vaga undanflykter, jag vill bli berusad av något annat som kan göra mig nykter
På studenten sjöng vi en tonlös melodi och innan vi fattat hade vi dödat vår enda fantasi
Ett lågtryck faller tungt över taken, om du ska sova får du göra det vaken, för vi drar

Längs E20 söderut förbi Malmö över bron och genom Danmark
Här lyser inga neonljus, här blinkar inga stjärnor, här finns bara sotiga drömmar
Jag frågade försynt vill du fly till varma länder? För jag vill bara bli kysst av dina läppar och smekt av dina händer
Du sa det var det mest patetiska jag hört, eller så är du den vackraste person jag nånsin rört
Du kan nog inte bli bättre än du är, jag hoppas att jag någon gång faller i dig och blir kär



torsdag.

Kategori: Allmänt

idag har jag mått mycket bättre och kännt mig mycket gladare än vad jag gjorde igår.
Dagen började med att jag och mina kära kolleger i toast it uf skulle stå och sälja nere i kungskapensgata.. det gick ganska segt ibörjan, men tillslut fick vi iallafall sålt 8 stycken, har 4 beställningar och fick sålt drygt 20 mackor så jag är nöjd över resultatet.
Efter det stod det "ett friskare liv" på schemat. idag hade vi core, som jag tycker är riktigt kul. så tack vare core ligger jag här nu med en riktigt trött rygg.. när jag kom hem dejtade jag min dator ett tag. jag låg och kollade på morgonsoffan som jag tycker är riktigt kul. men sen kände jag att jag behövde röra på mig så tog en skön promenad igenom skene.
medans jag gick där i skene tänkte på hur mycket jag ändå gillar skene. inte så att jag vill bo här föralltid, men det är tryggt och ett mysigt samhäll där alla känner alla, en härlig känsla tycker jag.
när jag kom hem igen tyckter jag att jag var värd ett riktigt skönt bad, jag tänd ljus som luktade chocklad, bubbelbad, boken stig larsson " män som hatar kvinnor " och ansiktsmask och hårinpackning. så nu är jag renare och mer harmonisk än på länge.
dags för min andra dejt idag nämligen kudden:)
godnatt, s

grinig.

Kategori: Allmänt

på sista tiden har jag faktiskt varit både gnällig och grinig.. jag vet faktiskt inte varför, blir lätt arg och irriterad på de flesta människorna i min omgivning. finns undantag såklart.
så jag behöver verkligen det efterlängtade jullovet nu så jag kan få samla nya och bra energi igen så att jag kan bli en bättre människa till nästa år.
det ska nog bli mitt nyårslöfte tror jag!
kände att jag behövde förklara mitt dåliga humör lite.
en grinig sandra,   

MAAREN!

Kategori: Allmänt

 Här har vi maaren!:)

MAAAAR!!!!!

Kategori: Allmänt

min underbara kära vän maria fylde 17 år i lördags!
GRATTIS maria ellinor nilaeus!:) Du är bäst och jag älskar dig!

Belgien.

Kategori: Allmänt

Hej.
nu är äntligen veckan i belgien över och jag tror faktiskt jag är den gladaste av alla oss 13 som var där nere.
Under tiden jag var där nere förstod jag hur mycket jag uppskattar allt som har med sverige att göra och hur mycket min nära och kära betyder för mig och hur mycket jag älskar dem.
Även ifall jag hade ett as skönt gäng med mig ner.
Det värsta med resan var att det var helt naturligt för belgarna att röka nästan överallt, i barer och hemma hos dem.. jag fick otroligt ont i mitt huvud och huvudvärken varade ungefär hela tiden under min tid nere i belgien.
Men min värdfamilj var jätte snälla och jag kände mig verkligen välkommen, Många av dem som var där nere säger att jag hade det bäst. kanske var det så. så jag är väl bara lite gnällig av mig.
Men jag blev positivt överaskad, för belgien var helt okej, inget land jag förhoppningsvis kommer besöka igen, men en erfarenhet rikare.
Jag orkar inte skriva om allt vi gjorde där nere, och eftersom vi som var med på resan ofta sa "att det som händer i belgien stannar i belgien" så får det väl förbli så tills vidare.

tack min kära klass för att ni gjorde resan så mycket roligare.