sandraalgotsson

bara sandra,

efterlängtad fredag!

Kategori: Allmänt

äntligen äntligen fredag! och ännu bättre att jag bara har en vecka kvar att jobba, känns ganska skönt faktiskt!:D
nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka ner till halv fem för då sticker jag hem för att fira helg, vet inte än om jag ska ge mig av till gymmet idag för ett svettigt spinningpass men det återstår att se om orken finns där!
Klockan halv sju rulla tåget från uddevalla in och min älskade pojkvän sitter på det.
eftersom mamma och pappa är bortbjudna ikväll och min syster ska spendera natten hos en kompis får vi huset för oss själva en stund! mysigt, saknar honom nu.
Nej nu tänker jag sätta mig med min engelskabok igen som faktiskt börjar bli bra!

Ha en bra dag kära vänner!
Pusskram!

120 !

Kategori: Allmänt

torsdag vilket betyder att det är endast en dag kvar till helg! Och att jag bara har en jobbvecka kvar framför mig, kan inte dirket klaga på mitt jobb för det har varit helt okej och har fått betalt för att sitta och läsa och vara inne på facebook så lättförtjänta pengar om man säger så!
mitt rums makeover har påbörjats och tapeterna är uppe! det blev grymt snyggt och längtar tills jag får inreda det! förhoppningsvist någon gång nästa vecka. Och äntligen ska jag få en ny säng, nu slipper jag min gamla knariga 90 säng och byter ut den mot en stor knar fri 120 säng, kommer sova som en prinsessa!
Lisa och  Maria idag ska jag faktiskt hämta min biljett till pinks konsert! känner att det är dags nu, har lappen i fickan så efrter jobbet blir det till att cykla till hemmakväll! Det börjar närma sig nu flickor!
Nej nu kommer nog snart en patient till mig, kanske skriver mer senare om jag har tråkigt här på jobbet!

Ha en bra dag! kram

smått & gott

Kategori: Allmänt

måndag vilket betyder en ny arbetsvecka för min del, har iallafall gjort mer än halva tiden nu och har nu endast nio dagar kvar. känns ganska skönt faktiskt, börjar se ett slut på det.
har också haft en väldigt mysig helg, i uddevalla hos daniel. Kom sent på fredag kväll så den kvällen blev lugn med film. Lördagen åkte vi in till uddevalla centrum där det var fjordfestival, var riktigt mysigt. Gick runt och bara myste, kollade på talangjakt, fast vet inte riktigt om jag skulle klassa dem som sjöng som talanger precis. Daniel vann också en nalle till mig så nu har jag en "reserv" daniel om nätterna när han inte är här. :)
sen bjöd min älskling mig på sushi och det var väldigt gott :)
Söndag blev inte så mycket gjort eftersom jag skulle åka hem ganska tidigt.
När jag väl kom hem till skene var det första jag gjorde att hälsa på mina käraste vänner hos maria. gud vad jag saknar att inte kunna träffa dem varje dag som man är van vid. men snart börjar skolan igen och då får jag träffa dem.
skulle bara säga att min kära lillasyster var med på lotta på liseberg ett antal gånger idag :) lite kul!
Nej nu är det dags för Beck med mor och far!

beslutsångest

Kategori: Allmänt

Godmorgon Godmorgon!
trodde inte det var sant när klockan ringde imorse.. halv sju, bara att snosa några gånger sen kliva upp för ännu en dag med jobb.. tur att det är torsdag så att jag bara har två dagar kvar. dock har jag i och försig 2 veckor kvar efteråt. men blir väldigt skönt sen när lönen kommer! denna gången ska jag faktiskt lägga undan en del av pengarna, måste ha till stockholm och sådär.
Hemma är det full rulle, jag ska nämligen få göra om mitt rum! yees! så nu är det endast min gamla säng och en liten  byrå som står på mitt rum.. längtar tills det är klart. håller för fullt på att välja tapeter hemma men det är inte det lättaste precis, jag har faktiskt ingen aning vad jag vill ha för tapeter, finns så himla mycket snyggt att välja på. Mamma ska hämta ännu mer tapetböcker idag så förhoppningvis hittar jag det jag söker i eftermiddag.
Eftersom det är så rörigt hemma just nu så tycker inte mamma att det är lämpligt att daniel kommer till mig i helgen, men jag ska övertala henne idag, saknar honom grymt mycket nu och behöver honom så att han kan pigga upp mig efter denna jobbveckan.
Aja dags att göra någon nytta på jobbet då! 

kärlek vid första ögonkastet.

Kategori: Allmänt

23 september 2006, en dag jag aldrig kommer att glömma.
22 maj 2009 blev det vi igen.
Daniel Rickard Bäckstörm du är det bästa som hänt mig,
jag älskar dig av hela mitt hjärta!

jobbajobbajobba

Kategori: Allmänt

vart har sommarlovet tagit vägen?
just nu sitter jag på jobbet det är måndag, min andra vecka vilket betyder att jag har drygt 3 veckor kvar.. suck! i och försig tjänar jag en massa goa pengar men skulle inte vara fel med lite "riktigt" sommarlov. efter dessa tre veckor åker jag till grekland med familjen i en vecka sen börjar skolan, tredje året nu med Ep3 och jag tror vi kommer få det grymt roligt!! Studenten here we come! wooho!
menmen det är som sagt ett helt år kvar tills dess.. nu är det ungefär 40 minuter kvar tills mitt arbetespass för dagen är över. sedan blir det träning och till att träffa maria :) ska bli riktigt kul!
Svårt att få det att gå ihop när alla jobbar och sådär..
aja back to work!