sandraalgotsson

bara sandra,

Hebbe lelle!

Kategori:

 
En toppendag blev det med min fina Theresé, Sushi och thaibuffé till lunch tillsammans med en underbar tjej, Följt av en kopp te på cafét Hebbe Lelle! Det cafët måste man ju bara älska!
 
Ikväll blev det träning för min del, bröst och rygg. Dock strular min vänster arm för mig, antigen en nerv i kläm eller så har jag överstäckt den i någon övning. Gör riktigt ont så passet blev inte mitt bästa rygg och bröst pass tyvärr.. men lär ha en ganka trött kropp imorgon ändå. Avslutade passet med 10 minuters löpning. Mer orkade jag inte idag. Bena var trötta efter all träning i veckan!
 
Imorgon väntas det lite skola, sen kommer min kära syster till mig! Underbart!
 
Puss på er

torsdag

Kategori:

Godmorgon! Sitter här i soffan och funderar starkt på att ta en promenad, men får inte riktigt upp min rumpa från soffan! haha trött! Men vet hur skönt det är efteråt! Så får nog bli till att ge sig ut en liten stund iallafall!
 
Idag är det torsdag, gud vad veckan går fort, känns som måndag och fredag är de två enda veckor dagarna nu förtiden! Men jag gillart. =) Idag är jag äntligen lite "ledig" från skolan. Så himla skönt. Känner mig så omotiverad till denna kurs och mer och mer för hela utbildningen. Hoppas att det vänder annars väntar nya utmaningar i sommar och höst. Vi får helt enkelt se!
 
Sitter med en djävulsk träningsvärk i mer eller mindre hela kroppen också! Ben, mage i måndags sprang 5 km och körde yoga i tisdag och igår körde jag biceps, triceps och axlar följt av ett Cxworx pass. Så magen är helt galet trött.. men bara att köra på idag blir det rygg och bröst iallafall, sen får vi se!
 

nej dags att ge sig ut en snabbis, sen blir det frukost! =)

Vid lunch idag ska jag träffa Theresé! Mysdag!
 
 
 

så mycket kärlek!

Kategori:

Åh gud vilken underbar helg jag haft. Det menar jag verkligen! En helg som gett mig så mycket. Energin är på topp just nu. precis vad jag behövde!
 
I fredags hade jag och Daniel en supermysig kväll! Vi gjorde en fläskfilegryta med pasta och drack vin till detta. Spelade spel hela kvällen och myste med varandra. En perfekt fredag!
 
Sovmorgon på lördagen, tog en promenad och handlade lite färsk frukt. Gick sedan hemåt. Fick ett sms av Theresé som skrev att hon var tvungen att ställa in kvällens planer. Verkligen jättetråkigt! Får göra det en annan helg snarast! Men jag, Carolina och Maria bestämde oss ändå att ses och istället vara hemma hos mig här i Göteborg. Fick städat hela lägenheten, dammsög, skura golvet, damma och bädda rent i sängen. Så skönt! Vid sex kom mina fina tjejer. Åkte ner och handlade till tacos och en massa godis! Mums! Åkte hem och fixade till maten tacos, så gott blev det. satt och pratade om allt och inget och bara njöt av hur fantastiskt vi har det tillsammans!
Kollade på mellofestivalen ihop och åt en massa godis, alldels för mycket för min del! haha så kan det bli! Men en sån fin kväll. Vid ett åkte de hemåt igen! tack för en underbar kväll. Blir snart igen!
 
Och dagen har inte varit sämre, sovmorgon till halv elva, vaknade av att Daniel kom in med frukost på sängen till mig. Supermysigt! Han är bäst. Vid ett kom mina älskade föräldrar hit! åh vad glad jag var att se dem! Mamma hade med sig mat som hon skulle laga till här, och medans hon gjorde det åkte jag och Daniel och storhandlade. Så skönt att kunna låna bilen för att göra det. Nu är kyl och frys fulla igen och det är så skönt att allt man vill ha finns hemma!  När vi kom hem från affären var maten klar, potatisgratäng med fläskfilegryta med svamp och bacon och en stor sallad! Så himla gott! Kollade lite skidor till kaffet med grädde, persikahalvor och jordgubbar. Jag, mamma och pappa kollade på massa kort och skrattade och mindes! Så mycket kärlek i denna lägenhet har det varit i helgen. Underbart. Har så fin familj och så fina vänner!
 
I veckan kommer nog syrran hit också! Kan det bli bättre?! =)
 
 

dan före tentan, en riktigt bra dag!

Kategori:

Nu är det snart dags att sova för min del.. Imorgon väntas tenta! Får verkligen hoppas att det går vägen nu! Håll tummarna för mig mina fina läsare.
 
Min dag har varit väldigt bra trots att det är sista dagen innan tenta, började med att Emma kom hit vid halv tio. Jag hade dukat upp ett mycket gott och uppskattat frukost bord. Satt där runt två timmar och mumsa och pratade om allt förutom plugget ungefär, så som det brukar bli. Men sen tog vi tag i det, vi satte oss ner en stund och gick genom det vi tyckte var svåraste, blev dock att vi kom av oss ett antal gånger på vägen. Men lite pluggande fick vi allt gjort. Tack för en supermysig förmiddag Emma!
 
Efter hon hade åkt åt jag lite lunch och tog en lite paus från pluggandet. Men sedan var det bara att köra igen. Har pluggar relativit mycket idag iallafall och förhoppningsvis visar det sig imorgon på tentan. Gick ner till gymmet vid halv fem och körde ben. Kände mig dock trött i bena trots att jag inte kört ben sen i torsdag. Tror nog att min kropp inte riktigt har vant sig vid all styrketräning jag faktiskt gör. Och jag har utvecklas väldigt mycket styrkemässigt så det är klart att kroppen blir trött ibland! Men svettades rejält och genomförde ett helt okej benpass iallafall. Tänkte ta lite bilderna snart på mina resultat för lite har det allt blivit!
 
Hur går det för? =)
 

regning & mysig promenad!

Kategori:

 
Åh är så glad att jag valde att skippa plugget ännu en gång för en regning men uppfriskande promenad med bästa Theresé! Så härligt, behövde frisk luft efter en dag med massa plugg och med underbara theresé. ja det kan helt enkelt inte bli bättre!
 
Har nu suttit ytterligare en stund med plugget, börjar känns okej iallafall. Och jag tog faktiskt en vilodag från gymmet idag. Men imorgon är jag fit for fighht igen! men morgondagen kommer börja på ett ypperligt sätt. Emma kommer hit och äter frukost med mig och så ska vi försöka komma också!  Supermysigt ska det bli!
 Hoppas ni har en fin kväll också!

Allt istället för att plugga!

Kategori:

 
 
Ja var gör man inte för att slippa plugga?! Haha har gjort det fint här hemma och bakat ett mycket smaskigt bröd, morotsbröd med pumpakärnor i! Riktigt gott blev det. Har också tvätta tre maskiner och lagat kyckling i ugnen! haha fast har faktiskt pluggat också så illa är det inte! Skönt när jag känner mig såhär effektiv!
 
Gick ju upp klockan sex idag, började skolan åtta. Otroligt tidigt tycker jag. Men den muntliga presentationen gick super bra! Handlade lite smått innan jag begav mig hemåt. Var hemma vid halv elva igen. Så har hunnit med mycket idag och klockan är inte ens tre än!  Nu ska jag snart äta lite lunch, smakade ju på bördet innan så hungern har inte infunnit sig förens nu!
 
Sen blir det att plugga lite igen, överväger också att ha vilodag idag. Var ett tagsen men jag vet inte ännu.
Puss på er!
 

Äntligen är hon hemma!

Kategori:

Åh är så glad nu, har precis avslutat ett efterlängtat samtal med världens bästa Maria som är hemma från sina fantastiskta resor! Inte det minsta avundsjuk här inte..
Och på lördag ska jag få träffa henne tillsammans med Theresé en toppen helg har jag framför mig. Så mysigt.
 
Annars har denna söndagen precis som gårdagen bestått av plugg, tycker mig ändå känna att jag kommer någonstans med plugget men jag vet inte. Får hoppas på det bästa. Måndag och tisdag har jag på mig att plugga in allt jag behöver inför tentan. Imorgon ska jag ha en muntlig redovisning med gruppen också. Tror det kommer gå toppen fint!
 
Har såklart vart på gymmet idag också. Triceps, Biceps och Axlarna fick sig en genomkörare idag! Känner att armanarna känns väldigt tunga just nu! Blev en kvart intervall träning också innan jag och Daniel gick till solariumet en sväng. Underbart! Skönt att få lite färg på denna bleka kroppen. Nej nu ska jag mysa framför mitt favoritprogram, morden i midsummer, kalla mig gärna lillgammal ;)

lugn lördag.

Kategori:

godkväll, ligger nerbäddad i sängen och myser. Har haft en väldigt lugn och skön lördag idag är hemma. Jo en sväng till gymmet har hunnits med i och för sig. Bröst, rygg och lite mage fick bli dagens träning. Känner redan nu att ryggen fick en rejäl omgång! Skönt! 
Har försökt att plugga lite idag också, hmm.. ja jag vet inte om det går så bra precis, men försöker. Imorgon blir det plugg hela dagen, ett besök på gymmet ska försökas hinnas med också. Tror allt jag ska ge mig ut på en morgonpromenad imorgon, det piggar alltid upp! Fylla på energidepåerna!
 
Ne nu ska jag sätta på en film eller läsa lite i en utav böckerna jag inhandlade igår på stan. Sista delen av MR Grey är inhandlad, en deckare fick också hänga med hem. Tänkte dock spara lite på MR Grey så får i såfall bli deckaren!
 
Godnatt alla fina.
 
Resultaten av allt slit på gymmet börjar synas mer och mer!
 

Alla hjärtans dag!

Kategori:

Hmm.. tycker ni allt är lite dåliga på att kommentera mina vänner! Släng in en fråga eller kommentar vet ja! Blir roligare för mig och roligare för er!
 
Får väl börja med att säga glad alla hjärtans dag på er! Hoppas er dag har varit full med kärlek! Det har min varit.
 
Gick upp tidigt och stack till gymmet och körde ett benpass, gick bra fast kändes att det var tidigt på morgonen. Men skönt att ha det gjort och ha resten av dagen ledig från träningen. Åkte efter det till skolan en sväng, en kortis med gruppen, övade lite inför den muntliga redovisningen som är på måndag.
 
Möte sedan upp Theresé för en efterlängtad fikastund i Haga. Åh vad mys! Var så längesen vi träffades nu, blir så ibland men är tur att allt känns precis som vanligt när man ses! love to you my frriend.
 
Vid halv tre var det dags att möta upp min valetine för en minst lika mysig fika stund tillsammans med honom. Åh vad jag älskar min prins. Kollade lite i små mysiga butiker i haga innan vi handlade lite på hemköp. Nu ska vi strax äta, gör kyckling wraps och pannacotta ( överaskning till honom) han älskar det!
 
Nu ringde klockan, maten är klar!
 
Puss och kärlek till er!

så kan det gå....

Kategori:

nej detox funkade inte för mig nu, var inte det minsta förbred på att göra det. Så ska läsa på och fixa och dona inför detta och köra snart igen! Det gjorde nästa hela gårdagen igår men kände att jag inte riktigt visst vad jag fick och inte äta, hur mycket, när var och hur. Så återkommer om detta. och som jag skrev i förra inlägget vet ni nått, har tips eller har provat det själv? Snälla dela med er till mig mina vänner!
 
Annars har jag tagit ledigt från skolan idag, stuntade i föreläsningen som var idag, förhoppningsvis kommer inget av det på tentan. Stannade hemma och pluggade till tentan istället. Har tagit en powerwalk på en timme. Pluggat lite mer, duchat, lagat ceasarsallad, varit på gymmet och kört biceps, triceps och axlar avslutade med 3 km på löpbandet. Är nu hemma och har spenderat lite tid med älsklingen framför tv:n en härlig avslutning på en ledig dag. Ska kolla klart en film vi började på igår. Mysigt! 
 
Vad har ni hittat på mina vänner?

detox!

Kategori:

Godkväll, här sitter jag med rosenröda kinder! Jag och mamma har precis varit ute och gått en härlig promenad! En timme blev det. Har varit här sen igår, tanken var att jag skulle åka hem idag, men bestämde mig för att stanna tills imorgonbittig och åka dirket till skolan härifrån istället. Mysigt!
 
Dagen har varit jätteskön, inga måsten eller något. Har varit på Cx worx med mamma i förmiddags och sedan bara vart hemma med min underbara och underliga familj! Värdefullt.
 
Nu ska vi ta lite te och mysa framför tv:n en stund är tanken.
 
Har bestämt mig för att från och med imorgon detoxa. I minst 2 dagar, bara för att testa det och jag tror också att det kan vara bra för kroppen. Någon som har testa och kan berätta lite mer för mig?!:D tacksam i såna fall.
 
Pusssssss<3
detox

Fredags känslan infinner sig.

Kategori:

Åh vad det är härligt att det är fredag! Så himla underbart! Är ledig på måndag också så har en långhelg framför mig och slipper söndagsångesten! Woho!
 
Min dag startade redan tidigt imorse, gick upp vid kvart över sex och tog på mig träningskläder, kastade i mig lite mat och stack sedan till gymmet, där jag körde spinning i 60 minuter! Snacka om uppvaknade! Men väldigt skönt! Har ju tänkt att träna före skolan många dagarna nu men inte orkar upp, var nära att det blev så idag igen! Men jag tog mig upp och är så glad för det nu! Skönt! Får se om jag tar mig till gymmet ytterligare en gång lite senare idag, isåfall blir det ben inne på gymmet! Woho. kanske nått roligt pass också om energin är där!
Så glad är jag att jag känner att träning äntligen funkar igen, något i livet är på sin plats iallafall!
 
Har varit en snabbis i skolan idag, 10:00-12:00, gick sedan till Lidl, köpte med dig deras kvarg! Superbra! Kan jag verkligen tipas om. 500 gram för dryga 15 spänn. Mycket billigare än Arlas som också är supergod! Men som student får man försöka spara det lilla man kan! Men som sagt rekommenderas starkt!
Gick sedan till systemet och köpte lite vin. Ska till Theresé imorgon och antar att det blir en skål eller två!

Väntar på att Daniels ska komma hem så att vi kan åka och storhandla, tomt i kylskåpet mer eller mindre! Ikväll blir det god mat och någon mysig film tror jag allt!
 
Puss på er!
 

lovely days!

Kategori:

Godkväll mina fina vänner!
och förlåt för dålig uppdatering! Har varit en helg med massa skoj så har inte suttit mycket framför datorn!
 
Jag och Daniel var ute och åt i fredags, så himla mysigt. Vi var på elcorazon, mycket mumsigt, satt och bara prata och skrattade. Vårtid, otroligt viktig! Kan ibland bli att vi inte ses så mycket på vardagarna då skolan tar upp mycket av tiden, speciellt för Daniel. Så att få några timmar som vi bara ägnar åt varandra är superviktigt!
Åkte sedan hem med lite smågodis i en påse och kollade lite film och hade det supermysigt!
 
Fick också reda på min fysologi tenta som jag varit så orolig för! Men jag klarade den! Vilken lättnad, så jobbigt det hade vart att ha en omtenta på den.
På lördagen gick jag upp vid nio, åt frukost och stack till gymmet och körde ett stenhårt benpass! Gick så himla bra! Härligt, känner att min energi och motivation är seriöst påväg tillbaka! Äntligen!
 
Efter en stund hemma i lägenheten tog jag bussen hem till Skene och mor och far. Jättehärligt att komma hem! Men då slog tröttheten till. Blir alltid så när jag kommer hem, så efter lite god lunch gick jag och la mig en stund med Bamse! Dagen fortsatte i det spåret jag och mamma åkte och hyrde film och köpte godis! Himla härlig lördag med mina favoriter. Söndagen startade lugnt och skönt med en stor frukost med mamma och pappa, vid elva möte jag upp Lovisa för en promenad i Skene!  Himla mysigt, var så längesen vi sågs så hade en hel del att prata om, gick hem hem till henne en stund, drack lite kaffe. Slutade med att vi satte oss och kollade på gamla filmer från när vi var små och firade midsommar ihop! Sicka minnen och så fantastiskt fint att få återuppleva det igen!
 
Sen var det dags att åka hem till min älskling igen, på kvällen blev det ett fantastiskt yoga pass! Så ljuvligt och jag riktigt känner hur jag utvecklas på den fronten också!
 
Idag blev det en lång dag i skolan 10-15, men gick ganska smärtfritt ändå. Nu har jag vart på gymmet ännu en gång, blev axlar och sedan en springtur på fem kilometer! Perfekt och lagom! Så härligt!
 
Hur går det för er?! Sommaren är snart här!!!