sandraalgotsson

bara sandra,

Njuter av livet!

Kategori: Allmänt

Hej alla fina :)

Ligger just nu ute i solen i Uddevalla hos min älskling! Helt ljuvligt ute! Har varit ute på en morgonpromenad på en timme och ätit en god frukost med färska jordgubbar! Mums! Nu ligger vi och slappar lite.

Igår var jag ute och sprang igen! Så skönt var det! Blev 5 km och nytt personbästa! 30,30 min! Inte någon super tid kanske men för mig är det bra! Jag och mamma körde cx innan också! Lite utfall och benböj inne på gymmet vilket känns i bena idag!

Var också och kollade på en lägenhet igår i Göteborg! Riktigt fin tyckte vi så blir ett ja från oss får bara hoppas på att vi får den nu! Tror inte det men kan ju alltid hoppas! Så håll tummarna för oss!

I eftermiddag ska jag in till torp en svän och kolla efter lite studentpresenter! Kanske nått till mig själv med, brukar ju bli så ... Sen blir det träning tillsammans med hjärtat mitt!

Hoppas ni har en fin dag!

Inrednings galen!

Kategori: Allmänt

Nu tycker jag ni blivit lite dåliga på att kommentera igen ;) är ju roligare om jag får lite kommentarer! Fråga gärna om saker och tipsa om saker! Bara roligt :)

Nog om detta! Jag och Daniel håller på för fullt att leta lägenheter! Har fått en visning på en jättefin lägenhet! Har sett bilder! Så jag hoppas den är lika fin i verkligheten också! Åh vill verkligen få en lägenhet nu! Blir bara mer och mer sugen på det! Tänka att få inreda den! Sätta min och Daniels prägel på den! Så roligt! Spritter i hela kroppen!

Blir så sugen på att köpa en massa inredning redan! Åh så roligt!! Men får försöka hålla mig någon månad till! Är
Ju bra att ha en lägenhet först kanske!

sparkat igång tisdagen!

Kategori: Allmänt

Nu är tisdagen igång! Härligt :)
Bodypump med mamma nu på morgonen! Härligt att nytt pass kommer nästa vecka, det behövs! Åkte sedan till Kinna för lite ärenden! Köpte iallafall en studentpresent till lillasyster nu! Nått litet till ska jag köpa sen är det klart! Tänk att hon tar studenten nästa vecka! Helt galet!
Fick en fråga om vart mina före och efter bilder har tagit vägen! Och jag kan säga att det kommer! Men inte riktigt än, men ge det någon vecka eller två så kommer det! Måste fota efter bilderna och så. Och är ju bara halvägs än! Men kul att ni är nyfikna! Ja ser lite resultat iallafall och känner skillnad med! Känner mig betydligt lättare! Härlig känsla!
Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag och mamma iväg igen! I eftermiddag väntas det jobb! :)
Ha en fin dag!

Varberg.

Kategori: Allmänt

Hög tid att sova nu! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg först!
Har haft en toppen dag,en snabb morgon promenad innan jag och mina flickor åkte ner till varberg, närmare bestämt Getterön! Låg där och smaskade på massa frukt och hade hur mysigt som helst! Hoppas på många såna dagar i sommar. Solen kom fram till slut och det blev riktigt varmt! Har allt fått lite färg nu, känns fräscht! Så tråkigt att vara så blek..
Men nu så är jag nöjd med min färg!
Blev en lunch på blå dörren också innan vi åkte hemåt igen! Tack för en toppen dag flickor :)
Nu ikväll har jag varit på gymmet en vända, cx worx och sh´bam ännu en gång! Tredje gången nu och jag börjar få in rörelserna! Riktigt roligt! Det är träningslycka! När jag kom hem gick jag och mamma en promenad bort till farmor. Jättemysigt att få träffa henne en stund! :) 

Nu har jag ätit, en sen kvällsmat blev det! Hög tid att säga godnatt!


bästa helgen!

Kategori: Allmänt

Vilken fantastisk helg jag har haft i Göteborg med min älskling!
Solen visade sig hela tiden och det var kanon fint väder! Helt underbart! Har shoppat lite grann, ätit ute, ätit årets första mjukglass i solen, njutit av att ha min älskling vid min sida, åt ute på kvällen på en italiensk resturang! Gick sedan till Brasseriet och drack drinkar och kolla eurovisionsfestivalen en stund! Så roligt hade vi! Verkligen en försmak på hur det kommer bli sen när vi flyttat ihop!
Söndagen började med god hotellfrukost! Känns alltid så lyxigt! Sen blev det Liseberg för hela slanten! Åkte en massa och bara njöt av värmen, dock nästan för varmt. Så lite skönt var det att bli helt genomblöt i flumeraiden! haha spelade lite men ingen vinst som vanligt! Tur att jag har tur i kärleken! Hellre det säger jag!

Lycka!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och kollar på tv, mer än så orkar jag inte idag! Känner mig väldigt trött så blir snart sängen! Imorgon väntar ju Göteborg med min älskling! Så himla mysigt ska det bli! Ska njuta till max! Skönt med lite lyx i vardagen tycker jag! Det behöver alla ibland!

Annars ikväll har jag varit och tränat, cx worx, måste säga att jag börjar tröttna på det passet, behövs verkligen bytas ut nu.. Blir väldigt tjatigt och inte någon direkt utmaning när man kör för länge.. Innan cx:en körde jag lite biceps och triceps inne på gymmet. Försöker få in lite mer gymträning! Efter det blev det sh'bam! Åh gud vad roligt det är! Var helt lycklig efteråt! Nu var det lite enklare än i måndags! Några steg satt och jag kunde ta ut dem lite mer! Är så kul verkligen! Jag levde mig verkligen in i dansen, tänkte att jag var i flickrummet och bara körde på!

Mitt självförtroende har helt enkelt växt! Många fördelar med min viktnedgång! Och detta är ännu en att lägga till! :)



Så sant! så se till att vattna lite extra hos dig själv nu!

Believe in yourself!

Kategori: Allmänt

Fredag! Åh har sagt det förut och säger det igen! Älskar fredagar! Lugnet infaller sig alltid hos mig då, vare sig jag och är ledig eller inte! Denna fredagen är jag ledig! Jobbade förra helgen så nu har jag ledigt i  helgen! Bra deal!

Gick av jobbet nu vid halv nio. Cyklade hem och har nu duschat och börjat äta frukost! Tänkte lägga mig ute i solen någon timma! Så underbart att vädret håller i sig! Ställde mig på vågen i morse med, ser ju i spegeln att det hänt grejer. Är verkligen i min livsform men bättre ska det bli! Och vågen visade att jag allt som allt har gått ner 4 kg! Känns riktigt bra! Kommer inte ihåg när jag vägde såhär lite senast! Så roligt att äntligen få lyckas! Och att jag lyckas utan någon "expert" hjälp! Vi människor kan faktiskt mer än vad vi tror! Bara att ge sig fan på det helt enkelt! :)

Nej nu tyckte jag att solstolen ropade på mig!
Hörs senare!

Härliga vanor!

Kategori: Allmänt

Herregud vilket underbart väder vi fått! Rena sommaren ute! :) Så himla ljuvligt och som jag har längtat efter värmen! Äntligen är den här! Så passa på att njuta så mycket ni kan! Snart kan den vara borta!
Idag har jag hunnit med en massa härligt! Började dagen med att åka till gymmet, sprang en kvart på löpbandet för att sedan köra bodypump! Hur härligt som helst att börja dagen så! Dock var Wictoria som har passat lite sjuk idag.. stackarn! men hon pinade oss minsann ändå! Krya på dig! Efter passet åkte jag till ksk! Lika bra att fortsätta träna när man ändå håller på. Sprang 3.3 km där uppe! Bena var verkligen möra efter veckans träning men kämpade på bra! Gäller för mig att inte sluta springa som jag oftast gör efter 2 veckor! Utan nu ska det bli en härlig vana! Än så länge lyser härligheten med sin frånvaro... Är för det mesta jobbigt! Dock skönt att vara ute i skogen! Något positivit iallafall!
Har legat ute i solen större delen av förmiddagen! Har börjat få en fin färg! Smörjer dock in mig! Är rädd om min hud och min hälsa! Det är viktigt!
Har också lagat mat och fixat och donat! Riktig liten husmor! Nu är det snart dags att ta cykeln och trampa bort till jobbet! Hoppas ni har en fin dag i solen! :)

Syster, jag och kusinen på deras bal igår :)

fina dagar i solen!

Kategori: Allmänt

och igår hade jag och mitt hjärta tre årsdag! Tänk att vi har varit tillsammans i tre år nu! Ohh älskar honom så mycket! Blev en mysig frukost ute i solen, solade och sedan åkte vi och tränade! Tränade ihop, super duper pass blev det! Ben, axlar och mage! Hej beach 2012!
Sen på kvällen blev det biomys! Dark shadows blev det med Johnny depp! Var väl en helt okej film men inge mer! Lite popcorn och några smågodisar smök sig ner! Mysigt var det iallafall, var bara fem personer till i  biosalen så vi var nästan helt själva! :)
Till helgen blir det ännu mer mys med min älskling, ska åka till Göteborg, en hotellnatt med resturangbesök, shopping och en massa mys! Hotellfrukost och Liseberg! Kan säga att jag ser framemot denna helgen!!=)
Idag hade ju syrran bal som sagt! Så fin var hon! Hoppas hon har det toppen på balen ikväll! :) Så roligt!

Självklart hann jag med lite träning idag med! Joggingrunda på 3 km och ett jäkligt svettigt spinningpass nu ikväll!:)
Nu är det läggdags! :)

Biomys!

vad är en bal på slottet?

Kategori: Allmänt

Min lillasyster, som inte är så liten längre hade bal idag! Likaså hade min fina kusin! :)ar super vackra båda två! Åh längtar tillbaka till min egen bal som var för två årsen!! vart har tiden tagit vägen?!

hur vackra är dom inte?!








bättre lycka nästa gång

Kategori: Allmänt

Tänkte bara berätta att lägenheten jag och Daniel var och kollade på idag var riktigt gräslig! fyfyf! Området var som ett fängelse mer eller mindre och själva lägenheten var smutsig och stökig. Luktade kattbajs, kinamat och mögel.. fyfan! Var en som låg och sov när vi kom så vi kom knappt in i rummet.. ja kan säga att vi tackade nej! Ett fett nej!
Bättre lycka nästa gång hoppas jag! Har redan fått ett nytt visningserbjudande, denna gången i Hisingen så får se om vi tycker bättre om denna :) Ska ringa imorgon och fråga om vi får komma och titta! Riktigt kul det här!
Nu på kvällen tränade vi, jag körde ett kompiöst svettigt cx pass och ett ännu mer svettigt Sh´bam pass! Så himla roligt var det! Kommer verkligen att göra det igen! Så kul med nya träningsformer! :)
Nu sitter jag i soffan helt slut efter två powerwalks, cx worx och sh´bam! :) Imorgon är det nya utmaningar som väntar! 

Lovely week

Kategori: Allmänt

Sommar, sommar och sol! Ja det hoppas jag verkligen att det är nu, vilket underbart väder! Helt ljuvligt ute! Hoppas verkligen det är här för att stanna! 

Vaknade halv sju idag och kunde inte sova vidare, lika bra att gå upp tänkte jag. Tittade ut och mötes av strålande sol, så på med joggingskorna och ut på en timmes promenad! Hur varmt som helst ute! Så himla härligt! Innan klockan hunnit bli åtta hade jag gått en timmes promenad! Min frukost bestod av en smoothie med hallon och vattenmelon! Perfekt en sånhär dag! Sen finn crisp med ägg och kaviar! och en stor kopp kaffe! Mums!
Sen sms:ade Maria angående vår lunch idag, jag kände att jag inte hade hunnit luncha men en promenad hann jag med! Så Maria kom runt halv tio och dagens andra promenad med underbart sällskap kunde börja! Så mycket att prata om vi två! Hade nog kunnat gå i mer än 50 minuter men ibland räcker inte tiden till! Men vi pratade om att jag kanske skulle komma upp till Oskar och rida på torsdag! Jag, rida?!  Det kan bli spännande! Hon sa att de har en gamla häst på 23 år som nog skulle passa mig! Känns skönt! Ser jag faktiskt framemot! Kan ju bli roligt att se om inte annat!
Nu har jag legat ute i solen en timme, mer hinner jag inte just nu! Ska snart iväg till Göteborg och kolla in en lägenhet jag och Daniel har fått komma och kolla på! Så himla roligt och spännande! Första gången jag kollar lägenhet! Nu känns det verkligen som det där med att flytta hemifrån är på riktigt! Är inga höga förväntningar men kul ska det bli! :) Sen åker Daniel med mig hem! Blir en massa träning ikväll! Ska bli riktigt skönt att köra slut på kroppen!
Imorgon har jag Daniel 3 års dag! Så himla mysigt! Älskar honom mer och mer för varje dag! :) Det kommer vi fira i helgen då vi ska till Göteborg och bo på hotell, shoppa, äta ute, bio kanske och Liseberg besök! =) Har en väldigt mysig vecka framför mig!
Har ni något skoj inplanerat?!:)

Caar!

Kategori: Allmänt

Fick ett sött mms av världens bästa Caar! Saknar dig bääästy!

so true!

Kategori: Allmänt



Kan verkligen säga att det stämmde in på mig idag! var på ganska uselt humör innan jag åkte och tränade men så fort uppvärmningslåten sattes igång på bodypumpen spred sig ett leende på mina läppar! och jag körde ett stenhårt bodypump pass och om inte ännu hårdare spinning pass! cyklade dit och hem med! så nu har endorfinerna dansat runt i min kropp och gjort mig lycklig! :)

Tänk vad lite träning kan göra! :)

solig ledig dag!

Kategori: Allmänt

Åh jag är ledig! Så himla härligt! Har jobbat klart min helg för den här gången och nu väntar några dagars ledighet på mig! Och bättre kan man väl inte starta? Sol! Har legat ute med syrran och ätit massa frukt och lyssnat på disneylåtar några timmar! Hur härligt var inte det!

Nu har jag vilat en stund, tog en powernapp! Huvudet känns tungt efter jobbhelgen.. brukar oftast göra det när jag jobbat många timmar i sträck! Men det ska det snart bli ändring på! Ska nämligen åka och träna nu! OCh det kan jag verkligen rekommendera om man känner sig trött och lite sliten i huvudet! Träning och alla de endorfinerna som dansar runt i kroppen! Energi påfyllning kan jag säga! Känner att jag verkligen behöver det nu! Humöret är icke det bästa! Får hoppas att det blir bättre sen:)
Hoppas ni njuter av det fina vädret! 


njuter av det underbara vädret!!



Syrran ramlade av solstolen, så kan man med sola!

fredag

Kategori: Allmänt




En mysig fikastund blev det idag. Räkmacka och te på skräddan i kinna! Satt ute, det är ju trotsallt maj ute och våren är ju här.. eller? jaja med jacka och halsduk gick det rätt bra. 
Idag bestämde jag mig för att ha en träningsfridag, kände att min kropp behövde det. Måste lyssna på kroppen ibland. Sitter just nu och kollar efter lägenheter i Göteborg, ska faktiskt och kolla på en lägenhet på måndag! Spännande ska det bli!! Får se hur vi känner för lägenheten..
Ska jobba i eftermiddag, börjar klockan fyra och jobbar tills söndag förmiddag..

Hur ser er helg ut?:)

torsdags mys!

Kategori: Allmänt

Har en supermys dag med min älskling! Tränade imorse, spinning och bodypump för min del! Gick riktigt bra! La på lite extra på bodypumpen med, känns riktigt bra! Hade dock en riktigt träningsvärk sen gårdagen. Körde Cx worx och sprang 5 km med mamma! Herregud vad jag springer nuförtiden! Kul! Kul att jag faktiskt orkar och tycker det är roligt! Blir nog en sväng imorgon med tror. Bodypump också!
Är verkligen i min livsform just nu och börjar faktiskt trivas med min kropp. Inte helt 100 än men en bra bit på vägen. Så är på rätt väg vilket känns riktigt bra!

Igår var jag och mamma hos min favorit mormor! Hade det mysigt, åt god mat och drack en massa kaffe! Så härligt att vara där uppe i Tosseryd hos mormor och Glenn!

Nu väntar jag på att min älskling ska duscha färdigt sen blir det ännu mer mys med film och idag bjuder pappa på sushi!! Wooho! Gott ska det bli! Det är jag faktiskt värd idag! :) Njuta lite extra av livet!!

You make me smile everyday! Love you.

Kääääääärleeek!

Kategori: Allmänt




Älskar dig Daniel <3

Energi påfyllning!

Kategori: Allmänt

Nu är jag ledig några dagar! Himla härligt! Känner mig ganska trött, sov dåligt i natt på jobbet.. och direkt efter jobbet var det möte. Två timmar. Men fick en hel del gjort på mötet. Semestern är klar för min del! Hela vecka 29-30 :) och midsommar veckan! Tog inte så mycket semester, känner att jag vill jobba mycket i sommar i fall det nu blir så att jag kommer börja plugga. Men lite semester vill jag allt ha! Det är jag värd! :)
Nu har jag vilat en liten stund framför vänner! Så himla bra! Älskar verkligen den serien!

Ikväll blir det träning! Känner verkligen att jag behöver detta! känner mig lite seg! Men efter jag fått träna är det alltid bättre! Blir lite styrka på gymmet och spinning, kanske bodybalance med. Hade faktiskt varit skönt! Får se om jag orkar! :) Ska bli kul att se lite mer resultat i slutet av veckan! 
På måndag ska jag testa på sh´bam! Ska bli jätteroligt att prova på det!  Det ser jag verkligen framemot! Behöver lite ny träningsmotivation! 
Imorgon ska jag jogga igen!  Det går bra nu!

the right way to start the week

Kategori: Allmänt

Jag har nog världens bästa mamma! Och idag fick vi några härliga timmar för oss själva! Frukostmys med smoothie för min del! Älskar smoothie! så gott! 

Vi bestämde oss att vi skulle springa idag igen! Ja det är sant jag har börjat springa och jag tycker faktiskt om det! Det är inte bara pest och pina att ta sig runt, utan faktiskt skönt och jag njuter av den friska luften i skogen, fåglarnas kvitter och att jag faktiskt orkar! Börjar förstå varför många människor älskar att jogga! Älskar att jogga kanske jag inte riktigt gör än men tycker inte lika illa om det längre! Får vara glad för det framsteget så länge. Vem vet kanske jag blir helt frälst jag också?
Nåväl jag och mamma åkte upp till Ksk och tog oss runt 5 kilometer! Gick helt okej, mina bena var lite tunga idag men jag kämpade på. Ungefär 30 minuter tog det. Ingen supertid men en bra tid för mig! 

Väntade in mamma som tog sig runt på 34 minuter! Hejaheja! Åkte sedan till gymmet för att köra Cx worx tillsammans! Sjukt snabbt går det passet, 30 mycket effektiva minuter! Märker knappt att man är där förens det är klart! Kul är också att jag känner mig så mycket starkare på det passet! Kul med resultat! 
Efter passet duschade vi och la inpackning i håret och bastade! Åh vad skönt det var! Ska försöka göra det mycket oftare! Vet att jag sagt det förut men skadar inte att säga det igen! :)

Nu har vi ätit lite lunch och nu ska jag och syrran snart åka och jobba lite! :)
Imorgon är jag ledig och är ledig fram tills på fredag! 

Hoppas ni har en lika bra start på veckan som jag har!

pepp!

Kategori: Allmänt

lördag

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt mysig dag idag! :)

Jag och min härliga familj bestämde oss för att åka till Hyltenäskulle för att fika! Vi hade tur att solen visade sig medans vi var där! Kaffe, frukt och mormors goda saffranskaka! Så himla mysigt! Mysigt att bara ha en familjedag ibland! :)

När vi kom hem åkte jag, mamma och syrran upp till sjön för att springa! Meningen var att vi skulle springa 2,5 km men när vi kom upp förslog jag att vi skulle springa 6 km! Sagt och gjort! Gud vad duktiga vi var! Jag sprang i min takt och de andra i sin. Kände att det verkligen gick bra! 35 minuter tog det och jag är väldigt njöd med den tiden! Ska verkligen göras om! Nu har jag en tid att slå! Syrran och mamma kom strax efter! Nu är vi nyduschade och har ätit! Gjorde mig en bananpannkaka! Nu sitter jag med en jordgubb, melon isdrink! :) Himla gott!
Bena känns riktigt möra nu! Så jag lär sova som en liten prinsessa i natt!


en dag utan måsten!

Kategori: Allmänt

Lördag och jag är trött! Märks att jag haft en intensiv vecka med massa träning! Kroppen är trött och huvudet är trött. Blir en lugn dag idag. Känner att jag behöver detta. Blev iallafall en morgonpromenad med mor och far imorse så något har jag tagit mig för idag! Tanken var också att jag, syrran och mamma skulle gått och simmat på badhuset, men när vi kom dit var det stängt. Lördagar och söndagar hela sommaren, ibland undrar man hur de tänker dem som bestämmer detta här? Lördagar och söndagar är väl då de flesta är lediga och föräldrar har lite extra tid för sina barn! Jaja var bara att gå tillbaka hem igen.. tråkigt hade verkligen sett framemot att simma några längder, basta med hårinpackning och frukt! Men det får bli någon annan gång, kanske någon gång nästa vecka!

Nu blir det snart lunch hos familjen Algotsson, mammas kålpudding! Gud vad gott!
Kanske blir en springtur med mamma och syster istället uppe vid sjön, får se! Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Skönt att inte ha några måsten för en gång skull! Imorgon väntas det jobb för min del!

Vad gör ni i helgen?

bananpannkaka till frukost!

Kategori: Allmänt

Ledig fredag! Åh vad skönt det är att vara ledig fredagar! Jag gillar verkligen fredagar! Spelar ingen roll hur mycket eller hur lite jag gjort under veckan. På fredagarna infaller det sig ett lugn hos mig. Fredagsmys! Det är sådär svenskt och härligt! Det är dags för fredagsmys!

Gick iallafall av jobbet klockan halv tio, in på hemköp och köpte massa frukt,bär och kesella. Älskar mina härliga vanor! Gick sedan hem, med en super tung ryggsäck. Det kändes i ryggen kan jag säga.. men blev iallafall en morgonpromenad på 30 minuter med extra tyngd! Får se det positiva i det hela!
Väl hemma var jag grymt hungrig! Hade inte ätit någon frukost! Jag provade på idag att göra en bananpannkaka! Har läst om detta på så många hälsobloggar och nu var det min tur att prova! Åh kan verkligen hålla med de andra bloggarna! Gud vad gott!!! kommer jag verkligen göra om flera gånger!

Det behövs nästintill inget alls heller för att göra en sådan pannkaka!
En banan, två ägg, kanel och lite salt. Man kan lägga i lite mjöl om man vill. Och så hade jag kokosfett till stekning!
Toppade min pannkaka med lite jordnörsmör, hallon och fäska blåbär, en klick kesella, en passionsfrukt och lite kanel! Hur gott som helst verkligen! prova! :)

Sitter just nu och surfar runt efter lite inspererande hälsosamma recept! På allt från frukost till dessert! Så om ni har något recept dela gärna med er! Är så kul att prova nya recept som kan bli nya favoriter! Älskar att variera mig! :)

Nu ska jag äta lite lunch, rökt lax med sparris! Tänkte kanske prova på att baka ett bröd jag hittade här, får se!

I eftermiddag blir det troligtvis träning! Ikväll mys med min fina familj! Åh gud vad jag mår bra!


do what makes you happy!

Kategori: Allmänt

Härligt start på torsdagen! Började med ett väldigt svettigt bodypump pass! Var riktigt jobbigt! Kände mig slö idag! Men bara att kämpa på. Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra! Bara att acceptera detta. Känner också att själva passet börjat bli väldigt tjatigt.. de behövs bytas ut! Ny musik och ny koregrafi tack! Så jag får lite ny enegi och pepp! 

Efter passet blev det färska jordgubbar, keso och kesella med kanel med mamma! Himla lyxigt och gott! Dusch och fixa iordning sig. Maria hämtade upp mig och vi åkte till Skräddan för en snabb lunch! Sallad med keso, kyckling och fetaost! Mums i magen! Mysig stund med bästa Maria! Så glad att jag har dig stumpan! Pratade massa framtidsplaner och förhoppningar! Börjar känna sig vuxen nu! 

Nu är jag hemma en sväng innan jobbet klockan tre, har gjort mig en smoothie som jag ska njuta av där! Hallon, kesella, banan, proteinpulver och lite jordnötsmör! Ska bli gott att dricka den senare i eftermiddag.
Kan också skriva lite form resultat! Har allt som allt gått ner 2,8kg! Känns riktigt kul! Har en bit kvar men kul att kunna vissa lite resultat! Kommer snart bildbevis! Om någon vecka! :) 

Här får ni en bild på min fina vän! :)

vardagen när den är som bäst.

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället i min säng, tänkte läsa lite sen ska jag sova! Känner mig väldigt trött, kan det kanske bero på att jag inte kunde somna om imorse? Tror nog detta... Får man sota för senare. Men min kvargkaka blev mycket uppskattad av både syster och pojkvän! Kul :) Kommer nog göra denna till helgen igen, så att mor och far också får smaka! 

Daniel och jag hade en lugn mysig dag, kollade film. Ja var ju ett riktigt titta film väder idag. Daniel åkte hem till sitt idag.. usch alltid lika jobbigt när jag måste vara utan honom. Men får försöka blicka framåt! Nu har vi iallafall börjat kolla på lägenheter och gjort några intresseanmälningar. Hoppas hoppas! 
När jag hade kört Daniel till bussen åkte jag direkt till gymmet, körde rygg, bröst och mage inne på gymmet! Var ganska lite folk så passet gick fort då alla maskiner var lediga! Så hade cirkus en timma över innan spinningen, så jag satte mig och pratade med min kusin. Drack lite kaffe och åt clementin. Ja hade det allmänt härligt! 
Halv sju började en timmes spinning! wooho! Nja kanske inte, idag kände jag av all tidigare träning. Bena var möra men jag tyckte ändå jag kämpade på väl! Heja mig! Åkte och handlade lite bär och melon och åkte hem och åt hallon och blåbär med naturellyougurt och kanel! Älskar verkligen kanel! En hembakt macka med lite parmaskinka! Färsk ananas och melon! Hur gott! Så gott! 

Nej nu säger jag godnatt! 

Puss på er!

Hallonkvarg kaka!

Kategori: Allmänt

Har fått en förfrågan om receptet på min hallonkaka jag gjorde till frukost idag! Och absolut ska jag lägga ut detta!


Ingredienser:

1 äggvita
Några klickar kesella, (cirka 75-125 gram)
Lite kanel
Frysta hallon ( 2-2,5 dl)
Sötningsmedel, jag använde mig av Stevia. 2-3 tsk. 

Kan lägga i lite grädde om man vill, för att få kakan lite mer som en dessert.

Gör såhär:

Vispa äggvitan till ett hårt skum med en elvisp i en plastbunke. Lägg i hallonen, som med fördel kan vara lite tinade. Kanelen, kesellan och stevian blanda allt samman. Häll upp smeten i en ungsäker form och grädde i ugnen i 10-15 minuter på 225 grader. 

Toppa kakan med lite bär eller någon frukt! Servera och njut! :) Hur gott som helst! Hoppas det smakar!

mums frukost!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!

Jag vaknade halv sju idag, körde mamma till hennes jobb. Försökte somna om men det gick inte. Kände mig jättepigg och rastlös. Var inte alls kul att ligga i sängen. Så upp med mig!
Tänkte att nu när jag hade extra energi skulle jag göra en extra smarrig frukost! Sagt och gjort! Blev en hallonkvargkaka. Hur gott som helst! Har gjort det en gång förut och då tyckte jag det var gott! Men denna gången var det hur gott som helst! Provade att lägga i lite Stevia som jag köpte häromdagen och lite proteinpulver med smak av hallon. Det lyfte verkligen "kakan" till en högre nivå!

Gjorde också en tonfiskröra på kesella, tonfisk, rödlök och svartpeppar. Ett kokt ägg och röran på en smörgås smakade hur bra som helst! En stor kopp kaffe med kanel och en clementin slank också ner i magen!
kul att prova lite nytt till frukost och variera sig lite! Kör ju oftast smoothie till frukost men ibland måste också jag prova något annat!

Nu har äntligen mitt hjärta vaknat till liv. Undra vad vi ska hitta på för kul!





I got the power!

Kategori: Allmänt

Tänkte börja med att säga att tonfisklasangen var hur god som helst! Verkligen något jag kommer göra många gånger till. Så roligt med lite nya maträtter! Får se vad jag provar på imorgon till lunch! Nått kul ska jag nog kunna komma på. :)
Annars har jag och min älskling tagit det lite lugnt idag, haft det mysigt! Körde ett spinningpass nu på kvällen också. Riktigt bra var passet så jag hoppas att jag har en rejäl träningsvärk imorgon! Får se om vågen visar lite imorgon med. Tror nästan detta! :) Känner att jag är på rätt väg just nu. Går riktigt bra förtillfället! Gäller bara att kämpa på!

Nu ska vi hyra en film och bara ro om varandra!

Hoppas ni mår bra alla fina! 

mat och träning.

Kategori: Allmänt

Är hemkommen från ett riktigt svettigt bodypump pass! Himla bra gick det idag. Ökade lite på tricepslåten så hoppas på träningsvärk imorgon! Sprang 15 minuter före passet med! Kändes som jag skulle kunnat sprungit hur långt som helst idag. Skönt när kroppen svarar på träningen! Har ju försökt att spring lite mera och märker faktiskt att jag orkar mer och mer!
Åkte sedan och handlade lite på willys, köpte hem stevia. Som är ett sötningsmedel gjort på steviaväxters blad. Ska bli spännande att använda det. Tänkte prova på att baka något med detta. Kommer att skriva om resultatet senare. Till lunch idag ska jag och Daniel laga tonfisklasange! Ännu en ny maträtt. Kul med lite nytt. Och bra övning inför framtida flytt. Bilder och kommentare kommer också senare på denna maträtt.

Håller ju som sagt på att nå min toppfrom! Bilder kommer att komma, ska ta nya bilder om några dagar för att se förändringen. Har ju dock varit sjuk och så så får ge mig själv någon extra vecka!

Det är en rolig utmaning att toppa formen men också en väldigt jobbigt och krävande utmaning! Gäller att ha folk som puschar än och verkligen vilja! Gå in för det med 110% !
Någon mer som håller på att komma iform till sommaren?? Hur går det för er?:)

grattis baby!

Kategori: Allmänt

Nu har min älskling tagit sin student! Himla lyckat blev det! Är så stolt över min älskling som klarade av att läsa gymnasiet på distans! Mer eller mindre helt på egen hand! Där snackar vi disciplin och en vilja av stål! :) Nu är han i mål och nu är vi taggad för nästa steg! Flytta hemifrån och börja läsa vidare! Förhoppninsvis för oss båda till hösten! Vi får helt enkelt se lite hur det blir med det! =)
Tänkte bjuda er på lite bilder från gårdagen!












härliga dagar med mitt hjärta

Kategori: Allmänt

oj vad min blogg har blivit lidande det senaste! Har varit mycket nu! Men det är bara härligt!
Är just nu hos min älskling i Uddevalla, har varit ute och gått en morgonpromenad, ätit frukost och tagit ett bubbelbad! Himla härlig start på dagen!

Igår klippte Daniel sig, blev jättefint! Sen var vi och shoppade lite, studentpresent bland annat till Daniel! ska ju fira honom imorgon! Min familj kommer upp hit! Ska bli jättekul. De har ju bara varit här snabbt en gång innan! Blir en massa god mat och ett rejält firande av min älskling! Studenten tar man ju bara en gång i livet!
Åkte sedan och tränande! Bodypump och löpbandet för min del! Var verkligen välbehövligt! Har blivit lite dåligt med tränandet det senaste! Har ju vart sjuk och jobbat mycket, så är det ibland!

Nej nu ska vi nog laga lite lunch och förbereda inför morgondagen! =)

Hur ser eran helg ut?



Älskar dig baby! <3

Fullspäckade dagar!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget påväg till Uddevalla. Såklart är det lite försenat.. Precis som vanligt!

Har varit i Göteborg hela dagen i dag med mor och syster! Har varit hos Carolina och Sara och blivit superfina i håret! Är jättenöjd! Sara gjorde mitt hår denna gången! :)
Efter det att jag och syrran var klara gick vi och shoppa lite. Lite hårvårdsprodukter! Allt var slut nu.. Men nu ska mitt hår må bra igen! Hittade också ett bara super snygga skinnshorts från zara. Rosa med dragkedjor! Kommer användas flitigt nu i sommar! :) har iallafall haft en mys och varm dag ihop med mamma och syster! Det behövs verkligen ibland!

Nu är jag snart framme i Uddevalla om tåget går någon gång vill säga! Är sugen på en kvällspromenad. Får se vad Daniel säger om detta...
Annars blir det nog lite shopping, träning, en middag på restaurang och såklart firandet av Daniels student på lördag! Kommer bli några toppen dagar här i Bohuslän! :) och vädret verkar ju vara på vår sida med!

Ut i solen och njut med er nu :)