sandraalgotsson

bara sandra,

en trött sandra.

Kategori: Allmänt

Är så himla trött idag! Vet inte vad det är känner mig bara grymt trött! Så idag blir en vilodag. Tänkte tagit mig en promenad innan i morse och hade också tänkt att gå till gymmet och köra lite styrka. Men man måste lyssna på sin kropp! Har bara vilat i min säng, sovit en stund och kollat på film. Gjort lite mat också! Men ingen mer direkt. Ska duscha nu. Sen ska jag iväg på några ärenden tror jag om jag orkar.

Klockan halv fem ska jag sitta på tåget påväg till min älskling! Saknar honom! Kommer dock hem på söndag igen. Ska jobba måndag! Så blir en kort visit! Men vi ska iallfall hinna med att gå på 80 års kalas imorgon hos hans farmor!:) Ikväll ska Daniel jobba så vi hinner inte träffas så värst mycket innan han ska iväg vid nio. Så är det ibland! Nej nu ska jag duscha!

Kommer nog inte blogga så mycket mer under helgen. Behöver vila upp mig på alla sett. Men snart så är jag tillbaka!:)

dom kallar henne tess!

Kategori: Allmänt

Saknar dig snygging!
Men om allt går som planerat så ses vi om två veckor!!! :D

en god natts sömn.

Kategori: Allmänt

Ännu en dag i paradiset !:)

Gick upp kvart över sju idag och vid kvart över åtta infann sig jag och mamma på gymmet återigen. Blev CX work fr våran del. Skit tufft pass är det men jag känner att jag blivit mycket starkare och har fått en fastare bål och rumpa. Känns riktigt kul när man ser resultat av träningen.

Igår var ingen höjdar dag som jag skrev, men åkte iallfall med mamma och tränade bodypump. Blev faktiskt lite bättre efter det! Idag däremot känns det mycket bättre fått tillbaka min positiva energi under natten. Tänk egentligen vad lite sömn kan göra!

Nu ska jag bara slappa en liten stund framför datorn. Sedan blir det till att duscha, göra lunch som idag kommer bestå av omelett! Åh kommer bli mums. Sedan klockan ett ska jag till Marksassistans för möte. Sedan vidare till jobbet klockan tre. Känns faktiskt skönt att jobba idag. Har vart ledig så mycket nu.
Lite tråkigt är det dock att jag missar bodybalance releasen idag.. helt nytt pass. Hade vart så skönt att gå på det ikväll.. Men man kan inte få allt. Får helt enkelt vänta till tisdag! Då ska jag gå och njuta en stund.

today I don´t feel like doing anything..

Kategori: Allmänt

Har varit lite dåligt bloggande de senaste dagarna. Har inte haft någon lust att skriva. Men får ta tag i mig själv och skriva lite idag tänkte jag.

Blev en härlig lunch med min carolina igår! Satt och pratade om allt möjligt. Kollade lite i affärer och jag fick en sminkväska och lite nytt smink med mig hem! Super sminkväska med många fack så att inte allt bara kladdar ihop sig!

Tränade bodypump igår morse med mamma, var riktigt segt! Men skönt på samma gång. Är inte van att träna så mycket bodypump på kort tid. Men känner mig starkare än på länge. Kvällen blev ett spinning pass. Som jag fick tvinga mig igenom. Hade inte alls någon feeling och var trött i kroppen. Men så är det med träning ibland. Som det är med precis allting så går det upp och det går ner.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Suttit och fikat med mamma och hennes vänina Marita :) Mysigt. Känner mig trött idag. I både kropp och själ. Sitter och funderar över om jag ska åka och träna ikväll eller inte.

Idag är en sån där dag som man måste ha ibland. Lite halvtråkig och halvseg... Men så är det :) Man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt också!

lunchdejt.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag iväg och träffa min carolina!

sista måndagen i september.

Kategori: Allmänt

Blir ett snabbt inlägg idag! För jag ska nämligen åka till mormor alldels strax tillsammans med mamma!

Har hunnit med en hel del redan denna dag! Blev en morgonpromenad på 50 minuter idag! Riktigt härligt, jätteskön luft ute och solen tittade fram några gånger!
Hem och äta frukost! Mums! Var jättehungrig efterpromenaden!

Mamma kom och hämtade mig tolv ungefär och så åkte vi vidare på gymmet och körde cx work! Var riktigt tufft idag, har sån fruktansvärd träningsvärk från gårdagens träning! Svettades jättemycket men skönt var det!
Nu har jag duschat och smörjt in mig. Och ska börja sminka mig nu. Bråttom bråttom! Sen åker jag och mamma till mormor och spenderar resten av dagen där! Mysigt värre!
Mormor ska servera fisk idag! Ska bli jättegott som Mat Tina brukar säga!


nya träningsformer och nya utmaningar!

Kategori: Allmänt

Nu har min älskling åkte hem. Inte alls kul önska han kunde vara här jämt! Men snart så, snart flyttar vi ihop!

Han åkte hem vid fyra och jag åkte och tränade. Körde ett stenhårt bodypump pass! Så gött! Har hittat tillbaka lite till bodypump! Känns jättekul. Men jag kände att jag hade kraft och energi kvar. Så jag hängde med på passet efteråt också som var bodycompat! Så roligt det var men det var väldigt väldigt jobbigt! Har inte kört det på säkert ett år så jag hoppas på en massa träningsvärk imorgon! Ska försöka träna det lite oftare! Inte köra lika mycket spinning. Blir för enformigt för mig och det ger mer resultat om man kombinerar sin träning med olika pass!
Nu sitter jag med en kopp kaffe med syrran. Blir inte så mycket mer från mig ikväll. Ska bara mys med familjen. Äta lite frukt och gå och lägg mig.

love

Kategori: Allmänt

det finns inga fel, bara de fel som är perfekta. Så vill jag att det ska vara.
jag älskar dig.

fy fan vad jag är glad!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar mitt liv just nu! Allt känns som det faller på plats! Älskar känslan som bubblar i mig just nu!!

Har haft en superbra dag idag med Sara och Carolina på skrädderiet. Lunchade och fikade och hade urmysigt!
Träffade Nathalie och Sandra med! Jättekul! Har inte träffat de på jättelänge! Får se till att det blir snart!

Åkte sedan och tränade blev cx work och spinning. På spinningen fick jag sällskap av Wictoria, hon hade lust att jävlas med mig och drog på mitt motstånd när jag mer eller mindre höll på att dö! FY idag var det jobbigt!  Fast det är ganska bra att ha någon som gör så! Då orkar man inte extra! Jag gav igen och gjorde så på henne med så det så! Hon var snäll som körde hem mig efter passet. Hade antagligen svimmat på vägen någonstans om jag skulle gått hem! SÅ tack! :)

Nu har jag duschat, gjort iordning och har snart mat i magen! Är hungrig! Min älskling kommer vid tio! Längtar efter honom!

Har också hunnit med att prata om Norge resan med mina flickor och går allt som det ska åker vi 13 oktober! Håller tummarna för det! Hälsa på våran tess! Som jag saknar denna varelse!

Nej nu ska jag vräka i mig mat!!
Vilket galet inlägg detta är men är nog för att jag mår så bra!!



fem årsedan.

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt fem årsedan jag och Daniel träffades för första gången.

Efter två år ifrån varandra är vi starkare än någonsin.

Jag älskar dig av helt mitt hjärta.

Some alone time.

Kategori: Allmänt

Godförmiddag!

Sitter i min säng just nu, nerdragen persiennen nerdragen och har några tända ljus. Sitter och myser för mig själv! Har precis gjort mig en kopp te med lite honung och har ätit upp min clementin. Är så lycklig över att de äntligen finns att köpa igen! Älskar citrusfrukter!

Just nu har jag vad jag brukar kalla egentid. Något som jag har kommit på är väldigt viktigt för mig.
Stänga runt omkring mig och bara fokusera på mig för en stund. Reflektera över saker om det behövs, tänka över något som behövs lösas eller bara läs en god bok eller kolla på en härlig film. Ja helt enkelt göra vad som helst i stortsätt. Gärna lite yoga ibland för att få mer ork och energi!

Egentid är jättevitkigt för att jag ska orka med allt annat som händer runt omkring mig och mina kära! För ibland måste man komma ikapp sig själv.


Tillåt dig njuta en stund.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dryga timmen kvar tills jag ska börja jobba. Börjar tre idag och slutar halv nio imorgon bittig. Känns helt okej att åka och jobba. Är nämligen ledig i en vecka sen efter jag gjort detta passet! Riktigt gött ska det bli!

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Åkte till gymmet imorse och körde Cx work! Gick riktigt bra trots all träningsvärk jag har. Det enda som var riktigt jobbigt var sista låten då man kör slut på rumpan! Körde lite crosstraining efteråt medans jag väntade på att solariumet skulle bli ledig. Solade en stund innan jag åkte hem och gjorde hälsoscones! Riktigt goda blev dom! Har röjt lite smått på rummet och badat och ätit god lunch bestode av lax, skaldjur och massa sallad som mamma hade gjort iordning! Var riktigt gott!

har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Ganska händelselös dag idag för min del. Hoppas ni har en superdag i det härlig höstvädret!


a golden star

Kategori: Allmänt

Ojojoj vilken mör kropp jag har just nu!
Efter två supertuffa träningspass! Bodypump och spinning! Är egentligen inte ulltimat att köra dessa två pass i en följd eftersom det är två så tunga pass. Men ibland får man faktiskt göra det!

Tanken var att jag bara skulle kört spinning idag men mamma ville så gärna att jag hängde på bodypumpen också! Så vad gör inte en snäll dotter för sin kära mamma?

Men fy vad det var tungt! Mina ben var mör redan från gårdagens träning och värre blev det efter bodypumpen.. men ingen vila här inte, mer eller mindre direkt på cyklen och börja tarmpa. Efter uppvärmningen ungefär en kvart in på passet som höll på i en timme var jag helt slut. Ungefär så slut som jag brukar var i slutet.. Men de man inte har i huvudet får man ha i bena som man brukar säga! Så jag trampade och trampade. Vred på motstånd, kämpade så jag själv blev förvånad över hur mycket jag faktiskt orkar! Spinning instruktören Maria blev till och med imponerad och utnämde mig till dagens stjärna! Blev ännu mer peppad av dess ord! Men sista låten då trodde jag nog att jag både skulle kräkas och svimma av på samma gång.
Jag såg ut som jag hörde hemma på spökhotellet gasten på liseberg efteråt, smink i hela ansiktet...

Men nu är jag så nöjd över mig själv! Att min kropp är så stark! Blev faktiskt impad av mig själv idag! Klapp på min axel!

Ps! Mamma gjorde ett riktigt bra jobb! Av mig får hon en liten stjärna! :)




Stronger than yesterday!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag mår! Måste verkligen börja att säga det !
Har faktiskt ett fantastiskt liv! Mår bra med mig själv, har en underbar familj, världens bästa pojkvän och helt underbara vänner! Jag mår bra både psykist och fysiskt! Har en stark kropp som orkar och ett starkt psyke!
En fantastisk känsla har jag i min kropp just nu! Ljuvligt!

Så nu har jag fått skrika ut lite lycka!

Slutade jobbet halv nio idag. Åkte hem och gjorde en god frukost, kaffe, äggmacka och kesella med nötter och bär! Mumsigt i min mage! Har nu duschat och ska snart bege mig ännu en gång till Kinna och skrädderiet! Ja jag är stammis där! Idag ska jag träffa Maria! Så kul ska det bli! Blir inte så ofta det händer tyvärr.. så ska njuta till max idag!

Ikväll blir det träning självklart! är supertaggad!


friends for life.

Kategori: Allmänt

Min dag har börjar riktigt bra! Upp klockan sju för att äta frukost och ta på sig träningskläder för att sedan åka till gymmet med mamma och syrran för att köra det nya bodypump passet! Tyckte det var sådär.. Inte så jättebra musik och väldigt skum takt! Men jag vänjer mig nog!

Hem igen för att byta till andra träningskläder för att sedan ge mig ut på en 50 minuters promenad! Vädert är så friskt och härligt och det fyller mig med massa energi! Helt ljuvligt!

Nu har jag duschat, rakat bena och ska smörja in mig och göra mig iordning för om en timme ska jag möta upp Carolina och Sara på skräddan för en lunch! Sån fin tradtion som vi har fått in att träffas minst en gång i veckan och äta och prata och bara njuta av varandras sällskap! Har så fina vänner!

Klockan tre blir det jobb för min del! Härlig dag!

Min helg.

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar helg hos min älskling! Precis som jag ville att den skulle bli! Bara myste hemma hos honom åt hur god mat som helst på laxbutiken! Gud vad gott det är med lax! Dit kommer vi definitivt åka igen!
Kollade på massa rolig film, cyklade ut i det friska vädret, tränade och plockade faktiskt svamp! Tro det eller ej!
Vi fick till och med ihop en stor korg med svamp! Var jättemysigt! Saknar min prins redan !!


Min goda mat och min svampkung!

YOGA.

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen fått upp ögonen för yoga! Det är helt fantastiskt!
Har börjat köra poweryoga hemma, minst 2-3 gånger i veckan och jag mår så mycket bättre allra redan. Både fysiskt och psykist! Känner mig mer mentalt stark än på mycket länge! Jag tror verkligen att med hjälp av andningen kan man komma längre och få ut mer av sin träning!
Det mentala är lika viktigt som det fysiska men det glömmer man gärna bort. Jag strävar både efter en stark kropp som jag trivs med och ett starkt psyke. De går hand i hand.

Nu på höstkanten passar det utmärkt att utöva yoga. Släck ner tänd lite levande ljus, lägg ut din matta och sätt in cd skiva med din yogaguide och unna dig en timme av ren njutning!

Jag brukar inte utöva så mycket träning hemma mer än att jag går och springer men nu kan jag plussa till yoga på min lista. För detta ska bli en vanna!

 

dags för just lite poweryoga innan det är dags för sängen!

I was made for lovin' You

Kategori: Allmänt

Hej alla goa människor!

Vill först tacka mina goa tjejer för lunchen/fikan igår! Ni är toppen!


Igår blev det också träning, Cx work och poweryoga! Poweryogan gör jag på min  egen mätta med hjälp av en film som mamma fått med i någon tidning! Riktigt härligt att få en timme för sig själv och slippa stressa iväg till gymmet varje gång man ska träna! Min yoga matta har vissat sig bli en riktig toppen investering!

Har jobbat klart för denna vecka, har solat och varit ute på en lång promenad! Lagat tacopaj till min kär familj, duschat och nu håller jag på att göra iordning mig och packa väskan! Halv fem går tåget till uddevalla och min älskling. Vi ska bara ro om varandra och ha det super mysigt ihop. Älskar honom bara mer och mer för varje dag!

Hopppas ni får en lika fantastisk helg som jag tänkte ha!

Nästan på dagen två år sedan bilden togs.
Om det är möjligt älskar jag dig ännu mer nu.

angel sister!

Kategori: Allmänt

Gud vad härligt jag mår just nu!

Jag fick med mig lillsyrran till gymmet idag! Hon kom med på spinningen enligt mina planer! Nej men skämt och sido! Hon fyllde ju faktiskt 18 igår och det måste firas! Maria som är spinninginstruktör och jag bestämde att änglavingar och en änglagloria var på sin plats! Jag fick också äran att ha äggklockan! Varje gång den ringde skulle syrran göra en tempoökning på tio sekunder! Hon fick verkligen kämpa idag stackarn! Men jag var nöjd!
Hon var jätteduktig! Efter spinning blev det CX work för oss båda! Hur jobbigt som helst men riktigt roligt! Syrran var så trött så hon visste knappt vad som var fram eller bak! Du är duktig du syrran!

Dock hörde jag både från Evelinne och Maria att hämnden är ljuv.. jag som fyller jämt i oktober.. syrran sa att hon redan hade börjat planera..

Men men det var vi då!

Här har ni iallafall världens sötaste ängel!

fantastiska framtid!

Kategori: Allmänt

Nu har min älskling åkt hem.. Känns lite tomt, men känns genast bättre när jag tänker på att jag ska åka dit på fredag! Blir mycket tid med varandra denna veckan! Behöver vi! Var längesen nu.

Jag och Daniel har legat och kollat resor hela dagen idag. Åh vad jag längtar tills vi åker. Är snart dags att beställa! Åker i vinter någon gång, minst två veckor på något lyxhotell! Ska bli helt fantastiskt!
I helgen ska vi åka till Göteborg och göra glidflygning! Jag gav ju Daniel bungyjump present kort när vi hade två årsdag men eftersom det endast gick att göra i Stockholm ändrade vi till glidflygning! Spännande! Ska också äta något gott på laxbutiken! Ser jag verkligen framemot!
Är mycket på G nu så kommer blir en händelserik höst och vinter! Så mycket roligt att se framemot!
Ännu bättre är att jag får uppleva allt detta med världens bästa kille!

Nu ska jag och syrran snart åka och träna! Blir spinning och Cx work! Förhoppningsvist kommer Syrran med på spinningen också. Annars kör vi gärnet på cx work. Hon har aldrig gjort det så ska bli spännande och se vad hon tycker!

Boråsmys

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev mycket lyckad! Efter jag hade tränat Cx work gjorde vi oss snabbt iordning och åkte in till Borås!
Bestämmde oss för att äta på sushi restaurangen Eest! Så himla gott, det var buffé så vi fick äta hur mycket vi ville. Daniel åt så han fick ont i magen. Sen kollade vi in rean på hjärterum fick med mig hem en ljuslykta. Fanns mycket fint men inget jag kände att jag behövde. Kollade lite i andra affärer innan vi åkte hem igen. Hemvägen bestod av mycket skön sång till grym musik.. Tur att ingen hörde oss (mig).

Väl hemma slängde jag på mig träningskläder för andra gången och begav mig till gymmet för ett svettigt spinningpass. Var grymt jobbigt!

Kvällen bestod av soffhäng med min älskling!


syrran blir stor!

Kategori: Allmänt

Grattis syster yster på din 18 årsdag!! <3

monday i´m in love!

Kategori: Allmänt

En ny vecka med nya möjligheter!

Härliga måndag! Vaknade upp med min älskling jämte mig! Händer ju inte så ofta som jag velat så får njuta extra mycket nu! Vi har ätit frukost och nu väntar jag på att mamma ska komma så vi kan åka och träna Cx work! SKönt att ha tränat på förmiddagen så är det inget måste att träna sen på kvällen! Kan jag så ska jag göra det också självklart. Efter jag tränat ska jag och Daniel åka in till Borås, kolla lite i affärer och äta någon god lunch någonstans! Jättemysigt ska det bli!

Hoppas ni får en härlig dag!

kalas för syster!

Kategori: Allmänt

Har jobbat klar min helg för denna gången! Gick riktigt bra och har nu några dagars ledighet att se framemot! :)

Idag ska vi ha kalas för min lillasyster Evelinne som fyller 18 på tisdag! Så klockan fem kommer gästerna sen blir det god mat och tårta för hela slanten!
Har varit ute och gått med mamma idag, alltid skönt efter att ha jobbat i många timmar. Få rensa huvudet lite. Har precis duschat och håller på att göra mig iordning. Daniel kommer självklart också idag, fast han kommer klockan sex så han blir lite sen! Men har saknat honom jättemycket så är så skönt att han kommer!

Nej nu får jag skynda mig om jag ska hinna klart tills alla kommer!

harmony

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag att vakan upp till! Tillätt mig själv att ta sovmorgon idag. Eftersom jag var så trött igår kände jag att jag behövde det! Vaknade upp klockan nio fortfarande trött men utvilad kände jag mig. Drack två glasvatten, gjorde några solhälsningar på min nya yogamatta och snörade sedan på mig skorna och gick ut på en härlig morgonpromenad. Hade inga hörlurar med mig idag och njöt av naturen och människornas ljud istället. Faktiskt riktigt skönt att slippa musik i öronen ibland! Blev en promenad på 50 minuter idag. Var riktigt varmt ute när jag gick. Men när jag tog av mig tröjan kände jag att det inte längre är någon sommarvärme. Hösten är här på riktigt så himla skönt. Jag blir så harmonisk då! Blir mer tillfreds med mig själv än vad jag brukar vara!

När jag kom hem gjorde jag en omelett! Jättegott! Nu dricker jag lite kaffe, börjar jobba klockan fyra idag och jobbar till söndag förmiddag så laddar mentalat just nu. Känns ändå helt okej att åka jobba idag. På söndag blir det kalas för syrran som fyller 18 på tisdag! Helt galet! Hon är ju en plutt!

PT åt lillsyrran

Kategori: Allmänt

Blev ingen bodybalance för min del idag. Kände inte alls för det och kroppen är jättetrött! Men syrran ville så gärna att jag skulle hänga med och träna lite på gymmet så jag fick helt enkelt ställa upp! Kände mig lite som en PT när jag visade syrran hur man skulle göra ! Och lät henne kämpa lite! Nu är jag väldigt trött. Så blir soffläge resten av kvällen!

bodybalance time.

Kategori: Allmänt

Har fått en härlig start på denna torsdagen! Gick upp åt frukost och åkte sedan till gymmet för ett svettigt Cx work pass! Så kul och härligt!

Igår blev det ju spinning och cx work för min del så kände mig lite slö i kroppen idag men snart är jag tillbaka till den formen jag var i våras! Efter sommaren och höstförkyldning så känner jag mig inte riktigt i form men är på god väg!

Efter träningen igår blev det en snabb dusch sedan sprang jag över till min granne Sara! Så himla kul att träffa henne igen! Hennes pojkvän var där samt David och Louise! Jättetrevligt! Efter två koppar te och massa prat gick jag hem. Får försöka ses lite oftare nu!

Fick faktiskt med mig en yogamatta hem idag från gymmet. Har tänkt köpa en länge. Mamma har ju haft sin bra länge och mattorna som finns på gymmet är ju inte så himla fräscha! Inte konstigt att man blir sjuk! Så nu är jag ägare till en alldeles egen! Nu på hösten blir det alltid att jag tränar lite mer bodybalance. Så då passar det utmärkt att jag köpte mig en! Blir lite extra kul att kör nu med! Tänkte köra bodybalance ikväll. Känner att jag behöver sträka ut mig lite!

efter regn kommer solsken!

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en regning promenad! Efter att ha spenderat hela morgonen inne, kollat vänner och städat lite på rummet kände jag att jag behövde komma ut! Så det blev en 40 minuterspromenad i regn / solsken! Väldigt skumt väder är det idag. var inte jätteskönt att gå i detta tycker jag. Hittade inga regnbyxor så blev lite kallt! Men nu är jag hemma igen och redo för duschen!
Efter duschen ska jag laga mat. Tänkte göra fetaostbiffar ! Så himla mumsigt! Till det en stor sallad och halloumi ost! Kommer bli toppen gott!
Halv tre ska jag träffa Carolina! En sista gång innan hon åker till New york imorgon! Lite avundsjuk är jag men hoppas på en liten födelsedagspresent därifrån;) hihi!

Nej nu får jag skynda mig!

världens bästa syster kanske?

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Vaknade kvart i sju idag. Skulle köra mamma till sitt jobb så att jag kunde ha bilen idag! Hade tänkt att ta en promenad efter det men vädret är kasst så känns inte kul att gå och bli dyblöt! Så det blir kanske en senare. Så jag åkte hem istället och gjorde scones och testade på att göra amerikanska pannkakor! Många pratar ju om att det ska vara så gott! Var väl helt okej men ingen favorit precis. Men går absolut ner! Väckte syrran klockan åtta, hon fick sitta ner framför ett dukat frukost bord tillsammans med katten! Ibland är jag gullig faktiskt !:)

Syrran ville inte vara med när hon var nyvaken men Bamse han är en riktigt linslus! :)

Ibland behöver man bara få vara!

Kategori: Allmänt

Jaha ja nu går man på Pencilliin i en vecka.. Var ju hos läkaren igår angående min arm och han sa att han inte kunde säga exakt var det var. Kunde vara att jag är överkänslig eller någon bakterie. Dock ingen allergiskreaktion för då borde det ha kommit med en gång. Men han tyckte att jag skulle börja med pencillin. Så det gjorde jag. Svullnade först upp ännu mer igår på jobbet. Kändes som att armen vägde 3 kg mer än vanligt. Men idag när jag vakna var svullnaden betydligt bättre och det gör inte lika ont längre! Känns jätteskönt!

Vaknade ännu en gång upp på jobbet. Slutade halv nio och åkte hem för att göra iordning mig. Skulle nämligen på möte med min arbetsledare/ Moster klockan tio. Medarbetarsamtal! Riktigt bra och skönt att få prata av sig.
Nu är jag hemma igen och väntar på att mamma ska bli färdig. Vi ska nämligen åka till mormor idag! Ska bli så mysigt! Har inte vart där på jättelänge! Så ser verkligen framemot det. Lite kvalitets tid med både mamma och mormor idag! Kan knappt bli bättre! Så idag ska jag bara njuta av min lediga dag! Det är jätteviktigt att bara kunna vara!

Blir alltså ingen träning idag heller. Herr läkare tyckte jag skulle vila några dagar så får väl försöka lyssna på det. Men mår jag bra och så imorgon blir det nog spinning iallafall! :) Kan inte vara ifrån det hur länge som helst!

Underbara helg!

Kategori: Allmänt

Har haft en härlig helg!
Fredagen vaknade jag upp på jobbet. Hemma vid halv nio, gjorde iordning mig och jag och mamma åkte och storhandlade på MM. Hem och last in varorna sen vidare till Kinna. Köpte födelsedagspresent till syrran som fyller 18 år den 13 september! Köpte också välkommen hem present till Emma som kom hem från Norge i förra veckan! Skönt att ha en av våra norskor tillbaka!:)
Åkte sedan till mammas kompis Jessica på en fika! Mycket mysigt! Jessica har en dotter på 11 månader! Helt underbar! Var nära på att ta med henne hem! Hon spillde ut mitt kaffe över mig, hon är nog den enda som kan göra det utan att jag blir arg! Ett riktigt charmtroll ! Snabbt hem för att byta om till träningskläder. CX works och bodybalance stod på schemat! Så härligt! Bodybalancen var väl behövd kan jag säga! Inte gjort det på två månader så var väldigt stel men hade en sån skön känsla i kroppen hela kvällen sen. Ett sånt härligt lugn!
hem och snabbt göra iordning mig! Tanka och sedan hämta Carolina och sedan styra vidare mot Fritsla och Emma! Hade jättemysigt där. Många goa tjejer var där. Pratade om allt, pratade hela tiden och pratade i mun på varandra! Men så mysigt! Åkte hem runt tio för att hämta min älskling vid bussen! många pussar på honom och en sen mys kväll!

Lördagen började jag med morgonspinning för Maria tillsammans med Wictoria! Jättehärligt att börja dagen så! Hem och duscha. sen väcka min älskling! mer pussar på honom! Mamma och resten av familjen åkte till Ikea så vi var själva! Behövs verkligen ibland. Vi båda börjar bli väldigt otåliga och vill flytta ihop så snart som möjligt!
Kollade lite Fridrott jag fick ett getingstick:(:(
Vi bestämmde oss för att ta en promenad i det vackra vädret! Så mysig höstpromenad!
God mat med familjen sen hyrde vi kanske en av de sämsta filmerna vi har sett någonsin.. en belgisk skräckfilm som ingen av oss förstod!

Söndagen jobbade jag hela dagen och nu är det måndag.
Som jag skrev fick jag ett getingstick i lördags det har svullnat jättemycket, hela min underarm är röd och det gör ont och kliar! Så ska till Läkaren om en timme ungefär och kolla upp detta , inte roligt alls :(

<3

Kategori: Allmänt




Bästa Daniel är här hos mig <3

simple the best!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och världens bästa mamma åka och gör lite ärenden! Härlig Fredag!

den första september.

Kategori: Allmänt

Åh! Känner mig ännu piggare idag! Nu är det bara min rinniga näsa som ska försvinna sen är jag som gott som ny!
Körde spinning igår kväll. En timme var det men tog det hyffsat lugnt eftersom jag inte är riktigt 100 än. Men var riktigt skönt att känna att jag går åt rätt håll!
Idag gick jag upp klockan sju. Gjorde frukost som bestod av hallon,jordgubbar med kesella, nötter och kanel! Så gott! Är som en efterrätt mer eller mindre! Sen åkte jag och hämtade mamma för att sedan åka vidare mot gymmet! CX work stod på schemat! Så roligt och intensivt! Vet iallafall en som kommer ha träningsvärk imorgon! Hem igen för att snöra på sig joggingskorna! Ut och gå i 50 minuter blev det för min del! Helt ljuvligt och efter en kvart kom solen och gjorde mig sällskap också!
Snabb dusch för att sen sätta mig en stund och njuta av det fantastiska vädret vi fått idag! September börjar bra!
Gjorde mig en skaldjursoppa idag, eget recept. Blev himlans gott. Gillar att hitta på eget. För det mesta lyckas jag men idag överträffade jag mina förväntningar faktiskt! Så det blir att ta med sig till jobbet ikväll och mumsa på!
Nu ska jag fixa iordning mig och packa väskan för jobbet. Men innan jobbet blir det möte! Kvart över ett närmare bestämmt. Sen börjar jag jobba klockan tre. Var ett tagsen jag jobbade nu så känns helt okej !
Hoppas ni har en underbar dag i detta fantastiska sensommar/höst väder!
/ sandra.