sandraalgotsson

bara sandra,

äntligen!

Kategori: Allmänt

YES! äntligen är min långhelg över! Är så skönt att ha den avklarad nu! Inget att rekommendera att jobba så många timmar på en och samma gång. Men kommer ju kännas skönt när lönen kommer i och försig! Nu är jag ledig tills på fredag. Lite tråkigt är det allt att jobba två helger i rad. men sen har jag många helger ledigt så det är skönt!

Jag som trodde att jag bara skulle vara hemma idag och vila upp mig, hade nog behövt det egentligen! Men inte då. Efter jobbet åkte jag och mamma och tränade bodypump. Snabbt hem och göra iordning sig för att ta bilen till ett väldigt kallt borås för att julhandla! Hittade julklapp till mamma och syster. Känns skönt att ha börjat lite med julklapparna. annars brukar jag oftast göra det precis innan julafton och det innebär mycket stress!
Hem igen, äta lite och dricka lite te sen ta på sig träningskläder för andra gången idag och ge sig av till gymmet. Tränade i gymmet en timma och sedan spinning i 45 minuter så är väldigt trött nu.

Nu ska jag duscha sen ska jag äta och sen tror jag nog att jag slocknar i soffan!

träning!

Kategori: Allmänt

Känner mig duktig nu, har nämligen varit och tränat inne på gymmet idag! Det brukar jag aldrig göra! Men det gick faktiskt väldigt bra och därför är jag stolt. Tränade hela kroppen så hoppas på en härlig träningsvärk imorgon! eftersom jag jobbar så mycket nu får jag försöka träna då det går! Kommer ju inte kunna träna ett pass innan tisdag och ni som känner mig vet att det är grymt jobbigt för mig att inte kunna träna när jag vill.

Hoppas också att min jacka kommer snart! Iskallt ute och vill verkligen ha den nu! Så fin!
Snart ska jag åka och jobba igen, klockan tre börjar jag! Men känns helt okej än så länge.

Ha en toppen helg! och tänk på stackars mig som måste jobba hela helgen..

caar!

Kategori: Allmänt

Saknar dig !

hej hå hej hå !

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma lite mellan mina jobbpass. Har gjort klart första dagen och det känns skönt! börja jobba klockan tre och går av måndag morgon klockan halv nio. Börjar sen klockan tre och går av halv nio på tisdag. Sen är jag ledig till fredag och då lär jag vara som en sömngångare! kommer nog vara helt slut!

Ska i och försig åka och shoppa lite! Julhandla :) ska bli riktigt mysigt! får bara hoppas att helgen går fort! nu ska jag vila lite mellan passen!

Mysjul

Kategori: Allmänt

Var ett tagsen jag skrev här insåg jag nu. Dagarna bara flyger iväg och jag har faktiskt inte haft en tanke på bloggen.  Herregud idag insåg jag att det bara är en månad kvar till julafton! Så nu ska jag mysa ordentligt! Sitter just nu och dricker julte från tjolaholmsslotts julmarknad. Var där i lördags och för er som inte har vart där kan jag verkligen rekommendera att åka dit nästa år, är hur mysigt och vackert som helst och julkänsla infaller sig väldigt fort! Var där med hela min härliga familj och mitt hjärta Daniel. Den julmarknaden och lisebergs julmarknad är mina favoriter. Liseberg ska jag spara lite på. Jag och Daniel ska dit tillsammans.
Julen har redan börjat komma till algotsson, mamma hade satt upp julstjärna i mitt fönster nu när jag kom hem från Daniel och börjat småpynta lite. Vårt hur är hur mysigt som helst just nu. Och så är det snö ute! Det kan inte bli bättre! Satt och stickade innan framför tv:n och kände mig hur mysig som helst!

Minus är dock att det är svinkallt ute och jag har ingen ordentlig vinterjacka än! Men det har jag också löst nu, klickade nämligen hem en odd molly jacka, äntligen! Hoppas den kommer snart!

Annars har det inte hänt så mycket sen sist.. Imorgon ska jag jobba och ska jobba väldigt länge. Tisdag morgon är jag helt ledig igen, har små små pauser mellan vissa arbetspass men annars är det arbete non stop som gäller nu de kommande dagarna. Ska nog gå fint :) Känns faktiskt helt okej att jobba såhär länge, har vart ledig mycket nu.

helg i örebro!

Kategori: Allmänt

väntar nu på att emma och carolina ska komma och hämta upp mig och sedan maria! Ska nämligen till örebro och Theresé idag! Ska bli hur kul som helst. Har dock lite oro hur vi ska få plats med allt i bilen .. fyra tjejer vs en bil + att vi har med oss en flyttlåda till theresé.. Alla har med sig en väska och troligtbvist en hyfsat stor, täcke och kudde och jag och emma har med oss två stora madrasser! lär bli väldigt väldigt trångt. Och jag är ju faktiskt inge bra på att packa alls.. borde bli bättre. lär få lite skäll av mina kära väninnor men kan ej hjälpas, jag är som jag är.

Nej nu kan jag inte blogg mer idag och kommer nog inte kunna blogga i helgen! Men jag kommer ha en toppen helg och jag hoppas ni får det också! PUSS och SKÅL på er!:)

träningsvärk....

Kategori: Allmänt

Gud ! Vilken träningsvärk jag har! Var på flowing och bodycompat igår och nu imorse hängde jag med trots att jag inte trodde jag skulle  orka på bodycompat igen! Gud är helt slut nu. Ryggen gör grymt ont.. stackars mig.
Ska snart iväg och jobba, var längesen nu så ska bli kul faktiskt!
Först ska jag en sväng till lindex bara innan jobbet klockan tre!
Nu har jag bestämmt mig för att göra det, jag ska pröva för att bli spinninginstruktör! Vad har jag att förlora liksom?
Så nu får vi bara hoppas att det kommer gå vägen för mig! Är förväntans full och illamående på samma gång, tror det är en vinnande kombination! förhoppningsvist..

Helgen kommer bli grym för den delen också! Imorgon åker nämligen jag, carolina, maria och emma och hälsar på våran lilla tess i örebro! Kommer bli en super helg!!:)

Nej dags att bege sig!

PUSS!

hej mitt vinterland!

Kategori: Allmänt

medans jag väntade på att mitt te skulle bli klart i köket, lyssnade jag på radion. De spelade julmusik!! :) julen är här spelades och det är en av mina favoriter! Och så faller snön ner utanför fönstret! denna dagen är toppen måste jag säga. Jag trivs i mitt vita vinter land!:)

JA! eller?

Kategori: Allmänt

Mamma väckte mig idag och fråga om jag skulle med och träna och kom med den glädjande nyheten att det snöar ute! Helt underbart! Är en massa snö faktiskt! och det bara fortsätter att snöa! Jag gillar snö helt enkelt!
Och jag gick upp och hängde med på bodypumpen idag! Riktigt kul idag, jobbigt dock!
Pratade också med susanne om att kanske vara med på uttagning av nya instruktörer och i mitt fall spinning och efter att pratat med henne och fått lite mer information lutar det faktiskt åt att jag ska prova. Vad har jag att förlora egentligen och det skulle vara kul att prova något nytt! Men gud vad nervös jag kommer vara.. om jag nu gör det! jag gör det nog, tror jag ..

ska jag?

Kategori: Allmänt

Är helt mör i hela kroppen, en fantastisk känsla! Träningsvärk är en skön känsla! Blev en timmes spinning följt av en timmes yoga! Var jättelängesen jag gjorde yoga och det var helt underbart. Så det var inte sista gången jag gjorde det. På spinningen idag satt jag och tänkte på om jag kanske ska ta steget nu och utbilda mig till instruktör i det? Har ju tänkt på det ett tag.. men vågar jag? Klarar jag det? Är jag rätt för det? Jag hoppas det! Det verkar så himla roligt och nu söker gymmet nya instruktörer och nu ligger jag här och tänker ska jag våga ska jag våga ta steget? jag vill nog tror jag nu handlar det mer om att våga, hjälp mig!!

mitt i natten

Kategori: Allmänt

Nu är klockan väldigt väldigt mycket och jag ska snart sova! Har haft en super duper kväll med några kära småflickor! Känns så skönt att kunna prata om precis allting! I slutet blev vi trötta så vi kollade lite på sunes jul ! Mymys!

minus är att jag får gå och lägga mig själv utan min älskling.. Har haft några superdagar både i Uddevalla och här i Skene. Daniel har blivit firad på sin 19 årsdag och Gant klockan jag köpte till honom var mycket lyckad! Trevligt kalas med hans familj. Fredagen spenderade vi på ett tåg påväg hem till mig, båda somnade så sött!
När vi var hemma var det dags för middag med Sara och en massa härligt folk, god mat och härligt sällskap!
Har haft en riktigt bra helg! Imorgon känner jag dock för att bara vara hemma och att åka och träna! Blir nog så!

Godnatt med er !:)

lördagskväll!

Kategori: Allmänt

Girls Night!

längtar!

Kategori: Allmänt

Har precis duschat nu, håller på att packa och göra iordning mig just nu, ska nämligen till min älskling idag! Han fyller 19 år imorgon! Så blir lite kalas! längtar verkligen efter honom nu, var en vecka sen vi sågs.. det är det värsta med att bo långt ifrån varandra, man kan inte impulsses.. Men idag får jag äntligen träffa honom igen!
Nej nu får jag skynda mig så att jag hinner med bussen eller tåget, vet inte riktigt vilken jag ska ta än !

Ses snart hjärtat mitt !

 

Daniel Bäckström, jag älskar dig!

tant jävel

Kategori: Allmänt

Jobbet för denna veckan är avklard, känns väldigt skönt att kunna säga så på en tisdag förmiddag! Men byte ju bort min helg så är därför jag blir lång ledig. Sista helgen i november är dock inget att leka med.. men det är långt kvar!
Nu ligger jag och vilar lite, sov ju på jobbet och hade jätte svårt för att somna.. låg i flera timmar utan att kunna slappna av och somna så är lite trött nu. Tur att jag och mamma ska åka till borås och mormor och glenn idag. Då vilar man upp sig och laddar batterierna!
Har ju tränat nu på morgonen med och det bidrar ju till att man blir lite extra trött! Blev bodypump!

Nu ska jag kolla på gossip girl innan mat och färd till mormor !

Syrran ska på maskerad fest ikväll, kolla så snygg hon kommer vara!!


HAHAHAHAHAH

caar

Kategori: Allmänt

Oja! du är toppen !

Vintertid

Kategori: Allmänt

Första november är här och vintertid är inställd! Nu är det verkligen vinter! Min helg har varit riktigt härlig! Lördagen börjades med ett väldigt spinningpass med ett par söndriga spinningbyxor.. typiskt!
Sen åkte jag till Göteborg med min kära sara! var riktigt mysigt, var inne i massa mysiga butiker, bland annat den butiken som jag fick present kort från Sara! Casa heter den. Hittade en fin necesär och en krok. hittade också en ruggigt snygg kavaj från MQ ! En militär grön som kommer användas flitigt! Efter det var det bara att hoppa in i duschen och göra sig redo för utgång. Åkte till Marias pojkvän Oscar för förfest och sedan vidare till kinna hotell! Blev en mycket lyckad kväll!
Söndagen gick jag upp klockan åtta! enligt vintertid då alltså.. galet efter en natts festande. Söndagen skulle egentligen spenderas hos Mormor och Glenn, men mamma var sugen på ullared så det blev det. Jag, mamma och pappa åkte dit i tron om att det inte skulle vara så mycket folk, men jo! det var det.. helt sjukt mycket folk och jag tappade bort både mamma och pappa ett antal gånger! Jag brukar gilla ullared men igår var det inte kul.. Hittade lite ändå men skulle nog kunna hittat mer om jag hade kommit fram vill säga.. men jag är nöjd ändå !
Kvällen spenderades hemma med min underbara familj, fika och tvmys!
Nu är det måndag och jag ska jobba klockan tre. ska faktiskt bli lite kul, har inte jobbat så mycket nu det senaste.
Men innan jobbet ska jag hinna med att träffa Carolina! :) Ska bli mysmys!
Imorgon hoppas jag att jag och mamma åker till Mormor och Glenn en sväng sen ska jag till Uddevalla och till min älskling! 

Ha en bra första November!
Bästa mormor! =)