sandraalgotsson

bara sandra,

Life goes on.

Kategori:

 
Godförmiddag mina fina vänner. Hoppas ni har det bra i vårsolen. själv har man varit ute och njutit i solen på en härlig promenad på en timme. frukosten är i magen och känner mig alltmänt nöjd idag.
 
Är förtillfället hemma i Skene hos mamma, pappa, syrran och Bamse, har varit här sen i fredags. Jag har en tråkig nyhet att berätta för er, jag bestämde mig för att hoppa av skolan. Känns både tråkigt och skönt på samma gång. Har inte riktigt känns bra nu under hela vårterminen, så kände att nu var det dags. nu väntar det nya utmaningar för mig istället. Börjar med att spendera sommaren på gasten hotellet på Liseberg. ska bli riktigt roligt. Börjar om cirka en månad, lite övningstillfällen först! Ska bli riktigt roligt och ser framemot detta.
 
vad som händer till hösten/vintern får jag helt enkelt se. ska hitta tillbaka till mig själv först och främst. och det börjar jag med genom att få iordning på min livsstil som är träningen och kosten. När det har vart jobbigt nu ett tag i vår har inte motivationen eller orken funnits där riktigt men nu har jag ledigt ett tag så ska bli skönt att få spendera tid med mig själv. Hitta tillbaka till min balanas i livet och njut mer.
 
 
Vad händer i era liv mina vänner? Någon stor nyhet som ni vill dela med mig!?:D

I will be back!

Kategori:

Godkväll mina fina vänner! Hoppas allt är bra med er!
 
Med mig är det bara fint förutom den grymma träningsvärken som bor i min kropp just nu! Har tränat ganska mycket redan denna veckan, men känns så skönt! Skönt att känna att det är roligt och att det ger resultat. Har som jag redan skrivit innan varit i en svaka ett tag men jag tar mig upp steg för steg! Livet går vidare! Men känner att min kropp svarar bra på träningen nu igen och att jag mår så himla  bra av det! Så ett stort steg i rätt riktning iallafall!  Idag blev det först en morgonpromenad på en trekvart, sen tvättade jag fyra tvättar! Alltid lika skönt när tvätten är gjord!  Sen har jag lagat super god mat idag! Lax med grönsaker och mozzarella, rödbetor i ugn med mozarella, flingsalt, olivolja och solrosfrön. och tillsist broccolimos! Åh jag överträffade mig själv idag i köket! Gott är ordet helt enkelt!
 
Sen så har jag också börjat plugga lite. Känns lite motigt men är glad för det jag orkade ta mig för att göra idag iallafall!
 
Sen var det dags att gå till gymmet tillsammans med min pojkvän, det lilla jag får se av honom nu när han tentarpluggar! Idag blev det axlar, lite rygg och ett supersten hårt spinningpass! Kändes gött i bena efter gårdagens benpass! Är glad om jag kommer ur sängen utan hjälp imorgon kan jag säga!
Bild från förra årets maraton spinning som mor och jag genomförde galant! tråkigt att jag missade årets!!

ledig dag

Kategori:

Åh vad skönt jag har det just nu. Sitter i min och Daniels fina lägenhet, har tänt en massa ljus och tittar på serier på tv. Bara tar det lugnt inga krav och inga måsten. Dagen har varit så skön. Gick upp vid åtta och tog mig en timmes promenad! Underbart att starta dagen så! Önskar jag kunde göra det varje dag men det funkar inte riktigt med plugget och så. Men har några dagar nu som endast är hemmaplugg så då passar jag på att starta dagen så!
Efter promenaden blev en god smoothie och ett kokt ägg.  Sen var det dags att gå till gymmet. Började med att köra bröst, följt av cx worx, nytt pass som var riktigt bra och efter det körde jag ben!
Ser framemot en riktigt skön träningsvärk imorgon! Lovely!
 
Nu i eftermiddag har jag faktiskt bakat bullar! Mmm luktar väldigt gott i lägenheten just nu! Och har en väldigt lycklig pojkvän. Finns nog ingen som jag känner som gillar bullar lika mycket som Daniel! tur för honom så gillar jag att baka dem mer än att äta dem! Fast självklart måste jag äta en när de precis är uttagna ur ugnen!
 
Ikväll ska jag se på den nya serien the following!, vad tycker ni om den? Tycker den är grymt bra än så länge!
 
Puss så länge!
 

Framtids funderingar och träning

Kategori:

Jag måste ju få berätta för er att jag faktiskt fick jobbet! Japp i sommar är det jag som är gast. Kom och ni vågar!
Ser verkligen framemot detta. Kommer bli en spännande sommar och en fantastiskt rolig en! Kul med en utmaning! Inget som jag någonsin trodde jag skulle få chansen att göra men något som jag är fantastiskt glad över att få testa på! Ser verkligen framemot detta!
 
Annars har denna vecka rullat på, lite väl snabbt kan jag tycka att dagarna går ibland. Men det är väl så det är i vissa perioder av ens liv. Ligger och just nu och funderar lite över framtiden. Vet dock inte om jag blir så mycket klockare över det, men alltid lite spännande att ligga och fundera. Många tankar som flyger runt och många idéer och funderingar. En helt vanlig onsdagkväll med andra ord!
 
Träning flyter på bra just nu faktiskt. Tycker jag börjar få in en bättre rutin i styrketräningspassen. Jag vet vilka övningar jag ska göra och hur man gör dem. Hur mycket vikt jag ska ha och jag kan se om jag utvecklas! Riktigt kul. Märkte nu att mina ben har blivit fastare! YES! Är ett område som jag fokuserar på lite extra eftersom jag av naturen har ganska stora ben! Alltid kul när det går åt rätt håll.

Idag körde jag rygg på gymmet följt av en timme spinning. Ett riktigt tufft pass var det också. En grym instruktör med en massa intervall träning! underbart att få köra skiten ur sig själv mitt i veckan!
 
Dags att sova nu tror jag allt. Godnatt vänner!
 
 

Spännande helg!

Kategori:

God eftermiddag på er!
 
Precis hemkommen från skolan, vart där sen halv tio! En lång dag men har fått mycket gjort. Ska leda ett seminarium imorgon tillsammans med tre andra i klassen. Kommer nog gå bra! Kommer handla om  vad hälsa är och hur olika det kan vara för olika människor! Ska bli roligt!
 
Min helg har annars varit bra. Mycket händelserik! I fredags var min syster här, började med en fika i haga tillsammans med Daniel! Supermysigt. Sen åkte vi hem och gjorde tacos fast med kyckling! Riktigt gott blev det. Blev en mysig kväll tillsammans! på lördagen var det tidig uppstigning för mig..
Har inte sagt det här till er men var faktiskt på en audtion för att jobba på Gasten på Liseberg i sommar! Var där från 10 till 16. En väldigt lång dag! Men var riktigt roligt! Spännande! Får hoppas jag gjorde bra ifrån mig. Vi är ganska många som tävlar om några få platser! Får hoppas att turen är på min sida. Håll tummarna för mig, får reda på i veckan om jag får det eller inte. I vilket fall så har det varit en grym upplevelse! Fick testa på hur det är att vara en gast iallafall! Jättekul!
 
När jag hade kommit hem från heldagen på Liseberg begav jag och Daniel oss till Uddevalla och hans familj. Där väntade trerätters och en mysig kväll tillsammans med dem. Kul att träffa dem igen, var väldigt längesen vi båda var där. På söndagen åkte vi hem, gick och tränade, ben var det för min del. Sjukt jobbigt men gick ändå helt okej! Avslutade med mage.
 
På kvällen åkte vi till trägårn för att kolla på RAW! Jättekul! fick biljetterna av min älskade moster Jeanette, hon hade tagit fel på dagen och trodde det var i lördags, så vi fick biljetterna och en toppenkväll tillsammans! Riktigt roligt! tack! =) Ett riktigt bra avslut på en härlig helg!
 
Vad har ni haft för er mina vänner?! =)