sandraalgotsson

bara sandra,

Avhopp!

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Jag som trodde att jag skulle vakna upp som en ny människa idag och vara frisk som en nötkärna men icke då! Fortfarande förkyld.. Dum som jag är tror jag att jag ändå ska klara av ett tufft spinning pass, fick jag äta upp. Fick avbryta efter 25 minuter eftersom jag knappt kunde andas. Nej så illa var det inte men måste sätta hälsan i första hand och vill inte riskera att bli mer sjuk! Och de 25 minuterna som jag faktiskt cyklade de cyklade jag grymt!
Imorgon däremot då ska jag vara frisk! Och de med basta!

sjukstuga!

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har jag äntligen lite lust att skriva igen! så tänkte att jag får slänga in ett inlägg!
Börjar äntligen bli lite frisk har varit sjuk i över en vecka nu! Började med vanlig mensvärk som inte gick över! Visade sig att jag tydligen hade ett magvirus samtidigt. Kunde inte ens gå på toa! Fick munsår och som om inte det var nog blev jag jätteförkyld med hosta och ont i halsen! Fick gå hem från jobbet i torsdags och sjukskriva mig på fredagen också. Vilade upp mig i helgen och igår kunde jag jobba igen. Idag mår jag betydligt bättre lite snuva kvar bara. Var till och med och tränade idag bodybalance blev det. Bra att börja med tänkte jag.

Positivt med att vara sjuk var att jag kunde mysa extra mycket med min bästa pojkvän ! han är helt fantastisk!

Men nu börjar jag på en ny frisk kula hoppas jag!
Jobbade på skolan idag också var härligt att träffa alla goa barn igen!

Imorgon väntar lite jobb på förmiddagen sen blir det fika med Ida och Theresé på eftermiddagen ! ska bli riktigt mysigt.

nej nu ska jag nog ta och gå och lägga mig. Hoppas att min förkyldning är över tills imorgon!

Godnatt! :)


Slänger in en bild från sommaren ! vill vara så brun igen!

uppdatering!

Kategori: Allmänt

Får väl slänga in ett inlägg här var ett tagsen! Idag har jag faktiskt namnsdag! Så nu ska min kära syster baka kladdkaka för att fika på, ibland är hon lite söt faktikst! Vid tre tiden ska jag till jobbet, har varit ledig sen fredags nu så känns helt okej att jobba. Efter jobbet ska jag iväg till nästa jobb på parkskolan, där jobbar jag till fyra imorgon sen är jag ledig till söndag förmiddag! skönt!

Imorgon bittig väldigt tidigt sätter sig min kära mor och far på ett flyg till kanariörna! fusk! nej jag unnar de det!
Just nu ligger jag i min säng och kollar på vänner! känns bra att inte göra så mycket innan jag ska till jobbet!
Och nu för jag sällskap också av min gosiga katt! jag har det mysigt ja!
Pratar också med carolina på facebook och hon har det super i thailand lyllos henne!Saknar henne lille faktiskt ! men vi har bokat en hel dag när hon kommer hem! toppen! :)

Nej nu ska jag kolla vidare på vänner ! ha en bra dag !

get a life!

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte haft någon tid till att blogga det senaste! Jag jobbar konstant känns det som.. Fast jag trivs riktigt bra på mitt nya jobb på Parkskolan! Och jobbar jag inte så tränar jag eller sover. Så känns det nästan! Fast så illa är det inte riktigt! Men kan ju kännas så ibland, jag träffar faktiskt min älskade pojkvän så mycket jag kan! Och försöker träffa mina vänner ofta med! Det är svårt att få saker och ting att gå ihop och det blir bara svårare känns det som. Men jag är så glad för de stunderna jag får tillsammans med er mina super vänner!
Imorgon ska jag träffa Carolina för en snabb lunch innan hon lämnar mig i två veckor för att åka till Thailand med sin familj, utan att fråga mig ?! Nej men hoppas du får en underbar resa! Ska nog klämma in en stund med min Maar också på kvällen, var typ årsen sist känns det som ..
Imorgon fyller också världens bästa tess år! Och hon ska vi fira på lördag! Ser jag verkligen framemot!!
Inte nog med att carro ska flyga iväg, Mamma och pappa beställde en vecka i kanariörna igår. Det åker nästa fredag! Ibland är inte livet rättvist... jag hoppas bara att folket kommer hem med mängder med presenter! ;)

Nej snart dags att sova, för jag ska ju jobba imorgon också! :O