sandraalgotsson

bara sandra,

nyår.

Kategori: Allmänt

det sista inlägget för år 2010 tänkte jag att jag skulle skriva nu.
Har inte skrivit på ett tag har inte haft någon direkt lust. men nu har lite lust infunnit sig.
Idag är det nyårsafton och jag ska jobba.. har faktiskt funnit mig i detta och det känns faktiskt helt okej nu när det väl är dags. Blir väldigt goa pengar och jag kommer må väldigt bra imorgon när jag vaknar vilket jag inte tror att de flesta andra kommer att göra. Går på klockan tre idag på eftermiddagen och slutar klockan tolv på förmiddagen på söndag. Många goa pengar kommer jag intjäna denna helg. nästa år får jag fira nyår dubbelt helt enkelt! Nyår kommer ju igen!

mitt nyårslöfte är som nog för väldigt många andra att gå ner i vikt, men jag är verkligen beslutsam nu och vet att jag kommer klara det. har redan gjort upp en plan! så ska bli riktigt skönt att få börja imorgon! På söndag blir det två svettiga pass på gymmet efter jobbet! Både bodypump och spinning. ska riktigt chocka kroppen med en gång, lika bra! Nu blir det inte att ligga på latsidan, beach 2011 nästa! jag är taggad till tusen!

Nej nu ska jag njuta mina tre sista lediga timmar för denna helg!

Gott nytt år på er allihopa!! :)

Lekis!

Kategori: Allmänt

Gud vilken bra och rolig förmiddag jag haft idag! Lekisbarn är helt fantastiska! Hur goa som helst var dem!
Tre timmar gick jättefort idag! Ska jobba på måndag också, sen får vi se hur det blir, om jag får jobba kvar där eller inte. Men väldigt roligt att få ha provat på hur det är! Är alltid kul att prova något nytt! Nu ligger jag i min säng och tar igen mig lite, sexåringar är verkligen fulla av liv så nu är jag lite trött!

Klockan halv fem går tåget till min älskling, ska ha en riktigt mysig helg tillsammans. Han är helt fantastisk! Hoppas ni får en mysig helg i detta underbara vinter väder! för det ska jag iallafall ha!

mysdag!

Kategori: Allmänt

imorgon ska jag jobba på ett lekis! ska bli jättespännande och roligt! har inte direkt jobbat med barn förut, men tror nog att jag ska klara det galant! Barn brukar tycka om mig för det mesta! Får hoppas det går bra!

Annars har jag haft en myskväll med världens bästa vänner ! har verkligen det! Var riktigt mysigt med julklapps lek som aldrig riktigt ville stämma. Man skulle dra ett namn utan att få sitt eget men det var alltid någon som fick det. Tillslut fick vi varsitt annat namn och jag hade turen att få Tessans julklapp! ett par mysiga sockar med renar på juligt och fint och ett fint armband! Tack lilletess! Vi satt och åt lussebullar, julgodis och drack glögg och julmust. Och självklart pratade vi om vår resa till turkiet förra året! Var verkligen en super vecka som förde oss ännu närmare än vad vi redna var. Kollade på filmer därifrån och skrattade och hade det super mysigt! Jag hade gärna åkt på en resa med dem igen snart. hade vart urkul!

Nu ska jag snart åka så att jag har krafter tills imorgon, börjar klockan kvart över åtta och går av kvart över elva. så ganska härlig arbetsdag. Klockan halv fem går tåget mot uddevalla och min prins! saknar honom grymt mycket, vi ska åka längdskidor, åka till göteborg för shopping och jul på liseberg ! Ska bli riktigt mysigt!

BÄST!

Inte sjuk!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det faktiskt lite synd om mig. Daniel har åkt hem och jag känner mig riktigt sjuk .. förkyld, ont i huvudet och ont i ögonen. hoppas det går över till imorgon för hinner inte bli sjuk nu. Ska jobba imorgon och känner jag mig såhär dålig imorgon så kommer det nog inte gå. Hoppas jag blir frisk!

Har annars haft en väldigt mysig helg med världens bästa daniel iallafall!
Imorgon är det Lucia redan, helt galet vad snabbt dagarna går! Skönt att jag nästan är klar med mina julklappar ! Har några få kvar men det ska jag nog hinna med!
Längtar redan till helgen, då ska jag nämligen till Daniel, längdskidor, bastu hoppas jag och jul på liseberg! Ska bli helt underbart!

Nu ska jag kura ihop mig här i soffan och hoppas att mina förkyldning försvinner snart!



Vad jag är glad att jag har dig!

lediga dagar är toppen!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från carolina! Har fått se hennes nya hem nu när det har kommit iordning lite! Good work franssons! Träffade också både carolina och theresé för lite lunch på punkten idag! Vi satt och pratade om gammla minnen sen mellanstadiet och högstadiet! Helt galet rolig tid var det. Och vi alla har härliga minnen därifrån!

När jag kom höll mamma på med lussekatter och det luktar hur gott som helst i huset nu! Jag och mamma ska snart bege oss till Kinna och I-form för ett svettigt spinning pass. Jag är sugen på gymmet med men tror dock inte jag får med mamma på det.. ska fråga lite snällt sen! Klockan åtta kommer min älskling hit! Ska ha en riktigt mysig fredagkväll. Får se vad som händer !

julklapp !

Kategori: Allmänt

Jippi! Idag var jag och mamma på kungsmässan! Och jag hittade äntligen en jacka som jag blev alldels kär i! Ska ta en bild på den imorgon så ni får sen den!
Är super duper lycklig nu! trodde seriöst inte jag skulle hitta någon jacka.  Var länge sugen på en odd molly jackor men så många har den och den finns typ inte någonstans att köpa. ska nog köpa mig en odd molly tröja istället !
Fick jackan som en tidig julklapp av mamma och pappa ! tack!
Köpte också lite annat skoj till mig själv och en julklapp till pappa och mamma. Börjar känna mig ganska klar med julklapparna nu. Lite tråkigt för jag gillar att köpa julklappar.. Men har något till daniel kvar!

Har också hunnit med att gå på ett riktigt svettigt spinningpass med mamma också! Så nu är jag lite sådär lagom trött i kroppen!

Nu ska jag snart sova! Godnatt !:)

bästa ni och sjuka mig..

Kategori: Allmänt

Har haft en supermysig dag med Theresé ! Gick till kinna, skrädderiet och tog en mysig fika. Sen kollade vi lite i affärer. Jag tycker mycket bra om dig vännen min !

Och ikväll skulle ju jag och bästa maria träna tillsammans och ta lite kaffe på gymmet. men nej det ville tydligen inte nån där uppe. Jag har nämligen världens huvudvärk och känner mig lite halvdålig.. fan vill inte bli sjuk nu. Typsikt att bli det när träning börjar ge resultat och man känner sig riktigt taggad att träna! Får kurera mig idag och hoppas jag kan träna imorgon! för då ska jag träna med maria !! :)

mitt hjärta är ditt!

Kategori: Allmänt


helt sjukt att man kan sakna en annan människa så fort!
Jag saknar dig Daniel hur mycket som helst redan,
och du åkte härifrån vid halv fem..
Fredag känns som en evighet till..
suck..


superduperkillen!

Kategori: Allmänt

Åh är så glad nu! fick äntligen igår träffa min daniel. Har haft det jättemysigt, bakade bland annat pepparkakor! gud vad jag älskar honom !  Fast nu har han tyvärr redan åkte hem... men han kommer redan på fredag igen!

Nu har jag lite egentid några dagar får se  vad jag ska hitta på! torsdag jobbar jag igen, men det är den enda dagen som jag jobbar denna veckan så det känns skönt!

Nu ska jag snart iväg på bodybalance får se om jag orkar spinning med, men kände mig lite krasslig igår på spinningen så kanske är bättre att ta det lite lugnt idag. men jag gillar ju inte att ta det lugnt...
Jaja jag skriver kanske lite mer sen!


hej mitt vinterland!

Kategori: Allmänt

Fredag idag och det betyder för många sista dagen på jobbet innan helgen och allt den har att bjuda på. Men icke för mig jobbar nämligen denna helgen också. Och just nu är jag lite sur för det. Men det går nog över snart. Går på klockan tre idag och slutar på söndag klockan tolv. Så får hoppas tiden går fort denna helgen!

Men har ju haft en ledig förmiddag idag och hunnit med en hel del. Började dagen med att göra en riktigt god frukost, Äggröra, varm chocklad som jag gjorde själv, en macka, ett glas jucie och lite kesella med sylt i ! Denna goda frukost avnjöt jag framför julkalendern Pettson och findus som jag köpte i onsdags i Ullared. 
Efter många om och men bestämmde jag mig för att gå ut och gå i det underbara vintervädret vi har och det var riktigt härligt ! Nu har jag både lagt mat och städat lite och duschat så nu är jag fit for fight när det gäller jobbet !

Ha en super helg allihopa !


En bra dag!

Kategori: Allmänt

Älskar känslan av att vara helt slutkörd i kroppen och det är jag nu! Är precis duschat och sitter just nu i min säng. orkar knappt lyfta fingarna på tangenterna..
Idag har jag hunnit med väldigt mycket! Har kommit på att det lönar sig att gå upp tidigt på mina lediga dagar också!
Började dagen med att ta mig till gymmet efter många om och men. Men jag tog mig dit! Körde bodypump och det var riktigt tufft idag! Unnade faktiskt mig att sola efteråt också. Hem och äta framför julkalendern och sedan in i duschen, göra iordning mig och mot örby och therese! Jättekul att träffa henne igen måste jag tillägg! Körde sedan vidare mot Borås och Knalleland! Hittade lite fler julklappar och dagen bjöd också på många skratt och minnen! Gud vad jag tycker om Tessitess! Kom hem igen vid femtiden var inte hemma länge utan dirket till gymmet för ett bodycompat pass. Och nu sitter jag här i min säng och känner mig riktigt lycklig för jag har haft en sån superdag idag! Det enda som saknas nu är att Daniel inte är här hos mig.. Dagen hade varit perfekt om han var här nu. Men han kommer på söndag och det är inte så långt kvar nu som tur är!

Nej nu ska jag kolla på dagens avsnitt i julkalenden sen ska jag dricka te och äta frukt!

Idag mår jag bra! :)


<3

Kategori: Allmänt

Saknar dig!!!!!!!!!

Härliga shopping!

Kategori: Allmänt

Gud är helt slut efter trippen till Ullared idag! Men det var mycket trevligt och hittade lite julklappar så det känns finfint ! Självklart hittade jag lite till mig själv också, men det tycker jag att jag är värd! Hittade en jättefin taklampa som jag tror kommer göra sig mycket fin i mitt rum. Verkligen min stil, bild kommer när jag har fått upp den!
Den är romantisk och går i samma stil som resten av rummet. Köpte ännu en väska men blev bara tvungen! Var faktiskt en sån väska jag velat ha och 150 kronor är ju ingeting! Men nu får det vara shoppingstop i en vecka iallafall! Tur att jag jobbar helgen så inga pengar spenderas då! Men det rycker riktigt i fingrarna och brinner i plånboken som mamma brukar säga. Jag shoppar nämligen väldigt mycket..
Därför passar det väldigt bra för mig att köpa julklappar för det är nästan lika roligt att handla till någon annan som sig själv!

Men nu ska jag sova lite tänkte jag. Är så trött nu förtiden.. dumma jobb! ;)

Första December

Kategori: Allmänt

Min första december började med att jag själv vaknade kvart över sju. Rusade upp ur sängen eftersom jag visste att julkalendern börjar idag och den vill jag inte missa! Missade dock början men tyckte ändå att den verkade lite mysigt. Ska ge den en chans annars får jag väl kolla på någon gammal här hemma. Mamma har ju köpt teskedsgumman från 1960 talet så den kan jag alltid se på. Somnade dock om strax efter att julkalender var slut. Vaknade halv tio och kände mig väldigt utvilad. Var verkligen det jag behövde. Ska strax ta mig en promenad i det härliga vädret och vid tre tiden idag blir det Ullared med Nathalie, Lovisa oc h Thea! SKa bli riktigt mysigt och hoppas jag kan hitta någon mer julklapp där idag!