sandraalgotsson

bara sandra,

uppdatering!

Kategori: Allmänt

oj! jag som tyckte det där med bloggandet gick så himla bra för min del! men hade visst lite fel. Nu när jag har slutat jobba på vårdcentralen sitter jag inte av en massa dötid vid datorn och då blir det inte lika mycket tid till att blogg. Då finns det viktigare saker faktiskt! men tänkte att jag får slänga in ett inlägg här idag så att carolina har något att läsa imorgon!
Helgen bestod åt att vara tillsammans med världens bästa kille och familj, blev ett biobesök i söndags, så inception eller vad den hete. Var faktiskt bra måste jag säga, även om den var lite svår att förstå men en klart sevärd film. Har hunnit med att tränat lite också. Mamma har fyllt 44 ! det gjorde hon igår. Grattis i efterskott mammsen!  Har haft kalas för henne idag, mysigt som vanligt. Har också hunnit att träffa mina super flickor idag! Lunchade med Maria, Carolina, Emma och Lisa. Jättemysigt! Imorgon blir det jobb, torsdag lika så. Sen en ledig helg som kommer bestå av kalas för Lovisa som fyller 21 år imorgon ! Blir utgång i göteborg på lördag vilket jag ser framemot! Sen får vi se lite hur helgen blir i övrigt. Vill väldigt gärna träffa min prins också, jobbar dock måndag med.
Men en sak som är väldigt väldigt bra är att Tunisien närmar sig med stormsteg, typ två och en halv vecka kvar. På lördag är det två veckor. Och två veckor går väldigt väldigt fort! Längtar!

Nej nu är det dags för lite film tror jag allt! Godnatt med er !=) 


Världens bästa Mamma ! =)

saknar!

Kategori: Allmänt

jag skulle jättegärna haft dig jämte mig nu hjärtat! Imorgon kommer du äntligen!
ÄLSKAR DIG !

SOL!

Kategori: Allmänt

En jobbarkompis här sa att det nog ska bli fint i helgen! jag håller alla mina tummar jag kan att det stämmer! Har varit på tok för lite sol det senaste. iallafall för mig, skulle behöva få lite sol och energi!
Nu är jag väldigt trött, det är varmt här också. Nu vill jag bara hem och vila en stund och ladda inför bodypumpen ikväll ! Jag är lite sugen bio faktiskt och har ju två biobiljetter så blir nog till att bjuda med min älskling nu i helgen! Nu är det bara 1 timme och 20 minuter kvar innan det är dags att gå hem. Får sätta mig och läsa. Då går tiden fort!

torsdag

Kategori: Allmänt

bara denna dagen och så imorgon kvar sen så är jag långledig ända fram till onsdag! Underbart! Ska i och försig på möte på måndag, men det är bara två timmar så det ska jag nog klara av! Så nu ska jag njuta av min såkallade ledighet som ligger framför mig!
Idag blir det nog bodypump som gäller och förhoppningsvist kommer maria att träna med mig idag! Var längesen jag körde bodypump nu så jag räknar med att jag kommer ha en enorm träningsvärk imorgon.
I helgen kommer bli älskling till mig, har varit hos honom nu två helger i rad och det har varit jättemysigt. Men det är alltid skönt att vara hemma hos sig själv ibland också!
Nu ska jag sätta mig och läsa lite. Får hoppas jag inte bli för störd! Måste få tiden att gå lite här på jobbet.

Hej så länge!

mys i regnet.

Kategori: Allmänt

Träffade mina fyra flickor för en timmes fika! Var riktigt mysigt. Maria åkte med mig hem en stund i pappas lille gule, fule bil ! vi satt på mitt rum och pratade om inredning och framtiden. Känns så konstigt att prata om hur man ska ha det i sin lägenhet, men helt plötsligt står man där med nycklarna i handen och det är dags att lämna sitt trygga hem och börja ett nytt i en lägenhet. Men måste medje att jag blev väldigt sugen på inredning och fick lite insperation vill göra om lite i mitt rum. Möblera lite och inreda lite annorlunda. Får bli någon dag nästa vecka när jag är lite mer ledig. Det är alltid kul när det blir lite annorlunda då känns hela rummet nytt! tänkte åka och kolla lite i inredningsaffärer i helgen. Ska också köpa en present till min kära mor som fyller år på måndag. Lite svårt att komma på något bara. Tycker det är jättekul att köpa presenter men det är svårt att komma på något. Man vill ju ge bort något som personen kommer tycka om. Speciellt när det är mamma!

nu ska jag se klart på morden i midsommer medans jag lyssnar på regnet utanför, värst vad det regnar! Men det är lite mysigt faktiskt. Sen ska jag ringa min älskling och sedan gå och lägga mig, jobb väntar imorgon. Som tur är har jag bara två dagar kvar!

Godnatt!


behöver sommriga bilder när regnet öser ner!

mysdag!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag träffa min superduper fina flickor! vi börjar med en fika på skrädderiet, vilkter jag ser framemot! ska ha en god bakelse idag har jag bestämmt. Sen får vi se vad vi gör ! Mysigt blir det iallafall!


Bild från balen, tänk att det är över 2 månader sen!

onsdag

Kategori: Allmänt

blev inget bloggande igår, hade inget direkt att skriva om eftersom mina dagar just nu är väldigt enformiga.
Men idag efter jobbet ska jag träffa min kära flickor. Äntligen! har verkligen sett framemot det! Vet inte riktigt vad för planer vi har men något kul blir det, det är jag säker på!
Igår tränade jag bodycompat, ett riktigt kul träningspass som jag verkligen kan rekommendera till er som inte har provat än. Ett tips är att träna det om man är arg på något eller någon, för man får verkligen ut sin ilska!
har fått en känsla av att sommaren nästan är över. det är liksom kallt ute nu förtiden och det regnar hela tiden. Lite mer sommar vill jag faktiskt ha!
Annars är det snart dags för lunch, Räksallad och hemmabakat bröd! MUMS!

Dancing on my one? NO WAY!

Kategori: Allmänt

 

Hoppas verkligen jag kommer hinna träffa mina underbara vänner denna veckan! Saknar dem verkligen nu, känns konstigt att inte träffa de varje dag som man är vann vid. Imorgon är det två månader sen studenten, helt sjukt vad fort det går. Kan inte förstå det. min syster ska tillbaka till skolan om drygt två veckor! Men inte jag.. för första gången på väldigt väldigt länge ska jag inte gå till skolan i höst. Jag ska istället arbete och försöka njuta av mina lediga dagar. Kommer nog känns väldigt konstigt, sommaren känns ju inte så konstigt för man är ju vann att vara ledig juli och augusti. men sen då? ja det kommer nog kännas väldigt konstigt men också väldigt skönt. Men det kommer bli några stora förändringar, det verkar som att Theresé ska plugga  i Örebro och jag är grymt glad att hon kom in och allt men känns också vemodigt att hon ska vara så långt borta när man förut har varit vann att träffa henne varje dag. Jag känner mig lite vilsen ibland, även ifall jag vet att jag ska jobba i höst, men det är svårt att bestämma sig vad som blir nästa steg. Ska jag plugga vidare, ska jag bo kvar, vad ska jag göra ? Ja ibland kommer dessa frågetecken upp och blir verkliga för mig. Ikväll hände det. Jag vet att allt ordnar sig men ändå, det är svårt. väldigt svårt.
Då är det tur att ha världens bästa pojkvän som alltid finns där för mig. Han är helt underbar och får mig alltid att må bra och se det positiva i allt, även om jag låtsas att jag inte bryr mig så betyder det allt för mig.
Hoppas du vet det hjärtat mitt <3


uppdatering!

Kategori: Allmänt

snart dags för ett spinningpass med min kära kusin mathilda! ska bli riktigt skönt. Hoppas det inte är lika jobbigt som förra veckan, en timmes spinning är jobbigt! men jag ska klara det.
Just nu kollar jag lite vänner och dricker te. Te får mig att börja längta lite efter höst, jag gillar hösten och mörkret och allt mysigt runt omkring. men lite till sommar vill jag ha först.  nej dags för vänner igen!

shopping

Kategori: Allmänt

Jag vill stilla mitt shoppingberoende nu!

Skulle gärna vilja ha en heldag shopping nu! gå i massor med affärer och hitta den ena guldklimpen efter den andra! hade varit riktigt rikitgt härligt! får bli när lönen har kommit. om två och en halv vecka. sucksuck.

sista veckan!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Idag är det måndag, den sista måndagen här på mitt vikariat jobb i sommar. Sista veckan på vårdcentralen. Måste säga att det känns väldigt skönt! Ska inte klaga för det är ett helt okej jobb. Men ändå är det väldigt skönt att det är slut snart.

Som sagt så spenderade jag helgen hos min älskling och vi hade en hel del planerart men sent på fredagskväll så fick jag min mens och dum som jag är hade jag glömt mina värktabletter hemma.. Daniel hade alvedon men det hjälpte ingenting. så jag låg vaken till två, tre på natten med den värsta värken jag någonsin haft tror jag. Tillslut somnade jag men vaknade av att jag hade ont i magen, mesta dels av lördagen spenderades framför tv och i sängen. Vid fem hade jag iallafall duschat och jag och Daniel gick ner till deras segelbåt och satte oss och kollade på VM i båtrace, ungefär som rally fast i båtform. väldigt speciellt race var det, innan de ens kunde bli ett race hanns det med två omstarter och endast tre båtar klarade sig utan några skader. Från början var det sju eller sex båtar. Resten av lördagen spenderades åter igen framför tv:n med frukt, kex och lite godis!
 Söndagen var vår sista dagen och vi hade tänkt att åka in till stan, men självklart vaknar jag med världens huvudvärk som inte går över och jag mår skit. så det blev inget med det.
Så tack älskling för du har stått ut med din sjuka flickvän i helgen! Nästa helg ska bli 1000 gånger bättre, det kan jag lova! du är super!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag bara denna dagen går så har jag en hel helg framför mig!

Det blev träning igår trotsallt. Började med ett härligt spinningpass och medans jag satt där på cyklen kände jag att jag hade mycket ork kvar även om jag hade svettats 3 kg svett ungefär. Så jag tänkte att jag kör bodycompat också! Det var skit roligt och jag bara älskar när det känns som man skulle kunna träna hur länge som helst! En underbar känsla! Efter det solade jag faktiskt får ju ingen sol här på jobbet. Sen körde jag hem min kära kusin.

Efter jobbet idag blir det till att packa lite granna och sätta sig på första bästa buss till Uddevalla där helgen kommer spenderas tillsammans med världens bästa Daniel!

träningsnarkoman

Kategori: Allmänt

En sann träningsnarkoman som jag har svår beslut att ta, ska jag träna bodypump, bodycompat eller spinning eller varför inte två stycken? Detta tål att tänkas på innan detta viktiga beslut tas!


jag och syrran på P!NK, bara för hon är söt!

hunger

Kategori: Allmänt

Gud nu vill jag har lunch! är svinhungrig och det blir ju inte bättre av att ha vetskapen om att jag ska äta sushi som jag älskar! men har inte lunch förens om en halvtimme typ. det suger att ha sen lunch.

Annars sitter jag och funderar om jag ska åka till Borås idag på torsdagskvällen eller om jag ska hälsa på mitt kära gym. Kan inte bestämma mig. Har varit träningsugen sen tisdags men det är ju mycket mysigt att träffa mina flickor i Borås. tufft val! Får se lite senare i eftermiddag.

Igår träffade jag ju min kära theresé, vi tog en långpromenad som var helt ljuvlig, sen blev vi hungrig så vi åkte och köpte kött och majs och grillade. hade också squch hemma så det blev också grillat. Till det åt vi en stor sallad och vitlöksås! Mums! tack för en mysig kväll stumpan!



Turiket 2010 maj, gud vad jag saknar det ibland!

panik!

Kategori: Allmänt

får lite smått panik nu, har jobbar mer eller mindre hela sommaren och det märks verkligen! Har verkligen inte haft sommarlov i år och nu känns det som om sommaren nästan håller på att ta slut! jag har knappt hunnit med att bada och sola i år. Visst kommer jag att ha massa mer pengar än vad jag brukar men lite ledigt hade inte suttit fel! aja sånt är livet. Nästa sommar ska jag åtminstonde ha semster! Tur för mig att andra länder är varma i september! Så som tunisien!  sitter och funderar om man skulle ta en restresa längre fram med. typ november! ja det låter inte fel i mina öron just nu iallafall. Skulle kunna sätta mig på ett plan och åka nu.

blondy!

Kategori: Allmänt

Just det! Vill göra lite mer ljusa slingor! vill vara riktigt blond igen! Får be syrran ikväll kanske! =)

träningsugen!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag är träningsugen idag! Hoppas att jag ska inne med något träningspass! vad som helst bara något! får väl se. ibland önskar jag att dagarna var dubbelt så långa. Tänk vad mycket jag skulle hinna med då! Men idag får jag träffa theresé det är inte fy skam det! 

helgen spendars nog i uddevalla igen, är något bårrace VM, har inte en aning men det är tydligen jättestort och daniel ville gärna se lite av det. Kommer nog vara väldigt mycket folk i stan så kan nog bli väldigt festligt! blev ingen utgång i helgen så det kanske kan bli denna helgen istället.

onsdag

Kategori: Allmänt

back to work! Idag mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår morse så idag är jag på jobbet igen. Känns helt okej när vädret är som det är. Är dock lite kallt här inne!
blev ingen träffa med min älskling carolina i måndags då hon hade jätteont i magen! Får bli någon annan dag istället! Synd att vi båda jobbar så hemskt mycket bara.

Idag ska jag iallafall träffa min kära Theresé blir en promenad sen får vi se lite vad vi gör! Ska bli väldigt roligt iallafall att träffa henne.

Idag är det bara en månad kvar till tunisien, gud vad jag längtar! Nu är det dags att sätta igång med träningen ordentligt bara! Skulle bli i måndags men blev sjuk och då blev det som det blev. Men nu är det bara att köra igång!

Skriver nog om en stund igen!

tisdag

Kategori: Allmänt

idag har jag varit sjuk, vaknade imorse och hade grymt ont i magen, var illamående och svettig. trodde jag hade fått magsjuka. Så jag vågade inte åka till jobbet, utan sjukskrev mig. gick och la mig igen och sov i två timmar. när jag vaknade mådde jag bättre som tur var, men har känt mig lite hängig hela dagen. Men ingen magsjuka än så länge vilket jag är väldigt glad för! Förhoppningsvist mår jag bra imorgon och kan gå till jobbet.
Så idag har jag bara varit hemma och umgåts med min kära familj, mormor och glenn har varit på besök hela dagen och vi har haft riktigt mysigt. Har också spenderat stora delar av dagen i sängen med vänneravsnitt. och nu sent på kvällen dammsög jag och dammade och bäddade rent i sängen. Underbart att somna i rena lakan idag!
Nej nu har jag sagt godnatt till min prins så nu ska jag sova. Hoppas på att jag är fullt frisk imorgon! Måste varit något jag ätit eller nått?! aja ! godnatt!



Jag på Nathalies 20-årsfest! Iförd min studentklänning och min daniels tröja!

taggad!

Kategori: Allmänt

Nu är jag grymt taggad för ett svettig spinning pass ikväll och en härlig promenad med Carolina ! Förhoppningsvist är hon sugen på en power walk!

Glömde att berätta att jag vann på en såndär krok grej som fångar upp gosedjur i lördags i Uddevalla. Hade en tia i plånboken och tänkte ge det ett försök och jag klarade! Jag vann en söt groda som håller ett hjärta där det stod I Love You på! Den gav jag glatt till Daniel som tyckte det var pinigt att gå omkring med den, men tror att han innerst inne gillade den ! (:

flytta?!

Kategori: Allmänt

Är faktiskt lite sugen på att flytta hemifrån, fast inte själv utan tillsammans med Daniel isåfall! Har inte känt så innan men skulle faktiskt vara riktigt roligt att göra det! Blir nog inte än på ett tag men längtar faktiskt! Jag tycker det ska bli jätteroligt att få inreda sin lägenhet själv, det ser jag verkligen framemot. Daniel får vara med på ett litet hörn. Men jag älskar chapi chick stilen så det lär min lägenhet gå i! När man sitter här på jobbet går tankarna i konstiga banor, så är det!

dagdrömmer

Kategori: Allmänt

Nu vill jag vara ute i solen och bara njuta, det är ju helt underbart ute! det är fusk när man inte har någon semster alls. Hade varit helt ljuvligt att vara i varberg nu och bara njuta!

måndag

Kategori: Allmänt

En ny vecka, min nästa sista vecka på jobbet här på vårdentralen. Det har gått riktigt fort, har redan gjort två och en halv vecka. helgen spenderades hos älsklingen i Uddevalla. Blev en lugn helg med shopping! Köpte en t.ex. en skjorta! Jag som aldrig använder skjortor. Men Daniel tyckte jag var snygg och sotistikerad i den så blev ju tvungen att köpa den, blev en blå vit randig från H&M, 150 kronor så var inga direkta pengar att snacka om. Vem vet jag kanske blir en riktigt skjortfantast till slut. Har ju faktiskt velat köpa en skjorta från Gant för jag tycker alla som har en är så jäkla snygga i sin men de kostar ju nästan 10 gånger så mycket som denna jag köpte så får vänja mig först, sen blir det nog en därifrån!
var egentligen ute efter lite sommarklänningar för resan till Tunisien men de fanns ju ingenting! Bara massa höstkläder vilket jag i och försig älskar men det är väl inte höst riktigt än! Det vill jag inte! fast höst mode är ju så snyggt så lite längtar jag trots allt!
Efter jobbet idag blir det en promenad med bästa Carolina sen blir det nog träning, blev dåligt med det förra veckan men denna veckan känner jag mig fit for fight! 

Dags att arbeta lite igen!