sandraalgotsson

bara sandra,

Min älskling!

Kategori: Allmänt

Är det min katt Bamse (Boooosssi) eller en knubbsäl?!

fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Jag gillar hemmakvällar, speciellt fredagar. Det är precis som när man var liten, man äter något lite extra gott, idag blev det färska räkor! Efter det sätter man sig i soffan och bara myser med familjen, lite IDOL att vila ögonen på. Sitter och prata och myser. Ja jag gillar det!

Blev faktiskt ett bodybalance pass idag på kvällen, mamma hängde med på impuls! Det gillar jag! Riktigt härligt att ge kroppen lite nya energi! Imorgon blir det nog spinning innan jag och mina kära Sara beger oss till Göteborg! Vi ska kolla i en inredningsbutik som tydligen skulle vara så mycket mig! låter riktigt bra i mina öron! Sara gav mig ett presentkort därifrån när jag fyllde år så något ska jag nog kunna hitta! Tänkte ju kollat på en födelsedagpresent till Daniel också, men det har jag redan fixat idag så det behöver jag inte, men kanske kan börja kolla på en julklapp istället, ja vi får se. blir förmodligen något till mig själv skulle jag tro! :)

Vet ni vad?! Jag ska lära mig sticka! Ja på riktigt! Har faktiskt velat kunna det ett bra tag men aldrig tatt mig tiden att lära mig. Men nu jäklar! Jag och mamma köpte garn idag och planerar att vi ska åka till mormor på söndag där jag ska lära mig sticka! Tänkte börja med en halsduk sen får vi se vart det bär av. Jag skulle vilja sticka en sån där "pippi" tröja men känns som det är lite väl ambiöst såhär i början. Mormor kanske kan?!:)

Nej nu ska jag nog sova snart, är ju en dag imorgon också!
Godnatt!



Älskar dig superduper mycket!

 

jultid!

Kategori: Allmänt

Oh ja! Nu är det snart jul igen och jag är superduper lycklig! Det är det bästa som finns! jag bara älskar julen och mår gott i flera måndader före och efter! Tog mig precis ett härligt bad och lyssnade på julsånger! Och det gör jag än! Just nu spelar "So this is Christmas" med Celine Dion, en klar favorit bland annat! Vissa människor får ängest och panik över att julen snart är här, men inte jag! Kan knappt bärga mig! Har redan börjat kolla på en massa gamla julkalenderar! Som Albert och Hertbert, Mysteriet på Greveholm, Sunes Jul m.m.
Jag blir verkligen som ett lite barn igen när julen närmar sig! Men det är så härligt! Önskar att jag kunde vara ledig hela december månad och bara njuta varje dag av julens härligheter! tyvärr går inte det.. men är mer ledig nu än jag vart på många år! så nu ska det verkligen njutas!

Nej nu får jag göra iordning mig! Fika med Ida står härnest på scheamt! Mysmys!

God Jul på er !:)

morgonträning!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar morgon träning! är så skönt att komma upp i tid och åka och träna! Då behöver man inte ha dåligt samvete om man inte skulle kunna träna på kvällen. För då har man ändå redan tränat på morgonen ! Klockan är tio i elva och jag är färdig tränad och klar! Hur skönt är inte det? Mamma var såklart med ! =)

Nu har jag druckit lite te, ätit en banan och lite yougurt. Hittade ett recept i tidningen blossom om laxlasange med spenat och fårost så ska nog laga det till lunch till familjen idag! Lät hur gott som helst! nyttigt också!

Nu sitter jag i sängen och funderar om jag ska ge mig ut på en promenad, det lockar inte så just nu men det är ju så skönt när man väl kommit ut.. Om jag måste handla något till lunchen så gör jag det! En deal med mig själv!

Vid tre tiden kör mammsen mig till mitt jobb där jag ska vara tills imorgonbittig. slutar vid åtta, halv nio sen hämtar mamma mig och åker till gymmet där vi ska köra ett svettigt flowing pass! Underbart!

Sandra



Bild från tunisien! hade gärna åkt på en resa med min älskling NU!

laddad!

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i min säng hemma i skene, ensamt..

Måste snart sova för imorgon ska jag upp och träna bodypump! Sen blir det nog en promenad med i det vackra höst vädret! har haft några lata dagar hos daniel, inte enbart men nu är det dags att bli super seriös igen! Så imorgon blir det träning och jobb! härligt!

Nej nu ska jag faktiskt sova.
Godnatt!


kanske kommer denna godingen och gör mig sällskap!

laddad!

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i min säng hemma i skene, ensamt..

Måste snart sova för imorgon ska jag upp och träna bodypump! Sen blir det nog en promenad med i det vackra höst vädret! har haft några lata dagar hos daniel, inte enbart men nu är det dags att bli super seriös igen! Så imorgon blir det träning och jobb! härligt!

Nej nu ska jag faktiskt sova.
Godnatt!


kanske kommer denna godingen och gör mig sällskap!

hem ljuva hem

Kategori: Allmänt

är nu hemma i skene igen efter några dagar hos min älskling i uddevalla! Har varit jättemysigt och vi har gjort en massa mysigt! I lördags när jag kom gjorde vi egen sushi och den åt vi med endast ljus tända, var grymt gott och sushi är liksom våran grej och det är alltid lite extra kul när man gjort den själva.  I söndags tränade vi daniels mördarträningspass.. nästan tre timmar långt och det är verkligen träning för hela kroppen och jag blev verkligen jättetrött! Vi var ensamma hos daniel både lördag och söndag och halva måndagen vilket var väldigt mysigt och vi bara myste hela tiden. JAg har faktiskt kollat på hela sagan om ringen trilogin !!  JAG!? och måste faktiskt erkänna att de var bra! riktigt bra! lite långa kanske ibland men annars bra!

Nu är jag hemma igen, alltid skönt att komma hem, men saknar daniel!
Just nu sitter vi och kollar på bonde söker fru, och bara myser. Nu ska jag snart göra lite glögg och äta clementin! Julkänsla! Gud vad jag älskar julen, det bästa som finns.
Imorgon väntas det jobb! har inte jobbat sen förra tisdagen! alltid skönt att vara lång ledig!
Nej nu ska jag kolla på tv med min härliga familj och min glögg!!

Sandra

superdagar!

Kategori: Allmänt

bodybalancen var helt fantastisk som väntat! Känns riktigt skönt nu. Det är verkligen en riktigt bra träningsform och på lördagmorgon blir det nog ett pass igen innan jag åker till min älskling! Där ska jag vara fram till onsdag tror jag ! ska bli helt super. vi ska göra en massa mysigt, bio och resturangbesök! ska också försöka hitta en höst/vinter jacka nu känner att det behövs nu när det börjar bli så himla kallt ute!  Blir nog lite träning på "hans" gym. får hålla mig på gymmet där med honom med det är faktiskt väldigt kul att träna med honom på gymmet. Annars är det inget för mig att göra det.
Men först ska fredagen komma och gå. Och tänkte börja den med ett flowingpass på morgonen om jag orkar ta mig upp ur min stora varma säng! Men brukar gå lite bättre när Daniel inte är här, är svårare att lämna den när man ligget jämte.  Om jag nu tränar imorgon så följs det av storhandling till kvällen men mamma, ska nämligen ha tjejkväll här imorgon! Ska bli riktigt mysigt att träffa alla, äta gott och bara mysa! Underbart!

Nej nu är det dags att ringa hjärtat mitt innan jag ska sova!

Sandra


torsdag

Kategori: Allmänt

gud jag älskar lediga dagar! sov till halv tio idag, riktigt skönt. tänkte först gått en morgonpromenad, men såg att det var 7 minus ute! och så har jag en förkyldning i kroppen. Så jag tänkte om. Vid tolv åkte jag och mamma till kinna för lite ärenden och vid ett tiden var jag på marksassistans för möte. Hoppas nu bara att jag kan få bytt min helg den femte och sjätte november, för det första fyller daniel år den fjärde november så vill slippa att åka ifrån honom, på fredagen är det klass fest och på lördagen har jag blivit bjuden på hallowen fest! Typiskt att allt ska vara då när jag jobbar, när det äntligen händer något! Får hålla tummarna för att det blir bra!

Klockan är nu fyra ungefär och vid halv sex ska jag och mamma iväg och träna bodybalance! Ska bli riktigt härligt behöver stärcka ut kroppen och få lite ro inom mig! Har varit mycket nu det senaste och då brukar ett bodybalance pass hjälp! Det är fantastiskt vad träning gör!

härliga lediga onsdag!

Kategori: Allmänt

gud vad härligt det är att vara ledig! är ledig till nästa torsdag förutom mötet imorgon.
men tror nog att jag ska orka med det.
Har annars haft en härlig dag, slutade jobbet vid halv tio och åkte hem.
Såg då att moster hade ringt så jag ringde upp. Hon sa att om jag vill så finns det en massagetid nu
hos massören som "jobbar" för marksassistans på onsdagar och absolut ville jag ha den!
det var jätteskönt, precis det jag behövde efter några hektiska veckor med mycket jobb och massa skoj!
Vid ett tiden kom Lovisa hem till mig med sallad, blommor och en present! hade det jättemysigt,
vi har en hel del att ta igen, sällan vi ses men det är sköna är precis som vi sågs igår
när vi ses igen, då förstår man att man är riktiga kompisar! Tack för idag gumman!
Nu ska jag snart iväg och träna, vet inte riktigt vad men något blir det nog!

Sandra

tisdag

Kategori: Allmänt

Nu har man fyllt år! är 19 år och 2 dagar. nu börjar man verkligen bli "vuxen" !
hade en mycket bra födelsedag och fick en massa fina saker, Odd molly tröja, tomas sabo smycken, pandora smycken, pengar, vinglas, presentkort och en massa annat fint!

Idag är det tisdag och min kära moster fyller 41 år ! grattis på dig!
idag har jag hunnit jobba klart mitt första arbetspass denna veckan och tränat bodypump nu på morgonen. Vid tretiden ska jag iväg igen till jobbet för att jobba mitt andra pass och sista pass för denna veckan! skönt att vara lite långledig sen!  just nu sitter jag i soffan i källan och har min älskade katt bamse jämte mig, vi ligger och kollar på julkalendern Albert och Herbert! en riktigt favorit här hos algotsson!
Nej nu ska jag vila för snart måste jag upp och städa rummet! suck!

Sandra

jobbjobbjobb

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort av veckans först arbetspass av två. Klockan tre börjar jag igen och går av halv nio. En skön vecka med mycket ledighet! Behöver jag nu. Har jobbat tokmycke nu det senaste!
Idag har jag gjort slingor i mitt hår så nu är det blont och härligt igen! tänk vad lite färg kan göra!
Sen åkte jag och mamma och handlade till imorgon då vi ska ha kalas för lilla mig. Fyllet nämligen 19 på söndag!
Nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan det är dags för jobb!
Imorgon blir en lång dag och jag börjat den med ett pass på gymmet! Flowing klockan halv nio, ljuvligt!
Sen ska jag fika med Ida i Kinna!

Nej dags att vila jämte min supersnygga katt !
Sandra

måndagstrött.

Kategori: Allmänt

jobbhelgen är över och det känns ruskigt skönt! Just nu är jag bara hemma, har tat mig en dusch och sitter just nu bara och myser i mysbyxor. är ganska trött så just nu har jag inte ork till att göra något vettigt alls.
Ikväll kommer äntligen min älskling, över en vecka sen jag såg honom nu..
ska nog ta mig en sväng till gymmet lite senare, spinning blir det iallafall. får se vad jag hinner med innan Daniel kommer ! Imorgon ska vi åka iväg och kolla på presenter till mig! Fyller ju år på söndag! 19..
idag blir det nog ganska lugnt tror jag. Får se vad dagen har att bjuda på. Nu blir det lite slappande framför någon film!
Hörs senare!
sandra

lördagkväll

Kategori: Allmänt

är på jobbet och ska snart sova! en dag kvar sen är jag ledig några dagar! sköönt

kollar lite på sally nu innan jag ska sova.längtar efter min älskling!

är sjukt träningsugen nu, får bli ett pass på måndag, det är ett måste!
och förhoppningsvis kommer daniel också. så måndag kommer bli en toppendag.
nej nu är det dags att sova! godnatt!

fredagsångest!

Kategori: Allmänt

Fredagar brukar man ju faktiskt se framemot, men inte denna fredagen. Jobbar nämligen hela helgen. Goa pengar är det ju såklart och jag har ett helt okej jobb. Men det är ju slitsamt, hade hellre varit hemma. Men icke sa nicke. Bara att jobba. Men det klarar jag!

Skulle egentligen tränat flowing nu på morgonen men fick vara lite förnufftig och tänka efter, tränade tre tunga pass igår, så kroppen behöver vila idag. Blev en sovmorgon till halv elva istället! välförtjänt!
Klockan är nu halv ett så har börjat fixa och dona med packning inför jobbet. behöver ju ha med mig en hel del.

Nej nu är det dags att packa det sista och göra iordning sig, snart dags att ta bilen mot jobbet!

På måndag kommer Daniel !!! :D Woho!

/ Sandra

träningsvärk!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjorde mina träningspass för idag! Gud vad jobbigt det var, ska nog inte direkt träna tre träningspass på en dag. blir lite väl mycket. Just nu sitter jag och familjen och kollar robinsson på tv. Ganska bra faktiskt!
Sitter och saknar min älskling jättemycket! Önskar att han var här nu, men på måndag ses vi igen! Ska bara genomlida helgen. Ska jobba hela helgen men det kommer nog gå bra! Bara att köra sen är jag lite mer ledig! Imorgon kommer jag iallafall ha en enorm träningsvärk, det är en sak som är säkert!

Saknar dig Daniel Bäckström!
du är mitt liv

ännu en gång!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag verkligen ta tag i mitt bloggande igen! Det var ju kul i sommars så det måste ju alltså betyda att det är kul att blogg nu också? Jag ger det ett försök till!

Torsdag idag och jag är ledig, Eller gick av vid halv nio imorse. Begav mig direkt till gymmet, först på plats vilket betyde att jag kunde ta min favoritplats i salen idag. Jag hann också plocka fram alla vikter och dylikt till både mig, mamma och mammas jobbakompis Mia. En timmes svettig bodypump pass där jag faktiskt la på ett kilo på både rygg och triceps! lite stolt över mig själv är jag. Efter det åkte jag och mamma direkt hem, hon skulle till göteborg med mia och för en stund var jag sugen att följa med. Men så kom min kära vän latmasken fram och jag skyllde/skyller på att jag redan jobbat 25 timmar denna veckan och att jag ska jobba hela helgen. Så jag stannade hemma och kollade på vänner, såg sista avsnittet i dag och tårarna rann. Funderar på att snart börja om från början igen! Men jag bestämmde att det får vänta lite så istället kollar jag på Gossip Girl. Ja idag är jag lite lat men det kompenserar jag med att träna både bodybalance och spinning ikväll, och ja mina kära vänner jag behöver lite hjälp... höhö tränar som en galning men det är så fantastisk kul och jag rekommenderar verkligen alla som sitter där hemma och tänker, ne träning är inget för mig! JO det är det! Gå till ett gym eller vad som helst med en kompis och ni kommer få en uppenbarelse!
Ibland kan till och med jag tycka det är lite mottigt att gå och träna men då tänker jag på alla de gånger man har fått den underbara känslan efteråt och under passet. Som i tisdags på Step up i mitten av passet fick jag en sån endorfinkick så jag bara log och skrattade åt mig själv och det kändes underbart! Så ska det kännas när man tränar! Det är nog den största anledningen till att jag tränar så mycket som jag gör!

Oj långt inlägg om ett av mina största intressen!
Och jag hoppas verkligen att min kära Carolina blir glad när hon ser att jag har uppdaterart!

Sandra