sandraalgotsson

bara sandra,

Bästa du.

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt väldigt tur, för jag har världens bästa pojkvän som står ut med mig i båda glada och ledsna stunder! Han finns alltid där för mig och jag älskar honom för det. Han är min bästa vän och skulle inte kunna leva utan honom! han får mig alltid må bra även om jag egentligen inte förtjänar det. Han är helt toppen bra!
Jag älskar dig Daniel! <3

Morgonträning

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Kroppen är riktigt mör nu efter bodypumpen nu på morgonen! Nytt pass och ett riktigt bra sådant! Känns härligt!
Nu hoppas jag på att solen snart ska titta fram så att jag kan ta mig en promenad i mina nya joggingskor!

Hade en riktigt mysigfika med Carolina och Maria igår! Mer sådant tack!

Idag ska jag bara njuta av min lilla "semester" som jag kallar det. Bara vara med mig själv idag tänkte jag, träna lite ikväll och titta på någon bra film med familjen. :)


Här är mina nya älsklingar!

min dag

Kategori: Allmänt

Idag känns det lite lättare, jag och mamma tog en härlig power walk i solen så underbart. In på Team sportia och köpte ett par nya ut och gå skor och en craft tröja! bilder kommer sen. Sen vidare till Ica och köpte jordgubbar och vindruvor till frukost. så gott!!
Vann också klänning på tradera! Behöver unna mig lite nu. Imorgon och på fredag är jag ledig och ska bara njuta. En liten semester med mig själv kan man kanske kalla det. :)

morgonmys

Kategori: Allmänt

Kändes skönt att få sova lite längre idag och inte  behöva stressa upp och stressa hela morgonen! Nu sitter jag vid tradera och hoppas jag ska vinna odd molly klänningen jag har budat på! efter det ska jag ut och ta mig en härlig promenad! känner att det verkligen behövs! lite egentid, ska gå och köpa mig en god frukost tänkte jag!

Hörs senare!

nu är fokuset på mig

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering av mig igen! Men blir så när man jobbat ihjäl sig som jag typ gör just nu. Det känns som det är det enda jag gör. Så nått behöver jag nog ändra på tror jag..
Är iallafall sjukskriven nu i tre dagar från jobbet. Känner att jag behöver samla kraft och ork så får jag se hur det blir sen. Just nu behöver jag lite egentid. Måste försöka sätta mig själv i första hand ett tag. Mina behov och min egen hälsa är det viktigaste just nu.

Jag har inte gjort något idag sen jag kom hem från jobbet. Myste lite med min älskling innan han åkte hem.

Tog mig precis ett härligt och välbehövigt bad med massa tända ljus, badkulor och en spännande bok. Fly verkligheten en stund!

Imorgon ska jag ta mig en härlig promenad rensa mina tankar lite. Sen ska jag ta mig en härlig frukost och en härlig dusch. Göra mina naglar på eftermiddagen och träna på kvällen. förhoppningsvist träffa Carolina och Maria. Känns som en härlig och välbehövlig onsdag.


sliten

Kategori: Allmänt

Gud känner mig verkligen hur sleten som helst! fy vill bara gå och lägga mig och stanna där några dagar och vakna upp till fräsch Sandra igen! usch blek, håret är så slitet som svinto, tur att jag ska beställa klipptid idag! hoppas jag får det fort! Ansiktet ser bara trött ut.. suck känner mig inte alls på topp. Har nog blivit lite för mycket av allting tror jag. Måste lära mig att tagga ner lite..
Nu ska jag iallafall snart på en ansiktsbehandling välbehövd!!! hoppas det ska pigga upp mig lite!

Grandma! :D

Kategori: Allmänt

gud vad jag är trött idag! känns som jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon! Men icke. Mamma jag och syrran ska snart åka till mormor och Glenn. Mormor fyller 62 år idag! :)
Så blir smörgåstårta och tårta idag. Mums! ska inte äta så mycket eftersom jag håller på att gå ner lite i vikt.
Men är ju trotsallt kalas så en liten bit ska jag unna mig.
Blir ingen träning idag och hade nog inte tränat även om jag  kunnat känner att kroppen behöver vila sig. Har as ont i bena efter zumban igår! Konstigt egentigen vad lite variation kan göra. Kommer åt andra muskler som inte komms åt i spinningen!

Nej nu ska vi snart åka, ser verkligen framemot en riktigt mys dag hos de =)

Grattis på födelsedagen världens bästa Mormor ! :)

ROM!

Kategori: Allmänt

Snart dags för Italien, Rom med mitt hjärta!

2 Maj åker vi! :)

 

!

Man måste få känna sig stolt över sig själv ibland!

Kategori: Allmänt

hej och hå! måste faktiskt börja med att beröma mig själv! Körde ett spinning pass och testade på zumban idag!
Gud vad roligt zumba var! har gjort det förut men med en annan instruktör. Det var hur kul som helst idag iallafall och absolut något jag kommer gå på fler gånger! Alltid kul att hitta någon ny träningsform som jag tycker om!
Nu är jag dock väldigt trött i bena så ska bli skönt med en vilodag imorgon ska till Mormor och Glenn för att fira mormor på sin 62 årsdag imorgon! :)
Har faktiskt tränat sex pass sen lördags så kan gott unna mig att vila lite. Blir nog en promenad imorgon iallafall om solen tittar fram.

Fick ett helt galet erbjudande idag! Så får se om det blir något med det! håller alla mina två tummar iallafall. Berättar lite senare vad det är för något. Vill hålla det lite för mig själv först!

Nu ska jag snart kolla på Desperates Housewifes! Blir nog en kopp te till det.

Börjar sju imorgon igen så blir läggdags efter programmet och ett godnatt samtal med älskling!

vårtecken och födelsedag!

Kategori: Allmänt

tog cykeln till jobbet idag helt ljuvligt ute! Nu är nog faktiskt våren kommen trotsallt!
Såg tranor igår också! två vårtecken såhär långt! hoppas att få se tusselago snart i brinken!

Idag är också en speciell dag för idag fyller världens bästa Carolina Sofia Fransson 20 år!
Grattis på din dagen vännen!  du är super! :)

Nu har jag jobbat klart för dagen ska ta mig en lite powernapp för är väldigt sliten..

helgen

Kategori: Allmänt

Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Har haft en busy helg!

Fredag bjöd på en god lunch med Lovisa, vidare hemåt för att byta om till träningskläder för att åka och köra ett härligt bodybalancepass helt ljuvligt! Väl hemma väntade min älskling på mig! gud vad jag älskar honom!
blev en mysig fredag med så ska det låta och skräckfilm!

Lördagen började tidigt upp vid åtta redan! frukost och träningskläder igen! Osäkerhet hade jag med eftersom jag inte visste om jag kommit med på alla tre spinningpassen men jodå! Knep sista platsen så jag och min kära mamma åkte till gymmet var där vid nio! Halv tio började maratonspinningen! Guuud vad kul det var! Hade inte velat missa det! as jobbigt men så kul! Passet var slut kvart i tolv. Dy blöt och njöd över att ha bränt 1477 kalorier åkte jag hem för mat och dusch! Jag och daniel slappade framför skidorna, han hade vart duktigt och tränat inne på gymmet. Vid fyra tiden började jag göra iordning mig inför kvällen och emmas och theresé avskedsfest ...
Efter många om och men var jag klar. Carro kom och hämtade oss och vi bar oss i väg till fritsla blev en helt okej kväll för min och daniels del.. Åkte hem ganska tidigt och stupade i säng!

Söndagen upp vid tio efter att ha pussat lite extra på min älskling som skulle åka hem. Jobb väntade för min del började klockan tolv..

Idag är det måndag och har vart och jobbat på parkskolan också! Var mycket ute idag så blev att duscha sig varm när jag kom hem. vid ett åkte jag till Kinna och möte upp Carolina för lunch! var jättehungrig och åt som en varg!
Väl hemma igen började jag rensa i mina gaderober det behövdes! en kasse kläder fick jag ihop som jag inte använder längre få se om mamma och eve tar de! städade också hela rummet.
Åkte sedan till gymmet för solning och en timmes spinning. Mina ben är helt slut nu men så skönt !
Nu ska jag kolla lite på vänner och vänta på att mitt hjärta ringer!

Sov sött alla!=)

uppe före tuppen?!

Kategori: Allmänt

Min torsdag började tidigare än på väldigt länge. Halv sex var jag upp idag, klockan ringde fem.. Började nämligen jobbet halv sju idag iställe för tjugo över åtta. Inte ens pappa hade gått upp klockan halv sex, har nog aldrig vart uppe före honom förut! Jobbade till tjugo över elva fast det kändes som att klockan var närmare fyra .. Har känt mig bakfull hela dagen pågrund av sömnbrist. sov faktiskt en timme efter jobbet tyckter jag att jag var värd!
Satt länge och velade om jag skulle träna idag och vad jag skulle träna idag när jag väl hade bestämt mig för att träna visste jag inte vad jag skulle välja men blev tillslut både bodypump och spinning. Var ungefär en månadsen jag tränade bodypump så förväntar mig en himmelskt träningsvärk imorgon ! Älskar träningsverk ! Maria var med på bodypumpen så var extra roligt. Hem igen för en smoothie och en proteindryck. orkade inte lags någon mat. ett härligt bad och nu sitter jag här i min säng och ska nog snart sova. Ska ju jobba imorgon med min tre timmar sen är det fredag ! Härligt med helg igen! Blir en lunch med Lovisa och ett bodybalance pass och till kvällen kommer min älskling! Känns som en härlig fredag!

Godnatt

Vår i göteborg!

Kategori: Allmänt

om drygt en halvtimme kommer carolina och hämtar upp mig för en tripp till göteborg ! Ska sitta på uteservering i det härliga vårvädret! Kommer blir super härligt! Hoppas att jag ska hitta något fint också! Brukar ju bli så om jag känner mig själv.. Någon snygg klänning till helgen kanske, får se! Men nu ska jag göra iordning mig lite har ju vart på jobbet nu så behöver fräscha upp mig lite!

Ha en härlig dag i solen!


bästa caar!

vårkänslor och möra ben

Kategori: Allmänt

Gud vilken vårkänsla jag fick när jag gick upp klockan halv sju imorse och  mötes av solen! Underbart! Bestämmde mig med en gång att jag skulle promenera till jobbet. Var helt ljuvligt ute! Hörde fåglarna kvittar och kände att nu är verkligen våren påväg. Jobbade mina tre timmar på parkskolan sen gick jag hemåt igen. Väl hemma lagade jag mig en omelett med bacon och tomat och advokado till! strax innan klockan ett tog jag cyklen och cykla till marksassistans för ett möte om semester bland annat. Hoppas verkligen jag får mina önskade veckor nu.
Hem igen för att ta igen mig lite och vid halv fem tog jag  bilen mot gymet i hopp om att jag skulle komma med på bägge spinningpassen men icke. Hade en trevlig pratstund med min kära kusin sen sprang jag en kvart på löpandet! stolt över mig själv ! jag kan ju faktskt springa! Sen tio minuter rodd! Härligt! sen blev det 45 minuter spinning, fy tusan vad trött jag är i bena nu! efter spinningen unade jag mig solning. Hem igen för mat framför desperates housewifes med syrran! En mycket bra tisdag, fler sådana tack! Nu väntar jag på att älsklingen ska ringa och säga godnatt sen ska jag sova!

taggad!

Kategori: Allmänt

Känns som att träningen har kommit igång på allvar igen! Känns skönt! eftersom jag var hos daniel i helgen är det svårt att få till det med träningen som jag brukar men jag hängde med till hans gym och körde styrketräning hela kroppen och cardio på löpbandet! Gick faktiskt riktigt bra och förvåna mig själv att jag orkade springa såpass länge som jag gjorde! alltid kul när det går åt rätt håll. Tränade både lördagen och söndagen så nu känns det i kroppen att jag gjort något. Imorgon står spinning om jag nu kommer med och bodybalance på schemat! Underbart.
Ska också jobba på förskolan imorgon och på möte på marks assistans för att planera semestern! Gud semester låter helt underbart i mina öron. SKa försöka börja cykla eller gå till jobbet iallafall de dagar jag har tid och vädret tillåter det. Snart ska man i bikinin igen och detta ska bli mitt år! SKa verkligen trivas i min bikini i år och då gäller det att ligga i!
På lördag blir det marathon spinning i 135 minuter alltså två timmar och en kvart. har kommit med på ett av dem och förväntar mig att jag kommer med på de andra två! Är superladdad!

Nu ska jag snart gå och lägga mig själv i min säng.. Den som känns så liten när min älskling sover jämte mig men nu känns den väldigt stor.. Suck längtar tills den dagen då vi alltid sover tillsammans! Hoppas tiden går fort nu!

Ha en fin kväll !=)

Min älskling!

Kategori: Allmänt

Jag har världens bästa pojkvän!
Han är helt underbar, saknar honom hela tiden när han inte är hos mig!
Daniel du är bäst och jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

Lunch!

Kategori: Allmänt

FREDAG! gud vad härligt! har jobbat hur mycket som helst denna veckan! Runt 60-70 timmar så nu förtjänar jag en härlig helg! Ska snart till kinna och träffa mina flickor maar och caar ska bli super härligt!
Är jättehunrig så här ska det ätas!

Må bra :)

Kategori: Allmänt

Åh känns så gott i kropp och själ nu när jag äntligen fått träna igen ! Tränade igår och då blev det rodd och spinning, idag blev det bodybalance och spinning så nu känns det sådär gott i kroppen igen!

Hade en lång dag på skolan idag jobbade från tjugo över åtta till fyra. Gick ändå ganska snabbt men var väldigt trött när jag kom hem en banan och en protein shake och direkt till gymmet för att träna passen!

Morgondagen kommer att bestå av tre timmars jobb på förmiddagen och vid ett ska jag träffa Carolina för en lunch. Tänkte hoppa in på Harrys med för att kolla in lite nya kläder! Förhoppningsvist kanske Maria joinar mig och Carolina.
Sen ska jag försöka hinna ett pass på gymmet också innan jag åker till Uddevalla och min älskling! Ska vara där enda tills på måndag, är ledig då! Underbart med lite längre helg. Vi ska bland annat bada bubbelbad, shoppa, och gå på bio och äta ute tror jag! Massa mys blir det iallafall! saknar honom nu!

Nu ska jag snart sova är väldigt trött!

Bild från min bal på mig och min älskling! <3

snygga händer!

Kategori: Allmänt

Idag har jag äntligen fått gjort mina naglar ! Är supernöjd med resultatet nu ska jag bara lära mig att använda de också! Att klä på och ta av sig kläder och smycken kommer ta en evighet! Men bara att gilla läget! ska man vara fin får man lyda pin!

Sol!

Kategori: Allmänt

Gud är så träningsugen så det är riktigt jobbigt! Men börjar jobba om en timme så hinner inte det idag! :(
Har jobbat sen igår morse ungefär har vart hemma sju timmar sammalagt så börjar bli lite seg nu. Men ska snart iväg och jobba och efter klockan halv tolv imorgon är jag ledig!

Imorgon ska jag göra min naglar på beauty place i Kinna! Är så förväntasfull ska verkligen bli riktigt kul!
Sen ska jag träna på kvällen! Ska verkligen köra skiten ur mig!

Helgen kommer spenderas hos min älskling i Uddevalla åker på fredag och kommer hem på måndag, studiedag på skolan då så jag blev ledig ! Underbart att ha en extra dag helg!

Nej nu ska jag packa lite innan jobbet!

Ha en fin dag i vårsolen!

SPA

Kategori: Allmänt

Har mycket skriv sug idag för en gång skull så tänkte att jag får passa på lite nu!

Har ju glömt att säga att jag och min älskling beställde igår en spaweekend på stenungsbaden i mitten av April! ska bli helt fantastiskt! Hoppas att tiden går fort dit för kommer bli en underbar helg! Det är vi verkligen värda!



Fredag!

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men är tyvärr så med mitt bloggande, har inte riktigt tiden för att uppdatera så ofta och har ibland inte suget att göra det heller!
Men idag har jag både tid och lust. Idag är det fredag och jag har hela helgen framför mig, gud vad härligt!
Idag har jag jobbat på parkskolan mina tre timmar direkt efter jag hade jobbat som personlig assistent. Ja jag jobbar väldigt mycket jag vet! Får väl se lite hur det blir framöver har lite att fundera på!
Hemma vid halv tolv la mig för att kolla skidkillarna åka hem silvert! Härligt =)

Åkte till kinna och beställd tid för att göra naglar! Ska bli så kul! Så på onsdag blir det, får se hur detta ska gå. Tog en sväng in på shop around the corner! helt underbar lite butik! Hittade en ur tjusig klänning som jag nog ska behålla!
Fick också fina komplimanger av hon som äger butiken, hon gillade min klädstil och sa till och med att jag borde komma in och klä på hennes dockor i butiken! Vet inte om hon var jätte seriös men var väldigt kul att höra ! :) Sen blev det fika med Theresé och Emma och Liza :) Mysigt! Snart flyttar ju Tess och Emmsi till Norge!? Jättekul för dem men kommer att sakna dem mycket mycket!

Hem för att hämta mamma och köra hon och hennes väninor på förfest, de ska till hotellt idag. Ska hämta några av dem i natt ..
Sen beställde jag sushi! Fick en extra bit, stamis? ;) Hem och avnjuta detta framför tv:n. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen med pappsen tills mamma ringer!

Imorgon väntas först träning innan jag tar bussen till göteborg för att träffa Sara! Ska ha en helg dag bara jag och hon och ska bli så mysigt! Ser verkligen framemot detta!

Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon med!
Ha en super kväll!:)