sandraalgotsson

bara sandra,

Morgonpromenad äntligen!

Kategori:

Idag kom jag äntligen upp så jag hann med en morgonpromenad! En halvtimme blev det! Helt underbart ute, känns nästan som lite vår!? Vågar dock inte hoppas för mycket, men fåglade kvittrade och fyllde mig med energi! Men det blåste något enormt! Ja det varnade ju för det igår, men är nog värre längre ner i landet!
 
Nu har jag ätit frukost, en bananpannkaka blev det idag, mums! Har duschar och sitter mer eller mindre klar för att bege mig till skolan! Ska ta en kopp kaffe till först. Förhoppningsvis blir det en hyffsat kort dag i skolan idag, har en hel del att göra här hemma. Städa, plugga, tvätta, laga mat och träna! haha bra att ha allt på en och samma dag .. suck!
 
Känns så skönt i kroppen idag efter gårdagens genomkörare av rygg och bröst! Underbart! Nu börjar suget komma mer och mer och jag börjar känna igen mig själv! Har varit en lång och jobbig svaka jag vart i!
 
Nej nu är det dags att fixa det sista!
 
 
ha en mysig torsdag! :)
 
 
 
 
 
 

Underbar och energifylld dag!

Kategori:

Godkväll mina fina vänner.
Måste säga att det känns väldigt bra att vara tillbaka på blogg.se. Vet egentligen inte varför, bara känns så bra! Men tycker dock min design på bloggen är lite tråkig, någon som är bra på detta? Och som vill hjälpa mig ?! Hade vart urgulligt i såfall! Hör av er i kommentarsfältet om detta låter lockande!
 
Jag gick ju på yogan igår, och det ångrar jag inte för en sekund! Var helt underbar. Bomull för både kropp och själ! kan jag verkligen rekommendera er att köra minst en gång i veckan! Mår så himla mycket bättre efter det!
Och idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre, fortfarande lite snuvig men det börjar gå åt rätt håll.
 
Idag var jag i skolan mellan 10-12. Gick sedan och möte upp syrran i Nordstan, blev en härlig lunch och sedan en massa shopping! Så himla härligt, precis en sån här dag jag behövde! Fick köpt lite smått och gott. Orkar jag så kanske det kommer upp någon bild på bloggen! men en grymt snygg jacka/kavaj! åh så nöjd!
En kaffe blev det också innan vi åkte hem till mig en sväng. Jag grejade lite runt i lägenheten och blev väldigt nöjd med det jag fick till! Så en väldigt effektiv dag! Blev också en sväng till gymmet, det hann jag med också! Blev rygg och bröst och lite mage! Gick grymt bra så vilan gjorde nog susen för mig! Kommer nog ha en grym träningsvärk imorgon! nu kollar jag på tv:n lite och slappar till fullo!
 
Vi hörs imorgon mina vänner!
 
 

yoga time!

Kategori:

Som jag lovade ska jag uppdatera mer tänkte jag! Jag sitter och slö tittar lite på tv, ska snart iväg till gymmet en sväng för ett yoga pass, är den nivån jag orkar just nu. Är så himla sliten och den här förkyldningen vill inte ge sig. Blir så trött! Orkar inte med att vara förkyld och har inte tid med det heller! Så ätet massa frukter och vitaminer för att bli frisk! Har ni tips så mottar jag dem gärna!
 
Imorgon hoppas jag på att mina krafter är tillbaka och isåfall blir det en morgonpromenad innan skolan och träning efteråt. Styrka! Bröst och rygg är det dags för, men vågar inte riktigt göra det än då halsen har varit lite små krasslig. Det är inte värt det! Men är så surt att inte kunna träna det jag vill! Men that´s life i guess!
Tänkte nog slänga mig i solariumet med snart! Såg igår på gymmet att jag var genomskillning.. inge kul ! haha
 
På tal om träning och brunbränd kropp, någon mer än jag som längtar efter lite värme? Åtminstonde lite vårkänslor! Är så trött på det här gråa och tråkiga! så deprimerande!
 
Nog om detta, dags att bege sig till gymmet! :)
 


Kändes som en passande bild för min del idag!
 

här igen?!

Kategori:

Ne nu känner jag såhär, efter att ha prövat att blogga på spotlife i cirka halvåret är det dags för mig att byta tillbak till blogg.se. Jag trivs så mycket bättre att blogga här. Vet egentligen inte varför. Är väl antagligen en vanne människa. Så från och med nu kommer jag blogga härifrån istället.
 
Bloggen kommer handla om hälsa och träning framför allt, precis som den gjorde innan, ska försöka skriva ofta och om intressanta saker, kom gärna med tips och funderingar eller frågor! Bara roligt!
 
Åh vad skönt det känns att komma tillbaka hit igen! Woho nu kör vi hårt! Let´s do this!