sandraalgotsson

bara sandra,

fabulous day!

Kategori: Allmänt

Sen kväll ännu en gång. Fattar inte! Jag som fått in vanan att gå och lägga mig tidigt. Konstigt. Får hoppas jag kommer in i den vanan snart igen. Mycket skönare att gå upp i tid och känna att jag har hela dagen framför mig.

Idag sov jag till halv tio, ingen bodypump på morgonen här inte. Cptrött när klockan ringde klockan sju. Så var bara att stänga av larmet och sova vidare. Skönt att ha den valmöjligheten faktiskt. Gick upp och åt frukost med mamma som blivit jätteförkyld. Hoppas verkligen hon blir frisk snrt och inte smittar ner resten av familjen! Bestämde mig för att idag skulle jag vara effektiv så började genast att rensa i rummet. Alla låder rensades och städades i. Skönt att bli av med gamla saker som ligger och skräpar och tar upp en massa plats för annat skräp ;)
Sedan var det dags att ta tag i mina gaderober. Har fyra gaderober i mitt rum som är fulla med kläder. Plus en massa i tvättstugan och ändå inget att ha på mig. Ni känner väl inte igen er tjejer?!
Iallafall började med en gaderob ut med allt i sängen. Hittade faktiskt lite kläder som jag glömt av, kändes som jag shoppade lite! Hängde allt snyggt på galge och vek fint tillbaka in i gaderoberna. Lite av mina kläder sa jag hej då till också. Finns ingen anledning att spara en massa som jag inte använt på flera år! Så byebye!!

Dammade av rummet med men fick ett härligt avbrott då jag såg att Lovisa hade sms:at om lunch! Aboslut sa jag och slängde mig in i duschen! Skönt!! Åkte sedan till Kinna och avnjöt en lunch med min fina barndomsvän !
pratade om ditten och datten och efter vi ätit klart gick jag med henne till Harrys där hon jobbade idag. Åh så mycket fina vårkläder de hade fått in då! Men jag var stark och höll hårt i plånboken, får åka dit någon annan dag då jag känner mig lite svager och bara "måste" ha den tröjan för att överleva! ;)

Gjorde lite ärenden i Kinna innna jag åkte hem igen och tog mig en kopp av teet jag köpte igår! Så mumsigt!
Klädde på mig träningskläder för att bege mig till mitt andra hem. I-form! Där väntade Maria på att få köra skiten ur mig på både ett spinningpass och ett bodybalancepass. Var säkert två månader sen jag tränade balance och det kändes speciellt i höfterna! Men tyckte ändå jag hängde med riktigt fint !
Snabbt in på MM och köpte mina hallon till min traditionella frukost, färska jordgubbar fick också åka med hem! GE mig svensk sommar nu! :)

Har sagt godnatt till min käraste nu och ska sova. Hoppas morgondagen blir precis lika fabelous som dagen har varit!

Puss & godnatt!

Love life!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg jag haft!
Fredagen kom jag hem från Österrike. Underbar resa. Tränade och hade en mysig hemmakväll med familjen. 
Lördagen började med en god frukost och ett gött uppvaknade med mamma på Marias spinning! Hem och duscha snabbt för att sedan hämta upp Carolina och åka till Gekås! Fick köpt en massa bra att ha grejer. Deo, ansiktskräm, nya borstar, en locktång och en skit snygg resa väska. Vet att det är lite dumt att köpa en resväska efter man har rest men jag hoppas på att snart kunna använda den! 
Hemma igen vid fem bara för att snygga till sig tillsammans med syrran skulle nämligen på 21 års kalas till Linnea! Mysig och rolig kväll, men bestämde mig ganska snabbt för att inte hänga med tjejerna ut. Var icke på partyhumör igår! 
Det bästa med att jag inte gick ut igår är att jag mådde toppen när jag vaknade idag. Sov till halv tio. Var längesen jag sov så länge men ack så skönt! Såg ganska snart att söndagen bjöd på solsken! Så på med joggingskorna för en uppfriskande morgonpromenad! Svängde in på Ica och köpte lite bär till frukosten. Hemma efter dryga halvtimme, år frukost och sedan bestämde jag mig för att vara huslig idag! Så jag lagade maten till familjen idag. Kycklingpaj blev det. Riktigt gott! Borde nog bli kock kanske... haha!:)
Lite lugnt efter maten, sedan stressade jag och mammas oss iväg på ett svettigt bodypump pass! Skönt att vara tillbaka i gamla vanor igen. Tog en sväng till affären efter träning köpte en massa god frukt och kesella där. Väl hemma gjorde jag en fruktsallad! Riktig lyxdag idag! Mer sån åt folket tycker jag! Kvällen spenderades i soffan. 

För att dagen skulle bli helt perfekt skulle Daniel legat här jämte mig och katten nu med. Men man kan väl inte få allt.. Love you baby! :)

home at last.

Kategori: Allmänt

Åh nu är jag hemma! Har haft en riktig härlig resa i Österrike! :) Massa skidåkning och massa mys! Precis som en skidresa ska vara. Inga brytna ben men en härlig trött kropp! Får tacka familjen Bäckström för en fantastisk fin vecka! Även om jag vara lite seg ibland! :)

Skidåkning är fantastiskt men märkte att jag hade nog behövt gått lite mer i skidskola när jag var liten, är så himla mycket teknik i det hela! Så om jag åker i Sverige någon gång kanske det blir någon dag i skidskola för min del. Ska också kosta på mig att köpa en hjälm till nästa skidresa när nu det blir!  Pjäxor är också en sak som jag borde införskaffa mig ett par egna. Har ju väldigt stora vader, tack mamma! Så får himla ont i fötter och vader. Men det är det värt! Så får se lite om det blir ett par pjäxor också någon dag! Nog om denna resa för nu, bilder och lite mer kommer senare!

Kom hem vid tre tiden, till lilla Skene! Skönt att vara hemma faktiskt, som det alltid är när man vart iväg. Snabbt i med lite mat och lite vila, sedan bestämmde jag mig och syrran också för den del att åka och träna. Blev cx och spinning för min del. VÄLBEHÖVLIGT efter tre veckors semester! Man unnar sig ju gärna lite extra då! Så från och med imorgon blir det strikt igen! Ska bli skönt att komma in i vanlig vanor igen.

det där med att packa..

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit igång med packningen. Är inte så värst bra på att packa.. Blir alltid för mycket, spelar ingen roll vart det är jag ska eller hur länge.. Suck!
nu är det skidsemester som står på schemat. Vilket innebär massa varma kläder som tar massa plats! Tjocka tröjor tar ju upp halva resväskan så blir inte så mycket plats över till lite finare kläder. Så blir till att packa ner favoriter och vara nöjd med det. Ska nog gå fint så länge jag slipper frysa i backen iallafall.
Vårt plan lyfter kvart i sju imorgonbittig. Sölden i Österrike ska vi till! Ska verkligen bli jättespännande! Har "bara" åkt skidor i Sverige förut och alla jag pratat med säger att det är en mycket stor skillnad! Hoppas bara det kommer gå bra i backarna! Var lite mer än två årsedan jag stod på ett par skidor. Men det ska nog gå fint. Några åk sen är jag med i leken!

Annars idag har jag inte hunnit göra så mycket. Tog sovmorgon idag, kände mig sliten och kände att jag behövde få sova ut! Jätteskönt. Man måste faktiskt lyssna på sin kropps signaler, behöver kroppen vila så ska den också få vila. Meningen var ju att jag skulle tränat bodypump men får bli ikväll istället tror jag! Känner mig pigg och fräsch i kroppen nu. Så det ska nog gå fint!

Här ska jag nog kunna spendera en vecka!

En härlig dag med mamma!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag jag har haft än så länge!
Gick av mitt sista arbetspass på cirka två veckor nu på morgonen. Känns väldigt skönt! Åkte och tränade Cx med mamma, jobbigt men härligt! 
Snabbt hem och duscha och göra sig iordning. Åt lite mellanmål, kesella med färska blåbär och jordgubbar! Hur gott var inte det då. Smakade sommar! Längtar faktiskt efter en riktigt fin svensksommar nu! Ska bli underbart härligt med värme! 
Efter detta goda mellanmålet åkte jag och mamma till Allum, Partille för lite shoppning. Hittade en hel del fint. Lite hårvårdsprodukter och ansiktsvårdsprodukter. Ett nytt underställe, tanken var att jag skulle köpt ett par termobyxor men fanns bara svarta snarlika de jag har här hemma så kände att det var onödigt. Får köpa mig ett par nya till nästa säsongen istället. Köpte några fina linnen som funkar både till vardag och fest. Behövde fylla på garderoben lite nu. Lite fina smycken och lita annat smått och gott. Skulle kunna köpa en hel del mer men måste hålla i pengarna lite med. Ska ju trotsallt till Österrike på fredag! Skidor och liftkort kostar ju en hel del det också. 
Nu dricker jag lite ingefära te som jag köpte i Vietnam. mycket gott! 
Ikväll blir det spinning kanske nått mer sitter och känner efter hur mycket ork och energi jag har. Får väl se ikväll helt enkelt! 


Kul att det är så många som följer min blogg! Ska försöka uppdatera ofta och hoppas att ni tycker om det jag skriver om!  :) Ni får gärna slänga in en kommentar ibland! SÅ jag vet vilka ni är!:)

Alla <3 dag.

Kategori: Allmänt

Hade en härlig start på denna tisdag! Bodypump med mamma på morgonen är inte helt fel!
Åkte sedan och handlade lite gottigt för en andra frukost tillsammans. Har haft det skönt hemma en stund nu och nu är det snart dax att åka till jobbet. Sista passet innan Österrike och sista passet i Februari med för den delen så det ska nog gå fint. Blev inte så mycket jobb i Februari men så är det ibland. Blir mer i Mars så det jämnar ut sig i slutändan. 
Imorgon efter jobbet blir det ett morgon pass på gymmet till. Cx work, sen kanske även lite träning inne gymmet. Sen ska jag iväg och shoppa lite är tanken. Ett par nya termobyxor och ett nytt underställe är tanken. Men känner jag mig själv så kommer jag nog komma hem med lite annat smått och gott också. Brukar bli så! :)
Hoppas ni har en fin Alla hjärtans dag! :) Jag firar min på jobbet. Får fira med min älskling någon annan dag istället!

en härlig dag.

Kategori: Allmänt

Har haft en toppen måndag! Såhär borde alla måndagar vara!
Började dagen med en god frukost, hallon smoothie och äggmacka! Så gott är det. Har faktiskt saknat min frukost framför allt när jag var i Vietnam. Åkte sedan till Kinna för att klippa mig, var lite orolig för att det skulle vara jätteslitet håret men icke! Var inte alls slitet så min frisör behövde inte ta mycket alls! Så härligt eftersom jag sparar mitt hår just nu. Åkte hem en sväng och fixa lite här hemma. Styrde sedan bilen åter en gång mot Kinna för en långlunch med Carolina! Bästa Carolina! Hade jättemysigt och hade mycket att ta igen! Planerade lite smått inför våren, får se om det blir något av det men skulle vara fantastiskt kul om det blev så!
Hem igen en sväng för att byta om till träningskläder och åka vidare mot gymmet. Spinning och Cx work stod på schemat idag. Kände mig ganska sliten idag i kroppen, får hoppas det inte är något utan bara trötthet. Har inte alls lust eller tid att bli sjuk nu. Ikväll har jag bara umgåtts med pappa framför tv:n och haft det skönt. 
Nu väntar jag på att min älskling ska ringa. :)
En toppen måndag med andra ord. 
Hoppas ni njuter lika mycket som jag!

Vietnam i bilder.

Kategori: Allmänt

Hej! :)
Är tillbaka i vackra vinter Sverige igen! Kom hem natten till torsdag och har haft fullt upp sen dess! Har varit ganska jetleg hela helgen men börjar känna mig som vanligt igen äntligen!
Måste säga ännu en gång att jag och min älskling har haft en fantastisk resa till Vietnam. Kan verkligen rekommendera det!
Har ju redan skrivit lite vad vi har haft för oss där nere så tänker inte skriva så mycket mer utan lägger istället ut lite bilder så får ni se för er själva!



Bara några bilder från våran fantatiska resa! Orkar inte lägga upp mer nu men det kommer! :)

Last day!

Kategori: Allmänt

Sista dagen här i Vietnam! Gått väldigt fort nu det sista!

Klockan kvart i tre i natt ( kvart i nio svensktid) kommer transferbussen och hämtar oss. Så blir inte många timmars sömn för oss i natt. Klockan är halv
Tre här nu och vi har ätit lunch precis! Nudlar med skaldjur för min del! Gott! Håller på att packa lite nu med. Jag är typ färdig men Daniel har en bit kvar. Hans taktik är att först lägga allt i en hög och gå runt och kolla sen börjar han packa lite smått sen lägger han sig och vilar en stund för att åter igen få lite krafter för att vika ännu en skjorta. Höhö!

Ikväll väntar en vrak middag på hotellet tänkte vi. Hummer står på menyn! :) så
Ska ta våra sista vietnamesiska slantar och äta riktigt mumsigt ikväll!

Planet lyfter imorgon klockan elva, fem på morgonen svensk tid! Kommer bli en lång lång resa! Beräknas vara i Göteborg klockan tolv på natten svensk tid! En resa som ungefär kommer ta oss 28 timmar! Bara att ta en timme i taget!
Vi Saknar er där hemma!!

En middag för en miljon !:)

Kategori: Allmänt

Hej där hemma i kalla Sverige! Mamma har informerat mig om minusgraderna. Kan inte direkt säga att jag längtar efter dom! Här nere är det grymt varmt! Har haft några riktigt fina dagar här nere ! :)

Igår åt vi en mycket god middag! Fräscha vårrullar och bruchetta ( bröd med tomat och vitlöksröra) till förrätt! Jag åt sedan lax och ris till huvudrätt medans Daniel åt kött och räk spätt! Hur gott som helst. Drack vin till fetta. Sedan beställde vi in varsin stora glass efterrätter och varsin Frozen daquri! Jag tog jordgubbsmak och Daniel tog mango. (såklart) :) så himla gott var det och vi blev riktigt mätta! Vi åt på en lite finare restaurang men allt som allt kostade kalaset 1 000 000 dong! Ungefär 350 svenska kronor! Så kan säga att det är ganska billigt här nere. Och lite roligt att säga att man åt
En trerätters för en miljon ! Väldigt knepig valuta!

Idag har vi tränat, solat och badat. Ätit lunch och spelat lite kort! Nu är
Det dags att gå ut och äta igen! Daniel är sugen på sköldpadda... Tror jag hoppar det!

Soliga kramar från oss :)

Lata dagar vi stranden!

Kategori: Allmänt

Hej !:)

Vi har det super härligt här nere! Vackert väder, lång underbar strand och mycket god mat! Klockan är nu åtta på morgonen, det är lördag. Shit vad fort det går ändå! Vi ska strax ner och äta frukost. Sen blir det en lat dag vid stranden. Är ganska stora vågor här vilket gör det extra kul att ta sig ett dopp! Ikväll ska vi testa på massa goda drinkar! Ser jag framemot !

Längtar efter er där hemma!
Pussar och kramar från oss!

Fullspäckad utflykt!

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma efter våran väldigt stora, roliga och långa utflykt! Har åkt i typ 100 km /h uppför ett 1700 m högt berg! Vägen gick som en slalombacke så mådde ganska illa! Kom till en stad som heter Dalat efter cirka fem timmar. Dalar är också kallt blommornas stad! Fick rida på en elefant ! As coolt! Gick i en blomster trädgård med mängder med växter! Jättevackert! Åkte till olika tempel med jättelika buddah figurer. Den högsta var över 40 m! Målad i guld! Ganska mäktigt! Vår guide berätta massa om buddismen som var intressant! Åkte sedan vidare till nha trang en resa på cirka tre timmar. Vägarna här är Inge vidare så var en ganska skumpig resa! Väl där checkade vår guide in oss på ett hotell. Inge vidare hotell tyvärr.. Men en natt klarade vi iallafall :) idag vaknade vi tidigt och åkte till hamnen för att sedan åka vidare med en båt! Tog oss till ett ställe som heter akvarium. Fick se massa häftiga fiskar! Vissa större än Daniel ! Fick se stora sköldpaddor med! Riktigt kul! Fick mata dom och till och med röra dem! Häftig känsla! Åkte sedan vidare med vår partybåt! Till ett ställe där vi fick snorkla lite. Såg lite småfisk och lite koraller.
Kom tillbaka till hotellet vid sjutiden, väldigt slitna efter våran utflykt... Daniel
Gick och träna medan jag tog ett välbehövligt bad. Blev en sen middag idag, halv tio kom vi iväg. Nu är det dags att sova ! Imorgon väntas HOTELLETS FRUKOST!! Mums :)