sandraalgotsson

bara sandra,

vintertid.

Kategori: Allmänt

Vintertiden är här! Så himla härligt ändå! Älskar ju som sagt höst och vintern. Speciellt julen! Som bara kommer närmare och närmare. Underbart!

Har redan införskaffat mig ett yankel ljus som luktar kanel och jul! åhh! Luktar så gott när jag tänder det. Ska nog åka och julshoppa lite med syrran på tisdag. Gäller att vara ute i god tid. Gillar att lägga ner både tid, tanke och pengar på julklappar. Alltid kul när det märks att man har tänkt efter!

Nu har jag varit ute och gått med mamma och pappa nu på morgonen. Åt sedan en jättegod frukost med kesella, bär och nötter. Ägg blev det också såklart. Så himla gott! Drack en protein drink innan jag gick med. Är inte så förtjust i smaken. Har hallonsmak på mitt protein. Men ska verkligen försöka att få i mig detta. har ju ett mål. och då hjälper det mig att nå dit.

Ska snart åka och jobba. Börjar klockan tolv. Slutar imorgon klockan halv nio. Är ett ganska långt pass jag har framför mig men det går nog fint! Är ledig tills fyra imorgon sedan ska jag tillbaka! Från tanka på min safftiga lön jag kommer få i november lagom till all julhandling! Känns ändå helt okej att åka och jobba idag.

Hoppas ni njuter av en härlig ledig söndag ! :)

life is a gift!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt det var att träna idag! var verkligen det jag behövde för att få ny härlig energi! Så ljuvligt! Bättre än att ta en tupplur faktiskt ! :)

Cx och spinning är en perfekt kombination tycker jag! Man blir trött av båda passen men man orkar ändå båda! Imorgon blir det spinning och lite styrka inne på gymmet tänkte jag. Är jag morgonpigg imorgon blir det nog en morgonpromenad före med ! Hoppas att energin håller i sig till imorgon!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll! Riktigt skönt faktiskt. Precis det jag behöver efter några intensiva dagar!

Igår jobbade tränade jag, Cx work, hem snabbt för att duscha och sedan vidare till previa för en hälsoundersökning. De kollade mitt kolesterol, blodsocker, hjärtat, blodtrycket m.m.

Allting var jättebra!Hade jättebra vädren i allting! Så känns så skönt :)
Trodde inget annat men man kan aldrig vara säker! Så känns skönt att veta att allt står rätt till i min kropp!
Sen var det hem en snabbis sedan vidare på möte med jobbet, direkt från mötet till jobbet. Och jobbade till tolv idag så känner mig ganska urpumpad nu! Är ledig idag och imorgon sedan på söndag blir det jobb igen. Känner mig inte super taggad för det men ska njuta mina lediga dagarna nu så hoppas jag det kommer gå fint på söndag!

Nu väntar jag på mamma sedan ska jag, hon och pappa äta räkor och dricka lite gott vin till! Supermys!

Hoppas ni får en härlig fredag!

njut av livet! Här och nu ...

uppdatering i farten!

Kategori: Allmänt

Var längesen jag skrev nu! Har inte hunnit..

Idag jobbade jag till tolv. Gjorde lite ärenden i Kinna efter jobbet sedan åkte jag hem och har bara slappat en stund. Känner mig väldigt trött. Ska dock snart hoppa i träningskläderna och sticka till gymmet. blir cx work och spinning idag. Sedan blir det ännu mer soffhäng här hemma. Har ingen energi till något annat!

Men förhoppningsvis kommer träning ge energi! Det brukar den göra :D

träning ger energi!

Kategori: Allmänt

Hade mina superduper vänner på besök igår! Massa god mat och dryck och massa härligt prat! Älskar er tjejer det vet ni! Får hoppas det blir mer såna här tillfällen i höst och vinter! :) Blev en lång kväll igår med flickorna vilket jag tror vi alla behövde! Alltid skönt med lite kvalitets tid med mina tjejer!

Nu idag har jag inte gjort så himla mycket förens nu. Har varit och tränat zumba och bodypump! Var ungefär ett halvårsen jag tränade zumba sen sista så var faktiskt lite nervös idag. Vi hade en gästinstruktör från borås. Jerry hete han! Han var riktigt grym! Massa härlig energi gav han ut till oss! Sedan blev det ett hårt bodypump pass med liliw! Grym hon också!

Nu har jag duschat och smörjt in mig. Klockan 20.17 går min buss mot uddevalla och min älskling. Är där runt elva så blir till att pussa lite på honom innan vi somnar gott i varandras armar! Ska vara där tills på onsdag och bara mysa och ha det gott :)

girls night in!

Kategori: Allmänt

Min dag startade super! Gick upp vid åtta åt en god frukost betående av en smoothie och en äggmacka! mums! Vidare mot gymmet för ett spinningpass för maria. Självklart hade hon planerat att jag skulle ha änglavingarna och en gloria på mig samt att äggklockan skulle skickas runt i spinninghallen! Så varje gång den ringde fick jag köra en 10 sekunders tempoökning! Den ringde x antal gånger så jag var väldigt trött efter passet. Men som sagt maria vem vet nästa gång kanske det är din tur att vara få lilla ängel (djävul!).
Solade också efter passet. Somnade nästan i solariumet. Var så skönt att ligga där i värmen! Efter det åkte jag till systemet och köpte lite vin till kvällen! Första gången jag var på systemet själv och fick vissa mitt lägg så nu har jag gjort det också! Woho hej vuxen poäng! Hämtade mamma från jobbet efter det och åkte och handlade för ikväll.

Har nu duschat och damsugit, ska ta hallen och köket snart. Min bästa mamma står i köket och fejar! Hon är så duktig hon :) Helt klart bäst! Jag ska bara ligga och vila en stund nu. Känner mig lite trött. Sen blir det till att sminka sig, damsuga och fixa det sista! Klockan sex kommer min goa flickor för en myskväll med mig! ni är fina ni mina vänner.

Imorgon blir det träning sen åker jag till min älskling! En toppenhelg helt enkelt!

this is my life my friend.

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag ledig! Är så hilma skönt! har inte känt mig riktigt ledig på över två veckor. Har hållt igång hela tiden! har jobbat, fikat, tränat, varit i norge, träffat pojkvännen och fyllt år, haft kalas och jobbat mer och tränat mer. Har inte haft mer än någon timme över för mig själv.
Jag som person behöver det. Bara få vara! Och det har jag fått idag. Har fått träna ut jobbet och kommit hem ätit gott och bara kollat tv. Nu är helt själv inne på rummet och bara njuter över min ensamhet! Tänk vad skönt ändå att man har ett sånt bra liv så att man kan njuta av att vara ensam ibland! då förstår man hur lyckligt lottad man faktiskt är! Jag älskar verkligen att ha mina nära och kära omkring mig så mycket som möjligt. Men jag behöver också min egentid. Då jag kan komma ikapp mig själv och känna efter att allt är okej. Annars kommer det som en bomb en dag. Om man glömmer bort sig själv! Bättre då att ta sig tid och känna efter ibland. Vilket jag gör idag. Känner mig trött och sliten men lycklig! En bra diagnos måste jag säga! Jag mår verkligen bra i mitt liv just nu.

Ikväll har jag lite egentid. Ska snart sätta på någon rolig serie som ger några härliga skratt och härlig energi!
Nu ska jag ladda mina batterier! Imorgon är jag fit for fight igen!

Kan verkligen rekommendera lite egentid ibland. Ta ett långt härligt bad, gå ut och gå eller bara läs en bok! Låt tankarna vandra fritt!

ännu en dag i paradiset!

Kategori: Allmänt

Torsdag redan! Herregud vad tar dagarna vägen!?  Har inte ens hunnit gått till systemet än nu när jag fyllt tjugo och allt! Får bli till helgen! Ska bli kul att gå runt vinerna och kolla! Tycker ju det är ganska kul med vin. Gillar gott vin annars kan det va.

Nog om det! Gick upp halv sju idag. Kesella med frukt, bär och nötter + 2 kokta ägg med kaviar till frukost! Mycket gott! På med träningskläderna! Äntligen säger jag! Sprang faktiskt till gymmet. Erkänner att jag gick lite men inte lika mycket som trodde att jag skulle behöva! Riktigt nöjd över mig själv! Mamma kom senare till gymmet och vi körde Cx work! Kommer ha träningsvärk imorgon kan jag säga! Var över en vecka sen jag körde Cx och det brände i lår och rumpa idag! Gott !

Hem igen och lite mellanmål framför desperates housewives som jag missade i tisdag! Spännande nu!
Nu gör jag iordning mig lite och fixar till här hemma. Vid tolv kommer Lovisa hit på fika! SKa bli gör mysigt! :)

Klockan tre börjar jag jobbet! Sen är jag ledig en vecka! Längtar!! :)

20 års kalas! :)

Kategori: Allmänt

intensiva 2 veckor nu behöver jag paus!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering jag vet! Men har verkligen haft fullt upp hela tiden! Jobbade dygnet runt förra veckan. Hann knappt komma hem innan jag var på jobbet igen. När jag väl hade jobbat klart åkte jag, Maria och Emma till Norge och Tessan och Evelina i Norge, Stavangern! Woho! Blev riktig lyckat! Jättemysiga dagar men väldigt intensiva! Så kan lugnt säga att jag var ganska så trött på söndagen när vi skulle åka hem! Men en toppen helg verkligen :) Ni är super! Efter ungefär tusen timmar i buss, tåg, flyg, buss igen och sedan bil var jag åter hemma i Skene igen! Riktigt skönt att komma hem måste jag erkänna! Daniel kom strax efter jag kommit hem , gud vad jag saknat honom! Måndagen var min dag! =) Jag fyllde äntligen 20 år! Mamma och Daniel sjöng så fint för mig på morgonen och fick så himla mycket fina presenter! Släkten kom vid sex tiden. Helt underbara är dom! Fick ännu mer fina presenter och åt god mat och tårta! Vid elva på kvällen slockna jag i min säng. SÅÅ trött! Tisdag sov jag och älskling till TOLV! Herregud! Men kan lugnt säga att jag behövde det efter att inte sovit mer än några timmar i helgen.Blev ganska lugnt fram till tre då jag började jobba! jobbade fram tills fyra idag. Sedan åkte vi och firade min moster som fyllde år idag! Stort grattis! Ja med andra ord har jag haft fullt upp hela tiden.. Imorgon jobbar jag åter igen. På fredag kväll är jag äntligen ledig. Då blir det soffläge hela kvällen! Så skönt!:)

Min dag :)

Kategori: Allmänt

Hade en sån bra födelsedag igår !:) kan inte bli bättre!:) fick så mycket fina saker! Kommer att lägga upp bilder på det imorgon! :) jag och min älskling ska till Danmark, Köpenhamn den 19 december och vara där i två nätter och bara mysa! Gå på julmarknad på tivoli ! Älskar julen så kan inte bli bättre!
Fick en jättefin odd Molly tröja, mateus tallrikar, vinglas, pandora smycken, en klocka och en massa fint !:)

Är så tacksam för allt och för att jag har en sån fin familj ! Som jag älskar :) ni är bäst!

norge next!

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen ledig! Så himla skönt ! Slutade fyra idag och var hemma en kort stund. Sedan åkte jag, Syrran och hennes kompis Sara och tränade bodypump! Var sjukt tufft men väldigt härligt! En rejäl genomkörare av hela kroppen! Träffade Maria på gymmet som sa en ruskigt viktigt ska! Att det kan vara bra med matsäck tills imorgon eftersom vi ska åka till Stavangern imorgon! Och det tar ungefär 13 timmar! Kan vara gott med lite mat då! Så vi åkte och handlade. Köpte kyckling, kesella, frukt och nötter kommer bli så gott! Gjorde en kycklingsallad när jag kom hem! Så nu är iallafall detta ordnat! Har börjat packa men tycker det är grymt svårt! Vet inte vad jag ska ha med mig eller vad jag ska ha på mig.. Får helt enkelt bli som det blir!:)

Kommer iallafall bli en toppen helg med mina super tjejer! :)

Nu ska jag mysa lite med min familj! Var längesen vi alla var hemma tillsammans! Katten mår prima nu när alla är hemma. Dock saknar jag min Daniel<3

Jag är lycklig!

överenergi!

Kategori: Allmänt

Ojojoj! Känner mig helt slut i både kropp och själ!

På fyra dagar har jag jobbat mer än vad en som har ett annat jobb gjort på två veckor. Känner mig väldigt sleten just nu.. Önskade faktiskt att jag var ledig hela dagen imorgon. Men icke. Tog på mig ett dagspass imorgon mellan halv nio och fyra. Skönt med lite extra pengar men just nu känns det väldigt tungt. Hoppas dagen går snabbt!

Kom hem tre idag från jobbet. Hade då vart där i 23 timmar till. Var hemma en snabbis pratade lite med syrran sen kom Mathilda. Jag körde dem till trafikskolan åkte sedan till gymmet. Tyckte det var onödigt att åka hem imellan. Var där vid halv fem. Stod och pratade med Susanne om hur jättegärna jag vill bli instruktör! Har ju velat det jättelänge. Men just nu är det inte rätt tid för mig. Jag ska förmodlingen börja plugga nästa höst. Och kontraktet på gymmet är på 2 år.. Så känns lite surt. Men Susanne sa att jag är välkommen när som helst att bli instruktör där! Hon tror att jag verkligen kommer passa som det! :) Så roligt att höra av någon som vet vad dom pratar om! Hon tyckte till och med att jag skulle ha danspass för småbarn! tänk vad roligt ändå! :) Får se vad livet har för planer för mig. Är som sagt inte ens 20 år än! Så jag ska nog kunna hinna med att bli instruktör flera gånger om!
Träffade också min maar där! Mysmys! Ska bli så kul att åka till Norge med henne och Emma nu på torsdag! Jag pratade konstant i 2 timmar på gymmet innan passet börja. Solade också!
Hade sån himla energi! Eftersom mitt arbete är ganska ensamt så blir jag översocial när jag jobbat för mycket. Var övertaggad på spinningen och tog i för kung och fosterland! Blev helt slut!

Sen var det ju dags för bodybalance. Var så uppe i varar och det märktes på min träning. Det gick bra men kände att dagsformen inte riktigt var där. Hittade inte den goa känslan jag älskar att få när jag träna bodybalance! Men vad gör det! jag var där iallafall och det gick ändå riktigt bra!

Nu är jag helt slut verkligen helt slut... har precis duschat och smörjt in mig. Ska äta lite nu sen blir det desperates housewives! Myspys! Ikväll kommer också Mamma och Pappa hem från London! Ska bli mysigt att få hem dem!

Men känner mig lite deppig.. Saknar min Daniel så himla mycket. Blir galen utan dig älskling! Och kommer inte få träffa dig innan söndag! Men så ska jag krama dig så hårt! Du är mitt liv!




ledig några timmar!

Kategori: Allmänt

Helgen är över! Gud så skönt det känns! De flesta andra är nog bittra över det men inte jag! Har jobbat hela lång helgen! Är ledig några timmar nu sen så ska jag tillbaka klockan fyra! Känns sådär men väldigt goa pengar kommer jag att få ihop denna månaden! :)

Har hunnit med en morgonpromenad på 45 minuter, Solat, tränat kondition + styrka inne på gymmet och avslutat med ett cx pass! :) Härlig måndags förmiddag! nu har jag duschat och håller på att göra iordning mig. Ska åka till kinna och träffa tjejerna! Sara Och Carolina för en lunch! Jättemys ska det bli!
Klockan fyra ska jag tillbaka till jobbet och jobb tills tre imorgon eftermiddag! Woho! Bara att kämpa på!

Hoppas det är fint med er !:)

Sandra

norge nästa torsdag!

Kategori: Allmänt

Snart ses  vi snygging! :)


Jag, Maria och Emma ska åka till norge nästa torsdag! Ska bli så himla roligt att få hälsa på Theresé! :)
Har saknat henne grymt mycket. Kommer bli en toppen helg! Är där fram till på söndag så vi ska nog hinna hitta på en massa bus!
En riktig tjejhelg ska vi ha!:)

Bodypump!

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej men idag gick jag upp klockan halv sex! Klädde på mig träningskläder, åt frukost bestode av mammas egen müsli och kesella med banan och kanel! Hur gott som helst! Ungefär som en dessert! Åkte sedan till gymmet, tjugo över sex var jag där. Klockan tjugo i sju började bodypumpen! Gick riktigt bra! Trots att klockan inte ens var sju! 50 minuters hård styrketräning för hela kroppen! Halv åtta var jag färdig tränad! Så himla skön känsla att veta att dagens träning är gjort innan åtta! Jag behövde inte ens ta av vikt idag när jag tränade. Brukar annars få göra det eftersom man är svagare på morgonen än på eftermiddagen. Kroppen har inte riktigt vaknat och har inte riktigt fått upp värmen. Men det gick super!
Solade också efter passet så klockan åtta var jag hemma igen! Kokade ägg och åt en äggmacka med kaviar och en stor kopp kaffe! En sån härlig morgon.
Har nu duschat och ska snart sminka mig. Ska iväg till Kinna med mamma och göra ett nytt pass till mig! Måste ha ett nu när jag och älsklingen snart ska ut och resa.

Klockan fyra idag börjar jag jobba min långhelg. Känns ändå helt okej! Goa pengar jag kommer få ihop denna helgen! Inte fel!

Bo

lyckliga dagar!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i min ensamhet ännu en gång. Det är jobbigt med långdistans förhållanden.. Längtar så tills jag och daniel kan somna och vakna jämte varandra varje natt. Men vi har haft det underbart dessa dagar vi har haft tillsammans! Tisdagen kom han sent på kvällen blev lite film och mys. Sen på onsdagen gick vi upp tidigt för att åka till gymmet och träna tillsammans. Blev styrka för min del. Sprang lite också! Är ingen vidare på det men jag försöker iallafall.

Snabbt hem och snabb dusch för att sedan styra bilen mot Göteborg. Stopp på Skene järn för lunch. Sallad för min del och tortilla kyckling för Daniel, som vi åt i bilen. Var ganska krånligt att sitta och mata honom medans han körde. Men vi klarade oss!
Väl inne i Göteborg började vi kolla på NK! Önskar jag hade haft mycket mer pengar än vad jag har. Fanns mängder med fint. Köpte mig iallafall en Mateus tallrik, ska börja samla nu! åH så fin den är :) Köpte present till Daniel också. Var inne på Zara där jag köpte ett par riktigt snygga skinbyxor till mig själv! Så himla nöjd! Köpte lite andra smågrejer också! Meningen var att vi skulle äta ute och gå på bio. Men vi båda var helt slut. Så vi köpte med oss sushi hem som vi smaskade på! Mums! Var längesen jag åt det!

Idag har vi inte gjort så mycket. Jag tränade Cx med mamma imorse. Resten av dagen låg Daniel och kolla på film medans jag lagade mat. FIn fördelning där. Nästa gång ska han laga mat och jag lata mig! Ser jag framemot! Vi kollade lite på resor också! Har nog hitta något som verkar passande! Men vi får se. Inte riktigt bestämt oss än. Ska kolla vidare lite till först! Daniel åkte hem vid fem och jag styrde bilen ännu en gång mot gymmet. spinning och bodybalance blev det ! Solade också! Måste ha lite färg i detta höstrusket!

Ska sova nu imorgon ska jag upp tidigt och träna bodypump. 06.40 börjar det! Blir en utmaning för mig! Men ska bli skoj! Passar på att solar med. Sen klockan fyra blir det jobb hela helgen!

Vi hörs imorgon! :) Godnatt!


En härlig tisdag!

Kategori: Allmänt

Är hemma igen efter en jättemysig lunch med bästa carolina! Vi provade på att äta på gästhuset, kalvbiff åt vi! Gott var det men ingen favorit! En helt okej lunch! :) Vi bestämde oss för att åka till Donken för lite fika. Blev en kaffe för min del. Donken har riktigt gott kaffe! Efter vi hade sagt hej då till varandra åkte jag till hemköp. Köpte med mig ännu mer granatäpplen, en ananas, hallon och ingefär! Så nu har jag så att jag klarar mig ett tag!

Ska snart byta om till träningskläder. Spinning och bodybalance står på schemat. Är nytt bodybalance pass så ska bli riktigt spännande! Ska bli så skönt med. Var ett tagsen jag gjorde det nu. Men har ju yogat hemma så ska nog vara med på noterna tror jag! Har satt upp ett mål för mig själv och det ska jag klara! Så är det bara. Vill inte gå in på exakt var det är. Det är mitt mål. Tycker det är viktigt att ha mål med saker man gör. Om det nu är träning, plugg eller arbete eller något annat! Så att man har något att kämpa för! Blir mer motiverad då!

Nej nu ska jag vila en stund. Sov inte så bra i natt på jobbet. Så känner mig lite trött!

Ikväll kommer min älskling hit med!
Och så börjar desperates housewives. Kan inte bli en mycket bättre tisdag än så!

sol, sol jätte sköna sol!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka!

Har haft en härlig helg i Uddevalla! Igår jobbade jag och tränade. Köpte mig också ett par ursnygga byxor från harrys! Mycket nöjd är jag! Mamma köpte också födelsedagspresent till mig där. Kollade efter en snygg klocka men hittade ingen.. Tycker alla klockor ser lika dana och är för manliga. Jag vill ha en kvinnlig klocka med lite bling bling .. Alla klockor ser ut som klockor för män. Jättetråkigt. Vill ha en klocka som jag kan ha som ett smycke med liksom. jaja får söka lite på internet sen! Har ni några förslag på klockor? :)

Jag jobbade igår också gick jättebra. Jobbade från fyra till halv nio nu på morgonen så har gjort några timmar! Nu har jag varit ute och gått i detta underbara vädret! helt fantastiskt! Ut med er! solen är helt underbar och det är så vackert ute nu!

Har nu gjort mig en smoothie, med kiwi, apelsin, granatäpple, banan och lite proteinpulver + kesella! Mums för min mage säger jag!:)


Såhär såg jag ut när jag var ute och gick i solskenet idag!