sandraalgotsson

bara sandra,

Future here I come!

Kategori: Allmänt

Shit! nu är det snart dags! Högskoleprovet! Imorgon klockan 08:30 börjar det. Känner lite nervositet just nu. Tanken är att jag ska försöka sova snart. Åh hoppas bara att det går min väg imorgon. Och Daniels också ! Allt skulle bli så mycket enklare då! :) Håll tummarna för mig alla vackra människor! Future here I come! Ska söka högskolan nu i dagarna. är så mycket på G nu! Äntligen händer det nått! Första hindret är imorgon och jag ska klara det galant! Så är det bara ! Jag är bäst! 

Ursäkta men måste tagga mig själv! BÄST!! så nu har jag varit lite självisk och egenkär men det behöver man bara ibland med!
Hejahejaheja mig! :)

en fredag i vårens tecken!

Kategori: Allmänt

En hel ledig helg framför mig! Gud vad härligt :)
Jobbade tills halv nio idag, hämtade upp mamma och sedan åkte vi hem. Klädde på mig och gick en 50 minuters powerwalk med Freja i solen :) Himla skönt.  Hem och äta frukost! Hur hungrig som helst var jag. Ägg macka och smoothie med hallon och passionsfrukt! Mega gott!

Pluggat lite till högskoleprovet, känner mig faktskt riktigt förberedd. :) så hoppas verkligen det kommer gå vägen! 
Suttit ute i solen nu i tvåtimmar med en god bok och kaffe. Hur skönt är det inte då? Biknin var på dock med en liten filt på benen, än är det inte riktigt sommar! Äter lite lunch nu med syrran. Om en stund blir det träning cx worx och spinning! Sen tar jag helg med fredagsmys med syrran och pappa! :)

Underbara torsdag!

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig dag jag haft hittils! Började dagen klockan sex, upp och ta på mig joggingskorna för att gå ut och gå med Freja! Är hundvakt åt henne tills på måndag. Gick i cirka en halvtimme. Hemma igen båda hungriga, mat för Freja och för mig! :) Mumsigt
Snörade sedan på mig joggingskorna ännu en gång för att springa till gymmet! Gick helt okej, dock lite jobbigt med gymväskan, lite opraktisk att springa med. Kom iallafall fram till gymmet där jag plockade fram vikter till både mig och mamma. Halv nio började bodypumpen! Wohhoo! skönt var det och jobbigt med! Kanske inte så konstigt eftersom jag tränade en timmes spinning igår och flowing/core efteråt! Det kändes kan jag säga! Märkte igår att jag verkligen saknat flowingen! Vilken fantastisk träningsform det är ändå. Ska försöka göra det lite oftare har jag tänkt!
Nu har jag ätit lite mellanmål, kaffe och hallon med kesella, ananas och kanel! Gott var ordet. Tänkte  gå ut en stund i solen, sedan blir det nog ännu en promenad med Freja! Sedan blir det supergod lunch, nötfärsbiffar med fetaost! Mums!
Klockan tre är det dags för lite jobb för min del. Ska försöka få lite pluggat med innan dess. På lördag gäller det! Då är det högskoleprov på schemat! Håll tummarna för mig!

Here i go again!

Kategori: Allmänt

Oj vilken dålig uppdatering det har varit från mig det senaste! Har faktiskt inte haft något lust. Men nu så har suget kommit tillbaka !:) dagarna går snabbt som vanligt! Är just nu hos min älskling just nu, har varit här sen lördagskväll. Åkte hit direkt efter vi varit i Göteborg med ett härligt sällskap! Firade Carolina som fyllde 21 år i torsdags. Jättemysigt! Vi åt på el Corazon, jättegott! :) var hemma vid tolvtiden. Har varit
Här sen dess. Har haft det superbra! Tränat, myst, shoppat, kollat film och jag har tagit morgonpromenader! Helt ljuvligt att gå här borta hos Daniel. Vid vattnet och allt. Känns nästan som det är sommar fast vi bara är inne i mars! Helt galet varmt! Har legat ute i solen i dag och pluggar. Snart dags för högskoleprovet, på lördag smäller det! Hoppas verkligen det går Vägen!
Just nu slappar jag i soffan medans Daniel är och tränar! Ganska bra fördelat tycker jag. Han sov ju i morse när jag gick. Så inte mer än rätt :)

Imorgon åker jag hem igen.. Jobb väntar på torsdag. :)

Nu är jag tillbaka det känner jag :) så
Räkna med mer uppdatering från mig!

Carolina!

Kategori: Allmänt

GRATTIS BÄSTIS PÅ 21 års dagen!
Kärlek från moi!

Carpe diem

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg innan det är dags att dejta kudden i min nybäddade säng! :)
Jag började dagen med att gå till gymmet från jobbet kallt och blött var det! inge kul! Stressad kände jag mig också för den delen! Väl där körde jag bodypump för Wictoria! Himla härligt att börja dagen så! Bena var rejält möra efter gårdagens benpass inne i gymmet! Men bara att kämpa på! 
En snabb dusch efteråt och vidare till Hemköp där jag mötte upp två toppen flickor! Sara och Carolina! Köpte jordgubbar, kesella, frallor och pålägg och åkte hem till Carro och åt en super god frukost och bara myste! Var så längesen vi träffades alla tre! Har verkligen saknat våra tid tillsammans tjejer! Och på fredag träffar jag dom igen då jag ska med dem till deras skola och bli klippt och slingad av ingen mindre än Carro! Kul och spännande och lite nervöst! Men jag litar på henne! 
På lördag ses vi ännu en gång då vi ska till Göteborg med våra respektive och fira Carolina som fyller 21 på torsdag! Får verkligen en rejäl dos av Sara och Carro denna veckan  vilket jag verkligen behöver!
Åkte iallafall hem efter några timmar, väl hemma blev det ganska lugnt, lite slappande, städade rummet och umgicks med syrran och henne kompis alex! :) 

Halv sex kom mamma och vi åkte och tränade spinning! Hejhå nu går det bra !:) Ännu mer jordgubbar nu på kvällen! Ge mig sommar!:)
en annan dos jag behöver är min pojkvän! Får träffa honom på lördag på söndag åker vi till honom för att spendera några dagar ihop!! toppen vecka rakt igenom!




Wooohooo!

Kategori: Allmänt

YES!

Har kört Cxworx releasen idag! Vilket pass säger jag bara! Har kört träningsformen cx ett tag nu och nu var det dags för nytt pass! Och det var en riktigt utmaning! Precis vad jag hade hoppats på! Kommer bli kanon stark till sommaren! Som föresten bara kommer närmare och närmare! Har ni börjat med beach 2012 än?! :D
I vilket fall som helst ska det bli super kul att köra cx på onsdag morgon igen! Då vet jag lite mer vad som väntar och behöver inte kolla på instruktören utan kan köra lite själv!

Körde ben inne på gymmet före! Så skönt var det! Var ett bra tagsen jag körde ett benpass på gymmet så jag förväntar mig en rejäl träningsvärk imorgon! Imorgon väntas bodypump på morgonen med! Då ska benen upp till bevis! Just nu känner jag mig pigg och fräsch i kroppen! Hade gärna tränat i kväll med, men ska jobba! Så det får bli massa träning imorgon istället!

Börjar fyra idag så har lite mer en än timme kvar! ska vila lite innan jobbet sen är det bara full fart mot några lediga dagar!

No pain no gain!

just the truth

Kategori: Allmänt



Inte för att skryta men jag har världens snyggaste pojkvän! ;)

Älskar dig baby!

Maratonspinningen!

Kategori: Allmänt

YES!
Jag och mamma klarade maratonspinningen galant!:)
Är så stolt över mig själv! Kände av bena ganska fort efter all annan träning i veckan, men gav icke upp! Kämpade och kämpade! Så himla härligt att känna att man klarar av att stå emot smärtan! 2 timmar och 15 minuter på en spinningcykel är en utmaning! Men vad snabbt det gick! Hade några stunder i mitten av passet då jag tänkte att detta går aldrig, men så hittar man den där procenten i kroppen som säger du klarar det och så kör man bara! Woho! Vi hade pulsband på oss som visar vår kaloriförbrukning och vad vi låg i procent av vår maxpuls! I genomsnitt låg jag på 81 % alltså kämpade jag jäkligt bra! Min kaloriförbrukning var nästan 1400 kalorier! Weeej! Heja mig ! Mamma hade en kaloriförbrukning på 900 och samma max i genomsnitt maxpuls! :) Duktig vi är!
Nu är jag helt slut fortfarande! Har spenderat resten av dagen hos min kära mormor! Lite kalas för henne som fyller år nästa fredag då jag tyvärr jobbar! Puss på dig mormor!:)



Bilder från dagen! Jag ser mållinjen på första bilden! ;)
Hela gänget på andra!:)

oh happy day!

Kategori: Allmänt

Gud vad härligt med fredag! har en riktigt skönt fredagskänsla idag!
Gick av jobbet imorse. Kände mig trött så tog det lugnt en stund hemma, åt frukost och myste. La mig och vila en liten stund. Sedan åkte jag och mamma en sväng till Kinna. Köpte vitt vin till kvällens mat, räkor och pasta med mussler! Himlans gott ska det bli! Kollade lite i affärer, hittade inget som föll mig i smaken som tur var. Behöver spara lite pengar nu! Tog oss en fika på skrädderiet. Mumsigt!
Jag och mamma åkte till MM och handlade inför kvällen, nu ligger jag i min säng. helt slut! denna vecka har verkligen gått i ett! Jobbat extra och tränat en massa! Men det är härligt! Tror faktiskt jag ska pina mig själv till gymmet! Syrran hänger nog med. Kan behöva en liten knuff i röven idag känner jag! Imorgon väntar tre tuffa spinningpass! Wooohiiiioo! Kommer bli super kul!
Ikväll blir det god mat med mamma och pappa. Lite glass tror jag att jag vill ha ikväll! 

Vad gör ni idag vänner?


Såhär vår fin var jag idag  :)

Super Morgonträning

Kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar morgonträning! 

Jag har avklart ännu ett bodypump pass innan klockan tio! helt ljuvligt!  Är ju nytt pass som jag skrev i ett tidigare inlägg och var andra gången jag körde det nu. Det växer kan jag säga! Tyckte det var betydligt mycket roligare denna gången än i måndags! Bra musik med härligt go i som gör att man orkar det där lilla extra! Dock fick jag ont i min handflata i måndags när jag körde triceps, vet egentligen inte riktigt vad som hände. Men tog av ett kilo på varje sida av stången idag och provade att hålla stången med ett annat grepp. Blev faktiskt lite bättre! Är en tyngre triceps låt denna gången!
Nu hoppas jag bara att mitt problem går över fort!

Som sagt har jag tränad och klar för dagen, klockan är just nu halv tolv! Så skönt att ha några timmar kvar innan jag börjar jobba klockan tre. Jobbar tills imorgon sen är jag ledig fredag och lördag! Ser verkligen framemot lördagens utmaning! Tagga tagga!!
nu ska jag och mamma iväg till Kinna en sväng! Kolla en nyöppningen av Nille! :)
Hoppas ni har en fantastisk dag! Och kom ihåg att ny är grymma mina vänner!

Jag har fina vänner!

Kategori: Allmänt




Gud vad jag saknar er nu tjejer! 
Maria som just nu är i Filippinerna och glassar runt! Inte minsta avundsjuk! 
Och Theresé som är i Norge och lever livet! 
Men snart är ni hemma igen! Dryga två, tre veckor kvar sen är ni min igen! :)
Ville iallafall säga att jag saknar er och längtar tills ni kommer hem!:)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nu har min älskling åkt hem .. inte alls kul. Saknar honom redan jättemycket! Längtar till vår flytt goding! Kommer bara närmare och närmare!
Började med en morgonpromenad i det härliga vårvädret! Helt ljuvligt! Hoppas verkligen att det håller i nu!
Har pluggat väldigt mycket idag jag och Daniel! Matte framför allt. Den måste bara sitta den 31 mars då vi skriver högskoleprovet. För Daniels del är det lugnt, mer jag som har lite kvar att få in. Åh att matte ska vara så omfattande! Hur mycket som helst ju..
Men har iallafall börjat få grepp på det! Så känns ändå helt okej!
Åkte sedan och tränade, blev spinning idag! Var rejält seg i bena efter all träning från förra veckan och denna. Men har nog fått ut lite slagprodukter! Så imorgon ska bena vara fit for fight igen! 
På lördag gäller maratonspinning! Tre spinning pass på raken! åh ska bli så kul! Sån himla härlig utmaning. 2 timmar och 15 minuter på en spinning cykel! wooohooo!
Nu är det dags för desperates housewives !!!:)
puss på er!

fina dagar i solen.

Kategori: Allmänt

Idag kan man verkligen säga att våren är påväg om inte redan här! Helt ljuvligt ute har det vart idag!
Var ute på en promenad före lunch idag, endast iförd träningbyxor ett linne och en vindjacka! Hur skönt var inte det! Brände till och med på ryggen när solen låg på som allra mest!
Var nästan sugen på att ta av mig tröjan ett tag, men är lite väl tidigt än!
Annars har jag och min älskling tagit det ganska lugnt, pluggat till högskoleprovet en hel del! Det är mycket som hänger på det här provet. Och ju närmare jag kommer ju mer förstår jag hur mycket jag har att vinna och också hur mycket jag har att förlora beroende på hur det går! Håll tummarna för mig vänner!
Mamma och pappa kom hem igår från deras resa i Teneriffa! Bruna och fräscha! :) Skönt att ha dem hemma igen !
Jag och mamma åkte och tränade idag också, Daniel med fast han körde på gymmet medans min kära mor och jag körde bodypump realese ! Var ett härligt pass! Vet inte än riktigt om det var bättre eller sämre jämfört med det första! Måste köra någon gång mer innan jag kan utvärdera det! Men kändes ganska rejält i kroppen efter bodypump passet igår! Härligt !:)
Blev ett bodybalance pass också! Så välbehövligt för både mig och mamma. Skönt att få sträka ut kroppen ordentligt. Ser verkligen framemot den nya realesen på det passet också! Alltid kul med nytt! Nya utmaningar man kan sätta tänderna i.
Nu har vi ätit lite tacos här hemma! Mumsigt :)
Nu blir det en bra film med älsklingen, :)
Godnattkramar på er vänner!

nya utmaningar!

Kategori: Allmänt

Finns det något bättre än att starta dagen med en god frukost med sin älskling följt av träning!
Blev ett spinning pass för Maria! Fy fan vad hon kan köra slut på en! Hon gör verkligen så att jag tar ut de allra sista krafterna! Men jag var icke nöjd efter spinningpasset! Har velat prova bodystep ett par tag nu. Har provat det förut men var väldigt längesen! Men idag gjorde jag det! Fem minuter efter spinningpasset var slut stod jag på stepbräddan! Var lite svårt till en början men kom ganska snabbt in i det. Men redan efter uppvärmningen kände jag mig helt slut. Det brände sådär gott bena som det gör när musklerna är trött! Men jag fortsatte ända in till slutet! Helt galet svettigt och trött var jag! Mascaran hade runnit ut över hela ansiktet! snyggt klart! 
Är stolt över mig själv och min kropp! Så mycket vi klarar ändå!:)
Nu har jag precis duschat av mig. Jag och Daniel ska sätta oss och plugga en stund till höskoleprovet ... Inte riktigt så roligt. Men det måste göras! Bara tre veckor kvar nu. Ikväll blir det melodifestivalen för våran del! Har inte riktigt bestämmt mig för vem som är min favorit än. Har inte sett  någon deltävling! Men Looreen är bra! Ska göra en god fläskfile rätt med! 

Härlig lördag allesammans! :)

dags för fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Hej mina fina läsare! Hoppas allt är fint med er i detta snöiga väder. 
Jag tycker inte det är något vidare kul att det kommit snö igen, tog nog ut våren lite i förskott som många andra gjorde! Men jag hoppas att väderprognosen stämmer och att vackra vädret kommet tillbaka nästa vecka!
Tog mig i iallafall ut på en härlig morgonpromenad på en timme efter jobbet. Var kyligt och härligt, riktigt uppfriskande! Gjorde mig en god frukost kesokaka, kan man kalla det. Keso, ägg, kanel, vaniljsocker och hallon, in i ungen en stund, sedan bara att njuta! Kul att prova lite nya saker! Gjorde mig en smoothie också! Fortfarande favoriten när det gäller frukost! Idag blev det en smoothie med hallon, kiwi, färsk ingefära, hallonprotein, algpulver och en pressad apelsin! Riktigt mumsigt! Kan verkligen rekommendera att riva ner lite färsk ingefära i eran morgon smoothie! Blir en god, lite stark smak! Om man nu gillar ingefära vill säga! Något annat som är riktigt gott är när man gör egen färskpressad äppeljucie med ingefära! Så gott! Får nog bli det imorgon till frukost!
Nog om frukosttips nu!

Efter frukosten duschade jag sedan begav jag mig till affären och handlade lite. Hem igen och har vilat nu en stund. Sov ingen vidare bra i natt på jobbet så är lite trött och seg. Nu ska jag kolla lite skidskytte! Något jag tycker är jättekul att kolla på! Lite senare i eftermiddag blir det cx work och spinning! :) Sen tar jag fredagsledigt! 
Ikväll kommer också äntligen Daniel som jag saknat honom! Ska göra någon god kycklingrätt tills han kommer! 
Sen blandade jag ihop en hallonbomb som jag gjorde förra fredagen med som Daniel ska få smaka på! Gott ska det bli! 

En helt ljuvlig ledig fredag helt enkelt! 

Puss på er :)
*
Åh längtar tillbaka !!

kärleken är det största.

Kategori: Allmänt



idag kommer äntligen min prins till mig! 
Som jag längtat!

frukosttips!

Kategori: Allmänt




Min härliga frukost! hittade ett recept på äggvita, kesella, hallon och kanel! Fyra av mina favorit ingredienser när det kommer till frukost! Jag vispade äggviran till ett hårt skum, la ner resternade ingredienserna och vispade med en elvisp, in i ungen på 225 grader i cirka 10-15 minuter! granera med lite kiwi eller något liknande!

Till detta hade jag kaffe med skummad mjölk och kanel! Älskar verkligen kanel!

Två kokta ägg åkte ner i magen nu! Mumsigt! 
Frukost är verkligen favoritmålet!

Alla ska se detta!!

Kategori: Allmänt

framtidsplaner

Kategori: Allmänt

Dagens träningspass är avklarat! Körde lite jogging inne på gymmet, sedan blev det ett Cx work pass! perfekt att starta dagen så! 

Som ni nog vet är tanken att jag ska börja plugga till hösten om allt går enligt planerna. Har inte riktigt bestämmt mig än för vad jag ska plugga. Lutar åt att det blir Dietist för min del. Eller något liknade. Om jag och Daniel kommer in i Göteborg blir det flytt för vår del dit och då ska jag byta gym. Vet att det kan tyckas löjligt. men trivs väldigt bra på I-form, känner många som går där och många av instruktörerna. Har gått där i över fem år så klart jag känner mig hemma där. Men i och med flytten behöver jag som sagt byta gym. 
Kommer säkert bli jättebra om inte ännu bättre, men känns lite vemodigt! 

Ännu en sak som jag velat göra ett bra tag är att utbilda mig till instruktör! Åh var så nära att göra det för snart två årsedan men fegade ur. Var inte riktigt mogen för att ta det steget. Men nu känner jag mig mogen och vill verkligen göra det. Både i spinning, bodypump och Cx work är tanken. Har fått väldigt mycket förfrågningar och peppord av andra personer som tränar på i-form att de tycker det! Men grejen är den att om jag flyttar till Göteborg är det svårt att vara instruktör i Kinna. Så jag får lägga det lite på is innan jag vet om jag kommer in eller inte. Kommer jag inte in så har jag tänkt att utbilda mig! Måste hända något nytt i mitt liv nu! Vad tror ni om mig som instruktör?!:D SKulle ni komma??

Hallonbomben

Kategori: Allmänt

Hallonbomben jag gjorde i fredags blev en riktigt succés! Hur god som helst! Trodde jag skulle ha till lördagen också men icke! Den försvann snabbare än blixten och vi bråkade till och med om vem som skulle få slicka av fatet! Då är det gott kan jag lova! :)

Detta behöver du:

500 gram frysta hallon
2 äggvitor
1,5-2 dl socker (recept säger 2 dl men jag tycker det räcker med 1,5)
3 dl vispgrädde
Lite citronsaft
8-10 färsk jordgubbar för garnering

Började med att vispa med en elvisp äggvitorna hårda i en stor skål, kommer expandera.
Lägg sedan i socker, hallon och citronsaften. Vispa i cirka 15 minuter.

Vispa grädden i en annan skål. Efter den är klar blanda ner den i skålen med hallonen. Lägg allt i en form med avtagbar kant.
Lägg i frysen några timmar.

Innan servering lägg på några jordgubbar!

Sen är det bara att njuta !!:)

Det bästa är att det är hur gott som helst och inte så jättetung dessert! Så man kan gott unna sig en extra bit !:)

Ahhhgghhh!!!

Kategori: Allmänt

Tänk vad ett humör kan ändras snabbt! Får strålande glad till stressad arg och trött tjej!

Åkte till mm före jobbet för att inhandla lite bär. Klockan halv tre kommer jag ut och känner att vad skönt att jag inte behöver stressa ihjäl mig men det vill visst någon där uppe att jag skulle göra. För när jag skulle starta bilen så gick det Inte!!! Den ville helt enkelt inte. Jag som inte kan något om bilar greps av panik och den där sköna halvtimmen jag hade på mig till jobbet kändes inte alls så lång längre! Ringde mamma och pappa som är i Teneriffa och de sa att det förmodligen är batteriet. Jävla skit bil! Ringde moster och förhoppningsvis kommer hon och Lennart kunna hjälpa
Mig! Åh sp trött jag blir !! Hoppas hoppas att det fixar sig snart!

Fick stressa upp för att ta en buss till jobbet istället ..

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det kan jag skriva under på!

when your body screams, tell it to shut up!

Kategori: Allmänt

Åh började dagen på det bästa sättet man kan göra! Träna! Ett stenhårt bodypump pass stod på schemat! Hade redan grym träningsvärk sen gårdagens pass inne på gymmet. Kommer bli riktigt jobbigt imorgon att ens lyfta armen, men jag älskar träningsvärk! Är så fantastiskt härligt att känna att man gjort något. Kul att se resultaten växa fram vecka för vecka! Passet var grymt jobbigt idag! Har lagt på lite extra kilon på vissa muskelgrupper vilket kändes idag! Alltid kul att kunna utmana kroppen lite. Passade på att duscha och basta på gymmet idag. Jätteskönt! SKa verkligen göra det fler gånger. Skönt att slippa göra det när man kommer hem! 

Har precis ätit lite lunch med lax, grönsaker med lite lätt creme frachie i ugnen och en tomatsås till det! Så enkelt, gott och nyttigt! Perfekt lunch! Blir det till kvällen också. Kan jag verkligen rekommendera till er som vill ha en lättlagad, god och nyttig, näringsrik lunch. Man kan ju ta vilka grönsaker man vill! Krydda lite gott. Sen är det bara att njuta! Ska jobba idag med vilket känns helt okej. Alltid lättare att gå till jobbet när man vet att man är ledig dagen efter!

Stark är det nya smal! So true!

Sann kärlek kan inte döljas.

Kategori: Allmänt









Saknar dig hjärtat, är så jobbigt att vara ifrån dig! 

Du och jag för alltid. 

Älskar dig.

vårkänslor i kroppen!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med en kaffe latte i handen! Kollar lite på tv och slappar! Började dagen med en kort men intensiv promenad på 20 minuter. Var lite för kallt ute när jag gick, trodde det var varmare så hade inte på mig tillräckligt med kläderna. Åt en god frukost och förberedde mig för träning. Åkte till gymmet och körde ett biceps, triceps pass inne på gymmet. Var jättelängsen jag var där inne så förväntar mig träningsvärk imorgon! Körde också ett cx work pass. Helt ljuvligt skönt. Ska bli roligt att de ska byta ut passen snart, det behövs verkligen så att jag får lite ny motivation! 
Solade en stund med innan jag begav mig hemåt. 

Meningen var att jag skulle träffat Carolina och Sara men tiden blev knapp idag så får bli en annan gång! Börjar jobba klockan fyra är inte super taggad men det ska nog gå bra!

En annan lite roligare sak är att mina kära föräldrar begav sig till Teneriffa igår! en vecka ska de vara borta och njuta av värmen och solen! Var ungefär 22-23 grader igår när jag pratade med dem. Inte helt fel! Längtar verkligen efter svensk sommar nu! Tror den kommer bli något alldels extra i år!


Hur skönt ser det inte ut att sitta ute och fika?! :D

Sunshine !:)

Kategori: Allmänt

Ännu en härlig dag! Skippade dock spinningen idag. Var ej sugen och då är det ingen ide att tvinga sig dit! Men istället följde jag med mamma ut på en sol, härlig morgonpromenad ! Hur underbart är inte vädret nu!

Hem och åt en supergod frukost!
Jag och syrran gav oss iväg till kinna. Ballonglördag idag så fick passa på att kolla in vad de hade att erbjuda. Jag köpte mig en ring på Victorins och fick 10 % rabatt! Alltid något :) syrran hittade en grymt snygg skinjacka och ett urfint oddmolly linne som jag är ganska så avundsjuk på!
Tog oss en fika på skräddan. Var hur mycket folk som helst! Så fick sitta mitt i solgaset. Blev lite varmt för vår del..

Hem och åt god mat med mamma och pappa som åker till teneriffa imorgon! Fuskigt.. Vill också följa med! Men icke! Hoppas de får en fantastisk resa :)

Hela familjen åkte sedan till farmor och grattade henne som fyller 87 år imorgon :) mysigt!

Nu jobbar jag resten av lördagen, och slutar imorgon klockan tolv vilket känns helt okej!
Hoppas ni har en härlig lördag! Njut!

spring.

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder jag vaknade till idag! Våren kommer med stormsteg! Har längtat efter dig!
Älskar verkligen våren, man får en sån härlig känsla i kroppen, det liksom spritter från topp till tå! 
Vaknade upp på jobbet, åkte efter jobbet till MM och köpte grädde, citron och jordgubbar. Väl hemma satte jag på äggen och gjorde mig en mycket god smoothie! Gör nästan alltid smoothie på morgonen så himla enkelt och gott. Idag hade jag hallon, jordgubbar, ingefära, citron, kiwi, passionsfrukt, alger i pulver form, och lite hallon proteinpulver samt lite kesella! Hur gott var inte det då! :) Ägg macka till detta så var frukosten perfekt.
Efter frukosten satte jag gång att göra en såkallad "hallonbomb" såg igår på halv åtta hos mig där en kvinna gjorde just detta! så surfade in på recept.nu och tog hennes recept! Så enkelt att göra och inte allt för onyttigt heller! just nu står min hallonbomb i frysen så har ej smakat än, bara lite av det som blev kvar på slikipotten och det smackade mumsigt! Ikväll får jag och min familj avnjuta bomben, bilder och smak kommentarer kommer då!
Nej nu ska jag nog gå ut en sväng i det härliga vårvädret! :)

Live for today!

Kategori: Allmänt

Har haft en toppen vecka hittils! 

Igår började jag dagen med ett cxpass på gymmet. Det är ett pass som fokuserar på bålstyrka. Mage, rygg, höfter och rumpa + lite axlar. Det är ett pass på endast 30 minuter och det går verkligen jättesnabbt. Har kört cx i lite mer än i ett halv år och har verkligen börjat märka resultat. Har fått en plattar mage, mer markerad midja och en starkare bål! Jätteroligt när man märker resultat.
Man använder sig av elastiska band som är olika tunga, vikter och en mattat, sedan självklart sin egen kropp. Jag utmanade mig själv rejält igår och tog det tyngsta svarta bandet. Har kört med det näst tyngsta ett tag men igår kände jag mig stark! Det var riktigt stor skillnad och idag har jag rejäl träningsvärk! Men älskar att utmana mig själv. Man är alltid starkare än vad man själv tror! Bara att våga ta sig över sina spärrar ! Det mesta sitter i huvudet! Så är det faktiskt. Även om man tror man inte orkar så finns det alltid lite till !

Nog om träning. Åkte hem och åt en andra frukost med mamma och syrran. Vid tolv styrde jag och mamma bilen mot Borås. Åkte till Borås centrum för att kolla lite i affärer. Fick med mig hem en hel del. Tre ostronskålar från mateus! Älskar deras saker! Bodylotion från bodyshop, en bok, ett doftljus som luktar vattenmelon och ett hjärta som man hänger på väggen och sätter om saker på kort, kom ihåg lappar eller annat smått och gott! 
Är jättenöjd med mina små köp!
Åt en god lunch med Oliven och fikade med Cafe Viskan, folk satt ute i solen, så härligt med vår i luften!

Åkte sedan vidare till Mormor och Glenn och hade det mysigt! Satt och bara njöt av livet. Åt en räkmacka till kvällsmat där! Sån super dag verkligen. :)

Idag har jag varit på möte med jobbet, handlat och lagat mat. Pasta med renskavsgryta! Hur gott var inte det då! Klockan tre blir det jobb till imorgon! 

Hoppas ni mår bra alla och njuter av att våren är påväg!



Mina fina inköp från igår! Älskar skålarna!