sandraalgotsson

bara sandra,

utvilad redan..

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Idag tänker jag inte börja mitt inlägg som jag gjorde igår!:)

Jag har precis vaknat. På min lediga dag som jag tillätt mig att sova ut. Vaknade fem över åtta .. suck. Var jättepigg och hungrig. Tog lite kaffe och en macka nu. Ska vänta lite med min frukost. Behövde bara fylla magen lite. Blir nog en stor och god frukost idag!

Har egentligen inga speciella planer för dagen. Tar dagen lite som den kommer och tänker göra det som faller mig in idag. Är lite sugen på att åka till Borås eller Göteborg och shoppa! Lite julklappar och kanske någon "klapp" till mig själv..  Om jag åker till Borås kanske det blir en fika hos mormor med. Men har inte bestämmt mig. Ska nog träna ikväll iallafall. Även om jag har en rejäl träningsvärk sen igår!
Efter jobbet igår blev det ju Cx och gym med mamma. Sedan på kvällen hade jag bestämmt mig för att träna Spinning och bodybalance. Var grymt taggad på spinningen och körde verkligen slut på mig själv! Så när bodybalance började kände jag mig matt och trött och lite yr. Så fick ta det lite lugnt i början och med balansen. Men det gick ändå helt okej och var riktigt behövligt! Nu har jag vaknat med en rejäl träningsvärk! Precis det jag vill ha! Super duper härligt!


Jag tycker till!

Kategori: Allmänt

Ännu ett långt uppehåll av mig. Men känner att allt som har med blogg och facebook kan ibland bli lite för mycket för mig. Det där bekräftelsebehovet äcklar mig lite. och att många människor helt lämnar sig själv öppna kan bli lite för mycket. Facebook blir mer och mer en sida där folk skryter om hur duktiga eller hur bra allting är. Vilket kan leda till att andra människor börjat tvivla på sin livstil och sina val. Ja jag vet inte kanske är det bara en period eller så har jag helt enkelt växt ifrån de där bekräftesebehovet. Visst kan jag bli glad om en nära vän eller släkting säger något snällt. Men bryr jag mig egentligen vad en bekants bekant tycker om mig? Klarade mig väldigt bra utan det innan facebook kom så varför skulle jag inte göra det nu?
Kommer inte gå ut facebook men kommer inte vara lika aktiv på ett tag. Bloggen kommer jag nog hålla på med fortfarande men kommer bara skriva när jag verkligen känner för det. :)

Lite halvtråkig start på detta inlägget men ibland är det skönt att få skriva lite hur man ser och känner på saker. Jag tycker man ska hålla det på en lagom nivå helt enkelt.

Nog om detta!

Är nu iallafall äntligen ledig några dagar igen. Har jobbat lördag, söndag och måndag nu. Många timmar gjorda vilket känns härligt. Har hunnit med aldrig fel! Istället för bodypump idag som det brukar vara på tisdagsmorgonen så blev det Cxwork! Funkar fint det. Två Cxwork pass är nu gjorda. Jag och mamma var flitiga igår också!

Igår lunchade jag också med mina godingar Sara och Carolina. Mycket mysigt, älskar våra stunder ihop!

Nu så ska jag snart hoppa in i duschens så snart mamma är färdig! Sedan blir det ganska lugnt hela dagen. Känner att jag behöver det. Inga måsten idag alltså! Blir förmodlingen mera träning ikväll! Känner mig laddad!



Hjälp!

Kategori: Allmänt

Åh ! Har nu suttit en stund och försökt mig på att göra en header till min blogg. Men jag fattar ingenting. Måste det vara såhär krånligt?!

Så nu efterlyser jag någon som kan hjälpa mig med detta! TACK!

jag lever jag har bara vart ledig!

Kategori: Allmänt

Oj nu var det över en vecka sen sist. Kan börja med att säga att allt är bra med mig!:)

Har vart ledig nu i lite mer än en vecka. Helt ljuvligt har det varit. Fast det är jobbigt att komma ikapp sig själv till en början. Blir sån himla kontrast från att ha jobbat en massa dagar i sträck till att vara ledig en vecka. Hinner inte riktigt ställa om med en gång. Vilket kan leda till att jag blir mer lätt irriterad än vad jag redan är. Brukar dock minska med tiden som tur är.

Har fått spendera min lediga tid med min pojkvän! jätteskönt att umgås länge med honom. I sju dagar har vi varit tillsammans och sovit ihop. Nu ska jag sova själv i några nätter. Vilker kommer kännas konstigt men är som sagt ganska van att ha det så. Men det blir det snart ändring på! längtar tills vi flyttar ihop mer än nånsin nu!

Vi hade två och ett halvt år igår. Det firades med ett restaurang besök på kvällen. Oxfile åt vi båda! Mums var det. Jag drack ett glas rött till. Muma var det. Daniel som körde nöjde sig med vatten. Han gillar ändå inte vin så värst så brukar sluta med att jag dricker upp hans glas med. Så han struntade i det.

Idag innan jag åkte hem bakade vi lussebullar! Hur gott är inte det då?? Nu är julen här! Så är det bara.
När jag kom hem snörade jag på mig träningskorna och åkte till gymmet och körde flowing/core med Maria hennes Kille Oscar och Fredrik. Fy fan vad jobbigt! Träningsvärk imorgon för min del kan jag säga!

imorgon väntas CxWork på morgonen följt av ännu mer lussebak! Jag och mammsen ska baka här hemma! Klockan tre ska jag jobba. Slut på ledigheten för denna gången.

Godnatt med er alla goingar!

en härlig dag.

Kategori: Allmänt

LEDIG!!

Ja jag måste börja mitt inlägg med just ordet ledig! Jag har jobbat nu sen i torsdags, var ledig en sväng på söndagen annars har jag mer eller mindre jobb hela tiden. Jobbade igen min helg nu eftersom jag var ledig förra. Så blir det tyvärr ibland. Och då blir det lite mycket. Men jag tog mig igenom det och det gick för det mesta väldigt bra :) Stolt över mig själv som faktiskt orkar så mycket som jag ändå gör!

Nu är jag iallafall hemma. Och jag är ledig ända tills nästa torsdag. Helt sjukt underbart. Ska dock på möte på fredag men annars är jag ledig fram tills på torsdag!

Jag unna mig faktiskt lite chocklad idag. Äter inte sånt egentligen men idag kände jag att jag var värd det. OCh det var mumsigt! Men det bränner jag bort ikväll på träningen! Har inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska träna än dock.

nu ska jag snart äta lite mat. Gott det ska bli. Är hungrig. Sen ska jag fika med Carolina. :) Jättemysigt ska det bli. Ikväll blir det träning och så kommer min älskling senare. EN mycket bra start på min ledighet må jag säga!

Hoppas ni mår bra mina kära vänner !:)


starkare än någonsin.

Kategori: Allmänt

Ledig några timmar innan det är dags för jobb igen klockan tre. Sista jobbdagen nu på ett tag. Har jobbar mer eller mindre hela tiden sen torsdags klockan ett så börjar bli lite tungt. Jobbar tills imorgon klockan 12 sen är jag ledig några dagar. Ända tills på torsdag nästa vecka faktiskt! ska bli så skönt. Ska njuta grymt mycket!

Slutade vid halv nio idag och sprang till bilen och körde rally till gymmet för att sedan bodypumpa. Kom lagom till ben låten så jag missade bara uppvärmningen. Så det var tur! :) Jätteskönt var det. mamma var där och hon hade lagt fram vikter till mig, snäll som hon är!

Gick jättebra idag, kände mig riktigt stark! Så blir nog till att lägga på något kilo tills nästa pass. Får se på vilken muskelgrupp dock!
Efter passet var slut åkte jag och mamma till Jessica en sväng och fikade! Gosade med Nelly med. urcharmig är hon!:) Var jättemysigt.

Hemma vid halv tolv. Duschade och gjorde mat. Lax och kräfter i en god sås med massa grönsaker! Jag borde bli kock alltså så gott var det!

Nu kollar jag lite på Sunes Jul innan det är dags att ännu en gång åka till jobbet.
Heja mig!

pappas dag idag!

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag lite ledig! Har jobbat färdigt min helg för denna gången vilket känns fantastiskt! Så skönt när det är avklarat! Har duschat och just nu ligger jag i min säng med min morgonrock på och har massa ljus tända! ett stort plus är att ljusen doftar jul! Underbart! Har det faktiskt riktigt mysigt här i mitt rum.

Idag är det farsdag! Självklart ska världens bästa pappa firas! Men det gör vi lite senare då mamma också är hemma. Hon jobbar tills ikväll nämligen. Har köpt massa fint till pappa som jag tror han kommer tycka om :) Nu ska jag vila en stund. kolla på någon serie tänkte jag. Komma ikapp mig själv lite efter allt jobb.


Klockan halv fem bär det av mot gymmet. Bodypump + spinning är det dags för! Som jag längtat!

Fast längtar dock ännu mer efter mitt hjärta.. Saknar honom jättemycket!

Lugn fredag.

Kategori: Allmänt

Hej godingar !

Tänkte försöka blogga från min mobil, får se hur det går.
Slutade jobbet idag klockan halv nio åkte hem och snörde på mig joggingskorna och började gå. Möte Maria och hunden Mila. En riktigt lite älskling. Precis som Maria:)

Gick i ungefär en och en halvtimme. Jättehärligt kallt höstväder var det. Vi pratade och njöt av varandras sällskap!
väl hemma igen blev det frukost för min del. Gott var det, var riktigt hungrig! Sedan läste jag och sov en stund. Har varit så himla trött idag ..
Tog det lugnt resten av dagen. Handlade lite innan jag åkte till jobbet klockan fyra.

Hoppas ni har en härlig fredagskväll! :)

min rumpa sover!

Kategori: Allmänt

Ännu en härlig dag går till ända.

Tanken var att jag skulle ha börjat min dag med en morgonpromenad med Lovisa. Men blev tyvärr inte så. Både jag och hon hade sovit väldigt dåligt i natt så vi bestämde oss för att sova lite längre och ta promenaden en annan dag istället! :)
Så jag läste lite istället och låg kvar i sängen och bara njöt av att jag faktiskt kunde det!

Frukost i vanlig ordning. Smoothie gjord av jordgubbar, banan, kesella och hallonprotein! Mumsigt! Blev en äggmacka till det.

Sen efter ännu lite mer läsning, ( Har ju köpt Läckbergs nya bok och den är riktigt bra! Kan stärk läsa den egentligen men vill ha kvar den ett tag.) Så hoppade jag in i duschen och vi tolv åkte jag och Mamma mot Borås!

Dagens kommentar i bilen kom från mig, då jag sa att mina rumpa sover och att jag mår illa i huvudet.. Ja ibland är det bara upp och ner helt enkelt!

Blev en sväng på knalleland där mamma fick handlat lite smink till sig själv! Jag höll hårt i min plånbok. Så jag köpte inget !
Blev en fika på cafe viskan som har öppnat där! Hur gott som helst så jag och mamma kommer verkligen åka dit igen. Tog en brie/slamie fralla och kaffe!
Sedan styrde vi bilen mot mormor och Glenn! God lunch och en mysig stund där. Kunde dock inte stanna så länge eftersom de skulle vara barnvakter åt Glenns barnbarn halv fem. Så jag och mamma styrde bilen hemåt igen. Direkt till gymmet. Dubbla spinningpass för min del. Först 45 minuter med Rob sedan 60 minuter med Maria. Min rumpa är i pina nu kan jag säga. Ajaj! Mamma körde bodypump först med syrran min sen kom hon upp och hängde på, på Marias spinning.

Det som återstod av kvällen spenderades i soffan med lite kvällsmat. Kollade på ettans serie Bron! Tycker den är riktigt bra! Någon mer som ser den?:)

Nej nu väntar jag på ett telefonsamtal från min älskling sedan blir det till att sova!
En ny dag imorgon! Då väntas jobb!

Godnatt mina vänner!


härlig dag.

Kategori: Allmänt

Hade en härlig lunch med mina flickor idag! pratade om allt och inget precis som det ska vara med tjejkompisar!Satt ungefär i tre timmar och bara prata och åt och hade det mysigt :)

 

Sen åkte jag hem och snörade på mig skorna ytterligare en gång idag. Åkte till gymmet med mamma som skulle köra bodypump. Jag körde lite mage och baksida axel som jag måste träna upp.. Sen körde jag ett svettigt spinningpass för maria! Uscha det kändes i bena och lär kännas ännu mer imorgon.
Nu har jag ätit kvällsmat med familjen. Blir det slapptid nu. Klockan nio är det Desperates housewives!

En härlig tisdag! :)

 

 

Bilder från dagen :)

this is what i´m made of!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag!

Började dagen med att gå upp klockan sju. Frukosten bestod av smoothie, äggmacka och te! Mumsigt värre! På med träningskläder och lite mascara sedan cyklade jag vidare mot gymmet. Bodypump stod på schemat. Och efter passet me Lilliw igår (Station/kondition) som var as jobbigt så var min kropp ganska trött imorse. Men bara att mata på och pina igång kroppen. Bena kändes det framför allt i. Var ju några dagar sedan jag körde bodypump vilket kändes!
Trampade hemåt igen och åt lite mellanmål. Kaffe och ett knäckebröd med ägg. nu har jag städat mitt rum. riktigt nöjd! Fick lite ordning i gaderoberna med! Så skönt. Ska bädda sängen lite senare så ikväll blir det nybäddat när jag går och lägger mig. inte fel!

Nu ä det dags att hoppa in i duschen! Ska till kinna lite senare och träffa Carolina och Sara för en fika. Mysigt ska det bli. :) Ikväll blir det nog lite mer träning. Måste ligga i nu! Så är det bara!

Vietnamn närmare sig med stormsteg! Bara att kämpa vidare!

this is what i´m made of!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag!

Började dagen med att gå upp klockan sju. Frukosten bestod av smoothie, äggmacka och te! Mumsigt värre! På med träningskläder och lite mascara sedan cyklade jag vidare mot gymmet. Bodypump stod på schemat. Och efter passet me Lilliw igår (Station/kondition) som var as jobbigt så var min kropp ganska trött imorse. Men bara att mata på och pina igång kroppen. Bena kändes det framför allt i. Var ju några dagar sedan jag körde bodypump vilket kändes!
Trampade hemåt igen och åt lite mellanmål. Kaffe och ett knäckebröd med ägg. nu har jag städat mitt rum. riktigt nöjd! Fick lite ordning i gaderoberna med! Så skönt. Ska bädda sängen lite senare så ikväll blir det nybäddat när jag går och lägger mig. inte fel!

Nu ä det dags att hoppa in i duschen! Ska till kinna lite senare och träffa Carolina och Sara för en fika. Mysigt ska det bli. :) Ikväll blir det nog lite mer träning. Måste ligga i nu! Så är det bara!

Vietnamn närmare sig med stormsteg! Bara att kämpa vidare!

veckan som gått.

Kategori: Allmänt

sorry för den dåliga uppdateringen får jag väl börja att säga!
har vart fullt upp så bloggen har blivit lite lidande. Så är det ibland.

Kan berätta lite om min vecka. Jobbade i början av veckan. I tisdags blev det en fika med mina flickor Sara och Carolina. Jättemysigt verkligen! Satt och myste i tre timmar och nöjt av varandras sällskap. Klockan tre åkte jag och hämtade mamma och syrran för att sedan åka vidare mot gekås. Var ganska mycket folk och luften gick ur mig llite där. Blev väldigt trött och  tyckte inte det var riktigt så roligt hela tiden. Men hittade iallafall lite smått och gott. Har börjat lite med julklapparna vilket känns väldigt bra! :) Så himla mysigt med julen så är glad att den närmar sig!

Onsdagen blev det lite mer jobb, träning sen åkte jag till min älskling i Uddevalla! Sushimys när jag kom och vad jag hade saknat honom. Torsdagen åkte jag och Daniels mamma Anneli och köpte födelsedags present till Daniel. Jättemysigt. Sen blev det träning för min och Daniels del.
Fredagen fyllde Daniel 20 år! Sjöng för honom på morgonen och present utdelning. Åkte och lunchade på laxbutiken, jag böjd honom på en riktigt god födelsdags lunch. Väl hemma blev det kalas med Daniels släkt och en massa god mat. :) Idag har vi tagit det lite lugnt, kollat lite inför vitnamnresan! Det närmare sig. Endast 80 dagar kvar! Men först ska vi till Danmark, köpenhamn och mysa! :) Längtar!

Ikväll blir det ett biobesök. In time ska vi se! Hoppas den ska vara bra !

hoppas allt är bra med er:)