sandraalgotsson

bara sandra,

valborg

Kategori: Allmänt

Gud vilken härlig dag! Började dagen med spinning med morsan! Idag var det trögt för oss båda men vad gör det! ibland är det så och jag är nöjd över att jag ens var med ! Efter det åkte vi till kinna, in på harrys, fick med mig en klänning och en tunika. Ska prova så får jag se vad jag känner för kläderna! Hämtade Freja! Så nu har vi agerat hundvakter idag. Gick med henne hem till oss innan efter träning. Nu har jag duschat och ska börja göra mig iordning mig för kvällen! Varberg väntar! Hoppas att vädret håller i sig! den stora frågan är vad jag ska ha på mig.. får väl titta vad jag har att välja på! Hppas ni får en bra valborg allesammans!

-Sandra

kungliga bröllop!

Kategori: Allmänt

Satt och kollade på det engelska bröllopet idag på jobbet. väldigt vackert och Kate var helt ljuvlig. Men tyckte ändå att Viktoria och Daniels bröllop var ännu vackrare. Kändes lite mer varmt på något sätt.
Jag satt  också och kollade på alla de vackra klänningar som prinsessorna och kändisarna och alla hade på sig. Helt ljuvliga! Och hattarna! Blev själv sugen på att skaffa mig en! Fanns ju några riktigt fina!

Brukar inte vara intresserad av kungafamiljen så mycket men efter dessa vackra bröllop så kan man ju inte annat än att bli lite mer intresserad!



viktigt med mål

Kategori: Allmänt

Gud är helt slut nu! Har jobbat ett dygn gick av klockan tre idag och började tre igår och det känns nu kan jag säga. är helt seg i kolan! Men nu är jag ledig till den 9 maj! Känns riktigt härligt!
Firade min ledighet idag med ett riktigt jobbigt spinningpass! Jag och mamma körde järnet! Mycket härligt! Var inte alls sugen innan passet kände mig inte i form men gick riktigt bra och nu känns helt super! Ska väga mig på söndag innan jag beger mig till Italien på måndag och hoppas att jag ska se lite resultat iallafall. För har verkligen varit duktig nu! Har minskat mina portioner väldigt för att minska magsäcken och matsuget. Det märks för är väldigt trött i huvudet. Jag har inte riktigt vant mig än. Men det är det värt! Äter inga kolhydrater mer än lite granna på morgonen. Får hoppas jag kan hålla detta! Vill verkligen gå ner lite i vikt och jag ska klara det !

Ikväll ska jag annars bara ta det lugnt tänkte jag. Bara vara hemma och ha det gott. Lägga mig ganska tidigt för ska på spinning imorgon ! Lördagen kommer spenderas i varberg med härliga tjejer! Ska bli riktigt roligt. Var längesen jag var ute så ska bli riktigt roligt. Men ska ta det ganska lugnt med drickan för känns tråkigt att förstöra min träning!
På söndag blir det kanske träning beroende på hur jag mår och hur sent det blir! Daniel kommer iallafall ! Ska packa och fixa inför måndagen med nu i helgen! För på måndag åker vi! Kan knappt tro det är sant men ska bli så mysigt och så roligt! helt fantastiskt! Romantiskt om inte annat och det bästa är att jag åker med min älskling!

Nu ska jag kolla lite på tv. :)

livet leker

Kategori: Allmänt

Nu har min älskling åkt hem igen. Saknar honom redan! Kommer bli tomt att sova själv i natt!
Har vart och tränat spinning nu ikväll, 45 minuter stenhård träning! Och inte nog med det gick jag både dit och hem idag! kommer ha grym träningsvärk imorgon! Tränade hela kroppen igår på gymmet med så får vara glad om jag kan komma ur sängen imorgon! Ska till ungdomsmottagningen vid nio, tar nog cykeln dit. Sen tänkte jag ta mig en sväng till kinna och kolla lite i affärerna! Kanske hitta något jag kan ha med mig till Rom! :)
Börja jobba klockan tre imorgon och slutar tre på fredag sen har jag lite semster! Ska bli hur härligt som helst!

Fredagen blir lugn lite träning och sen bara vara hemma med familjen!
Lördagen kommer bli spinning på morgonen hoppas jag ! Sen vid fyra åker jag och Nathalie ner till varberg! Ska bli riktigt kul att umgås lite med tjejorna! Hoppas på fint väder bara! Har ju vart helt underbart i några dagarna nu så hoppas det håller i sig!
På söndag kommer min älskling igen och på måndag åker vi till Italien! Har väldigt mycket att se framemot just nu så nu ska jag bara njuta!


Just idag mår jag bra, just idag är jag stark !

underbara dagar!

Kategori: Allmänt

Lite dålig uppdatering men har min älskling hos mig så blir inte mycket data då! :)

Just  nu solar vi och ska snart börja grilla! Mums! Daniel åker hem i eftermiddag men har haft några super dagar!:)
Har tränat, solat och grillat vid hanatorp! Helt underbart! Som tur är kommer han på söndag igen och måndag morgon åker vi till Italien och ROM! :D Ska bli helt underbart! Ser jag verkligen framemot! =)

Nej nu ska jag och spela fotboll med honom! Kommer lätt vinna!

Ikväll blir det träning för min del som vanligt!

Ha en super dag i solen!


Världens bästa!

batteri laddning!

Kategori: Allmänt

LEDIG!

Nu har jag jobbat klar för denna helgen! Hur skönt som helst! Kom hem lite efter tolv idag och har tagit det lugnt och laddat om mina batterier! har legat ute i solen, somnade faktiskt en stund till och med ! Ätit lite grillat med pappsen! Starkt var det men mycket gott ! Nu ligger jag inne lite. Känner mig fortfarande lite sleten!
Ska nog ut på en promenad snart med Lovisa :)

Ikväll kommer äntligen min älskling! Var över en vecka sen jag träffade honom nu och det märks ! saknar honom jättemycket. Men vid sju ikväll så kommer han!  Blir nog lugnt ikväll som det ser ut nu. Men man vet aldrig! Imorgon blir det iallafall träning! Ska bli underbart. Daniel och jag pratade om att åka upp till sjön imorgon gå en promenad och ta med lite fika och vem vet kanske årets första dopp? Ja vi får helt enkelt se! Nu ska jag vila lite sen ska jag smsa lovisa angående promenaden!

Hörs kanske senare! :)

påskhelgen.

Kategori: Allmänt

Gud vilket underbart väder vi har då! Helt fantastiskt! Sitter just nu ute i solen och det är sjukt varmt! känns nästan som sommar varmt!

Har varit väldigt redig idag, Var på spinning nu på förmiddagen! 45 minuters stenhårt pass helt ljuvligt ! Körde rodd i tio minuter före det och igår körde jag igenom hela kroppen på gymmet.
Känns ändå helt okej att gå på jobbet nu i eftermiddag. Har vart inställd på det länge så bara att göra! Men har tre timmar innan jag börjar. Så ska sola en stund, packa min väska, göra iordning mig och äta grillat med pappa och syrran. sen väntar jobb!

Hoppas ni får en fantastisk påskhelg allesammans! och tänk lite på mig som jobbar och sliter ;)

Glad påsk!

mentalt laddad!

Kategori: Allmänt

nu ska jag snart sova tänkte jag är långfredag imorgon och början på min långhelg som jag har framför mig. Går på tre imorgon och slutar tolv på söndag.Men det ska nog gå fint får vi hoppas! Men har några timmar innan klockan blir tre imorgon och då ska jag sova, gå ut och gå tänkte jag och gå på spinning halv elva! Sen får vi se lite. Laddar lite mentalt nu iallafall! Brukar oftast gå bra när man väl är på plats! Är ju lite extra goa pengar jag kommer få för att jag jobbar storhelg så det är ju positivt!
Nu ska jag iallafall sova!

Godnatt alla! =)
Sandra

vår hos mormor!

Kategori: Allmänt

Jag och syrran var ju hos mormor och Glenn idag och hade det riktigt mysigt!
Åt en massa god mat och pratade om allt möjligt och kollade på tv och hade det mysigt! passade på att sova lite längre idag med. Sov till halv tio riktigt skönt! Men har känt mig ganska slö hela dagen idag för det.
Var hos dem till halv fyra tiden idag. Åt god mat idag med och bara hade det gott! Jag och syrran tog lite kort i deras fina trädgård! SÅ fint med alla vitsippor och påskliljor! Nu är verkligen våren här!

Några härliga bilder!







ibland blir det inte som man tänkt sig.

Kategori: Allmänt

Hade verkligen sett framemot att göra något kul i kväll. Kanske en spontan utgång eller något. Men ingen som kan. Känner mig lite besviken eftersom jag ska jobba hela påsken hade det vart kul att göra något idag. Men så är det väl ibland tyvärr.

Ska iallafall åka till gymmet en stund nu tänkte jag och träna lite inne på gymmet. Känner att jag behöver det skönt att få rensa ut tankarna lite nu också! kommer nog känns lite lättare sen när jag har fått träna lite! Det brukar det göra !:)

du är så mycket..

Kategori: Allmänt

Du är det bäst som hänt mig
kommer alltid att älska dig.
Du är så värdefull för mig
Du är verkligen min andra hälft!
Men mest av allt just nu så..
SAKNAR JAG DIG!

ibland får man vara lat!

Kategori: Allmänt

Men vart tog min enerig vägen?! Gud ligger fortfarande i min säng och kollar serier! Har fastnat för Glee nu den är riktigt töntig egentligen men väldigt söt på något vis också!

Klockan är halv tolv och jag har inte gjort något vettigt än idag. Kan det kanske vara vädret som gör det? Eller så är jag bara lite extra "lat" idag!

Har lite planer för dagen iallafall, klockan fyra ska jag på möte på marksassistans för att försöka reda ut vårt semesterdilemma! Hoppas verkligen det går att ordna idag och att vi har vikarie! Efter jag är klar där ska jag och kanske syrran åka till mormor i Borås och spendera natten! Ska bli så mysigt! Var ett tagsen jag var där nu så ser jag verkligen framemot! Bara få ligga och mysa, äta lite god mat och titta på någon bra film! Härlig onsdag kväll jag har att se framemot!

Får se lite vad jag gör fram till det. Ska väl tvinga mig ut på en promenad! Är ju skönt när det väl är gjort! Ska kanske ut och gå med Nathalie så får vi om det blir av :)




morgontrött..

Kategori: Allmänt

Idag var jag trött! Hade tänkt att gå en långpromenad idag innan frukost. Men verken huvudet eller kroppen orkade det. Har precis ätit lite frukost och nu ligger jag i min säng med katten brevid mig. Tänkte kolla lite på någon serie en liten stund sen snörar jag på mig mina snygga skor och tar mig en långpromenad! Sov till halv nio idag ungefär, var ett tagsen jag sov såpass länge!

Ligger och funderar om jag ska gå mot gymmet och köra lite inne gymmet. Brode egentligen vila idag men är så sugen på att träna! Är inne i ett riktigt gött flow nu när det gäller träningen så lika bra att passa på känner jag!

Påsken kommer tidigt här!

Kategori: Allmänt

Har precis vart ute på en snabb promenad på 30 minuter. Blev ingen i morse eftersom jag åkte med Mamma och storhandlade istället! Påskhandlade lite. Vi ska ha lite påsk här hemma idag eftersom både jag och mamma ska jobba mestadels av påsken! Så blir lite ägghalvor, lax och omelett sen! Mums.

Men innan vi ska äta det så ska jag, syrran och mamma på 45 minuter spinning! Hur ska jag orka!?
Aja är ju Maria som har passet så hon kommer nog få mig att kämpa kan jag tro!

10 saker om mig;)

Kategori: Allmänt

Får väl lyssna på Wictoria och göra en lista på tio saker ni inte visste om mig. Kan bli en kul utmaning för mig själv också! Kanske kommer jag på något jag själv inte visste!;)


  • Jag har omkring femtio klänningar i min gaderob, ej räknat men skulle jag chansa så hamnar jag någonstans där. Har nog ett lite shoppingberoende. Känner mig lite lyckligare med en shoppingpåse i handen.
  • Älskar inredning hur mycket som helst och längtar tills jag själv kan få inreda min egen lägenhet/hus!
  • Badar ungefär fem gånger i veckan. Älskar det! Ett stort badkar kommer bli en självklar investering när jag köper hus!
  • Jag jämför mig väldigt mycket med andra, speciellt när jag tränar .. ingen bra vanna alls!
  • Älskar julen! skulle kunna tänka mig att vara ledig hela december och bara mysa!
  • Är extermt svag för smågodis kan äta hur mycket som helst ..
  • Skulle verkligen vilja vara ekonomiskt oberoende! Tror det skulle ha passat mig utmärkt!
  • Vill jättegärna ha en hund men min gamle katt tillåter inga andra djur i huset. Så får vackert vänta tills jag har flyttat.
  • Är en riktigt lyxare. Älskar lyxig mat, lyxiga produkter och kläder!
  • Så fort jag kommer hem från jobbet eller dylikt hoppar jag i mina myskläder en stund och bara myser!

Syndat!

Kategori: Allmänt

Har syndat lite nu! Klickade precis hem två klänningar från Nelly.se ! Men gud så fina de är! Kommer bli två nya favoriter! Och tycker faktiskt att jag förtjänar båda två! Hoppas bara på att de är lika fina i verkligheten! Kommer bli super att ha i Rom och i sommar!

superwoman!

Kategori: Allmänt

Känner mig som superwoman idag! Ska snart iväg och köra bodypump med mamma! underbart!
Var nära att jag inte orkade gå upp idag, men kände att jag skulle ångra mig om jag inte gick upp! Så upp med mig lite frukost i magen och träningskläderna är på! Jag är redo! Ska passa på att sola och förmodligen gå hem från gymmet! Har massa positivi energi som jag måste få utlopp för och då passar träning utmärkt! Känns såskönt att må så bra som jag gör igen! :)
Nu ska vi iväg!

Ha en underbar dag i solen nu alla! :)



slut i bena!

Kategori: Allmänt

Fyfan ! Det var riktigt jobbigt på spinningen idag! Första passet gick bra och hälften av det andra sen tog kraften helt slut! fick till och med gå av pågrund av magont och huvudont! Men får försöka komma igen imorgon! Känns lite tråkigt när jag var så laddad som jag var men så är det ibland.
Nu ligger jag och slötittar lite på tv med mamma. Väldigt trött! Ska snart sova för imorgon ska jag träna bodypump ! Tänkte passa på att sola också. Sen tar jag nog och går en promenad hem !           




härliga vår!

Kategori: Allmänt

Gud vilken underbar dag! Helt ljuvligt ute! Känns mer eller mindre som sommar! Fantastiskt! efter jobbet idag åt jag en god frukost med jordgubbar, kesella och en nybackad fralle med ost, skinka och tomat och gurkar! Hur gott som helst. Eftet det gick jag ner i källaren hängde upp tvätten och såg att strykkorgen var överfull. Så tog mig i kragen och strök mina kläder och det var en hel del. Men nu har jag massa fina och strukna kläder! Härligt!
Lagom när jag var färdig hade solen kommit fram och bestämmde mig för att ta en promenad, syrran hängde med en bit men kände sig inte riktigt bekväm i kläderna (lat).. så hon tog en genväg hem igen. Men jag var ute i över en timme helt underbart! Hemma igen var det lunch, pappa fiskade igår så blev riktigt färsk lax och sås och sallad ! mums!
efter maten joina jag syrran ute i solen bok och musik och jordgubbar med grädde och träninig sysselsatte vi oss med i solgaset! Mamma låg med oss en stund! Vår underbara katt Bamse kom också speciellt när det fanns grädde!
Nje nu ska jag duscha av mig lite.
Bjuder på lite vårkänslor!


wonderful life!

Kategori: Allmänt

Gud kan verkligen rekommendera alla att ta in på ett spa någon gång! Gud vad härligt det var att bara ligga i  varmt vatten utomhus! Basta ligga och läsa  en tidning med vin och frukt och bara ha det helt underbart tillsammans med ig älskling! Skulle helst velat stanna en natt till för vi båda kände att vi inte hann med allt vi ville. Men det får bli nästa gång. Ska också göra någon behandling nästa gång med! Men har haft en helt underbar liten tripp med min älskling!

Nu går snart flyget mot Rom! 2 Maj åker vi. Kommer nog bli ännu mer fantastiskt! Längtar!


skämma bort mig!

Kategori: Allmänt

Är hemkommen från jobbet nu precis! Var helt okej att jobba och det gick ganska snabbt. Var ju på möte igår med vilket inte gick lika bra. Får inte ihop semestern! Så vi får nog börja tänka om allihopa och flytta fram eller bak vår semester! Har iallafall semester vecka 29 för då åker vi ju till Cypern hela familjen! Ska bli så härligt!

Men är ett tag kvar, idag ska ju faktikst jag och min älskling på Spa! Helt undebart ska det bli. Åker runt tolv så ska snart ta mig en dusch och börja packa lite. Kommer hem imorgon igen så idag ska jag verkligen njuta! Imorgon kväll blir det lite födelsedagsfirande för Sara ! ska bli riktigt trevligt ! jobbar på söndag så det blir väldigt lugnt för mig.

Gud har inte kört spinning på över en vecka nu!! Saknar det något enormt men på måndag då jäklar! Vissa veckor är det ju så. Man hinner inte göra allt som man vill hinna med. Men nästa vecka ska jag verkligen träna skiten ur mig! Har i och försig blivit ganska mycket träning denna veckan med men inte som jag brukar träna! Men det tar jag snart igen!

Nu får jag skynda mig lite !
Ha en undebar fredag!
Sandra

redan torsdag?

Kategori: Allmänt

Torsdag idag, vad hände med denna veckan egentligen? aja började dagen med frukost och sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till gymmet för ett härligt bodypump pass! Jättejobbigt men gud så skönt! Nu har jag duschat och håller på att göra iordning mig och packa för möte och jobb i eftermiddag! Ska faktiskt bli lite kul att jobba, var ju ett tagsen nu! Men först är det möte klockan ett hoppas att vi kan lösa semestrarna nu! Iallafall en del! Vill verkligen ha fyra veckor på rad så hoppas hoppas!
Vid tre börjar jag jobba idag och slutar imorgon klockan halv nio. Sen tar jag bussen till Göteborg vid tolv och där hämtar min älskling mig för en helg i stenungsundsbaden! Ska bli så härligt att få skämma bort sig lite! Det är vi värda båda två!

nej nu får jag skynda mig! Klockan går!
Ha en fin torsdag!
Sandra

Bra val tjejen!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart sova. Kommer bli jobbigt utan min älskling men får försöka ändå! imorgon ska jag träna bodypump med mamma på morgonen! känns väldigt skönt att kunna träna på morgonen igen. kunde inte det innan eftersom jag jobbade på parskolan. Har vart ifrån  det jobbet några dagarna nu och jag kännr att jag har gjort det rätta valet. Nu kan jag träffa min älskling mer, min familj och vänner! Kan också träna mycket mer och det känns hur skönt som helst. Det är livskvalite för mig. Jag ska försöka att göra så mycket som möjligt som jag blir glad av nu framöver! Jobbet är faktiskt inte det viktigaste. Klart det är viktigt med ett jobb och att man gör ett bra jobb. Men när jag jobbad så mycket som jag gjorde blev både jag och andra lidande och då är det inte värt det längre. så känns skönt att jag redan nu kan säga att jag gjort rätt val!

liten semester!

Kategori: Allmänt

hallå!

Nu är jag hemma igen efter några underbara dagar hos min älskling! Har haft det riktigt skönt! Har solat, vart ute och gått, tränat två pass på hans gym. Gjort slingor i mitt hår, vart ute i uddevalla och träffat några härliga människor! slappat framför tv. Vart ute och gått ännu mer. Ätit sushi! shoppat på torp ! :) Myst! Badat bubbelbad och lekt med en lite söt valp. Grillat för första gången med daniel föräldrar. Myst ännu mer.
Har verkligen haft några superdagar och längtar tills vi ska flytta ihop ännu mer  nu! Du är bäst daniel!

Nu är jag hemma igen för lite träning, jobb och möte imorgon. På fredag åker jag och Daniel på spa! ska bli så himla härligt ! Tycker verkligen min älskling förtjänar det. du är bäst!

Helg !

Kategori: Allmänt

Har precis fikat med mina favorit tjejer Maria och Carolina!  Håller på att packa nu för halv fem tar jag tåget till uddevalla och min älskling!

Ha en fin helg! :) Skriver nog inte på ett tag nu :)

Härligt och jobbigt på samma gång!

Kategori: Allmänt

Nu var det gjort sista dagen på parkskolan. Har sagt hej då till mina underbara barn och arbetskompisar. Känns väldigt konstigt just nu. jag bjöd barnen på glass idag och berättade att jag inte kommer jobba hos dem mer. Iallafall inte som ordinarie kanske som vikare någon gång. De blev lessna och vissa började till och med att gråta .. jag blev tårögd jag med. Fick säkert 1000 kramar idag från allihopa. Visste inte att jag hade gjort ett sånt stort intryck som jag tydligen gjort. Fick massa fina teckningar av dem också som jag kommer att spara! Som ett fint minne. Alla mina 28 barn har en plats i mitt hjärta! Och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dem!
Sitter och tänker lite på hur jobbigt det faktiskt var men måste tänka att detta är det bästa för min egen del! Jag behöver få vila lite och inte jobba så mycket.
Men kommer sakna dem !

semester!

Kategori: Allmänt

Mamma och pappa beställde resa för oss fyra i sommar idag! Till cypern och Ayia Napa! :D:D Ska bli så härligt! Vi åker den 15 juli och kommer hem den 22 juli! en vecka i varma härliga cypern! Längtar!


Det som är viktigt!

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng just nu nybadad och har passat på att raka mina ben! Så nu ligger jag och känner mig extra fräsch och ren! Blev träning idag igen både spinning och bodypump samt solning! snacka om att det var kämpigt men jag klara det och känner mig lite stolt över mig själv idag! Solningen börjar också ge lite resultat och känner mig lite härligt brun!
Hade en härlig lunch med bästa Carolina idag också, satt bara och snacka om allt känns skönt att ha någon som känner som en själv! du är super caar! :)
Fick tillbaka min skattedeklaration igår och cirkus 13 000 kronor rikare! känns väldigt rätt faktiskt !:)

Imorgon åker jag till min älskling! Gud vad jag saknar honom helt galet var över en vecka sen jag träffa honom nu! Känner mig tom utan honom vet inte exakt hur länge jag stannar eller om vi åker till mig får se. Är ledig till nästa torsdag nu känns helt underbart. ska verkligen njuta!
ska dock jobba mina sista tre timmar imorgon på skolan känns lite vemodigt. Både skönt och jobbigt på samma gång. Men tror detta är det som blir bäst i slutet! Kommer ha mer tid till mig själv, min älskling, min familj och vänner och det är som är det viktigaste jag har!

Nu har jag fått skriva av mig lite !
Ha en fortsatt fin kväll !

äkta vänskap!

Kategori: Allmänt

Ni är saknade mina  vänner!
Kom hem igen !!



världens bästa medecin?

Kategori: Allmänt

Tänk vad träning kan göra egentligen? Hur mycket som helst iallafall för mig! Har ju kännt mig lite down idag som ni kanske har märkt men tog mig i kragen och åkte och träna både flowing och spinning passade på att sola också! svettigt och jobbigt men så fantastiskt roligt var det och nu är jag som en ny människa igen! Träning är en suverän medecin när man känner sig down. Film och godis funkar med men håller inte i längden! inte för mig speciellt inte nu när jag försöker nå min målvikt för 149981 399 gången. Men
that´s life and i´m only human!

bajs dag

Kategori: Allmänt

Blir ingen tripp till mormor idag för min del. Är mensig trött och känner mig tjock! Bättre att åka en annan dag när man är piggare! :)
Kanske åker imorgon istället! Provade tusen olika kläder kändes det som och det ena var värre än det andra så ligger starkt och funderar på att åka och träna min kropp. Känner mig plumsig och trivs inte alls idag. Är väl tjejveckans fel antar jag..

Så frustrerande att man ska behöva känna såhär vill också alltid vara nöjd men är väldigt sällan nuförtiden. Är jag inte tjock så är jag blek inte blek är håret fult. Åh idag är ingen bra dag för fröken algotsson

over and out ....

Klänningar <3

Kategori: Allmänt

Fick hem min klänning som jag vann från tradera! Jättefin och supernöjd! Hoppas jag får ett tillefälle att använda den snart. Odd molly är den från mitt favorit märke! Vann ännu en klänning idag, opps! Men kommer nog bli superfin i sommar! gud vad jag längtar nu är trött på det här gråa och trista vädret. Känner sig grå och trist då också ju. Hoppas på fint väder nu när jag ska till min älskling i helgen!

Jag och mamma var på spinning innan ikväll! Gud vad jobbigt det var idag! Kändes som det var första gången jag körde spinning men det var det icke. hoppas det blir bättre nästa träningspass! Nu sitter vi och kollar på desperates housewifes! Riktigt tisdags mys! Imorgon åker jag till min mormor för att bara mys! ska bli härligt!

Hoppas ni får en fin kväll !:)



Här är min nya älskling!

Älskar klänningar så den lär bli använd!

uppe före tuppen?

Kategori: Allmänt

Är verkligen inte van att gå upp innan klockan har slagit sex ! är helt slut nu och klockan är bara halv ett snart.
Började jobbet idag klockan sju jobbade dock bara till tjugo över elva men är en väldigt intensiv dag! Nu ska jag vila en lite stund sen ska jag städa mitt rum tänkte jag. Det behövs! Ska nog ta mig en härlig promenad sen och ikväll blir det träning. Spinning och zumba eller bodybalance inte riktigt bestämmt mig än. Blir nog en ganska lugn och skön dag idag. Imorgon har jag funderingar på att åka till Mormor och Glenn efter jobbet. ska ringa och höra så att de är hemma! :)
Nu ska jag vila lite, vi hörs senare :)
Sandra.

det snurrar i min skalle.

Kategori: Allmänt

så nu var det jobbiga gjort. Det som jag har haft ont i magen för hela helgen. Jag sa upp mig idag från Parkskolan. Känns både skönt och tråkigt på samma gång. Känner att jag har jobbat allt för mycket och att jag tappat mig själv och det som är viktigt på vägen. Jobbar denna veckan ut sen så blir jag vikare. Hoppas att de kommer ringa ibland iallafall för kommer verkligen att sakna barnen och personalen. Men känns skönt att ha en val möjlighet att säga nej jag kan inte. Jag hoppas det kommer bli bra för alla parter!

Nu har jag varit iväg på ett möte med mitt andra jobb som personlig assistent. Pratade om semestrar suck jobbigt at få det att gå ihop. Hoppas verkligen vi kan komma på något bra! Jag ska ta så mycket jag kan åt mina arbetskamrater och jag hoppas de gör detsamma för mig ! :)

Idag blir det ingen träning bara cykel fram och tillbaka från mötet. Hinner inte då jag om ciruks en timme blir upphämtad av min moster för att åka till Borås för att äta på Thai silk med mina arbetskamrater! Kommer bli himlans trevligt! Kommer nog inte hem i tid för att träna heller. OCh har haft fullt upp hela dagen! Imorgon däremot blir det dubbelpass och gärna en promenad!

Nu ska jag fräscha upp mig lite innan hon kommer!

Sandra


Beach 2011 eller?

Kategori: Allmänt

precis hemkommen från dubbla spinningpass och solning! Körde först 45 minuters puls pass sedan blev det 60 minuter vanlig spinning! Var precis det jag behövde ! Köra skiten ur mig helt enkelt!
Har ju jobbat lördag till söndag så helgen har gått väldigt fort! redan söndag kväll .. ska hoppa in i duschen nu och ta mig ett härligt bad. Tänkte leta upp någon bra bok som jag kan läsa. Tända lite ljus och ha lite egentid. JA tack!
Sen blir det något lätt till kvällsmat. Legat lite på latsidan på det senaste men nu jävlar! Beach kroppen kommer ju inte av sig själv precis så gäller att ligga i!!