sandraalgotsson

bara sandra,

Groda till lunch!

Kategori: Allmänt

Hej på er där hemma i kalla Sverige! Vi har det toppen bra här nere !:) solat och badat idag :) har precis ätit lunch, jag gick på ett säkert kort och åt pasta carbonara, medans Daniel däremot han tog GRODA! Såg lite halvskumt ut när det kom på tallriken men Daniel åt upp allting och tyckte det var riktigt gott. Jag smakade faktiskt jag med. Var helt ok smakade kött och kyckling typ :)

Imorgon ska vi åka på en större utflykt! Tidigt på morgonen börjar vi åka till Dalats djungel, där vi kommer kunna rida på elefanter och se en massa häftiga saker! Kameran kommer vara med kan jag lova! På eftermiddagen åker vi vidare till nha trang! Där vi kommer sova en natt. För att sedan nästa dag åka båt, snorkla och upptäcka tre öar! Ska bli jätteroligt! Har aldrig snorklat ute till havs förut!:)) pappa jag kommer ta bilder !:) nej
Nu ska vi slänga oss vid poolen en sväng :) puss och kram på er där hemma!:):)

Fairy stream

Kategori: Allmänt

Idag tog vi oss lite sovmorgon. Åt den supergoda frukosten men till vår besvikelse så var det molnigt idag! Så vi bestämde oss för att passa på att göra öre utflykter! Åkte taxi till farit stream, som är en vattenström nere i en dal som har stora orangea berg runt omkring sig. Till slut kommer man till ett vattenfall. Var riktigt häftigt att gå där. Härligt svalkande i värmen. Tog några snygga bilder där! Har dom dock på kameran så ni får se när vi kommer hem. Åt sushi idag:) gott var det men inte så stor skillnad på "svensk" sushi! La oss vi Polen en stund solen tittade fram några ögonblick. Har nu tränar lite och duschat. Ska iväg och äta gott och dricka massa goda drinkar är tanken !:) vi njuter och har det gott här nere kan vi säga!:) hoppas allt är bra där hemma!
Saknar er !:) det vet ni!<3

I vietnamn !:)

Kategori: Allmänt

Hej allihopa !:):) nu är vi i vietnam! Helt underbart ! Hotellet är fantastiskt och maten hur god som helst :) Daniel äter så att han spricker! ;) frukosten är så god och finns typ allt man kan önska sig. Vatten är underbart, blåser ganska mycket vilket är jätteskönt :) Daniel har redan bränt sin lilla näsa. Jag har börjat få lite färg jag med! Tränat har vi gjort med. :). Tog en promenad på stranden idag! Ikväll ska vi ur och äta och shoppa lite. Blir en massage för min del snart med. :) hoppas allt är bra med er där hemma! Ps! Facebook funkar ej här. Det är förbjudet! Så blir lite
Blogg istället! Puss kram och kärlek från andra sidan jorden!

VIETNAM!

Kategori: Allmänt

 

Woho! väskan är packad! förmodligen blir det övervikt! Men vad gör det! nu väntar två härliga veckor i Vietnam! Fem stjärnigt hotell, varma dagar vid stranden, sol och bad! Massa god mat och dryck! Shoppning och många härlig upplevelser! Kommer allt tänka på er när jag ligger på stranden med min älskling ! Vi hörs om två veckor! Nu ska jag njuta av livet! What i feeling!!!!!!!



my girls!

Kategori: Allmänt

Jag och mina kära vänner Carolina och Saran har lunchat idag! Alltid lika roligt och mysigt! Ni är toppen ni två!
Vi konstaterade också att detta kanske är vår sista lunch på väldigt väldigt länge! Eftersom båda två ska börja plugga på tisdag i göteborg! Så glad för deras skull men kommer sakna våra lunchdejter tjejer! Har ju typ setts minst en gång varje vecka hur länge som helst. Får helt enkelt ta mig till Göteborg och luncha där istället. Och så kan jag ju bli klippt och sminkat av mina tjejor samtidigt! ja så får det helt enkelt bli!

Nu är jag hemma igen efter en toppen dejt! Ska vila en liten stund, ikväll kommer släkten för att fira pappa, de kommer vid sex så är en stund kvar. :) Kommer bli toppen mysigt! mamma har lagat massa god mat som jag med glädje kommert mumsa i mig!

Hoppas ni får en mysig fredagkväll! Det tänker iallafall jag ha!



Tack för idag tjejer! Ni är så fantastiska! :)

daddycoool!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa pappa 47 år! Grattis grattis gamle man!:)

Älskar dig daddy cool! :)

jobba, träning och ansiktsbehandling!

Kategori: Allmänt

Hemma en snabbis nu! Börjar jobba igen klockan tre. Min vardag består av jobb och träning för tilfället! Jaja jag har snart semester! :)
Har iallafall hunnit med ett bodypump pass nu på morgonen, som var jäkligt tungt idag. Var riktigt jobbigt och fick plocka av vikt på nästan varje övning.. inte så kul men man måste lyssna på sin kropp när den säger ifrån och det var precis det den gjorde idag! Har tränat väldigt mycket och hårt nu det senaste så idag blir det lugna puckar! Ja jag ska ju cykla till jobbet men det är bara för att jag måste icke för att jag vill!
Duschade på gymmet vilket jag ska börja göra oftare! Grymt skönt var det! Cyklade sedan till Salong Pia där jag avnjöt en två timmars ansiktsbehandling. Åh jag älskar det! Önskar jag kunde göra det lite oftare. Ser dock ut som en prickekorv just nu. Men ska ju bara jobba som tur är så då spelar det ingen roll. Man ska inte ha smink och så på sig efter en ansiktsbehandling utan låta hyn vila och låta krämerna sjunka in riktigt ordentligt! Ingen ide att duscha eller tvätta ansiktet idag, för då tvättar jag bara bort allt.
Nu ska jag vila en kortis sen är det bara till att börja trampa igen!
Hoppas ni mår bra :)

she works hard for the money!

Kategori: Allmänt

Jaha det var denna härliga ledigheten över ännu en gång.. Back to work! Klockan fyra börjar jag igen och jobbar tills imorgon. Ja men det ska gå bra!
Har iallafall hunnit med en sväng till gymmet med mamma och syrran idag. Blev ett Cxpass! Tur att det inte var så jättejobbigt. Känner att min kropp är trött efter alla pass jag kört det senaste. Är också trött i huvudet idag. Känner mig lite sliten. Så har vilat hela dagen fram tills nu ungefär. Ätit imellan bara. Håller på att fixa iordning mig och mina saker, ska snart sätta mig på cyklen och köra iväg till jobbet.
Imorgon efter jobbet blir det bodypump om jag nu orkar vilket jag hoppas eftersom jag vilar idag, sen blir det en efterlängtad ansiktsbehandling! Åh vad underbart det ska bli. Så välbehövligt nu med. Var alldels förlängesen jag gjorde det. Så ska njuta hur mycket som helst imorgon! Fick ju ett presentkort från mina fina flickor så tack så mycket tjejer! Imorgon ska jag njuta!
Klockan tre är det jobb för mig imorgon igen! Hejaheja! Semestern närmarar sig! Nu är det bara att bita i ett litet tag till. :)

värmer er i januarikylan med en härlig bild på systrarna Algotsson.

Desire!

Kategori: Allmänt

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag och Daniel åker till Vietnam! Helt sjukt härligt och underbart ska det bli. Kommer ha två fantastiska veckor där tillsammans. Bada, sola, äta och dricka gott! Åka ut på massa utflykter och upptäcka nya saker ihop! Åh behöver verkligen det här nu. längtar som en galning!
Det bästa av allt är att det bara är jag och han som åker i två hela veckor. Kommer bli en underbar tid.
Älskar dig Daniel! <3

free today!

Kategori: Allmänt

Jobbat färdigt för denna dag! Så skönt att vara ledig tills imorgon eftermiddag! Behöver verkligen lite mer ledighet egentligen men måste jobba igen så att jag slipper ta semester nu när jag åker nästa tisdag! En vecka kvar nu bara! Helt galet vad tiden går fort! Nu måste jag ju börja packa och tvätta kläder, strycka och köpa solkräm! Jag som tyckte att jag hade all tid i världen. Men icke! Nu är det snart dags! Åh vad det ska bli härligt, två hela veckor tillsammans med världens bästa kille!

Men först har jag en hel vecka kvar tills vi åker. Idag ska jag träffa Carolina, lunch står på schemat! Har troligtvist mängder att prata om precis som vanligt när vi ses. Supermys kommer det bli. Hon kommer och hämtar mig tio i tolv, så får snart duscha och börja göra iordning mig.

Ikväll blir det spinning och bodybalance! Så himla härligt ska det bli! Har dock fruktansvärd träningsvärk i ben och rumpa men det är bara att inte låtsas om den så kommer det gå vägen med träning idag med.
Är ett nytt bodybalance pass idag med, har inte provat det än så blir extra spännande. Maria som har passet säger att jag kommer älska det och hon brukar ha rätt så är förväntasfull!

Sen är äntligen hela familjen ledig ikväll, var ett bra tagsen nu, vi har gått om varandra hela förra veckan men ikväll blir det nog familjemys! :)

POWER!

Kategori: Allmänt

Är så stolt över mig själv just nu!
Ja det måste man faktiskt få vara ibland! Jag cyklade till gymmet idag. Tar dryga kvarten, inte så farligt men det var väldigt kallt! Väl där körde jag ett väldigt tungt ben och axel pass som jag och Daniel har kommit fram till ihop för mig! Var grymt bra och var tungt och skönt. Men jag var inte nöjd där inte, nej jag ställde mig på löp bandet en kvart och körde slut på mig. Jag klarade det grymt bra sprang nästan 3 km. Men dum som jag är eller vad man nu kan kalla det så hade jag bokat mig på CX work. Ett tufft core pass. Så var bara att bita i det sura äpplet och köra. Var ganska slut när sista låten var över. Värst av allt var att jag var tvungen att cykla hem också. Går an att cykla till gymmet då man är pigg i kroppen och det är mest nedför men hem är det mest uppför plus att man redan är trött efter passen.
Men nu är jag hemkommen ganska så trött får jag lugnt medge. Ska nu sätta igång med maten blir räkor idag! Jättegott ska det bli. Älskar fisk och skaldjur! Klockan fyra är det jobb för min del idag igen. Hejaheja!

Sunday

Kategori: Allmänt

Härliga ledig söndag! Nu har jag äntligen slutat mitt helgpass. Slutade klockan tolv idag! Jätteskönt att vara ledig nu! I och för sig så jobbar jag imorgon igen, men börjar ej fören klockan fyra så är många timmar tills dess. Jobbar väldigt mycket nu eftersom jag åker på semester i två veckor den 24! Och jag ville inte ta någon semester så jobbar igen mina tider nu och har gett bort några. Känns lite tungt just nu men jäkligt skönt att veta att jag har mina semesterveckor kvar till senare! Så är bara att bita i det sura äpplet och kämpa sig igenom dessa turer nu! Idag är jag iallafall ledig! Jag ska kolla skidskyttet nu, tycker det är en jättekul sport att kolla på kan hända så mycket inom loppet av några minuter. Kul! I eftermiddag ska jag svettas rejält på gymmet. Blir både bodypump och spinning vilket jag ser framemot! Jag gillar söndagar! Brukar aldrig ha någon söndagsångest vilket är skönt!

Stronger than yesterday !

Kategori: Allmänt

Är så grymt taggad för min träning och kost kurva! Nu vet jag vad jag vill och ska fan mig klara det! Ska bli i min livsform tills sommaren , nu är det all in som gäller och tänker inte ge mig förens jag nått det! Ska ge det den tiden de behövs. För en sån förändring händer inte på en natt. Har redan klart en del av mitt mål vilket känns skönt att ha med sig i bagaget! Måste också tillåta mig själv att "fuska" någon gång ibland, ta en extra vilodag eller äta något extra gott ibland! Men så länge jag har mitt mål i sikte så vet jag att jag kan klara det! Har bestämt mig nu en gång för alla! Startar imorgon efter jobbet med bodypump + spinning + lite på gymmet är tanken! Ska hinna med att sola också. Så det blir en heldag på gymmet imorgon!

Håll ut några dagar till!

Kategori: Allmänt

Åh vad jag längtar tills jag och mitt hjärtat åker till Vietnamn, vi åker om 11 dagar! Helt sjukt snart ju! Har längtat så länge och nu är det snart dags!

Femstjärnigt hotell och helt fantastisk land! Sån härlig mat kultur och så himla vackert! Ska verkligen njuta i två härliga veckor tillsammans med världens bästa kille!


Men är som sagt 11 dagar kvar och måste ta mig igenom många dagar av jobb.. Jobbar hela helgen och sen massa nästa vecka! Jaja ska fokusera på jobb och träning dessa dagar som är kvar. Sen ska jag njuta av min ledighet :)

the ladies who lunch

Kategori: Allmänt

Åh har en sån härlig dag idag! Solen skiner utanför mitt fönster och känns nästan som våren är påväg! Även om det bara är 11 januari så kan jag iallafall få hoppas lite!
Dagen började på jobbet där syrran hämtade mig när jag slutade och vi åkte till gymmet för att träna cxwork ihop! Första gången hon provade det nya passet och hon tyckte det var jätteroligt! Så skönt att få en rejäl genomkörare. Hem och göra varsin god smoothie, med blåbär, hallon, äpple, apelsin, ingefära, kesella, sojamjölk och proteinpulver! Hur gott som helst verkligen!
Kollade lite desperates housewives sen somnade jag en halvtimme vilket var behövligt eftersom jag sovit lite dåligt de senaste dagarna! Nu har jag duschat och börjat göra iordning mig. Klockan två väntar lunch med två favoriter, Sara och Carolina! Var hur längesen som helst vi luncha ihop så hoppas på en riktigt långlunch!
Ikväll blir det lite mera träning sen kommer min älskling! :) Och han har med sig min nya kamera! Ska bli kul att få prova den! Ska ju ha med den nu när vi åker till vietnamn den 24 januari! Inte långt kvar nu, som jag längtar! Sen blir det Österrike den 17 februari så har massa roligt att se framemot! Bara att stå ut två veckor till som är fulla av jobb, men idag och imorgon är jag ledig och jag ska njuta!

Stark är det nya smala!

Kategori: Allmänt

Blev så glad igår när jag läste i en tidning mamma hade köpt. Tidningen heter wellness och är en hälsotidning. Måste faktiskt tillägga att jag inte brukar gilla såna tidningar eftersom de hela tiden betyder kostråd, träningsråd och bantningsmetoder. Bättre att hålla sig till en grej istället för att skriva om allt tycker jag då det kan förvirra läsaren. Men men var inte det som jag skulle komma till utan det som gjorde mig glad var att de skrev att

Stark är det nya smala! Något jag själv verkligen håller med om. En stark och frisk kropp är något att eftersträva! Det är en sån kropp som kommer räcka resten av livet!
Blir så trött när tidningar skriver såhär ska du göra för att bli smal! Vadå smal? tänker jag då! Stark!
Muskler är snyggt och något alla människor ska vara stolta över. Många tjejer är rädda för muskler och styrketräning då de tror att de kommer se ut som bodybuilders efteråt! Så är det verkligen inte! Självklart får du mer och större muskler. Men en bodybuilder tränar och äter på ett helt annat sätt än vad en "normal" tränings kille eller tjej gör. Det krävs många många år innan du ens är i närheten av deras kroppar!
Så tjejer och killar med för den delen var inte rädd för att lyfta lite tungt på gymmet!

såhär tror många att de kommer se ut om de tränar styrke träning men ...
I själva värket är det mer en sån här kropp man får om man verkligen ligger i och självklart äter rätt!

måndag

Kategori: Allmänt

Åh nu är det inte långt kvar! två veckor sen sitter jag och daniel på ett plan mot Vietnamn! I två härliga veckor ska vi bara njuta av sol,bad, varandra och mat och dryck! Åh längtar mig bort lite nu såhär före jobbet! Bara att härda ut i två veckor till sen har jag lite ledigt! Himla härligt.

Har varit och tränat cx work med mamma nu på förmiddagen, väntar på att syrran ska komma hem så att hon kan köra mig till jobbet. Börjar klockan fyra och går av imorgonbittig. Börjar sedan klockan tre igen så känns lite segt just nu..  Men men så är det.

Känns ju också lite sådär när man tittar ut och ser att det snöar, inge kul... Jag vill ha snö till jul, nu kan det liksom kvitta tycker jag.

Nu ska jag kila vidare mot jobbet. Hoppas ni har en härlig dag!

härlig start !

Kategori: Allmänt

Nu har det gått dryga veckan på det nya året vilket känns riktigt härligt! En bra början måste jag säga! Jag har tränat en hel del, varit en sväng hos Daniel i Uddevalla! Kom dit i måndags och då bjöd han mig på trerätters hemma hos honom som själv lagat. Snacka om att jag har en super mysig pojkvän! Blev räkor och mangosallad med chil till förrätt, musslor i vitvin och tomatsås med vitlöksbröd till huvudrätt och saffranspannacotta till efterätt! Så himla gott! Vin och champange drack vi till. Helt ljuvlig middag!
Kom hem i onsdags och tränade ett tufft spinningpass för Maria! Jobbade hela dagen i torsdags, Varit på Harrysrean och fyndat hem en massa fina kläder som jag flitigt kommer använda! 
Fredagen träffade jag bästa Maria en sväng för en fika! Hon åker till Asien imorgon och är borta i tre månader! Helt galet kul för henne och Oscar! Kommer sakna dig vännen min!
Igår tränade jag och kvällen spenderades hos Lovisa i Borås! Fick äntligen se hennes fina lägenhet! Blev ännu mer sugen på att flytta nu. Blev ett besök på East och god sushi! Pratade massa gamla minnen och hade det super mysigt! Var hemma vid ett på natten! Hoppas vi ses snart igen vännen!
Idag ska jag kolla skidor nu på dagen och i eftermiddag/kväll är det träning som gäller!
Såhär ska söndagar vara tycker jag !
Bilder från våra goda och mysig middag!

I got a feeling

Kategori: Allmänt

Jippi! Nytt år!

Så känner jag idag! Första januari år tvåtusentolv börjar gå mot sitt slut. Känns så bra att jag har ett helt år framför mig. Detta året kommer bli bra det känner jag! Kommer resa en massa till härliga platser och njuta! Kommer förhoppningsvis ha en toppen sommar!
Ska verkligen göra så mycket som möjligt och bara njuta av vad livet har att erbjuda. Ska ta vara på mina nära och kära ännu mer. Det är trots allt dom som är det viktigaste dom och jag!
Till hösten väntar ett spännande kapitel då jag och Daniel förhoppningsvis kommer börja plugga i någon spännande stad på någon spännande utbildning. Vilket också betyder att jag förmodligen kommer flytta hemifrån! Känns jättebra fast samtidigt lite konstig. Men det ska väl kännas så. Och det är inte fören tidigast sommar i såna fall.
Ska ta min träning till en ny nivå i år och verkligen satsa på den. Åh är så mycket jag vill hinna med i år men det viktigaste för mig är att inte tappa bort mig själv och att leva i nuet. Men jag ser verkligen positivt på detta nya året!
Tvåtusentolv, välkommen!