sandraalgotsson

bara sandra,

veckan i bilder.

Kategori: Allmänt

bloggade nu. Men så blir det ibland! HAr ju semester så har inte blivit mycket tid framför datorn utan jag har försökt att hitta på en massa roliga saker istället! Nu orkar jag inte skriva om alla dagar så tänkte istället lägga in massa bilder så får ni se!:) Börjar med midsommar som egentligen skulle firas i Varberg men blev inte så, så jag och Daniel stannade hemma och firade med familjen! Blev riktigt mysigt ändå! Det blir ju inte alltid som man tänkt sig!
Det var några bilder från midsommar!
Min mysig och tokiga familj! :) Älskar er!
Efter midsommar åkte vi till Daniel!
Blev massa mysig utflykter blandannat till Smögen! Då vi åt räkor ! :)
JAg älskar dig Daniel! Du är bäst!

home alone

Kategori: Allmänt

Har vart hemma själv idag, ganska skönt faktiskt!
Började dagen med en morgonpromenad, köpte ett paket jordgubbar på vägen hem. Blev en långpromenad på en timme. Riktigt skönt. Sen blev det jordgubbar,melon och en ägg macka med te till :) Mums!
Tog en dusch och bara slappade! Hur gott som helst. Bestämde mig för att göra kycklingpaj till lunch! Hur gott som helst blev det. Och gjorde en nyttig pajdeg så kunde äta med gott samvete! härligt!
Nu ska jag snart iväg till gymmet, blir spinning och kanske bodystep får se !
Ikväll kommer min älskling! Han tatuerade sig igår så är riktigt spänd på att få se den! Kommer vara ursnygg det vet jag redan! så ikväll blir det mys med mitt hjärta! Han är bäst

ur form.

Kategori: Allmänt

Är hemkommen från världens sämsta joggingrunda.. Efter första steget kände jag att detta inte kommer att gå bra. Och det gjorde det inte heller. Men varade med att gå och springa så förbrännde nog lite ändå! :)
Känner mig inte riktigt i form idag. Lite förkyld och trött i huvudet. Så blir ingen mer träning idag, kanske en promenad men inte mer än så. Imorgon däremot då blir det dubbelpass! Då ska jag må bra igen!

dom kallar henne tess!

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev riktigt lyckad :)

Jag, Sara, Carolina och Frida bestämmde oss för att åka till Liseberg! Carro kom och hämtade oss vid halv sex sen åkte vi vidare till Lotta och Liseberg! Hade jättemysigt där inne! Ganska mycket folk men det gjorde inget. Vi spelade, kanske lite för mycket .. Men jag vann faktiskt! Två andra vinster! Jag var riktigt nöjd och glad men carro hon blev nog lite avundsjuk! Tur att Sara vann tillslut och gav carro vinsten! :)
Vi åt god mat, kycklingfile och potatis för min del!
Vi gick och kollade på Lotta och hennes gäster! Sjöng med till allsångerna och fick riktig sommarkänsla faktiskt! var riktigt mysigt. Men kvällens höjdpunkt var nog ändå att jag fick träffa min Therese!! :) Har inte träffat hennes sen mars eftersom hon och emma bor i Norge! Men gud vad kul det var !! Och hon var sig lik och jag var helt varm i magen sen! Äkta vänskap verkligen !:) Skönt att ha dig hemma lite vännen min! <3

!

my eyes,

Kategori: Allmänt

Mina ögon ser bara dina perfekta fel ..<3

Lotta på Liseberg

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt mysig lunch med mina flickor :) Blev en mumsig kycklingsallad för min del! Hur gott som helst!
Gick hem från Skene järn. var ju ändå uppehåll! Men när jag hade dryga 100 meter kvar öppnade sig himelen och jag blev dyblöt! Jättekul verkligen!

Vi bestämmde oss för att vi ska åka till Göteborg ikväll, till Lotta på liseberg! :) Titta lite på det och ta lite lotter och bara mysa! :) tror det kommer bli en toppenkväll! får nog ta gummistövlar dock för vädret är inte riktigt på vår sida! Men det kan nog bli mysigt ändå! Vi ska åka runt fem, halv sex! Så nu sitter jag och funderar på vad man ska klä på sig, vill inte frysa! Hmm.. Jag ska nog hitta något i mina gaderober !

Jag gillar Lotta :)
Tycker hon verkar så mysig!

jordgubbsfrukost!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Härliga måndag och första dagen på min semester! Härligt!'
Gick upp klockan nio idag och bestämmde mig för att ta en morgonpromenad, blev en ganska kort idag 40 minuter ungefär! Men kände att det räckte idag! Köpte jordgubbar med mig hem! Helt sjukt goda! Blev jordgubbar, kesella och en macka med ägg och kaviar! Mums! :)
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig. Ska snart iväg och träffa Sara Och Carolina för en tidig lunch! :) Supermysigt!

spinning!

Kategori: Allmänt

Dags för ett svettigtspinning pass på en timme med mamma! Ska cykla till gymmet med! hej förbränning alltså! Bara att kämpa på! Är så kul att träna just nu så lika bra att göra det bästa av det !

jag kan bara jag vill!

Kategori: Allmänt

Precis innan jag började springa 5 kilometer!
Åh gud vad det gick bra! Är riktigt stolt övert mig själv!
32 minuter blev det och för mig är det riktigt bra! :)

run like the wind.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka upp till sjön och försöka mig på att springa 5 km !! Hejaheja!


semester!

Kategori: Allmänt

woho :) !
Har precis jobbat klart min långhelg och nu går jag på två veckorssemsester! Så himla underbart! Ska bara njuta till max och ha det gott! Hoppas på att jag ska få några solstårlar också ! Ska verkligen bara ha det gott, umgås med härliga människor, träna, äta gott och dansa natten lång!

träna,träna varje fredag och så varje dag .. ;9

Kategori: Allmänt

Nytränad och nyduschad! Blev ett pass på gymmet också med syrran! Började med att springa dryga halvtimmen! As jobbigt men härligt ändå! Sen blev det styrke träning med syrran! Fyfan båda två var helt slut efter 2 sekunder typ. Men vi gjorde några övningar och vi är nöjda båda två! Vågen visar 4 kg minus också. Dryga 6 kilo kvar tills min målvikt. Jobbigt men ändå kul att jag kommer någonstans. Jag tar det som sagt ganska lugnt med min viktnedgång. Vill inte rasa i vikt för att sen börja lägga på sig med en gång. Detta är en vikt som jag vill hålla sen. Så då ändrar jag matvanorna mer och mer för varje dag och det ger resultat :) '

njuter av regnet.

Kategori: Allmänt

Började dagen med att cykla till tandläkaren! hade en ny tandläkare idag, jättemysig var hon :) Hon sa att jag hade jättefina tänder och inga hål! Så skönt att slippa det :) Hem igen och på med joggingskorna, blev en runda på 52 minuter idag, i regnet men gud vad härligt det var! Njöt till och med av regnet, jag som brukar bli så sur när det regnar. Nu väntar jag och syrran på mamma. Blir en sväng till gymmet innan jag ska jobba. Börjar fyra idag och går av på söndag klockan tolv. Sen tar jag semester i två hela veckor! UNDERBART :) Hoppas att solen är på min sida då!

hemma.

Kategori: Allmänt

Hem ljuva hem, nja alltid skönt att komma hem. Men saknar min älskling så mycket. Har haft några härliga dagar hemma hos honom nu. Jag kom dit sent i måndags, klockan 22.00 och då hade han fixat en massa frukt, loka till mig och lite tortillas som vi tog med oss ner till deras stora segelbåt för att spendera kvällen och natten. Han är så mysig min älskling! Tisdagen var ganska lugn, mat på cactus, en god västkustsallad och sedan blev det träning! Styrka hela kroppen sen sprang jag 3 km på löpbandet! Duktiga mig!
Onsdagen en riktigt lugn dag, kan vara skönt med såna dagar också ibland! :) Idag hann vi inte med så mycket, lite sol fick dock allt. Sen körde han in mig med båten till tåget.
2,5 timmar på tåget senare var jag hemma, mamma och pappa kom och hämtade mig, snabbt hem för att byta om till träningskläder och sedan vidare till gymmet för ett grymt spinningpass! Härligt! bena var lite möra men väldigt skönt! Nu har jag duschat och rakat mig, så härlig känsla! Nu ska jag äta lite kvällsmat med mor och far! :)
Ha en härlig kväll

måndagsbarn,

Kategori: Allmänt

Måndagen har varit riktigt bra!
Kom hem från jobbet vid halv nio och fixade lite här hemma! bestämmde mig för att gå ut och springa! Blev jogging/ intrevall träning! fyfan vad jobbigt det är att springa fort i backar! Men jäklar vad stolt jag är över mig själv ändå som orkar det! Klapp på axlen! Var ute i dryga halvtimme sen duschade jag och fixa iordning mig.
Åkte till mammas jobb för att hämta henne och väntade sedan där på Carolina som kom och hämtade mig och vi körde till Partille! Superdag med massa skratt och mys. Blev lite shopping för mig, en liten partyväska, en kjol och en bodylotion från the bodyshop! Älskar deras bodylotionens! Idag blev det jordgubb, är ju midsommar snart så tänkte att det var passande :)

Nu är jag hemma och käkat lite jordgubbar och hallon, skulle nog kunna leva på det tror jag !
Halv åtta ikväll går tåget till uddevalla och min älskling !:)

utan dina andetag

Kategori: Allmänt

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig

Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat

Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud

Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag

Utan dina andetag

sommarnatt

Kategori: Allmänt

Lördagen blev kanon! :)

Började dagen med att åka till nellyoutlet med Maria! hade hoppats på att hitta en klänning för kvällen men icke då! Kom hem med tre par trosor och en tröja till pappa som han själv betalade! Plånboken var riktigt glad och jag var ändå ganska nöjd. Bättre att köpa saker man verkligen vill ha än att köpa saker bara för att det är "billigt"! Jag och maria tyckte det nästan bara fanns svarta och höstiga kläder, inte så kul när sommaren står för dörren!

Efter det åkte vi och köpte varsin sallad på napoli och åt ute på min altan! jag fick en liten stund på mig att byta om sen åkte vi hem till maria där vi sminkade oss och Maria byte om. Satte oss sedan på hennes altan och drack rosevin och hade supermysigt! Vid sju kom Elin samtidigt som Carolina och hennes Jacob kom för att hämta oss och köra oss till varberg! Väl i varberg mötes vi av strålande solsken och en sommarfin Stephanie!, en riktig sommarkväll! Satte oss på klipporna och myste med lite snacks och gott! Träffade Mimmi som jag inte sett sen studenten! Riktigt roligt :) Så vi joinade henne och hennes sällskap tills det var dags att gå in till stan och Oscars! Jag och Carro sällskapade in!  Hade så himla roligt där inne! Faktiskt första gången jag var där men inte sista! Jättehärliga människor också! träffade många av mina flickor, dansade med dem och drack strawberry daquri! :) Mums!
Vid ett, halv två blev vi hungriga och gick till calpino och tog den traditionella kebebrullen!
Halv tre ungefär kom Jacob, jag somnade i bilen och vaknade till lagom när vi var i Skene! I säng vid fyra och upp vid nio för att jobba klockan tolv!
Men har verkligen haft en super helg :) Tack alla !




en bild säger mer än 1000 ord..

Kategori: Allmänt


en bild säger mer än 1000 ord..

Kategori: Allmänt

sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Vaknade idag och kände mig på lite bättre humör än de senaste dagarna! Får hoppas det fortsätter så nu! Sov ut länge idag, kände att jag verkligen behövde det efter denna intensiva vecka!
Nu klockan ett kommer Maria hit och vi ska åka till nellyoutlet i borås! Hoppas jag hittar något jag kan ha tills ikväll. Annars får jag ta någon gammal partyblåsa jag har här hemma!
Är lite trött idag, hämtade ju syrran och hennes kille i borås i natt. I säng vid halv tre! Men som tur var hade jag med mig resesällskap i form av min kära kusin Mathilda !:) Mysigt att åka bil mitt i natten faktiskt!

Nej nu ska jag blåsa till mitt hår, Maria kommer snart :)

fredagkväll

Kategori: Allmänt

Hemkommen från spinningen nu! Känns alltid lite bättre efter jag har tränat men är fortfarande lite down. Har haft två downdagar nu så hoppas verkligen att morgondagen kommer att bli kanon! Blir utgång med några härliga tjejer vart hur och när är det stora frågetecket just nu men utgång blir det !:) ska bli så roligt! var längesen jag var ute med tjejerna.

Annars ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. titta lite på tv med pappa sen i natt ska jag hämta syrran och hennes tjejkompisar i borås! De ska fira att de fått sommarlov idag! Vill också ha sommarlov. Gud vad härligt det låter ändå! så blir en sen kväll för mig men ska nog sova någon timme innan jag ska åka och hämta dem. då har jag lite upp på syrran sen när hon får körkort aldrig fel!

min fina syster

down. .

Kategori: Allmänt

vad har hänt med mig? Min energi är totalt borta och känner mig allmänt grå och tråkig. Riktigt downperiod för min del. Både igår och idag. känner inte för att göra något.. Åh blir så frustrerad när jag känner såhär. Ska försöka ta mig till gymmet en stund och förhoppningsvist svetta bort allt det gråa som hänger över mig som ett moln.

lyckliga tider!

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i min säng och latar mig. Har jobbat sen igår och gick idag av halv nio. Direkt till gymmet för ett härligt bodypump pass! Har ju vart ifrån det ett tag som jag skrev. Men nu har jag vart på två pass denna veckan och har verkligen varit urhärligt! Ska försöka gå på minst ett pass i veckan iallafall! svårt att hinna med allt jag vill göra men jag ska prova. Annars har jag inte hunnit göra så mycket. Känner mig lite trött idag och lite bitter. Flickorna och pojkarna som är födda 1992 tar studenten idag! så det betyder att det var ett årsen jag gjorde det. Tänk vad tiden går fort. Hade gärna gjort om det igen! Världens bästa dag, jag var så lycklig, spänd, ledsen, urglad, jag skrattade grät dansade sjöng och njöt hela dagen lång! Så passa verkligen på att njua idag! Det är underbar dag helt enkelt!
Klockan fyra ska jag till Simon Nyman och fira hans lycka idag! Kommer bli roligt!:)

Sjung om studentens lyckliga dar!!

kan passa på att skriva att jag saknar min galna klass lite speciellt mycket idag.

powerwalk.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag var jag uppe med tuppen! Halv sex ringde klockan, upp och tvätta ansiktet, i med lite kaffe och proviva sen hoppade jag i träningskläder och träningskor. Klockan sex kom Wictoria med bilen och vi vare ute och gick i 50 minuter! Jättehärligt och jättetrevligt :) Härlig tjej!

Nu har jag ätit frukost och sminkat till mig lite. Ska snart åka till Wictoria. Hon ska fixa till mitt hår! Ska bli så skönt att få skämma bort sig själv lite och så välbehövligt att klippa och göra slingor! ska bli sommarfin :)

hoppas ni har en härlig morgon!

tisdag.

Kategori: Allmänt

sorry sorry för den dåliga uppdateringen idag! Har inte hunnit!

Min tisdag började klockan sju då jag gick upp. Åt frukost med mamma, satte på mig träningskläder sen åkte jag och hon till gymmet för bodypump! Så roligt var det idag. Har ju mina svackor när det gäller bodypump, ibland tycker jag det är jätteroligt och ibland jättetråkigt. Idag var det ny koregrafi och det gör mycket! Kändes skönt i kroppen med. Var dryga 3 veckorsen sen sist så var härligt. Åkte till Kinna efter passet och uträttade lite ärenden! hemma vid elva och dags för dagens andra frukost mums! Sen kom tröttheten! Gick och la mig i sängen och läste och så kom min favomisse och la sig jämte mig. Vi båda somnade gott i 2 timmar ..
Väl uppe åt jag lite lunch sen var det dags att börja röja ur gaderoberna! Gud vad skönt fick slängt lite kläder och syrran fick sånt jag inte längre använder eller aldrig använt.. Men det är fullt i gaderoberna ändå.. Illa sandra.
efter det lite kvalitestid med systa mi.
Klockan sex var det dags för spinning med supermaria :) Instruktören! hon berömde mig efter passet och tyckte verkligen att jag skulle bli instruktör om jag fortfarande vill så roligt att höra! Får se om jag gör detta lite senate i livet! Hann med att sola också skönt !:)

Nu har jag kollat på fotbollen med pappa och degat framför datan. Nu ska jag kolla på desperates housewives och ringa min älskling!

Imorgon blir det promenad med Wictoria, sen ska hon slinga och klippa mig! så härligt. :)

underbara dag.

Kategori: Allmänt

Gud vad glad jag är att jag hoppade över spinningen idag och spenderade kvällen med mina favoriter! Var år och dar vi tre var tillsammans men idag var vi äntligen det igen! Helt fantastiskt! så mysigt och vi vet att vi har varandra. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord! Har också bestämmt att det blir utgång på lördag :) Så roligt! Antigen göteborg eller varberg det återstår och se! Tack för en fantastisk kväll tjejer!

När jag kom hem tänkte jag hoppat in i duschen men fick ett ryck och lite dåligt samvete eftersom jag åt några chockaldbitar hos maria fyfy! Så jag snörade på mig skorna och sparng ungefär 3.5 km ! Och det gick hur bra som helst. Jobbigt som F A N men så skönt nu efteråt! är riktigt stolt över mig själv! Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa. :) en mysig nationaldag har jag haft och imorgon är jag ledig! :)

Gräddet på moset hade vart och min daniel var hos mig nu ..

bäst

Kategori: Allmänt

ändrade planer, blir ingen spinning idag, ska nämligen träffa min favoriter!!

Maria och Carolina :)

Får bli träning på gymmet senare ikväll helt enkelt!

helgen.

Kategori: Allmänt

Hemma igen efter en helt underbar helg i uddevalla med min älskling! Har njutit av det härliga vädret, tagit en morgonpromenad vid havet solat på bryggan. shoppas på torp, gått ut på trädgårn med älsklingen och åkt båt. Självklart har vi hunnit med ett pass på gymmet också. Kom hem igår kväll då mina kära föräldrar hämtade mig hos Daniel, första gången de var där så det var roligt. :)

Idag gick jag upp klockan sex och gick en morgonpromenad på 45 minuter började jobba halv nio och slutade nu klockan tre. Är helt slut nu denna värmen är otroligt jobbig, är inte alls skönt och det känns som det skulle kunna bli åska! Klockan tio över fem idag blir det ett härligt spinningpass! Nu är jag igång igen känns så skönt :)
annars får vi se vad dagen bjuder på. Imorgon är jag ledig iallafall! Skönt :)

ledig helg.

Kategori: Allmänt

Helt underbart väder idag! Jag och min älskling började dagen med att ta en promenad i det härliga vädret följt av en god frukost bestående av fruktsallad och äggmacka med kaffe ute i solen! Nu ligger vi och steker oss i solen! ska bli super brun i sommar har jag bestämmt mig för! =) I eftermiddag åker vi till daniel där vi spenderar resten av helgen. ska sola och kanske bada. åka ut med båten till någon ö tänkte vi! Kanske bli utgång imorgon med! Kommer bli en toppen helg. Nästa vecka är det mycket jobb för min del så gäller att njuta till max nu!

sol sol jättesköna sol! :)

1 juni

Kategori: Allmänt

Vilken härlig start på morgonen! Wictoria kom till mig runt halv sju och vi gick över en timmes powerwalk i sommarsolen! Juni börjar bra! Var jättemysigt :) Underbart att börja dagen så. Nu har jag ätit frukost och ska snart gå och väcka min älskling :) Han ligger och nanar så gott i sängen.

Idag står Ullared på schemat. :) Ska åka dit med Daniel, syster och troligtvist syrrans kille David. Ska bli riktigt roligt! Får hoppas vi kommer iväg snart! Jag är uppe tidigt och har ju en massa energi nu ju. Får nog ta och skynda på dem båda !

Hoppas ni får en härlig juni dag =)