sandraalgotsson

bara sandra,

vår!

Kategori: Allmänt

Helt super härligt att solen lyser ute idag! Ännu bättre är det att jag har gjort klart min långhelg på jobbet för denna gång! Alltid lika skönt när klockan slår tolv och man vet att man får åka hem! Tjooho! Fast helgen gick riktigt bra, tiden gick faktiskt ganska fort. Nu ligger jag i min säng och samlar lite krafter, ska nämligen städa lite i rummet tänkte jag innan min älskling kommer hit klockan fem. Ska också ha hunnit träna ett spinningpass innan dess för som jag skrev i förra inlägget är det All in nu! Nu har jag fuskat lite, fyfy men är ändå påväg åt rätt håll!

Känns lite surt att ha jobbat i helgen då alla min vänner var ute och det verkar som de hade riktigt kul! får ta igen det nästa helg!!

Förövrigt är jag väldigt shoppingsugen så får snart bege mig iväg till en storstad för en massa shopping, får försöka klämma in det i veckan mellan alla jobb och träningspass!

Dags att vila en liten stund till sen dags för spinning!

Hoppas ni har det super i detta underbara väder! Nu är våren på ingång!

all in!

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämmt mig!


Insperation!

veckoplaner

Kategori: Allmänt

Ja! jag får väl försöka hålla det jag har lovat och försöka skriva lite mer regelbundet nu. Idag är det fredag, jag har hunnit jobba mina tre timmat på förskolan och om två timmar ska jag iväg till mitt nästa jobb för att jobba hela långa helgen. Går av på söndag klockan tolv. Då kommer Daniel och jag ska träna spinning. Sen börjar hela den långa veckan igen..
Men när helgen väl kommer så har jag faktiskt ledigt! Blir nog utgång med tjejerna och en tripp till min älskling i uddevalla. Ska också göra slingor på tisdag och det är välbehövligt, ska göra massa ljus! Kommer känna mig lite mer vårig och förhoppningsvis är den påväg. Solen var ju framme igår!

Fick också reda på idag att de är väldigt nöjda med mig på förskolan så jag får vara kvar minst en månad till, jättekul att få lite beröm och också att få vara kvar!

Nej nu ska jag snart iväg så nu får jag skynda mig!

Ha en super helg!

bra bloggvecka?

Kategori: Allmänt

Jaha så var det här med att blogga. Vissa veckor är det hur kul som helst och jag kan skriva hur mycket som helst, men så finns det också veckor som det inte alls är kul och jag inte har något att skriva om.
Nu är det en bra bloggvecka!

Idag har solen varit framme och med en gång hoppas jag att våren har bestämmt sig för att komma extra tidigt i år. Men icke! Det är svinkallt ute och det svider på mina läppar. Så jag får helt enkelt stå ur med vinter en stund till. Januari börjar gå mot sitt slut så det betyder att våren är påväg iallafall. Annars idag har ju hunnit med att jobba på förskolan i tre timmar, åkte sedan direkt och handlade åt mamma för att sedan strya bilen vidare mot Kinna och Lunch med Theresé, blev en snabbis men en mycket härlig sådan, skulle nämligen sedan vidare till Marks assistans för att ha möte med mitt andra jobb. Vid tre var jag hemma igen och nu ligger jag och vilar lite för snart ska jag och mamma till I-form för att köra både flowing och spinning. galet jag vet .. just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig. Men icke då!

Nej nu ska jag kolla på Gossip Girl en stund innan det är dags att ta på sig träningskläder!

intensiva dagar!

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med en massa saker, upp klockan sju snabbt in i duschen för att vakna till liv. klockan tio över åtta sitter jag och mamma i bilen påväg till mitt jobb på parkskolan, en intensiv dag till klockan halv tre. Mamma hämtar mig, hem och byta om och ta bilen till kinna där jag möter upp carolina vid skräddan, räksallad, cafe latte och en massa härligt prat i en och en halv timme. Hem igen byta om till träningskläder, in i bilen med mamma, nytt bodybalance pass, hur härligt som helst. In i omklädningsrummet för att byta linne upp till spinningsalen med syrran, cykla, cykla, trampa, trampa. Fryser mig igenom ett spinningpass? en varning att något är på gång i kroppen, förhoppningsvist svir det över under natten. Hem igen, äta, vila, ringa daniel och nu sitter jag här i min  säng med datorn i knät och ska snart sova klockan är nu snart tio. mina dagar skulle behöva vara längre som ni kanske märker.

Har jobbat övertid ungefär 18 timmar denna veckan! Och detta är min första vecka!
Skönt att jag bara ska jobba tre timmar imorgon och slutar tjugo över elva.
Vid halv fem tiden sätter jag mig på ett tåg mot uddevalla och till min älskling!

Godnatt allesammans!

jobbjobbjobb

Kategori: Allmänt

Herregud vad trött jag är nu! Att ha två jobb kan vara ganska tufft! Andra dagen på förskolan har gått nu och jag trivs bra! Det är väldigt händelserikt! man lär sig mycket kan man lugnt säga! Jag tänkte att jag skulle träna idag, men både kropp och huvudet sa ifrån, så imorgon blir det dubbelt upp!har inte tränat på ett tag, sen torsdag och det känns inte riktigt helt okej, men har ätit bra så tror jag är på rätt väg  även denna veckan!
Onsdag imorgon och jag ska jobba till klockan fem, skulle egentligen jobba till tjugo över elva men fick jobba över. Sen ska jag inte jobba över mer denna veckan iallafall har jag bestämmt. Behöver vila mig!
Men i och försig är det väldigt bra att jag får många timmar för försöker spara så mycket som möjligt! Jag och daniel pratar mer och mer om att flytta ihop. Så gäller att ha en ganska stor buffert iallafall !

nej nu får jag sluta får försöka blogga lite oftare men är mycket nu!

Godnatt!

2011

Kategori: Allmänt

nya året är här och jag är ledig! Jätteskönt efter en sån lång helg som jag precis lämnat bakom mig! 2011 är det nu då, tycker det är skönt med ett nytt år för då kan man liksom börja om på nytt. Jätteskönt! Nyårslöfterna är inte brutna än och planerar att inte bryta de än på ett bra tag! Känner mig än så länge väldigt taggad.
En händelserik dag har jag haft idag! Lunch med Carolina i Kinna riktigt mysigt, prat om att kanske resa ihop i vår, skulle vara grymt roligt! Mer planering framöver! Ett härligt telefonsamtal fick jag också från lekiset jag var på för några veckorsen, får jobbet om jag vill! Tror nog jag kommer ta det faktiskt. Ska tänka till på onsdag. kan vara kul med lite omväxling också. Det förnöjer ju har jag hört!
Snart kommer Daniel hit med bil! ja han kör faktiskt bil hit nu för första gången! hela vägen från uddevalla! Spännande. ikväll står spinning på schemat med både mamma och syrran! Nu är vi igång igen efter nyår!

Nje nu ska jag ta lite fruktsallad som min kära syster har gjort!

Puss!