sandraalgotsson

bara sandra,

Nytt år, det bästa året!

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är glad att det är nyår och att imorgon är det nytt år. Behöver verkligen en nystart! 2012 ska bli det bästa året hittills! Ska verkligen fokusera på det som är viktigt för mig och det som får mig att må bra! Känner att jag behöver hitta tillbaka till mig själv. Så mitt löfte till mig själv detta året är att fokusera på det som gör mig lycklig, sluta lägga energi på saker som jag inte kan göra något åt och att min hälsa alltid kommer först. Vare sig det är min psykiska hälsa eller min fysiska hälsa! Jag ska bli den bästa Sandra som jag kan bli!:) För allting löser sig i slutändan ändå!

Har ni några bra nyårslöften i år?:)

här är jag igen.

Kategori: Allmänt

Oj!

Tiden flyger iväg! såg att det är hela två veckorsen jag skrev något här. Kanske passar bra att göra det nu 4 advent. Känner mig lite besviken på hela december faktiskt. ingen snö eller ja några små små flingor ligger på backen men de lär väl vara borta imorgon när jag vaknar. Tycker också att december månad har gått för fort! Redan 18 december och mindre än en vecka kvar till Julafton. Har inte hunnit med alls allt det jag ville göra denna julen. Tiden går så snabbt så det är läskigt.. jaja jag ska nog hinna få julkänsla tills på lördag hoppas jag!
Har iallafall köpt klart alla julklappar. Eller har en kvar men sen så! Är riktigt nöjd över vad jag har hittat på i år!

Ännu bättre är att imorgon åker jag och min älskling till Köpenhamn, Danmark. Min 20 års present som jag fick av honom! Ska bli jättemysigt. Äta god mat, gå på tivoli, Julshoppa och bara njuta utav varandras sällskap! Älskar honom av hela mitt hjärta! Kommer hem på onsdag kväll! Då blir det lite julmys hemma skulle jag tro. På torsdag jobbar jag sen är det fredag och dan för dan! :) Klä gran, baka julgodis och uppersittakväll med familjen! Supermys.

Nu ska jag packa färdigt.  Jag hatar att packa föresten... så svårt!

hoppas ni mår fint och har fått lite mer julkänsla än vad jag har!

Lyckad kväll!

Kategori: Allmänt

Har nu börjar vakna till liv ordentligt sen gårdagen! Blev en mycket lyckat kväll hos maria! Hade verkligen jätteroligt! Vi bestämmde oss ganska snabbt för att stanna kvar hos Maria hela kvällen och inte gå ut. Vilket passade mig fint! :)
God mat och härligt sällskap böjd kvällen på! En riktigt kul kväll som jag kommer leva på länge!

Nu är klockan snart halv ett. Galet vad klockan går fort. Har varit vaken sen tio så har fått i mig frukost och har legat och slappat ett tag på rummet. Härligt ! Nu ska jag hoppa in i duschen och bli människa igen.

I eftermiddag/kväll ska jag åka till min älskling! Skulle egentligen tränat idag. Men tror inte jag orkar det idag. Och så går det så dåligt med bussar och tåg idag! Typiskt. Får bli hårdträning imorgon hos min älskling! Bort med alla kalorier jag fått i mig av vinet igår! Men det var det värt!

Nej nu får jag skynda mig! Klockan går :)


Tack för igår vännen min! :)

Bild snodd av Sara;) Glömde ju min egen kamera....

tidig tidig morgon..

Kategori: Allmänt

Idag får jag skylla mig själv om jag är trött! Jag gick nämligen självmant uppe för klockan sex idag!! För att klockan 06,40 så skulle jag stå redo och köra ett bodypump pass! Sagt och gjort! Jag var där och kände mig extra stark idag så jag la på lite extra vikt! Känns alltid kul när man kan öka lite!

Efter passet var slut åkte jag till ICA och köpte massa god frukost som jag mumsade i mig när jag kom hem. Hallon, kesella, passionsfrukt, nybakat bröd, ägg, jucie och kaffe! Hur gott var inte det då!

Har nu duschat av mig och tänkte lägga mig och kolla dagens avsnitt av julkalendern. Tycker den är riktigt bra än så länge! Sett ett avsnitt så inte så mycket att gå på.. Men än så länge så!

I dag blir det förmodlingen en lunch med Sara och Carolina och så ska vi köpa ett fint paket åt en mycket fin vän som ska ha 20 årskalas imorgon! Gissa vem! :)

Klockan fyra idag blir det jobb för min del!

en trött tjej.

Kategori: Allmänt

Usch vad jag är trött idag! Har haft ganska svårt att sova ett tag nu. Kan inte sova lika många timmar som innan. Jag vaknar jättetidigt även ifall jag inte är utvilad. ganska jobbigt faktiskt.

idag var jag ju bara tvungen att gå upp klockan sju så jag hann ta fram lite frukost och äta framför julkalendern som började idag! Tjuvarnas jul!
Verkar riktigt mysig! Bra skådespelare och mysig känsla. Lite pelle svanslös och greveholms stuk över den tycker jag. Hoppas verkligen den fortsätter att vara bra. Efter det åkte jag och hämtade mamma på jobbet. Hon ville ju självklart träna. Så jag hängde på cx work.. var ganska kämpigt idag kan jag säga. Tränade ju spinning och flowing igår och var helt slut efter det. så snacka om träningsvärk idag...

Hade funderingar på att åka till Borås idag. Men jag orkar helt enkelt inte. Är helt slut! I både kropp och själ. Behöver bara sova och vila idag. Så kanske jag kan göra något mer aktivit senare idag. men just nu känner jag mig trött så trött..

ska kolla vidare på greveholm och sova en stund nu. :)