sandraalgotsson

bara sandra,

the power of love..

Kategori: Allmänt

Even though there may be times
It seems I´m far away
Never wonder where I am
Cause I´m always by your side
..

välkommen hösten.

Kategori: Allmänt

Gud vilken härlig känsla jag har inom mig nu! Det är höst i luften! Helt ljuvligt! Massa tända ljus har jag precis tänt på rummet mitt. Så mysigt är det. Sitter och lyssnar på Melissa Horn som verkligen är höst för mig. Hade på mig min pälsväst idag som jag älskar och den känns så höstig! Ska snart göra mig en kopp te och mysa ner mig under en mysig filt! Kvalitetstid med sig själv är också viktigt!

Jag och mamma har idag varit i Hyssna i affären Blommigt och Prickigt! Vilken underbar affär! Har aldrig varit där förut! Knas verkligen för är verkligen en affär i min smak! skulle kunna handlat upp denna lönen och nästa lön där inne utan problem. Men så blev inte fallet som tur var! Fick med mig lite gobitar ändå! Är riktigt nöjd!
Jag och mamma var och fikade hos Jessica efter det också! supermysigt :)

Nu är jag hemma igen och själv! Kan vara så skönt att få vara hemma själv en stund ibland. Få göra det man vill utan att någon annan kommer och lägger sig i!

Ikväll ska jag försöka mig på spinning! Känner mig betydligt piggare idag så hoppas jag verkligen att kroppen håller för spinngen ikväll! Nu kan jag inte vänta längre!


Ljuset, fatet och roserna är köpta idag! Skon köpte jag för nån vecka sen ! en riktigt favorit! :)

Man behöver inte alltid shoppa för att ha nytt!

Kategori: Allmänt

Jag har svårt att vara sjuk. Kan inte ligga en hel dag i sängen utan att göra något. Så vid tolv tog jag och mamma in strykjärnet och strykbordet till mitt rum. Jag slängde ut alla mina kläder mer eller mindre och började stryka det som behövdes tog kläder från tvättstugan också och strök de. Kläder som bara ligger i gaderoberna blir ju skryngliga så var en hel del att strycka. Var klar halv fyra.. Men är så nöjd! Nu går alla kläder att använda igen! Så kul!
Hittade till och med några godbitar jag glömt av! Så ska bli kul att välja kläder nu framöver. Nästan som om jag hade shoppat nytt!
Efter jag var klar dammsög jag hela rummet. Bäddade rent och gjorde snyggt! Är så skönt nu! Men märkte dock att jag inte riktigt är frisk för blev helt slut och svettig av detta. Så duschat har jag också gjort! Nu sitter jag i källaren i ena soffan och katten i andra. Ska sitta här ett tag nu och bara vila. Känner att jag behöver det och att det faktikst ska bli riktigt skönt!


hugger i sten..

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla härliga läsare !

Det blev inte som jag hade hoppats på, vaknade upp och var ännu mer förkyld än var jag var igår kväll ..
Halsont och snuva. Dock ingen feber för den kollade jag snabbt! Var nog ett dumt beslut att provade att träna igår. Det får jag äta upp idag. Har iallafall ätit frukost och då försvann mycket av mitt halsont, dock inte allt. Blev hallon och blårbär med kesella, solrosfrön och pumpakärnor toppat med kanel! Till detta äggröra på två ägg och en stor kopp te med massa honung! Ska bli frisk!
Nu ligger jag ännu en gång i min säng. Har massa överenergi eftersom jag har legat här mestadelen av gårdagen också. Så ska nog rensa mina gaderober idag och stryka en massa kläder! Blir nog ingen träning idag för min del. Känns jävligt surt. Om jag mår bättre så blir det bodybalance ellert en promenad. lugna puckar får det bli ett tag framöver.
Nej nu ska jag krya ner under mitt täcke och min filt med min goa katt och kolla ännu mer vänner!

Hoppas ni mår bra allihopa!

inte riktigt frisk ännu..

Kategori: Allmänt

Var ju och tränade med mamma som jag skrev i det förra inlägget. Första passet som var cx work gick riktigt bra! Gud vad jobbigt det var! Passet fokuserade på mage,rygg,rumpa och höfter! Precis de problem områden vi tjejer brukar ha! Känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! passet är endast 30 minuter långt så passar utmärkt att köra det först och sedan köra spinning eller något annat! Var riktigt kul, så jag rekommenderar det verkligen till alla! Tycker det är roligt när det kommer nya spännande träningsformer!
Kände i slutet av passet att kroppen var trött och kände mig förkyld och lite tjock i halsen, började lite smått på spinningen jag hade efteråt men kände att kroppen inte hängde med så jag gick av. Bättre det än att jag bli sjukare och måste vänta ännu längre på att köra igång på riktigt! Hoppas jag mår bättre imorgon!
Nu ska jag snart sova så hoppas jag att jag vaknar upp som en ny frisk människa! :)

lunch med favorit!

Kategori: Allmänt

Blev en lunch med världens bästa Carolina idag! alltid lika mysigt. Blivit som en tradition att vi lunchar minst en gång i veckan. inge vidare bra för plånboken kom vi på idag. pratade mycket om vart våra pengar tar vägen..
ska verkligen försöka att bara köpa sådant som jag verkligen vill ha eller verkligen behöver! får se hur det går!
Nu ska jag dricka te och kolla vänner.
Sen blir det träning med mamma! Cx work och spinning står på schemat! 
Får hoppas jag det går bra för min del! Känner mig iallafall mycket piggare nu! 
slänger upp en bild på vad jag hade på mig idag! Kan vara kul :)

morgonstund med halsont..

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Var några dagar sen nu vilket beror på att jag har spenderat de senaste dagarna med Daniel i Uddevalla. Kom hem igår kväll. Vi har haft det riktigt mysigt båda två har dock blivit sjuka. Jag med .. hela helgen har jag känt mig redigt förkyld och hängig. Trött hela tiden så blev mycket soffhäng denna helg vilket var riktigt skönt. Vi pratade om framtiden och om resor vi planerar att göra. Åh längtar verkligen!

Vaknade för dryga halvtimmsen i hopp om att jag skulle vara frisk som en nötkärna idag. Men halsen gör ont och näsan är snuvig. Ligger och hoppas att de ska gå över tills kvällen! Kanske om jag har tur är det bara morgon halsont som man kan ha ibland! Är jätteträningsugen och är trött på att ligga och inte göra något vettigt. Jag gillar inte att vara sjuk. Speciellt inte när jag är långledig. Har iallafall druckit mig en kopp te med honung nu så jag hoppas att det ska hjälpa!

Nu ska jag kolla på någon film eller serie sen blir det frukost. Kanske en promenad senare om jag mår bättre och lite lugn träning med kanske. Jag får helt enkelt vänta och se hur min hals mår lite senare!

Hoppas ni mår bra iallafall ! :)

jag vet vem jag är när jag är hos dig,

Kategori: Allmänt

Fick med mig Sara till gymmet idag! Jätteroligt :) Körde lite lugnt med ben och mage i fokus! Så hoppas verkligen att hon har träningsvärk imorgon när hon vaknar!

Tanken var att jag skulle gått en morgonpromenad med Wictoria idag vid halv sju. Men vaknade och hade sån kraftig mensvärk så fick ställa in och istället sova en stund till. Hoppas vi får gjort den promenaden snart ! Mådde lite bättre på förmiddagen och Sara är sugen på att börja träna så då passade det bra att vi la lite tid på gymmet. Är nu uppbokade på bodypump på tisdag också! Kul att ens kompisar börjar träna ihop med en! Nu ska vi bara få dit Carolina med!

Nu har jag duschat och håller på att göra iordning mig och packa. Ska nämligen åka till min älskling idag! Som jag saknar honom! Kommer bli supermysigt!

jag vet vem jag är när jag är hos dig,

en härlig dag.

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag jag haft idag!

Blev dock inte att jag åkte till Daniel idag. Han mådde för dåligt. Men mina blommor som jag skickade till honom gjorde honom lite friskare iallafall ! Åker kanske dit imorgon istället om min älskling mår bättre.
Så jag tog en liten tupplur mellan elva och tolv. Sen gjorde jag iordning mig för att möta upp Maria på skrädderiet! Hon hade en dag ledigt från jobbet vilket var tur för min del! 
Vi åt varsin sallad och vid två kom Carolina och gjorde oss sällskap, blev lite fika också. Satt och prata en bra stund och pratade sen gick vi till shop around the corner. Jag hittade en jättefin klänning och ett armband. Gick också till vilja och köpte te! Hur gott som helst. Luktade precis som jul med. Perfekt nu när man vi går mot höst och vinter!
Nu ikväll var tanken att jag skulle köra spinning och jag trodde att mamma skulle med. Men det visade sig att hon skulle köra Bodypump så isället för bara spinning blev det bodypump och spinning. Så nu sitter och jag i soffan i myskläder och är trött och väldigt nöjd med min dag !:)

nu ska jag bara ha en härlig familjekväll. Saknar dock Daniel hur mycket som helst ...

höst i luften.

Kategori: Allmänt

När jag cyklade hem från jobbet imorse kände jag verkligen hur kallt det börjar bli. Hösten knackar sakta men säkert på. Jag älskar hösten så har inga problem med det. Tycket det ska bli härligt. Inte alla dessa måsten som hör sommaren till.

Idag var tanken att jag skulle åka till Daniel men eftersom han har blivit sjuk i körtelfeber så vet jag inte hur det kommer bli med det idag. Jag som saknar honom så mycket. Får helt enkelt avvakta och se hur han mår och hur mycket han orkar med. Han har iallafall spenderat natten på sjukhuset vilket har känts skönt för mig ifall han skulle må sämre så finns det sjuksystrar och läkare nära.
Hoppas han ringer snart så jag får reda på lite mer.

kissing disease ..

Kategori: Allmänt

Fick ett sms av daniel imorse där det stod att han är på vårdcentralen, ringde upp och han hade då fått bekräftat att han har körtelfeber :( stackars min älskling. Han har inte ätit något för han har så ont och är så svullen. han kan knappt prata eller andas. Vill bara åka till honom nu!
Jag ringde till vårdcentralen i skene, vill kolla mig och syrran så att inte vi har fått det också. Vet inte om det är för att Daniel är sjuk eller om jag bara är nojig för känns som jag har fått ont i halsen nu..
Pratade med honom precis och läkarna vill ha kvar honom under natten.. Blir så orolig nu. Tur att Daniels mamma Anneli är påväg till honom så att han inte behöver vara ensam. Känns skönt!
nu vill jag bara att vårdcentralen ska ringa upp mig. Läste precis om det och smittas främst genom saliv och kallas ibland för kissing disease.... Känns ju inte så bra för min del heller..

Önskar jag var hos dig.

en måndag som så många andra

Kategori: Allmänt

Ligger här i min säng och vilar lite innan det är dags att ta cykeln till jobbet! Ska försöka att använda den lite mer nu innan det blir för kallt! Cykla till gymmet och så.
Börjar jobba klockan fyra idag så är en stund kvar. Har redan idag hunnit klippa mig och ta en fika med Carolina! Jättemysigt! Gjorde ingen drastisk förändring med håret utan tog bara topparna och det som behövdes. Har nu ätit lunch med Mamma här hemma.
Imorgon efter jobbet blir det bodypump med Sara! Ska bli jätteroligt :)


På fikan idag berättade carro att hon hade kollat på gamla dansfilmer från när vi var små! Och vi fattar inte hur de kunde sätta på oss magkorta linnen! Vi som var två tjockisar. Varför har man alltid magkorta linnen på dansuppvisningar? Hur snyggt är det på en skala!

I just love this dress!

Kategori: Allmänt

Köpte ju denna klänning i maj i år för att ha den på Daniels mammas 50 årskalas där den gick sönder..
Så jag skickade tillbaka den men var inne på Nellys sida nu och då fanns den kvar och ännu bättre var det rea på den!
Så nu kommer den hem till mig igen inom några dagar!
Är så glad just nu!

Dancing on my one, not!

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt lyckad utgång igår med Lovisa och tjejerna! Tack allesammans !

Jag mår riktigt bra idag också! Slutade dricka vid tolvtiden för ville vara fräsch idag. Blev dock väldigt sent igår. Kom inte i säng förens vid fyra och gick upp vid elva idag så är ganska sliten. Men mår bra annars! Så har precis duschat av mig gårdagen ska snart äta lite sen så ska jag iväg till gymmet där spinning och antigen bodypump eller gymmet väntar, har inte bestämmt mig riktigt än! Ska bli riktigt skönt att få träna lite.
Ikväll blir det lugnt hemma bara, funderar på att beställa hem lite sushi men får se.


det är dags för fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit ur duschen smörjt in mig och tagit på mig sköna kläder! det är det allra bästa med att vara hemma en fredag. Först styrka och spinning sen dusch och snart väntar god mat! Fyllda papriker blir det idag! Mums!
Daniel åkte hem idag, han behövde plugga och bli frisk.. Saknar honom dock. Mår alltid bäst när han är här. Får hoppas jag kan sova ändå. Ikväll blir det nog bara lugnt hemma om inget annat dyker upp.
Imorgon ska familjen upp tidigt för att åka till Hajoms loppis. Som brukar vara riktigt bra! Var några årsen jag var där men hoppas på något fynd! Klockan sex ska jag och några andra tjejer vara hos Lovisa för att fira hennes 22 årsdag! Förfest och mys först hos henne sen blir det utgång i Varberg! Kommer blir jättekul !
Söndag är tänkt att jag ska köra bodypump och spinning så ska ta det hyffsat lugnt imorgon! :)

Hoppas ni får en härlig fredags kväll! :)

En bild på älsklingen i början av sommaren, tänk att den nästan är slut nu ...
Tur för mig att jag gillar hösten! :)

idag är jag sjuksyster

Kategori: Allmänt

Min älskling är sjuk idag så det blev för mig att vara sjuksyster idag! Jag fick ordna till frukosten och efter det bädda ner honom i sängen så att han kunde kolla på star wars. :) Är man inte är duktigt flickvän då?
Han ska åka hem idag dock.. inte alls kul. Vill att han ska stanna ! men han måste hem och plugga. Så är det ibland.
Jag ska snart till Kinna för att göra lite ärenden, sen ikväll blir det spinning för hela slanten. Blir nog lite styrka på gymmet också! Nu ska jag hitta min superform! Så är det bara. Passar perfekt nu när gymmet snart startar med höstschemat igen!

ligger och dagdrömmer..

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i min säng jämte min älskling som är för trött att gå upp! Magen kurrar men vad gör man inte för att få äta frukost med sin älskade? :)
Idag har vi ännu inga planer på hur vi ska spendera denna torsdagen, mer än att vi ska till banken, mina skattepengar har kommit! woho! 12500 kronor rikare! Ikväll ska vi träna, självklart!

Är riktigt shopping sugen, för omväxlingskull .. Är sugen på att shoppa en helt ny höstgaderobe, hade inte heller suttit fel med lite ny inredning till rummet!


sängen är ju helt fantastisk!
längtar ännu mer nu tills jag och älsklingen flyttar!

grattis!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa mamma 45 år!
GRATTIS! :)

sängen är tydligen inte min bästa vän...

Kategori: Allmänt

åh tror jag snart blir galen! Gick och la mig halv tio igår kväll, var verkligen helt slut! Men tror ni jag kunde somna för det? icke! Låg och vred och vände mig till elva. Sen tog ja mitt täcke och gick ner till källaren och la mig i soffan. Där kunde jag tillslut somna. Vakande sedan tio i sex lagom tills pappa åker till jobbet. great! Gick upp till mitt rum där jag faktiskt somnade relativit snabbt. Sov sedan vidare till nio. Så någon prinsess sömn blev det väl inte riktigt. Suck!
Aja nu är jag iallafall uppe och ska snart duscha för jag syrran och mammsen ska åka till Ge-kås Ullared idag och förhoppningsvist fynda lite granna. Behöver inget så direkt. Lite smågrejer bara. Tur är väl det för plånbokens skull!

människans bästa vän, det är sängen!

Kategori: Allmänt

Gud vad trött jag är!

Efter att ha jobbat hela helgen och inte kunnat sova så bra utan vaknat mycket av mig själv.. dessutom efter jobbet hade jag picknik med mina tjejer Carolina och Maria och tränat både bodypump och spinning. Samt haft tacomys med famliljen är jag sådär lagom trött. Så det blir sängen snart och lär sova som en prinsessa i natt i min egen sköna säng. Det enda som saknas är min älskling, men han kommer ju imorgon! Så bättre kan det nästan inte bli =)

nystädat rum!

Kategori: Allmänt

puh.. har städat hela mitt rum idag på förmiddagen! gud så mycket skit man sparar på ändå! nu fick massa gamla smycken åka denna gång! orkar inte ha de i skåpen och lådorna längre! så nu har jag nästan bara mina favoritsmycken kvar! Invigde också min 19 års present jag fick av maria och carolina, ett smyckeskrin! så passande!
Jättefint blev det! Sen la jag ut min nya matta också. Urmysig är den. jag blev riktigt nöjd. har inte riktigt rensat i gaderboerna, bara lite grann man kan ju inte göra allt på en gång. så det får bli nästa gång!
Efter jag städat klart tog jag mig ett bubbelbad med tända ljus, ansiktsmask och musik.  Hur härligt som helst och jättebra sätt att ladda om batterierna, så nu sitter jag i mitt nystädade rum och är själv väldigt ren. Om två timmar börjar jag jobba igen, just nu känns det helt okej. :)



lite smakprov på hur fint det blev!



(bortse från den fula klädborsten)

frukostdags.

Kategori: Allmänt

var några dagar sen jag skrev här så kände att det var dags för en uppdatering!
Min älskling har varit här mellan måndag-torsdag! Han är bäst och jag älskar honom hur mycket som helst!
Vi var på liseberg i onsdags! Vi hade det jättemysigt dock hade vi önskat lite bättre väder. Regnade mer eller mindre hela tiden så vi åkte inte så mycket! Men fick iallafall åkt den nya atmosfear! Fyfan säger jag! den var fruktansvärd men samtidigt väldigt härlig! får se om jag vågar mig upp igen!

Daniel åkte hem igår eftersom jag skulle jobba. Har gjort mitt första pass för helgen, och går på idag igen klockan fyra och jobbar fram till tolv på söndag. Känns ganska segt just nu. Har många timmar framför mig men det brukar gå fint när jag väl är på jobbet.
Har varit ute och sprungit en stund och gjort lite styrka ute på trädgården.. så mina grannar som är vakan tycker nog jag är lite koko. Men det bjuder jag på! Känner att jag vill toppa min form nu i höst! Så då gäller det att ligga i! Ska snart äta lite frukost, vet inte riktigt vad jag är sugen på. tror jag ska göra mig en smoothie iallafall! Så gott :)

Min älskling, du är helt underbar!
Älskar dig!

outfit!

Kategori: Allmänt

Slänger upp en outfit bild från i fredags när jag och syrran var i Borås :)

 

Kräftskiva och jobbhelg!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering i helgen från mig! Beror på att jag var på kräftskiva i fredags hos Ida med 8 stycken tjejer! Hade hur kul som helst ! Verkligen jättelyckat! Måste göras om snarast! Åkte hem ganska tidigt. Var hemma vid tolv, för skulle jobba dagen efter. Lördagen och söndagen har bestått av jobb. Inte jätteroligt precis men nu är det gjort! Skönt! Är ledig nu fram till torsdagen vilket känns hur bra som helst! Har varit ute och gått nu på morgonen efter jobbet och nu har jag tänt lite ljus i mitt rum. Är ju riktigt höst väder ute! vart tog sommaren vägen undrar jag? I och för sig gillar jag hösten men lite sommar till skadar inte!
Senare idag ska jag träffa Carolina ! Har inte riktigt bestämmt oss för vad vi ska göra än men nått kul blir det nog! Sen ikväll kommer min älskling äntligen hit! Saknar honom jättemycket!

Lägger upp lite bilder från kräftskivan!


kräftskiva!

Kategori: Allmänt

Idag blir det kräftskiva med snyggabrudar! Kommer bli en superkväll! Nu kör vi girls! :)


jävla regn.

Kategori: Allmänt

jaha det här är min enda lediga dag i helgen och så öser regnet ner där ute.. Vi som hade tänkt att åka till Varberg idag hela familjen för att sola och möjligtvist bada. Men det tyckte tydligen inte någon där uppe var en sån bra idag.
Nu har jag ätit frukost iallafall. känner för att bara ligga här inne i mitt rum idag möjligtvist åka och shoppa. Passar ju utmärkt en sånhär regning fredag!
Ikväll ska iallafall jag, carolina och sara på kräftskiva hos Ida! ska bli riktigt riktigt roligt! Hoppas att vädret blir bättre tills dess! Vem vet det kanske spricker upp lagom till ikväll?

Ännu ett minus denna fredagen är att jag kände för att åka och träna nu på förmiddagen men inte ens det kunde jag då sommatiderna på gymmet suger. öppnar inte förens fyra idag! Och jag ska vara hos Ida halv sju.. Vet inte om jag hinner detta. Blir så trött ..

tre timmar på gymmet de ni!

Kategori: Allmänt

Som ni kanske förstod ifrån det förra inlägget har jag bestämmt för att göra blogg lite mer inriktad på hälsa och kost! Eftersom det är något jag verkligen brinner för och tycker är riktigt roligt! Så om ni har några frågor eller om det är något speciellt ni vill läsa om så får ni gärna säga till! :)


Slutade jobbet klockan åtta idag och bestämde mig för att åka till gymmet. Blev först en kaffe med min kära kusin som jobbar där. Sen in i gymmet för att köra igenom hela kroppen. Fy det märktes att det var ett tagsen jag tränade stryka. Och dum som man är vill man ju inte köra på lättare vikter utan kämpar med de tunga gamla. Men det gick fint! Tog lite pauser för att gå ut och gör kusinen sällskap. Var på gymmet vid åtta och åkte därifrån vid elva! De ni! Synd bara att jag inte var aktiv hela tiden under dessa tre timmar. Hann också med att sola en snabbis också!
Så nu är jag duschad och fått i mig en smoothie! Kroppen känns ganska mör nu men det är härligt!
Ska äta lite snart sen klockan tre ska jag tillbaka till jobbet igen! 

Ha en härlig dag!

Hälsotips!

Kategori: Allmänt

jag fortsätter skriva även om jag inte får någon respons ;) höhö jag erkänner att jag fiskar lite för att få kommentarer. Men alltid kul att se vad ni tycker om det jag skriver! Och så får jag också redo på vilka ni är!

Nog om det!

Tänkte ge ett litet tips! Tänkte tipsa om en toppen produkt.
Spirulina heter det och är alger i pulver form. Jag äter detta varje morgon ungefär 1-2 teskeder som jag blandar i ett glas vatten. Det smakar ja som alger, alltså inge vidare. Och det luktar ungefär som fiskmat! Men det är hur nyttigt som helst innehåller cirka 60-70 % protein, massa nyttiga fetter som omega 6. Många olika vitaminer och mineraler. Ännu bättre är att det är ett helt naturligt ämne!
Många som tränat äter detta just för den höga proteinhalten! Det får också igång på magen och rensar ut onödiga slagprodukter!

Om man tycker det är riktigt äckligt att bara dricka med vatten kan man pressa i lite citron också. Då försvinner mycket av algsmaken! Man kan också länge i lite i sin smoothie! :)

Rom!

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i min säng. Går mellan sängen och solstolen just nu. Blir rastlös av att bara ligga stil i solstol hela tiden!
Ligger och tänker på min och Daniels resa till Rom som vi var på i maj. Åh! vill verkligen åka tillbaka dit! Blev verkligne förälskad i staden. Hans farbror och hans sambo har ju en lägenhet där nere. Ganska så avundsjuk är jag. Om jag har mycket pengar en vacker dag ska jag också ha en lägenhet där. Absolut den bästa resan jag vart på någonsin! Hoppas att vi kan åka dit snart igen och hälsa på!

Om ni inte vart i Rom råder jag er att verkligen åka dit! Ni kommer bli förälskade!


k

Träning är en livstil

Kategori: Allmänt

Gud vilket härligt väder det var idag då! Och så börjar man jobba idag med. Typiskt kan man lugnt säga.

Har ätit frukost nu, gjorde mig en smoothie på mango, passionsfrukt och vattenmelon! exoticsmoothie kan man lugnt säga! Och så god var den också. Mangon var fryst så smakade nästan som isglass! Det kan jag verkligen rekommendera ! Både till frukost och mellanmål! Nyttigt och supergott.
Ja nu när semestern är slut är det dags att börja gå tillbaka till mitt vanliga liv. Så nu är stenhårt som gäller. Bara unna mig något ibland. :)
satt innan och kollade på höstschemat för gymmet! Och längtar nu redan efter att de ska köra igång! Så himla mycket roligt att träna igen! Mycket att välja på och de vanliga öppetiderna är tillbaka. Dock inte innan vecka 35..
Men är taggad till tusen!


en bra sista dag!

Kategori: Allmänt

Jaha, då var denna semestern slut.. Känns ganska surt faktiskt. Är inte det minsta sugen på att gå tillbaka till jobbet imorgon, men det blir nog bra när jag väl är där!

Dagen idag har iallafall varit toppen! Åkte till Kinna vid ettiden och möte upp Carolina och Sara för en fika på skrädderiet. Satt i tre timmar och bara prata och skrattade! pratade om allt mellan himmel och jord, så härligt med människor man känner sig så bekväm med! Me like you!
När klockan var kvart över fyra kände vi tre att vi kanske hade suttit lite väl länge där så vi åkte hem till var och en.
Väl hemma så blev det fika ännu en gång, jordgubbar och hallon! Så gott! Denna gången var det familjen som var mitt sällskap!

Fem över sex satt jag och mamma på spinningcyklarna på Iform redo för ett svettigt 45 minuters pass med alla vårans Rob! En grym spinninginstruktör! Och antagligen tyckte han att alla på passet hade lagt på sig under sommaren för jävlar vad han körde slut på oss! Men jag gillart! Gillar att utmana mig själv och hatar att maska! Är man väl där så kan man lika väl köra järnet! Han sa under hela passet att man skulle gå över sin trygghetszon och det kan jag säga att jag gjorde! Fyfyfy! Men så sköntsköntskönt på samma gång!

Nu har jag kollat på allsång på skansen med mor och far och måste säga att Måns gör ett riktigt bra jobb där! :)

Nej nu ska jag göra te och kolla lite på tv tror jag.   =)



bilder från idag!

(Snodde dem från Sara därav har jag ingen bild av henne)

sista dagen på semestern.

Kategori: Allmänt

Åh lite smått panik! Sista dagen innan semestern är slut idag! Känns inget vidare .. Men det är väl bara att bita ihop och gå till jobbet imorgon helt enkelt! För pengarna behöver jag ju dock..

Igår var jag och Carolina i varberg hela dagen! Hade så himla roligt :) Skrattade mer eller mindre hela tiden. Så härligt att ha en bästa vän :) Solade och sedan blev det lunch på blå dörren. Hann också att kolla lite i affärer, hittade dock inget och åka till tre toppar och äta glass! Mums! Kom hem kvart över sex och byte om till mina träningskläder för att hinna med spinningpasset som började klockan kvart i sju. En timmes svettig spinning följt av grillmys hemma ! Hade en supermåndag igår.

Idag har jag tagit en rejäl sovmorgon. Får passa på.. nu har jag duschat och om en timme ska jag möta upp Carolina för en fika i Kinna ! Inte fel, inte fel! Ikväll blir det nog dubbel pass på gymmet ! :)