sandraalgotsson

bara sandra,

En super helg!

Kategori: Allmänt

Hej alla fina vänner där ute!
Känner att det är dags att uppdatera er lite! Har haft en super helg i Varberg med mina härlig tjejer! Firade Sara i lördags som har fyllt 21 år! Vi börjar bli gamla nu tjejer. Var först hemma hos henne i Öxabäck, åt jättegod mat, drack vin och myste! Åkte sedan vidare mot Varberg och Oscars. Var riktigt lyckat faktiskt! Mina tjejer är bara så bra! Dansade och drack goda drinkar! Åkte sedan taxi till Carros stuga tillsammans med Carro, Sara och Emma! Somnade ganska fort!
Söndagen blev en riktigt slappdag, pizza på calpino, glass på tre toppar, hyr film och godis! Fy fan vilken flöt dag! Usch och fy! Tur att det inte händer ofta!! Men vill iallafall tacka mina underbara tjejor för en toppen helg!

Kom hem klockan tolv idag, tog mig en promenad på 40 minuter! Var så behövligt! Nu finns det inga undantag längre! Nu ska formen toppas!
Nu är jag på jobbet och ska jobba till onsdag morgon! Sen bär det av till Göteborg med mamma och syster! Carolina och Sara ska göras oss fina i håret :)! Efter det åker jag till Uddevalla och min älskling! Härligt!

Hoppas ni får en toppen valborg! :) själv blir det lugnt och skönt för min del!

Kärlek till er :)

Äntligen är jag frisk!

Kategori: Allmänt

Nu känner jag mig äntligen friskare än på många dagar! :) Känns skönt att jag äntligen börjar känna mig som mig själv igen! Är fortfarande lite trött men imorgon ska jag ta en lång morgonpromenad för att komma tillbaka! Sen blir det lite shopping, presenter ska inhandlas! Sen på kvällen blir det förhoppningsvis träning också! Som jag längtar! Är verkligen ett beroende men ett sunt beroende! Nu kan jag äntligen börja fokusera på mitt mål igen, har ju inte direkt vart mitt prio ett dessa dagar, utan det har varit att bli frisk! Vilket jag känner att jag är nu! Så skönt!

Nu jäklar ska det tränas och jag ska komma närmare mitt mål!

fortfarande inte helt frisk...

Kategori: Allmänt

Hej alla vackra människor! :)
Börjar åtminstonde känna mig lite bättre idag, ligger fortfarande mesta dels. Magen kråglar fortfarande för mig och jag har ingen direkt matlust. Så har inte fått i mig någon vidare mat på över två dygn nu. Så är jäkligt låg och trött. Men börjar bli så rastlös av att bara ligga och vila.. Är ingen roligt alls. Att vara sjuk suger verkligen. Nu vill jag bli frisk! Frisk som en nötkärna!
Men lika bra att vänta tills jag blivit helt frisk innan jag kan återgå till min normala vardag. Vill ha tillbaka min matlust nu! Har träningsabstines som bara den kan jag säga. Var verkligen inte såhär jag hade tänkt mig spendera mina lediga dagar.. Men men vissa saker kan man helt enkelt inte styra! 

Hoppas iallafall jag är frisk tills imorgon då väntas jobb isåfall. Sen i helgen ska vi tjejer fira Sara! Åh ska bli så roligt. Hoppas innerligt att jag blir frisk nu! Och då hoppas jag att jag kan få träna lite också! Ja jag vet jag är lite sjuk!

magsjuka....

Kategori: Allmänt

Jaha då har man legat i sängen i över ett dygn nu. Helt jävla utslagen är jag. Trolgitvis har jag åkt på magsjuka.. så himla roligt klart. Ont i magen som bara den. Har inte ätit något ordentligt sen igår morse. Lite skorpor, yougurt och glass har jag fått i mig.. 

Meningen var att jag skulle ut och gått med Wican igår morse men jag vaknade och kände mig alltför trött så jag avbokade det. Sov till åtta och åkte och lämnade mamma på hennes jobb. Åkte hem och skulle börja med min frukost. Blev helt plötsligt jätte illamående så sprang till toan i tron om att jag skulle spy, men icke då.
Gick över strax efteråt. Gjorde min frukost kokt ägg, smoothie och kaffe. Gick ner utan några problem. Åkte sedan och tränade först rygg, rumpa och lite axlar på gymmet följt av Cx. Sista låten på cx:n började jag må lite illa. Åkte och hämta mamma på jobbet. Direkt när jag kom gick jag och la mig. I hopp om att det skulle gå över med hjälp av lite vila. Men blev bara värre. Magen gjorde så ont så jag trodde jag skulle gå av på mitten. Efter några timmar fick jag äntligen spy. Så sen klockan ett igår så har jag legat med krämpor, ingen matlust eller någonting.. 

Är inte alls kul att bli magsjuk, är nog det värsta. Man blir helt utslagen och orkar ingenting.. Har legat och kollat massa gamla julkalendrar hela dagen. Börjar känna mig lite lite bättre. Men vågar inte hoppas på för mycket. Inte riktigt såhär jag hade tänkt att spendera mina lediga dagar precis..

Svar till Susanna!

Kategori: Allmänt

Hej Susanna! Kul att höra från dig! Hoppas allt är bra!

Som du säkert vet har träning och hälsa varit något som alltid intresserat mig! 

När det kommer till kosten äter jag betydligt mindre portioner, äter inte så jag blir helt mätt utan äter tillräckligt. Tanken är att jag ska minska min magsäck så att jag om ett tag inte behöver äta lika mycket för att känna mig mätt. Äter inga direkta kolhydrater. Utan mest protein och lite fett. Kött, kyckling, fisk och skaldjur. Kesella, bär, lätt yougurt, keso, ägg och frukt och grönt. Sen ibland långsamma kolhydrater. 
Till frukost blir det ofta kokt ägg och en smoothie med frukt och bär samt kesella och alger.  :)
Syftet med min träning är att jag ska gå ner lite i vikt. Men det är inte det största syftet utan det är att få en starkare medrvälmående kropp. Vill ha en mer vältränad kropp med synliga muskler fast fortfarande ha kvar mina kurvor och bröst. Helt enkelt få bort ondödigt fett och onödiga kilon! 

Det är tufft speciellt nu i början när man är sugen på typ allt! Men bara att kämpa på och tänka att det är värt det i slutändan. För vad är egentligen viktigast? En sund och fin kropp eller en påse smågodis?:)

Sen har jag väl lite dock väldigt små funderingar att tävla i fitness, biknifitness eller något liknande. Men det är som sagt väldigt långt borta. 

Hoppas du fått svar på din fråga :) Kram!

motivation!

Kategori: Allmänt

Är stolt över mig själv idag! Ställde mig på vågen idag och har sammalagt gått ner 1,9 kg! känns jättekul verkligen och det ger mig extra energi att fortsätt på samma goda väg! Denna gången ska jag klara det så är det bara! Är en bra bit på väg nu! Känns skönt med lite positiva resultat. Kommer att lägga upp före och efter bilder så småning om. :) Så länge får ni nöja er med lite motivationsbilder! Hoppas det kommer motivera er också! 


Nu blir iallafall jag superladda inför träningen!
Cxworxs + gymmet gäller idag!

ledig söndag

Kategori: Allmänt

Nej nu mina fina vänner får ni allt börja att ge mig lite kommentarer här på bloggen! Vill ju veta vad ni tycker om det jag skriver! :) Ställ gärna frågor om ni har några! Alltid kul med lite feedback !

Nog om detta. Är hemma nu, ligger och slöar lite. Är hemkommen från jobbet och handling med mor och Far. Så skönt att min jobb helg är över nu! Alltid lika skön känsla när man är klar. Och vetskapen om att jag är ledig tills på torsdag gör allt ännu lite bättre! 
Dagens schema ser ut som följer:
slappa en stund framför tv, träna spinning + bodypump eller gymmet! :) Himla härligt! Behöver verkligen det nu efter denna helgen. Alltid skönt att få ladda om batterierna med hjälp av träning! Finns så många fördelar med träning, inte bara en stark och snygg kropp som många kanske tror!

Vi ska också grilla för första gången här hemma! Har inte ätit grillat i år så ska njuta till max! Blir kyckling med som är typ det godaste att grilla! Mums! 
Ikväll så kanske jag ska träffa mina fina tjejer Maria och Carolina med! Får se men jag hoppas! 



Happiness!

Blogga från mobilen ??

Kategori: Allmänt

Åh vad irriterad jag blir på mig själv! Har bloggar från mobilen några gånger och folk har inte kunnat kommenterat inläggen. Så nu att det finns en funktion som man ska trycka in om man vill att folk ska kunna kommentera inlägget! Har helt missat! Daniel skrev nu att det inte gick att kommentera inlägget jag skrev senast, nu förstår jag varför! Eller hoppas iallafall! Får se om det funkar nu. Jag håller tummarna!

Längtar tills imorgon! Då blir det dubbelpass på gymmet. Bodypump
Och spinning är tanken just nu. Kanske byter ut bodypumpen mot gymmet. Har inte riktigt bestämt mig än vilket jag ska göra. Får se imorgon helt enkelt! Tanken är att jag också ska åka upp till sjön och springa lite. Får se hur långt min energi räcker! Är iallafall extremt taggad på att träna nu! Och mina nya kostvanor fungerar! Wooohooo! Det går super bra just nu! Härligt när livet
Känns enkelt!

Njut av livet vänner!

Simply the best!

Kategori: Allmänt

Tänkte börja detta inlägget med att säga att jag har världens bästa kille!:) har haft några härliga dagar tillsammans. Film, god mat och massa träning! Han peppar mig till järnet när det gäller min träning och mina nya kostvanor. Är lite kämpigt nu i början, hungrig och grinig och sugen på typ det mesta.. Men det kommer ju bli bättre med tiden. Gäller bara att hålla ut! Än så länge går det ganska bra! Har inte fallit för någon frestelse än ! Heja heja!

Igår körde jag bodypump på morgonen med mamma. Var två veckor sen sist. Det kändes kan jag säga! Men skönt var det! Var dock inte nöjd där utan jag körde sedan bodybalance på kvällen medans Daniel körde järnet på gymmet! Starkast som vanlig ;)

Var himla skönt att köra bodybalance igår. Behövde det både för kropp och själ! En riktigt härlig urladdning helt enkelt! Träning är ljuvligt!

Nu är jag på jobbet och Daniel har åkt hem för denna gången. Snart kommer han inte behöva åka hem mer för då har vi vårt eget hem! Längtar!
Jag jobbar tills söndag förmiddag. Då
Blir det träning för hela slanten!

Hoppas er helg blir ljuvlig!

dagens träning.

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan med en rykande kopp te! Är helt slut efter träningen! Blev biceps, triceps och axel träning inne på gymmet följt av en timmes spinning! Kändes i bena efter dagens joggingtur och gårdagens spinning. Men kämpade på bra! Fick massa beröm av Maria under och efter passet, så det känns som jag gjorde ett grymt jobb!
Lite mag träning medans jag väntade på Daniel. Upp på cyklarna för att trampa hemåt.
Har nu duschat av mig och ätit lite champinjonsoppa till kvällsmat. Spetsade den lite med extra svamp och skinka! Mumsigt!

Imorgon väntas bodypump med mamma på morgonen och träning med Daniel på kvällen. Annars har vi inga direkta planer. Skönt det :)
Dags att hyra någon film och mysa!


Nu tycker jag att ni ligger lite på latsidan när det gäller kommentarer vänner ;) kom igen nu!


Utmaning!

Kategori: Allmänt

Onsdag redan, jag och Daniel ska snart sätta oss på varsin cykel och cykla till gymmet. Där väntas lite styrka inne på gymmet för min del med Daniel och ett härligt spinningpass! :) Härligt ska det!

Sprang en runda idag med! Dryga tre kilometer på 20 min. Helt okej för att vara mig. Det där med att springa är inte riktigt min grej än, men det ska bli!
Så ska försöka springa minst två gånger i veckan och på så sätt förbättra min teknik och kondition! Nu kör vi!

Igår tog jag och Daniel före kort på mig. Har ett mål att gå ner x antal kilo! Och har tänkt att ta kort efter cirka två veckor. Lättare att se resultat då! Så nu väntar jag mig väldigt stor skillnad på första korten från igår och sista korteen så kommer vara om några månader! Blir ännu mer taggad att klara detta nu!

ikväll blir det mys med en film :) Han är toppen min älskling!

Underbara vänner

Kategori: Allmänt

Måste först och främst tacka min powerpuff pinglor för lördagen! Vilken kväll! Hade så roligt! Det är sånt här som gör livet värt att leva! :) en toppen kväll helt klart! Ni är grymma flickor !

Blev dock lite senare än vad jag hade tänkt, fyra staplade jag in i huset.. Sjukt trött! Dök ner i sängen jämte katten som
Inte ville lämna mig ifred! Men det var mysigt! Sov sex hela timmar! Klockan tio gick jag upp, åt frukost duschade av mig och fixade inför jobbet. Mådde bra men var super trött! Inte bara för att ja sovit lite den natten utanför jag sovit dåligt hela veckan! Men men som man bäddar får man ligga!
Jobbet gick ganska lätt ändå!

Idag har jag hunnit med en Powerwalk innan frukosten, bestod av en liten SMOOTHIE och en omlett! Super gott! Åkte sedan till Kinna för att möta upp Carolina, Maria och Sara! Hade jättetrevligt! Många härliga skratta och massa att prata om! Mina vänner är verkligen guld!
Så skönt att Maria har kommit hem, även om hon nog gärna stannat kvar i Asien en stund till! Men jag är glad!

Nu är jag på jobbet! Imorgon väntas möte med jobbet, åka till Borås
Med syrran och mamma för att kolla studentklänning och balklänning till syrran! Hoppas vi hittar något riktigt fint!
På kvällen blir det träning! Ännu senare
Kommer min älskling! Äntligen! Som jag saknat honom!

Girls night!

Kategori: Allmänt

Idag är jag superduper lycklig!! För idag får jag träffa min fina fina vänner!! :)

Mina fyra vänner som jag umgicks med varje dag i tre år när vi gick gymnasiet tillsammans! Ska bli så himla roligt att träffa alla fyra igen och samtidigt med! :) Klockan fem går bussen mot Göteborg! dags att fixa till håret och klä på mig! Jag kommer iallafall ha en toppen lördag! Hoppas ni får det med! :)

Vardags lycka!

Kategori: Allmänt

Börjar bli en riktigt dålig vana där med att inte uppdatera bloggen.. hmm får försöka ta tag i detta!

Fredagen är snart förbi, skrämmande hur fort dagarna går? Tycker inte ni också det? Helt plötsligt är det måndag igen och en ny vecka ligger framför våra fötter medans vi frågar oss vart förra veckan tog vägen. Men det är väl så det är antar jag. Så då gäller det att göra det bästa av varje dag och varje vecka. Inte sant?

Idag har jag varit ute på en promenad efter jobbet, eller snarare så gick jag hem efter jobbet. Väldigt skönt att få rensa huvudet. Hem för att äta lite frukost, åt faktiskt gröt idag. Något jag alltid åt innan, men som jag föråt mig på. men ska försöka få in det i min kost igen. Man håller sig riktigt mätt på det och det håller blodsockret i skick! Super!
Det gick faktiskt ner, åt min gröt med solros- och pumpfrön i. På gröten hade jag hallon och björnbär plus kanel och lite kokos! Var faktiskt ganska gott!

Jag och mamma tog oss sedan mot borås. Kollade lite i affärer på studentpresenter. Har en hel del studenter nu framför över så mycket som ska ordnas! själv fick jag håll stenhårt i min plånbok. Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag klarar av att hålla i pengarna så som jag gjort denna månaden, ett bra test för kommande framtid! Lär ju inte dirket bada i pengar som fattig student! Om du nu blir så vill säga!  Har iallafall sökt in nu, skickade in min ansökan igår, så nu är det bara att vänta på besked... Dietist blev tillslut mitt första val!

Jag och mammsen hälsade också på världens bästa mormor som fortfarande inte riktigt hämtat sig efter operationen! Men hon är på rätt väg nu iallafalll. Är så lättad över att det går åt rätt håll. Aldrig roligt när någon när och kär inte är riktigt frisk! Tänker på dig mormor!

Nej nu får jag försöka runda av detta inlägget, blev ännu ett inlägg med massa innehåll. Blir väl så när man uppdaterar för sällan! får bli bättre på detta!
Imorgon väntas morgon träning! spinning, gym och kanske bodystep! Får se hur pigg jag är! På kvällen ska jag och mina "EP" tjejer åka till Lisa i Göteborg och hälsa på! Middag och massa tjejsnack, kanske utgång, vem vet! Åh ska bli så himla roligt! :)

Godnatt alla fina :)



en dag i vilans tecken.

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag snart ska sova.

Min dag började på gymmet, sprang en kvart innan det var dags för cx worx, kände mig dock illamående under större delen av passet.. konstigt! Inge vidare kul känsla precis.
Kan bero på att jag tränade hårt igår kväll, spinning och bodybalance för Maria! Vilken ljuvlig bodybalance det var, var dock första gången jag körde denna korografin så hängde inte 100% men tyckte den var vacker!

Åkte iallafall hem efter cx:n, åt lite filmjölk med kanel och la mig och vilade. Så ska ärligt säga att mycket mer än så har jag inte gjort idag, åkte och handlade lite snabbt åt mamma. Men annars har jag bara varit hemma och slappat. Konstigt när man blir så där matt... Hoppas det bara är trötthet, har sovit dåligt det senaste nätterna. Gälller då att lyssna på kroppen och låta den vila. Vilket jag gjorde idag!

Imorgon är jag nog fit for fight igen! :)
Då väntas det en joggingtur till gymmet följt av bodypump med mamma! Lunch med Tessan och sedan vidare mot jobbet! hej härlig torsdag!

godnatt mina fina vänner! :)


Det där med framtiden..

Kategori: Allmänt

Sitter just nu för tillfället på tåget hem från Uddevalla. Lite små drygt. Har åkt en timme ungefär, har cirkus två timmar kvar. Så passar på att slänga in ett litet i inlägg för att få tiden att gå lite!

Har vart hos min älskling några dagar nu. Han är fantastisk! Älskar honom bara mer och mer för varje dag! Så härlig känsla det är att veta att vi snart kommer bo tillsammans! Det är riktigt coolt! Vi ska få starta ett eget liv tillsammans ! Vet att det kommer bli helt fantastiskt! Längtar! Är inte så långt kvar nu tills vi bor ihop! Satt igår i flera timmar och kollade utbildningar! Ska skicka in mina val nu idag eller imorgon, så får vi hoppas på det bästa! Annars har jag en plan med. Det kommer ordna sig på ett sätt eller ett annat! Huvudsaken är att vi får vara tillsammans! Det är så jag känner! Jag är ung och har hela livet framför mig! Så jag behöver inte bestämma mig helt än! Men skönt ska det bli att skicka in ansökningen. Så får vi helt enkelt ta det därifrån!

Jag är en människa som helst vill ha koll på allt och gillar inte att inte veta! Men måste erkänna att detta är ganska spännande! Är förväntansfull på vad framtiden har att erbjuda!

Så nu tror jag börjar runda av detta inlägget, svårt att skriva från en mobil!
Hemma vid halv fem och då väntas det träning! Spinning och bodybalance! Så himla härligt ska det bli! Längtar !

påskens sista dag!

Kategori: Allmänt

sitter just nu i daniels rum, nybadad! Känner mig grymt ren och fräsch nu, inpackning och bubbelbad! Kan det bli så mycket bättre? 

Sista dagen på påsken för i år. Har varit ute på en promenad tillsammans på en timme, kallt och regnigt men så himla skönt med lite luft! behövdes efter gårdagens soffhäng! Låg verkligen hela dagen i soffan igår. Så kan det bli efter en galen kväll i lördags! Var hos Sofia och Björn! Sandra och Mattias var där med, plus Björns storasyster! riktigt kul var det! blev kanske dock lite för mycket att dricka för en del, (daniel);) så kan det bli ibland, så vi skippade utgången och åkte hem vid tolv. Tur var det! HAde nog inte blivit så lång varit på krogen ändå men det var en grymt förfest med härlig människor! tack till er alla :)
Nu ska jag nog göra mig lite kaffe och sätta mig och mysa. riktigt ruggit väder ute som man får inte någon dirket lust till något. Daniel är och tränat just nu. Ikväll blir det lite framtidsplanering. Ska söka högskolor bland annat! Spännande!! Sen blir det nog en ganska lugn kväll.
Imorgon åker jag hem till min fina familj där hemma! saknar dom!:)

ett blandat inlägg!

Kategori: Allmänt

Är så glad! Fick träffa min älskade mormor idag! Hon ligger på lasarettet! Och vad jag förstod på både henne och mamma och Glenn så är hon mycket piggare nu än vad hon har vart efter operationen! Går åt rätt håll. Så himla skönt! Är så jobbigt att ha någon när och kär som är sjuk! Ber för dig Mormor!
Sprang i en halvtimme imorse faktiskt! Intervaller och lite stationer med utfall bland annat! Roligt med lite nya träningsformer tycker jag. Jag och mamma åkte sedan till mormor där vi spenderade resten av dagen. :) Mysigt!
Åkte hem vid kvart i sex och till gymmet. Spinning stod på schemat. 60 minuter! Var inte jättetaggad när vi kom dit men Maria fick mig verkligen att tagga till idag och jag gjorde ett riktigt bra spinningpass! Känner mig mör och go i kroppen nu!
Kvällen spenderdes hemma med familjen, äntligen är alla hemma igen, nästan alltid någon som är borta! Men nu så var vi samlade. Katten njöt kan jag säga! Roligt det där med djur, man märker dirket om något inte är som det ska vara eller om han mår lite extra gott! Kul att känna att han saknat än lika mycket som jag saknat honom! :) 

Jag och syrran kollade lite på det där programet extrema samlare! FYFAN säger jag bara, vad äckligt! Vet att det klassas som en sjukdom men herregud! Fy vilka vidriga människor! En kvinna som hade det så smutsigt så att sopptippen hade varit ett renare hem! Kattskit över allt!! På spisen där hon lagade mat. När det skulle försöka få ut alla hennes 20! katter hittade dom minst fem döda katter i huset! Det är ju förfan helt sjutk!!!! djurplågeri! sånna människor ska verkligen inte ha djur! fy så äckligt!! 

Blev bara tvungen att avregara mig lite. Kunde inte ens kolla klart på programet, usch fy bläää! 
Vad tycker ni om detta, ni som sett programet?!

Njuter av livet

Kategori: Allmänt

Vilken fin dag jag har haft hittils! :)

Började dagen på jobbet, åkte och hämtade syrran och mamma hemma och åkte till gymmet för att träna bodypump. Var jobbigt idag! Träningsvärk efter söndagens träning och gårdagens cx! Jag och syrran flummade lite och vi tog oss igenom
Det tillslut!

Hem och åt en andra frukost tillsammans! Dusch och sedan vidare till Kinna för att träffa Therese!! Som jag saknat henne! Var urmysigt hade hur
Mycket som helst att prata om! Så
Härligt att vi kunde vara precis som
Vanligt med vandra även ifall vi inte setts på så länge! Det är äkta vänskap!

Nu jobbar jag. :) jobbar tills imorgon och sedan är jag långledig! Härligt att vara ledig hela påsken. Jobbade förra. Imorgon ska jag och mamma hälsa på
Mormor på sjukhuset, köpte en present till henne idag med. Ett påskägg! Behövs lite presenter när man är sjuk!

På torsdag blir det påskmys med familjen och på fredag åker jag till min älskling och firar påsken där! Härlig vecka kan jag säga!

Hoppas ni njuter av dagen vänner !

ljuvlig söndag

Kategori: Allmänt

Sådär ja, då var högskoleprovet gjort. Igår satt jag och skrev från halv nio till halv fem på eftermiddagen. Var faktiskt svårare än jag trott. Men inte så mycket man kan göra åt det. Gjorde mitt bästa, mer kan jag inte begära av mig själv! Skönt att ha fått det gjort iallafall. Ska söka in så får vi se hur långt det håller. Dietist är ju mitt första val, vilket många andra i Sverige verkar vilja läsa också.. Men får hoppas. Annars har jag lite andra alrernativ eller om jag helt enkelt väntar till nästa år. Ja jag får se helt enkelt! :)
Idag har första delen av dagen gått i lugnetstecken kan jag säga! Sov till halv tio tror jag. Blev sent igår. Låg och kollade vampire diaries.. Började faktiskt kolla på det igår och är redan lite fast. Haha jaja det gör ju iallafall att tiden går. Får se hur länge jag orkar kolla på detta. Har iallafall tillbringat större delen av dagen i sängen med Freja och film. Tog mig iallafall ut med Freja en halvtimme i blåsten, fy fasen vad kallt det var. Kan inte dirket säga att jag njöt av den promenaden, tror jag såg ganska rolig ut, har nog aldrig powerwalkat så snabbt! Och kepsen flög av mitt huvudet hela tiden. 
Hem och lagade lax och grönsaker i ungen! Hur gott som helst! Svirrade om till träningskläder och åkte till gymmet, bodypump och spinning på schemat! Kände mig stark idag så la på på bröst, rygg och axlar! Gick grymt! Är dock inte riktigt vän med tricepslåten då jag får kramp i händerna. Men men det kommer nog :) Spinningen gick också grymt roligt var det idag! Fick en sån härligkänsla, sjöng med i låtarna och bara kände in musiken! Ljuvligt! Grym träningsdag helt enkelt! Passade på och sola efter träningen. 

Nu sitter jag i soffan mätt och belåten! Massa bär och frukt med kesella och äggmacka blev det till kvällsmat idag! Mumsigt!!:)
Måste avsluta med att jag är så glad att min Tessan har kommit hem från Norge!! :D  Välkommen hem hjärtat !