sandraalgotsson

bara sandra,

semester!

Kategori: Allmänt

Längesedan  jag skrev nu! Jag är tillbaka från cypern! en urhärlig resa med familjen! Sol och bad dagarna långa! bara njöt av att vara i ett varmt land och njuta av min härliga familj :)

Har varit i Uddevalla/smögen denna veckan som gått, har spenderat tid med min älskling! :)
har seglat för första gången i mitt liv med familjen Bäckstöm också! Hur roligt som helst! La oss vid en klippa och sola och bada! har gått på smögenbryggan, fått köpt mig ännu en klänning, denna gång från twist and tango. Har haft två super duper veckor och på onsdag går jag tillbaka till jobbet. Känns sådär just nu. men ska njuta av min sista lediga dagar nu. Imorgon ska jag träffa Carolina som jag inte sett på hur länge som helst. Ska bli super kul :)

cypern!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Imorgon åker la familja till cypern för en vecka semster! Ska bli så himla härligt!
Baa njuta hela veckan lång!
Skriver igen när jag kommit hem! :)

bloggtorka...

Kategori: Allmänt

Kände att det var dags för att skriva lite här igen! Har haft bloggtråka och inte haft de minsta lust att skriva.  Men för min kära vän Carolinas skull så skriver jag ett litet inlägg idag! Och då Caar hoppas jag på en kommentar för denna uppoffringen! minst en ;)
Har slutat jobbet för drygt två timmarsen har gjort ungefär två veckors jobb på en vecka så är ganska så slut i huvudet. Ska tillbaka imorgon klockan tolv för att jobba tills tre på måndag. Sen har jag ett pass på torsdag endast sju timmar långt! Sen är det semester!!! En hel vecka i Cypern med familjen! Så härligt! god frukostbuffe, sommar, sol ! Vatten, morgonpromenader, snorkling, drink på stranden. Ännu mer sol och bad! Och lite härlig dans med syrran! Åh ser verkligen framemot detta! Är väl värd det efter allt arbete! Dock kommer jag sakna min prins! Men sen har vi en hel vecka ledigt tillsammans! Jag är ledig iallafall! Daniel ska jobba som dörrvakt vid ströget i smögen! Men det är ju bara på kvällarna. Så hela dagarna har vi tillsammans, underbart :)

Så Carolina! Hoppas jag har kunnat gjort dig lite glad idag iallafall. :)

Ha en härlig dag!

måndag

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är rastlös! Har ju hållt på varenda dag nu nästan i två veckorstid! Och idag gör jag ingenting! Känns super jobbigt! skönt att jag ska träna sen, blir dubbelpass idag bara för att! Funderar på att gå en promenad nu med!
Har ringt till tandläkaren idag iallafall. har ju börjat bita ihop igen när jag sover och det är inte alls skönt. Så imorgon ska jag dit och så får dom helt enkelt hjälpa mig med detta!
Imorgon börjar jag jobba igen, lite skönt ska det faktiskt bli. ska jobba väldigt mycket denna veckan dock. Men pengar behövs ju så bara att "bita ihop"!

Nej nu ska jag nog snöra på mig mina skor trots allt! :)

uppdatering

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt lyckad kväll igår! Jag, Sandra, Nathalie och Julia gjorde göteborg igår! Var riktigt roligt faktiskt! Bara njöt av en kul tjejkväll och dansade med mina tjejer! Idag mår jag helt okej, Lite slö och seg är jag men ändå helt okej! Är dock väldigt tröstig så dricker konstant med vatten hela tiden men det är ju bra!
Jag ska snart iväg och träna spinning, är väldigt sugen på bodypump med men får se.
Känns dock lite sådär att detta är min näst sista semesterdag på ett tag. Imorgon är jag ledig med men sen på tisdag börjar jag jobba igen. Jobbar i två veckor nu sen har jag två semesterveckor till så jag ska väll inte klaga egentligen, Men är ju så skönt att vara ledig!


halmstad.

Kategori: Allmänt

Jag och min älskling var ju i Halmstad torsdag till fredag och jag gillade verkligen den staden! Är ännu mer sugen på att flytta nu! Men får allt ta och vänta lite till först innan vi kan göra det. Men Halmstad känns verkligen som en stad för mig! Känns så kul och är så förväntansfull!! :)