sandraalgotsson

bara sandra,

underbara dagar!!!

Kategori:

 
Hej mina fina vänner!
 
Härligt vår väder vi har idag! Lovely! känns äntligen som att våren är här nu! Sitter och väntar på att maten ska bli färdig nu, kyckling i ugn blir det idag! Ska bli riktigt smarrigt! Sallad blir det till detta! Är jättehungrig nu! Har varit p gymmet och kört biceps, triceps och axlar. Avslutade detta med 5 km jogging! Underbart! Fast det var kämpigt men jag klarade! Nu är jag på G! Jag, Maria och Tess kämpar ihop nu och då blir det lite lättare att hålla motivationen uppe! Nu kör vi tjejer!
 
Vi tre hade ju en weekend i Öland! Torsdag kväll till söndag var vi där! Helt fantastiskt hade vi det. Har inte skratta så mycket på länge! Fina dagar med fina tjejer! Sightsing i Öland med maria som guide. Shopping i Kalmar och massa mys! Första grillningen för i år gjorde vi också. Sena kväller/nätter med vin och tjejsnack! Precis en sån helg jag behövde! Fylld med massa energi! Tack tjejer ni är toppen!
 
nu är jag hemma i Göteborg med min älskling, äntligen har saknat honom! Händer ju en hel del för oss i veckan! På fredag kommer ni får reda på vad det är!
 
Annars idag ska jag faktiskt göra mitt första pass på gasten! Mycket spännande ska det bli! Hoppas det kommer gå bra! är endast vi nya som jobbar idag! Så tror vi är alla lite nervösa! Woho! På lördag gör jag mitt första "riktiga" pass! Välkomna! :)
 
 

nu händer det grejer!

Kategori:

Dagen är här! :D Ikväll åker jag, Maria och Theresé till Öland för en lång weekend! :D Underbart! ska bli så härligt att få kvalitetstid tillsammans med två av mina favorit tjejer! Kommer inte hem förens på söndag igen! Ska bli supermysigt.
 
Långa promendar längst havet, shopping, fika, vin och bara en massa snack! underbart precis vad jag behöver! En helg att landa i allt och fylla på energin!
 
Händer ganska mycket nu i mitt liv. Är hemma i Skene sen i tisdags för att hälsa på familjen en sväng här. Min mormor opererades igår. En stor operation, mycket känslor och oro har jag och min familj känt över detta. Som tur är min mormor stålmormor och klarade operationen och läkarna är nöjda! Hoppas hon snart är på bättringsvägen och kan åka hem igen! starkare och friskare än någonsin.
 
Jag börjar jobba på riktigt nästa helg men har ett pass redan på tisdag! Är förväntansfull och nervös på samma gång! Är väl så det ska vara! Hoppas ni kommer och besöker mig på gasten i sommar!
 
Och så händer ännu en grej snart som jag kommer hålla hemlig ett tag till! Kommer berätta i dagarna så kolla in ibland så kommer jag snart avslöja vad det är!  =)
 
Vad händer för spännande i ert liv just nu mina fina vänner?!:D
 
 

Spännande sommar!

Kategori:

Godmorgon vänner! hur mår ni? Bra hoppas jag!
 
Just nu sitter jag i soffan, väntar på att kläderna jag tvättat ska bli torra! Så skönt att ha det tvätta! Passade på att bädda ur sängen och ska snart bädda rent den! Alltid lika underbart med nybäddat!
Igår var jag på gastenutbildning! Fick reda på min karaktär och hur jag ska sminka mig och vad jag ska ha på mig! Spännande! Fick gå runt i gasten och se hur det verkligen ser ut! Åh ska bli så spännande! På lördag är det utbildning igen. Då ska jag nog få öva på hur vi ska skrämma gästerna och så! SKa bli så häftigt! Välkomna säger jag bara!
 
Väntar också på att Daniel ska komma hem, vi ska hitta på något mysigt idag! Vi båda har haft mycket denna veckan och har gått om varandra. Daniel började ju skolan i måndags igen! Så gäller att hitta stunderna då vi båda är lite lediga! Det tråkiga är bara att vi hade tänkt att åka till slottskogen med en piknikkorg och mysa! Men vädret är inte på vår sida idag tyvärr.. Vart fint väder hela veckan men just idag när vi hade planerat något så blir det mulet och tråkigt. Men that´s life!
 
Vad gör ni idag?

Keep Calm!

Kategori:


 
Yes baby! Så är det just nu! Morgonpromenad på en timme, biceps, triceps och mage plus 20 minuter backträning på bandet! Lovely!  Bena är så sjukt möra bara efter benpasset och alla squatsen jag gör! Men det är värt det! Kommer få ett grymt as! Så känns bra!
Imorgon hoppas jag på att Daniel hänger med på morgonpromenaden också! Hade vart supermysigt! Han är ju på diet också så då behövs det lite extra cardio!
 
Annars idag har jag träffat Theresé på en superhärlig lunch i solen! Ljuvligt! Våren är påväg! uteserveringarna är öppna och det är underbart!

träningsvärken är här!

Kategori:

Godmorgon!
 
Frukosten är i magen, idag blev det en bananpannkaka med kesella, turkis yougurt, hallon, kokoschips och kanel! Så himla gott så det är nästan inte sant!

Sitter och har träningsvärk i hela kroppen, gårdagens pass tog ut sin rätt! Körde ju rätt hårt med mig själv! Men kände att jag behövde ett rejält uppvaknade och det fick jag verkligen! Underbart. Men mådde rätt så illa resternade av kvällen. Helt utpumpad helt enkelt!  Åkte ändå till stan en sväng för att möta upp Theresé med några vänner till henne för ett glas vin. Tog ett mousserande glass vitt. Himla gott efter träningen. Stannde en kortis bara men mysigt var det!  väl hemma blev det lite egengjord nyttig glass i soffan och nått litet choklad ägg från påskägget. Kollade lite tv innan jag somande gott!
 
Nu väntar jag på att Daniel ska komma hem. Får se vad denna dagen har att bjuda på! Träning blir det iallafall!
 
ha en fin härlig helg! puss på er!

let's get that as you always had dreams about

Kategori:

Godkväll mina fina  vänner.
Nu skriver jag igen, blir tyvärr inte så ofta som jag vill. Men nu både vill jag och kan jag skriva!
 
Började ju med lite diet denna veckan, trötthet är mitt andra namn just nu. Äter inte lika mycket som jag brukar och har drat ner på kolhydraterna och då kommer tröttheten som ett brev på posten tyvärr. Träningen denna veckan har inte blivit lika mycket som jag velat. Men har iallafall hunnit med tre morgonpromenader, ett cx worx pass, styrka hemma, biceps & tricpes på gymmet med mamma och idag körde jag ben, bröst, mage och spinning i 60 minuter. Sen har jag ju kört mina underbara squats som jag började med för en veckasen. Jätterolig utmaning! Idag var det 100 stycken på schemat och efter gårdagens vila så kändes benen fräscha! Så körde 100 stycken med mycket vikt idag. Var så jag började benpasset som följdes av utfall, framsida, baksida i maskin, innelåren i maskin, vader, benpress m.m. Mina ben lär vara ganska möra imorgon och då ska jag ju ändå köra 105 squats! Killer as let´s go!
 
Daniel är i Uddevalla idag så jag har passat på att städa hela lägenheten idag, dammat, dammsugit, skurat golv, putsat fönster och städat på toan! Underbar känsla när det är gjort! Kan man sätta sig i soffan med gott samvete ikväll!
 
Någon mer än jag som förbredder sig lite extra för beachen just nu?! Berätta för mig! Ge mig tips och inspiration!