sandraalgotsson

bara sandra,

ljusblåa dagar!

Kategori:

Oj vilka fina dagar jag haft det senaste! 
 
Min dag började med morgonpromenad med både mamma och syrran, himla mysigt att gå alla tre! Hem och åt en god frukost med hallon, kesella, turkiskyougurt, kanel, honung och solrosfrön. Smakade som en efterätt! Duschade och fixa iordning mig, invigde mitt nya linne som jag köpte igår! Så snyggt! Åkte sedan och hämtade min Carolina och åkte vidare till Borås! Våra munnar gick i ett, blir så när vi inte setts på länge. hade mycket att berätta både jag och hon! 
 
Svängde in på Nellyoutlet som var en stor besvikelse. fula kläder ...Men jag hittade mig en rosa kokbok, dessert så nu tjejer kan jag baka tills ni kommer och hälsar på mig i min lägenhet! Hittade också ett jättesnyggt bäddset i vit/blått randigt. Då blir Daniel glad!  Åkte sedan till knalleland. Har inte vart där på evigheter! Så det var kul, lite kökshanddukar och "tofsar" (Maria Montazami) you know me! Och en inpackning från Kerastase. Har ju fått höra av både Carolina och Sara att detta är hårprodukternas märkes märke! Och måste säga att efter ha testat den nu i kväll måste jag hålla med! Carro fick också köpt hårdvårdsprodukter så tror allt hon är nöjd med! Var 30% på det också! Vilket är toppen då det är svindyrt annars! 
Tog oss en fika på cafe viskan, jag åt en jättegod caesar sallad. Sedan blev vi sugna på efterätt så Carro bjöd mig på en så god polly kladdkaka! Åh smälte i min mun, hennes med för den delen! Gott till tusen!
 
Åkte sedan hemåt. Jag svirade om till träningskläder igen och begav mig till gymmet, först lite rodd i cirka 10 minuter, Cx worx som var svintufft idag! Sedan körde jag spinning i 40 minuter själv i spinningsalen då passet var inställt! Fick testa på att sitta där framme och öva lite på det. För en vacker dag är jag instruktör! :) Var lite häftigt faktiskt! 
 
Nej nu ska jag kolla lite på film innan det är dags att sova! Imorgon väntar Göteborg med mitt hjärta! 
 

hej mysdag!

Kategori:

Jippi! när jag vaknade i morse kände jag mig piggare än på många dagar så himla härligt!

jag gick upp tidigt för att åka till Harrysrean med Maria! Klockan tio i åtta kom hon och vi åkte dit! så mycket folk det var då! Folk var som galna! Haha! Jag med tror jag! Men jag hittade faktiskt några riktigt godingar! En oddmolly långklänning, marinblå med lite spets detaljer! helt ljuvlig kommer bli en riktigt favorit! Ännu en oddmolly tröja, lovely knit! En rosa med knyte fram till! Så himla fin är den! har kollat på den förut och nu är den min! Jippi! och sist men inte minst, ett ursnyggt linne från rare eller hur det nu stavas! Åh är så nöjd med mina dyrgripar!
 
Tessan kom mitt i kaoset också! När jag och Maria väl hade fått betala åkte vi till hemköp och köpte med oss färska frallor, melon, jordgubbar och jucie. Åkte hem till tess satte på kaffe och ägg och dukade ute hos henne! Satt och njöt i solen tillsammans med två av min favorit tjejer! Hur mysigt som helst! :) Det är vardagslyx! Åkte hem vid tolv. följde sedan med mamma och syrran som också de var shoppingsugna! Fick agera deras personal shopper, hjälpte de att hitta en massa fina kläder med! Roligt :) åkte hem och fikade ute i solen, spenderade några timmar där! Härligt att vi får lite sommar iallafall!
 
Sen kände jag att jag var såpass pigg idag att en promenad inte skulle vara fel! Fick med min kära mamma. Så ljuvligt att få svettas igen! Mådde så mycket bättre när jag kom hem! Mormor och Glenn kom och spenderade kvällen med oss! Bäst är dom! :) Mys på högnivå!
 
Åkte faktiskt också en sväng till gymmet! blev bara tvungen att köra igenom kroppen med ett bodypump pass nu när jag kände mig piggare. Dock inte med min normala vikt men med lite lagom för dagsformen! Var helt salig och endorfinerna hoppade runt i mig! Vilken känsla och vad jag saknar det! :) Nej träning är en livstil helt enkelt! för mig är det som att äta eller dricka. Man bara gör det, inga konstigheter! hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon så jag kan köra som vanligt igen!
 
Högtid att gå och lägga sig, har en katt här som gärna vill att jag ska lägga mig jämte honom! :)
Önskar dock att min älskling var här.. Miss you baby!
 

Bild från vår frukost, :) snodde från tess ;)

fortfarande förkyld....

Kategori:

Måste först och främst säga att det är så kul att så många läser och kommenterar! Blir så glad och det gör det ännu lite roligare att fortsätta blogga! Så fortsätt med det så ska jag fortsätta med mitt! har ni frågor så ställ dom gärna!:D
 
har nu jobbat två pass, gick ganska bra. Var dock så himla förkyld! så energin var i botten kan jag säga! Är fortfarande förkyld! Snuvig och lite ont i halsen! Så blir till att vila idag också.. Börjar bli så himla rastlös.. Vill ut och gå, springa, gå på bodypump, spinning, cx och köra stenhårt inne på gymmet! Men jag vågar inte! vill inte att det ska bli ännu värre! Min kropp behöver vila så det är det jag ger den just nu! Hoppas jag blir bättre imorgon så jag kanske kan börja lite lätt! Får lite smått panik över det och är rädd att jag ska tappa allt! har kämpat så hårt så det är så typiskt att man ska bli sjuk också....
så idag blir det ännu en dag i vilans tecken. Det är ju det jag behöver just nu. Men det är mentalt jobbigt att inte få röra på sig!
 
Får glädja mig med att jag ska skriva kontrakt på lägenheten på lördag! Så himla spännande! Sen blir en massa planering och shopping! En hel del som behövs köpas nu till lägenheten! Åh så kul! Är så lycklig över detta! Tänk att jag och Daniel ska få starta vårt liv tillsammans i Göteborg!
 
 

Händelserika dagar!

Kategori:

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande nu över midsommar! men det säger sig nästan självt att man inte hart lika mycket tid att sitta vid datan under en högtid!
 
Tänkte iallafall först tacka alla för en super midsommar! Verkligen toppen! precis såhär en midsommar ska vara! Midsommarstång, midsommarkrans, sill och potatis, lekar, rosevin och en massa snappsar med underbara människor! Tack ännu en gång! En midsommar jag sent ska glömma! Hoppas på en repris nästa år kan jag säga!
 
Minus dock är att jag blev förkyld.. näsan rinner och halsen skaver. Blir ju så när man är ute mitt i natten och det regnar och man kanske inte riktigt är klädd för dåligt väder! Men hoppas jag snart blir bättre! Har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Har träningsabstines och jag kan ju inte ens ta en promenad nu med halsont! det vågar jag inte! Men hoppas jag vaknar imorgon och är frisk som en nötkärna!
 
Och till dagens nyhet!!! Jag och Daniel har blivit med lägenhet! Ja det är sant, en tre i Göteborg! Dock andra hand men superfin och i ett år framöver! Så roligt! Ska skriva kontrakt i helgen och på söndag är den vår! Känns helt galet och helt superbra! Så spännande! Får se när det blir flytt på heltid! men nu är vi på väg iallafall! Heja oss!
 
Nu ska jag äta lite mat, sill och potatis sedan en massa jordgubbar med mamma! Himla gott! Klockan fyra börjar jag jobbet efter en veckas ledighet! Känns helt okej att gå till jobbet!
 


where my heart is!

Kategori:

Åh idag åker jag äntligen till min älskling! Var över en vecka sen jag träffade honom nu! Som jag saknat honom! Han möter upp mig i Göteborg och så åker vi och kollar på en lägenhet innan vi åker hem till honom! Mys på hög nivå! Imorgon jobbar Daniel så jag får försöka roa mig själv! Ska nog inte vara några större problem! Fixa en midsommarkrans är en sak som måste göras!
Imorgon kväll åker vi ännu en gång till Göteborg och kollar en till lägenhet! Hoppas hoppas att någon av dess är bra och att vi får den! Åh vill så gärna ha en lägenhet nu!
 
På fredag åker jag och Daniel upp till Dalsland för att fira midsommar där med massa fina vänner! :)
 
 

Livet leker!

Kategori:

Tisdag idag! Jag och mamma började dagen med ett bodypump pass! tredje passet i rad nu så det kändes! Men kommer ju blir dåligt med träning resten av veckan så får passa på när det kommer ett tillfälle!
Gick iallafall bra men kände att mina bröstmuskler var riktigt trötta så blev att ta av lite vikt där!

Igår träffade jag äntligen alla vårs Theresé! wooho! så mysigt att ha henne hemma igen! Vi gick en härligt morgonpromenad och satte oss sedan på Mc donalds och åt frukost! Första gången jag gjorde det! Men med mysigt sällskap smakar allting bra! Så kul att vi ska fira midsommar ihop också!

Vid lunch tid åkte jag till Kinna och träffade Carolina och Sara! Blev en lunch på skärddan, en räksallad för min del! Mums i magen! Så kul att träffa min vänner! Blir inte så ofta tillfällen men är så mysigt när det väl blir! Åkte sedan hem till Carolina och så klippte hon bort mina slitna toppar! hur bra har inte jag det, när två av mina närmaste kompisar håller på att bli frisörer! Toppen bra! Tack caar!

På kvällen åkte jag till gymmet, jag passade på att riktigt träna slut på mig själv. Blev först bodypump som jag tog det lite lugnare på än vanligt på vissa muskelgrupper, följt av cx worx och sist men inte minst ett super roligt Sh'bam pass! Kan säga att jag var ganska trött i slutet. Inget som man ska göra för ofta, tre pass på rad! Men ibland går det att göra! Åt lite mellanmål i mellan så jag fick lite ny energi! Som sagt blir det lite dåligt med träning i veckan pågrund av midsommar! men nu har jag redan gjort en stor del av veckans träning! Så känns väldigt skönt!

Nu har jag duschat och ska göra iordning mig! Snart åker jag syrran, och mamma till mormor och Glenn och hälsar på! Supermysigt! :D


P.S! Syrran tar form bilder på mig idag, så håll utkik! Kommer i dagarna!
 

allt kan inte passa alla!

Kategori:

Så var träningen för idag avslutat! Gud vad härligt! Vilket grymt bodypump pass jag genomförde! Kände mig grymt stark idag och la på, på nästan alla muskelgrupper! himla kul när man utveckals i sin träning! Har nog min gymträning att tacka för detta! Skönt var det iallafall och så roligt!

Bestämde mig för att prova på bodycombaten som var efter passet. Har ju tränat det innan och tyckte då det var kul.. men idag, ja jag vet inte! Kändes väldigt konstigt och tyckte att det kändes lite löjligt att stå och mota slag mot sig själv! Är nog en grym träning men kände att det inte var något för mig! alla var grymt duktiga men tyckte nästan allt vissa tog det lite väl långt! haha men men jag körde lite mer än halva sen gick jag. Kändes inge bra och då blir det ingen bra träning heller.! allt kan inte passa alla så är det! Men kul att ändå prova på något nytt. Men fortsätter nog med min vanliga träning! :)

Nu har jag duschat av mig och är mätt i magen! Syrran är äntligen hemma! skönt att ha henne på hemmaplan! för att välkomna syrran hem blev det grillad kyckling, scuasch! en stor sallad, tzasiki och färsk potiatis! Så himla mumsigt! och var grymt hungrig efter all träning! Nu blir det snart jordgubbar och grädde och mys i soffan tillsammans med hela familjen! :)


äntligen ledig!

Kategori:

Åh vilken härlig känsla jag gick hem med idag från jobbet! Ledig en hel vecka nu! så jäkla skönt och så välförjänt! Helgen var jobbig att jobba, kände mig inte riktigt iform och för lite sömn i veckan! Men nu är det över! så skönt!

Har nu varit ute och gått med min kära vän Lovisa! Jättekul att träffa henne igen och så skönt att få rensa huvudet med! Över en timme blev det, himla skönt! Har nu ätit en bananpannkaka med jordgubbar och hallon! kesella och lite kanel också! Så himla gott, skulle kunna leva på det nästan!

Nu sitter jag och slö kollar lite tv. Snart är det dags att åka till gymmet och köra ett bodypump pass! Sen kommer jag vara som en ny människa igen! Kanske blir dubbelpass! Får se hur jag känner mig! Just nu känner jag mig lite trött., men det kan självklart ändras!

Ikväll kommer syrran hem från sin studentresa! En vecka har hon vart borta nu, saknar henne lite! :) Ska bli skönt att ha henne hemma igen! Vi ska äta grillat, kyckling och grönsaker, sedan jordgubbar och grädde! Så gott! Längtar till ikväll! haha!

Puss!!

fredag hela veckan lång!

Kategori:

Fredag redan! Vart tar tiden vägen! Helt galet fort går det! Har iallafall varit ledig några dagar! Välbehövligt och jätteskönt! Har tränat en massa, träffat fina vänner och umgåtts med familjen! Precis det jag behövde. Hade gärna träffat min älskade pojkvän med. Men han jobbar och sliter nu men nästa vecka då åker jag till honom! Saknar honom nu!

Igår var ju meningen att jag skulle ha en vilodag. Gav mig själv sovmorgon, sov till nio ungefär. Tog det ganska lugnt sen, låg och läste hela dagen! Men sen blev jag otroligt rastlös så beslöt mig för att ta en härlig powerwalk! En timme blev det. Helt ljuvligt. Behövdes verkligen. Hemma och tog det lite lugnt. Men rastlösheten gav sig inte så jag beslöt mig för att åka och träna bodypump! Och gud vad glad jag blev att jag gjorde det! Nästan fullt pass och en massa energi från de andra deltagarna! Härligt! Så jävla bra pass med!
På kvällen blev det jordgubbar och grädde med mor och far. Hur gott är det inte att de svenska jordgubbarna äntligen har kommit.

Mamma bad mig att hänga med och träna imorse igårkväll.. Hmm jag visste inte riktigt hur jag skulle göra.. jag sov på saken och vaknade utvilad och pigg klockan halv sex imorse! Så jo absolut jag hängde med min kära mamma på den tidiga bodypumpen klockan 06,35! Så gott att ha träningen gjord! Somnade en stund när jag kom hem, nu är jag nyduschad och fräsch, tänke åk till blommigt och prickigt och lite annat smått och gott! Innan jag börjar jobba klockan fyra. Blir jobb till söndag klockan tolv. Så imorgon har jag vilodag. Ser jag faktiskt framemot!

Hoppas ni får en härlig helg mina vänner!

Pepp!

Kategori:

 
Till alla er som precis som jag kämpar! Vi kan behöva lite pepp! Och allt är också sant!!!

nattuggla!

Kategori: Allmänt

Blir ett sent inlägg från mig idag. Sitter just nu i mitt nystädade rum, i min nybäddade säng och så är jag nyduschad! Kan knappast bli bättre! Så himla skönt! Mitt hår har klarat sig på torrshampo några dagar nu men idag så blev det både shampo, balsam och en inpackning! Var välbehövligt!


Min dag började med frukost som idag bestod av filmjölk, banan och kanel och en lite macka med ägg! Ibland blir det inte roligare än så! Men gott var det. Efter det tog jag en promenad i solskenet till gymmet, väl där körde jag ett cx pass med mamma och Mia! :) Jättekul pass! Intensiva 30 minuter! Åkte sedan hem och duscha av mig och gjorde iordning mig. Maria kom och hämta mig, hämtade upp Lisa sedan bar det av till Fritsla! Var en utförsäljning av antikviteter! Hittade en jättefin vit pedistal som jag bara föll för med en gång! 125 kronor! Som hittat! Köpt kan jag säga! Mamma fick se den nu ikväll! Snacka om att hon blev avundsjuk, hon ville köpa den av mig! Men icke! Jag gillar den för mycket! :) ska bli kul att fräscha upp den och så småningom ha den i mitt eget hem! Eller mitt och Daniels hem! Ännu bättre!
Åt sedan en mycket god lunch på Kinna statshotell tillsammans! Torsk och matvete med en stor sallad till! Himmelskt enligt mig!

Hem igen och slappa lite! Kände att jag behövde det och att jag förtjänade det. Men som jag alltid blir så blev jag väldigt rastlös. Satt länge och tänkte om jag skulle träna eller inte! Rastlösheten vann och jag åkte för andra gången idag till gymmet. Tanken var att köra spinning men blev också bodypump! Eller missade axel, mage och utfallslåten på bodypumpen men annars så! Så jag känner att det blev lite för mycket träning idag! Inge bra att träna såhär mycket på en dag. Vet ju det. Vet ju också att det nästan gör mer onytta en nytta! Men idag blev det så. Kände att jag behövde det och att jag orkade det!

Men imorgon har jag mer eller mindre tvingat mig själv att ta en vilodag! Har blivit dåligt med det det sista! Så imorgon blir det vilodag! tror jag iallafall ...
En powerwalk får det nog bli, mest för att komma ut i den underbara luften! :)

Nu ikväll har myst med mor och far. Lite lyxigt att ha dem för sig själv ibland! Fast jag saknar självklart lillsyrran! Men hon har det toppen i Grekland så hon lär inte sakna mig! ;)
Nej nu ska jag kolla på Morden i midsomer! Älskar det programet!

godnatt mina vänner!

image description

Jag i cypern förra sommaren, åh hade gärna haft en resa inplanerad..

well guess today it´s not my day...

Kategori: Allmänt

ÅHH!

Gud vilken dag jag har haft! Som jag tidigare skrev har jag jobbat på tok för mycket den senaste veckan och lägg på ett möte på det så har man en ganska så slut Sandra! Men jag tänkte att lite träning skulle göra mig gott idag så jag åkte till gymmet. Väl där tjatar jag typ håll i huvudet på stackars Josefina som står i receptionen! Tror dock hon tyckte det var lite trevligt och roligt iallafall! Gick sedan in på gymmet i hopp om att jag skulle få nått gjort, kände mig jätte oinspererad, körde lite triceps och biceps.. kändes inte alls nått vidare. Så till receptionen igen och tjata lite till. Byta om till andra träningskläder för att köra spinning, vilket typ inte kan misslyckas! Men joho då idag kan tydligen allt gå snett för mig! Skulle sätta på mig mina spinningskor då jag upptäckte att jag fått med mig en av mina och en av mammas spinningskor! Första tanken var att jaja det går ändå tills jag upptäckte att det var två högerskor......

Var nog helt enkelt inte meningen att jag skulle köra spinning idag, hade väl typ ramlat av cykeln eller nått om jag hade vart med. För att köra spinning i vanliga träningskor gör jag inte! Inte alls samma sak!

MEN! Jag kände att jag på nått sätt måste vända den här dagen, så in i gymmet upp på löpbandet med go jävla:musik i öronen och körde gärnet i 5 km! Slog mitt personbästa! Var färdig på 27:45!!! Så nöjd är jag med det! Äntligen under 30! wooho! Svetten rann och det var så jobbigt men jag gav mig inte! så skönt att avsluta dagen så!
PLUS! Jag köpte med mig hem ett par super snygg Better Bodies tajts! SÅ SNYGGA!


Hmm, tyckte texten var passande idag...




Och här mina super snygga nya byxor!

ganska så trött..

Kategori: Allmänt

Några ledig dagar har jag framför mig! Äntligen! då jag mer eller mindre jobbade varje dag förra veckan! Plus dagen igår! Känner mig ganska så sleten i huvudet kan jag säga! Det hör liksom till när jag jobbat mycket, kommer på köpte! Var på möte idag också och då blir jag ännu mer slut! Men nu är jag som sagt ledig vilket känns helt ljuvligt! Har inte gjort särkilt mycket än, kollat en film och håller nu på att laga litr mat. Kyckling i ungen blir det idag! mumsfilibaba!
Ikväll blir det lite träning för min del! Ett efterlängtat spinningpass! Var över en vecka sen nu och det ska bli så härligt! En rejäl genomkörare! Precis vad jag behöver just nu! Sen får vi se om det blir något mer. Just nu känns det inte så, men brukar i och försig ändra mig när jag väl kommer dit!

Hoppas ni har en fin dag!:)

A good way to start the week!

Kategori: Allmänt

har start denna veckan och måndag på bästa sätt! Genom att springa mig igenom första delen av den! Åkte efter jobbet direkt upp till KSK och sprang 5 km! Så härligt! Pefekt väder att springa i nu också. Så härlig luft! Och det finns inget bättre än att springa i skogen! Personbäsa på blankt 30 minuter! Heja mig nu ska jag under 30 nästa gång så är det bara! Kul när det går framåt!

Har nu ätit frukost och duschat av mig. Ska strax åka till gymmet och köra lite styrka först inne på gymmet, tror det blir lite ben idag faktiskt. Lite utfall, benböj, framsida och baksida lår iallafall! Sen blir det Cx! Nytt pass idag med så ännu bättre! Hoppas det är bra nu!

Som jag lovade förra veckan kommer det att komma upp formbilder snart! Ska ta de nu i dagarna! tycker själv att det ska bli spännande att få det på papper! :)

efter träning ska jag luncha med bästa Carolina! Så längesen nu! You go girl! Klockan fyra ska jag tillbaka till jobbet! Hej hå! Denna lönen kommer bli bra!




Här är iallafall några bilder från ett benpass! Bilderna är minst två veckor gamla men alltid nått:)


Vart tar tiden vägen?!

Kategori: Allmänt

Två år har gått sen jag tog studenten! Vart tar tiden vägen? Njut av livet säger jag! Det går så fort!

ledig lördag

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig dag jag har haft!

Gick av jobbet i förmiddags klockan elva! Åkte sedan direkt till gymmet, körde rygg, bröst lite mer triceps och biceps + lite mage och rygg på core bollen! Sedan unnade jag mig lite solning så härligt!
Efter det har jag haft en mycket härlig dag, tog mig en lång promenad på över en timme i solen så härligt! tappade sedan upp ett bad till mig, med badkula och skum och massa ljus tända. Ansiktsmask och en bra bok! Det kallar jag avslappning på hög nivå! Behövde verkligen det.

Har nu varit och handlat med syrran och pappa och väntar nu på mat! Grillat blir det! Så gott ska det bli. Är super hungrig! Ikväll blir det lite hemma mys, imorgon väntas ju jobb ännu en gång!


Slänger in en bild på mig och syrran får hennes student i torsdag! grattis ännu en gång!
PS! Jag hade på mig min balklänning! Kul att den kom till användning igen! Så fin kände jag mig!

Memories are timeless treasures of the heart..

Kategori: Allmänt

Åh idag när det är så grymt tråkig sommarväder typisk svensk sommar så längtar jag tillbaka till Vitnamn. Min och mitt hjärtats underbara resa! Så himla mysig resa med den jag älskar. Det kryper lite i fingrarna och jag är sugen på att boka en resa. Men icke! Nu är det lägenhet som gäller! Tur att det finns bilder och minnen från mina tidigare resor jag kan plocka fram en dag som denna!

Sjung om studentens lyckliga dar!

Kategori: Allmänt

Tänk att syrran och kusinen tagit studenten! Grattis tjejer!!!!:) så jävla gött! Grymt jobbat! Välkomna till verkligheten!
Firande hela dagen igår två super glada tjejer! På söndag är det två årsen jag själv tog studenten.. Japp man börjar bli gammal helt enkelt! Bara att acceptera!

Idag är nog de flesta studenter ganska slitna efter gårdagen men njut av den här studietiden för den kommer bara en gång! :)

Själv har man sagt hejdå till sitt hjärta, varit på gymmet i två timmar kört igenom bena, axlar lite biceps och triceps + mage! Känns gott! Körde ju föresten det nya bodypump passet igår morse! Så bra var det!!! Åh så glad! Äntligen ett pass i min smak! Jobbigt som bara den! Äntligen kan jag få rejäl träningsvärk efter bodypumpen igen! Woho!

Nu är det dags för jobb för min del!
Puss på alla fina! :)

Nytt träninglinne = ny träningenergi! :)

Kategori: Allmänt


Lite form bilder tänkte jag visa er idag, dock väldigt svårt att ta själv! Bättre bilder kommer nästa vecka tänkte jag! Håll utkik! Unnade mig ett nytt linne med från Better Bodies! Tycker det är riktigt snyggt! :) Ska bli kul att träna i det i veckan! Kul med nya träningskläder! Gör det lite lättare att träna då! La också undan ett par byxor också från better bodies! Nu har jag så jag klarar mig ett tag!



Jag och mamma var och handlade efter bodypumpen! Blev då väldigt sugen på flingor! Så köpte med oss en Special K red berries! Mums var det! åt alltid det när jag var liten! Så förknippade smaken med tidiga mornar när jag liten! Mysigt med minnen! Spännade att smaker och lukter gör att man minns saker ändå! :)

Tränings måndag!

Kategori: Allmänt


Har haft en underbar dag! Först en härlig morgonpromenad! Så himla underbart att börja dagen så! Frukost efteråt och sedan vidare till gymmet! Började köra ryggen, var riktigt skönt att köra igenom den! Behövdes verkligen. Sen körde jag lite bröst också! Inte lika roligt men det måste göras det också. Sedan självklart lite ben träning. Behövs alltid lite extra, benböj och utfall. Lite baksida och framsida! Följt av förmodligen det sista cx worx passet för den koreografin! Det byter nästa vecka. Kul med nya utmaningar! Känner mig stark i kroppen och kosten går bra!

Till lunch gjorde jag en tonfisklasange med squash istället för lasangeplattor! Sparade in en massa kalorier på det! Och gott blev det också!

måndag ännu en gång!

Kategori: Allmänt

Måndag och en ny vecka ligger framför mig! Herregud vad dagarna går fort, känns som dagarna består av måndagar och fredagar! Men verkar vara fler än jag som känner så, så antagligen är det så det ska vara!

Jag mår toppen idag och har redan varit ute på en timmes powerwalk! Älskar den rundan jag går, både hästar, får,lamm och kor och en hel del katter möter jag på vägen! Det är charmen med att bo på landet kan jag säga! Sitter just nu med frukost! Kaffe, äggmacka och en god hallon/kiwi smoothie! Dagen har börjat toppen! 
Ska snart iväg till gymmet, styrketräning och cx worx står på schemat! Blir inte så många pass denna veckan då jag jobbar en massa så blir mycket träning inne på gymmet och promenader och springturer! Härligt det också!
Hoppas ni har en lika fin morgon! Om inte kan jag rekommendera att börja dagen med powerwalk! Då kan inget bli fel !:) Puss på er fina


Om ni har en dålig dag kan ni ju alltid tänka såhär! :)

söndagsmys

Kategori: Allmänt

Oj vad jag har vart dålig på att blogga det senaste! Men har varit hos min älskling och haft det mysigt. Men nu är jag hemma igen, kom hem i eftermiddags. Har haft det jättemysigt hos min älskling! Längtar ännu mer efter att vi ska flytta ihop! Imorgon får vi nog reda på om vi får lägenheten eller inte! Så spännande tycker jag det är!
Ikväll har jag och mamma varit ute och sprungit! 6 km blev det idag, uppe vid hedejärdesjön! Jätteskönt och tyckte det gick hyffsat bra idag! Känner att det blir lättare och lättare ju mer jag springer! Har kollat på film nu ikväll med min  underbara familj! Tänk att på torsdag tar min syster och kusin studenten! Helt galet! Så stora de har blivit. Två årsedan jag tog studenten och idag är det exakt två årsedan jag var på bal! Herregud! Jag börjar bli gammal! Får försöka njuta ännu mer av dagarna som går!
Imorgon ska jag träna och ta tag i mig själv efter helgens onyttigheter! Men ibland måste man få unna sig av livets goda! Nu är det måndag igen och tillbaka till mina vanliga vanor! Ännu har jag inte nått mitt mål!
Sen klockan fyra ska jag till jobbet, jobbar väldigt mycket denna veckan men får tänka på pengarna och bara kämpa på!
Vad ska ni göra i veckan?!:)

Resultat i bilder.

Kategori: Allmänt

image description



Några bilder från gårdagens träningpass på Daniels Gym! Blev Axlar, triceps, biceps och lite ben och rumpa! Utfall och benböj! Härligt! känner att formen börjar komma nu, och resultaten börjar synas mer och mer, men har fortfarande en bra bit kvar! Men kul att ha något att visa upp för er!

Nu är det bara att kämpa vidare för min del!