sandraalgotsson

bara sandra,

lördagsplaner

Kategori: Allmänt

Nu är jag grymt sugen på en shoppingrunda så blir nog till att dra med Daniel på en imorgon ! om inte vädret ändrar sig drastiskt, då blir det sol och bad hela dagen!

fredag = helg!

Kategori: Allmänt

Godförmiddag!

Gud vad skönt att mitt magont är borta nu. Var en väldigt kämpig dag igår och det beror inte bara på magen utan på en väldigt dålig nyhet. Tänker inte skriva om det här för det passar sig inte. Men känner mig väldigt låg nu iallafall.

Positivt är att det är fredag idag och det betyder att efter halv fem är det ledig helg! Behöver verkligen det nu. antigen vid halv sex eller halv sju sitter jag på tåg/buss påväg till Uddevalla. Längtar verkligen tills jag är framme. Ska bara ha en superhelg med Daniel!

Har blivit dåligt med träning denna veckan har verken haft lust eller ork. Nästa vecka blir det hård träning och hård diet. Vill verkligen vara i form lagom till Tunisien. Så nu blir det hårt i en månad framöver. Det ska nog gå fint. Hejdå med min stora last choklad! vet inte hur många gånger jag sagt detta, att jag ska börja ett såkallat "nytt liv" men denna gången är det sant! Iallafall i en månad!

Back to work!


Du gör mig lycklig!

nu är det synd om mig

Kategori: Allmänt

nu vill jag hem. magen är inte mycket bättre och sitter just nu och tycker synd om mig själv. Ska behöva pina mig i en timme och en kvart till. Stackars mig!

Om ungefär en timme och tjugofem minuter ligger jag i min säng med en mysig tröja och kollar vänner. Längtar! och där ska jag stanna resten av dagen om inte magen blir bättre, blir den det kan det bli en sväng till gymmet. men det är ytterst tveksamt.
 Imorgon är det fredag och jag ska åka till min favoritkille! Vi är troligtvist ensamma hemma hos honom och jag ser verkligen framemot en skön och mysig helg. Kan dock bli utgång antligen imorgon eller på lördag just nu har jag ingen lust men får hoppas att lusten kommer. Har aldrig vart ute i Uddevalla så kan va kul att prova på det också! Det är någon såkallad fjordfest där nu så känns illa tvunget att gå ut! Men tror ändå att det kan bli riktigt roligt ! 
                                                        


En bild på mig från fredagens bravader i Göteborg!

magont.

Kategori: Allmänt

Gud vad ont i magen jag har idag! Fattar inte vad det är för något, vill bara krya ner i min sköna stora säng nu och kolla vänner hela dagen. men det går inte eftersom jag måste jobba. Klockan är elva och jag slutar halv fem, känns som en evighet dit. Får hoppas det går fort. får nog bli te istället för kaffe på fikat idag..
Var ju på Ullared igår köpt en resväska som jag kan ha till Tunisien! Kan inte ha den jag hade till Turkiet som är enorm och väger hur mycket som helst. Eftersom jag inte är något vidare bra på att packa måste jag ha en lätt och hyfsat liten väska, packar alltid för mycket. Nu börjar det närma sig iallafall. Längtar så mycket ska bli så skönt att få ha en vecka då bara jag och Daniel existerar så jag kan släppa allt annats som händer här i Sverige. Känner att jag behöver det. Detta året har jag haft fullt upp hela tiden med skola, bal, student och studentresa, kompisar, Daniel, familj och jobb. Behöver lite tid då jag kan koppla av!
 får se om det blir någon träning idag. beror helt på hur magen känner sig. just nu vill jag bara sova!

Det är helt enkelt inte min dag idag!

snabbis

Kategori: Allmänt

nu blir det Ullared efter jobbet med lillasyster evelinne! =) Roligt! Ska köpa lite bra och ha saker till Tunisien och en necesär till Daniel förhoppningsvist! Han äger ju ingen !

Ha det super!

onsdagmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

nu är resan betald kändes ju sådär att betala den första lönedagen men det är det värt. Sitter som vanligt här på jobbet på vårdcentralen i skene, onsdag är det idag har alltså jobbat 2 veckor här och har ungefär 2.5 vecka kvar.Känns helt okej, det går faktiskt ganska snabbt. Minus är dock att solen har börjat titta fram och hade gärna varit ute och gjort solen sällskap. Får sätta mig ute på fika pausen. Har jätte träningsvärk i bena också. Blev både spinning och bodybalans. Sen solade jag igår också eftersom jag inte kan ta vara på soldagarna nu när jag jobbar. Jag lovar att i helgen blir det regn!
 Idag ska jag beställa hem klänningarna jag tjatat om,  vill bara att mamma ska hjälpa mig med storlek så det blir rätt, så får ta fram måttbandet idag!

Vi hörs senare!

Lön!

Kategori: Allmänt

äntligen den efterlängtade lönedagen är här! Gud så skönt! har varit lite fattig det sista så lön är väldigt välkommen. Men lite tråkigt är det att resan måste betalas idag och där går en stor del av lönen, men det är det verkligen värt! känns bara lite tråkigt. Beställde inga kläder igår utan ska göra det idag istället, måste bara kolla storleken ordentligt. vill inte ha för stora eller för små kläder.

Hör och häpna! Igår var jag, Sandra Algotsson ute och sprang och jag tyckte om det?! Det var riktigt härligt och tyckte faktiskt det gick riktigt bra, jag ska inte ljuga jag stanna nån gång men det tycker jag är helt okej. Springer ju aldrig. Har ju kondition men hjärnan lurar mig ibland och säger att jag inte orkar. Ska försöka springa 2 gånger i veckan nu, måste komm i ordentlig form till Tunisien. Det närmar sig nu! Idag är ju resan betalt och då är det inte långt kvar. Längtar tills jag får hem taxfree katalogerna! Behöver en ny parfym! Vet dock inte vilken jag vill ha, något förslag?

idag skiner solen och hade gärna legat på någon strand, men får tänka positivt att jag får en bra lön sen och att jag faktiskt ska utomlands! Men lite surt är det att man inte kan ta vara på det fina vädret. Men man ska inte klaga finns de som inte har jobb och som skulle kunna ge sin högra hand för att få ha ett jobb. Men lite butter får man faktikst vara!

Storlek?

Kategori: Allmänt

Snart hemgång som gäller för denna dagen och när jag kommer hem ska jag beställa hem några klänningar från asos! Vill ha några nya nu när jag ska till tunisien och klänningarna som jag kollat på var hur fina som helst! Får hoppas att storleken stämmer bara. Är lite lurigt att beställa kläder tycker jag utan att prova för storlekarna är så himla olika. hade vart bättre om storlek M alltid var M och inte S eller L ibland. Ilandsproblem men tror det är många som känner igen sig.

Aja annars får jag väl banta lite då det behövs ju alltid ;)

Får börja packa ihop här nu jobbet, sen tar jag cykel hem och sätter mig och beställer!

helgen

Kategori: Allmänt

Godförmiddag!

Har haft en mycket lyckad helg med nära och kära! P!NK konserten var helt super, hade en kanon kväll med syrran och vännerna. Fast måste dock tillägga att P!NK var bättre i Stockholm!

Lördagen var det 20 års fest som också blev en mycket lyckad kväll. 2 senar kvällar innebär en väldigt slapp söndag med älsklingen, blev pizza, godis och film. Låg mer eller mindre i min säng hela dagen. Tur att det regnade hela dagen igår med så att man kunde ligga inne med gott samvete.
Just nu sitter jag på jobbet igen, är bara 3 veckor kvar här nu tiden går fort! Sen blir det till att gå tillbak till personligassisten igen. 
Längtar hur mycket som helst till Tunisien nu, ca 40 dagar kvar. hoppas de går fort!

Sitter och funderar på om jag ska åka med mamma till IKEA idag efter jobbet eller om jag ska stanna hemma och åka och träna, vad tycker ni?

lycka!

Kategori: Allmänt

Idag är det äntligen dags P!NK på Ullevi i Göteborg med syster och bästa vänner! Vet med mig att det kommer bli en grym kväll eftersom jag såg P!NK live i Stockholm i november förra året. Det var grymt då och tror det kommer bli ännu grymmare idag! Sommar och sol, bubbelvin och bästa sällskapet, luktar success! 
 Sitter just nu på jobbet slutar vid ett tiden och bussen går vid två sen är det fullrulle fram till halv fyra tiden i natt. Är redan helt slut så imorgon blir det en lång sovmorgon sen väntas 20 årsfest klockan sex med familjen och Daniel ! helgen är fullspäckad med lycka!  Söndag blir det sängliggande hela dagen med älsklingen jämte mig. Blir nog att hyra film och kanske lite godis med för om jag ska orka jobba hela nästa vecka måste jag vila lite också. Hoppas på regn på söndag så att jag kan ligga inne hela dagen med gott samvete!


                                                      

supermänniskor!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet inget ovanligt nuförtiden. Känns som det är det enda jag gör. Är ganska lugnt nu på mottagningen men när det väl kommer en patient ska det krångla. Har pratat med carolina nu i telefon en stund och jag tror faktiskt att studenten gjorde oss gott för vi har kommit varandra super nära igen och det känns så skönt att ha henne tillbaka ordentligt!
 Idag saknar jag verkligen min älskade pojkvän också tur att han kommer på lördag. Han är världsbäst, hoppas han vet att jag tycker det. Önskar att jag kunde vara en lika bra flickvän men jag försöker !

Det är väldigt jobbigt att sitta här nu, imorse var det regn och rusk och då var det skönt att jobba men nu på eftermiddagen har spruckit upp och solen är framme och det är jättevarmt här inne! Vill bara till havet nu!

Ni är supermänniskor!

Politik?

Kategori: Allmänt

När jag satt och åt frukost i morse hörde jag på radio och nyheterna att politikerna disskuterar om de ska ta bort sommarlovet för högskole och universtiet elever och istället ha en tredje termin. Snälla säg att detta är ett skämt, för jag har ju tänkt att plugga vidare nästa höst, känns dock inte lockande om detta förslag går igenom. Tycker att man är värd att ha lite ledig efter man ha tagit sig igenom ett tungt skolår!

P!NK närmar sig!

Kategori: Allmänt

sitter i min säng och snart snart ringa Daniel och prata om vårt liv tillsammans!
Imorgon är det torsdag och det innebär att det är en dag kvar till P!NK! Ska dit med syster och en massa kompisar och ska bli så himla roligt! Blir nog utgång efteråt för oss som har åldern inne, sorry syrran snart får du hänga med. Var väldigt längesen jag var ute så ser verkligen framemot det. Och det bäst av allt är att nästan alla av mina närmaste vänner ska med! kommer bli flawless!

Tänkte också tillägga att sumban växer mer och mer för varje gång jag provar, fick verkligen in rätt känsla idag. Så jag rekommenderar det starkt men man måste ge det några gånger innan man kan ge sitt betyg på det. Men kommer nog gå nästa vecka också. Min senare del av kvällen spenderades med mamma och pappa som jag knappt träffa nu när jag jobbar hela dagarna och de har semester. Jag och mamma hade hyrt film som vi satt och kollade på, case 39 hete den. En helt okej film, en knepig film precis i min smak!

Tänkte avsluta med att lägga upp lite bilder från gårdagen på mina kära vänninor! ni är super!





Dags att ringa världens bästa kille!

beställning & träning

Kategori: Allmänt

Nu har jag skrivit ner lite oriflame saker som jag ska mamma beställa åt mig när jag kommer hem. Tre timmar kvar tills det är dags att cykla hemåt. Då blir det snabbt ombyte då sumba står på schemat. Ska bli kul, jag vet fortfarande inte vad jag tycker om det än men jag ska ge det nån chans till. Om jag har ork och lust efteråt kan det nog bli bodypump också. Vi får väl se. 
  Jag man kan undra vad jag skulle göra utan min träning, jag skulle inte klara mig länge utan den. Det är jätteviktigt för mig att jag får tid till att träna för det första är det för att man mår så bra under och efter träningspasset sen tycker jag det är väldigt viktigt att ta hand om sin kropp och själ. Speciellt nu på sommaren då man gärna äter en extra glass eller varför inte jordgubbar och grädde! Gud så gott! och det ska man absolut göra men då tycker jag det är extra viktigt att röra på sig.

Ska bli väldigt skönt att träna idag iallafall!

guldkanter

Kategori: Allmänt

Var en mycket trevlig kväll igår hemma hos Emma med både Maria och Theresé! Emmas föräldrar hade en såkallad festival i trädgården och vi grillade och sjöng glatt med till livemusiken. Tog bilder men har dem inte här på datan på jobbet så får lägga in några ikväll.

Och jag har förstått nu att de är de små sakerna i livet som gör livet värt att leva. Gårdagen satt en guldkant på min vardag och guldkanter behöver man.

Gud vad jag längtar tills jag och Daniel ligger på stranden i Tunisien ska bli så underbart. Det är vår första resa ihop och det ska bli helt fantastiskt!


Här är en bild på hotellet!

Walk in Closet

Kategori: Allmänt

gud vad jag vill ha en walk-in-closet! 
 Jag tror faktiskt att jag skulle ha mycket bättre ordning på mina kläder om jag hade en sådan! Men det går inte i nuläget i det rum som jag har. Men någon gång ska jag ha det! vare sig Daniel gillar det eller inte! Har alltid velat haft en och då ska jag ha en också.
Drygt en och en halv timma kvar tills jag slutar och just nu sitter jag och funderar om jag ska åka med Mamma och Pappa till ullared och skippa träningen idag. eller om jag ska vara hemma, åka till Kinna och köpa mig en ny mascara, vilker jag verkligen behöver och träna. Tufft beslut!

En dag ....
  

klänningar

Kategori: Allmänt

För att få tiden att gå lite snabbare här på jobbet sitter jag och kollar på kläder på internet, det dumma är att jag blir så shoppingsugen och något som är värre är att lönen inte kommer fören en vecka. Men när den har kommit blir det nog att klicka hem lite nya skönheter till gaderoben även om mamma blir galen på mig. 
           


Här är en favorit.

drömmar och jobb.

Kategori: Allmänt

Sitter här på jobbet och drömmer mig bort till Tunisien, ska bli helt fantastiskt! Den 4 september åker jag och Daniel, nu har nedräkning börjat förfullt!

Något postivit med att prova på olika jobb och olika arbetstider är att jag har kommit på vad som passar och vad som inte passar mig. Just nu jobbar jag fasta arbetstider, 08.00-16.30 måndag till fredag och det är inget för mig. Jag jobbar heller oregelbundna tider så att jag kan vara ledig några dagar i veckan. Men ska inte sitta och klaga över att jag har jobb eftersom det inte är alla som har det och jag har till och med två stycken!
 
Igår tränade jag bodybalance och det var verkligen behövligt, är så skönt när man känner efter ett träningspass att både kropp och själ mår bra och det gör jag efter bodybalance. Klockan är nu tio och det är många timmar kvar tills klockan är halv fem. Får försöka underhålla mig på bäst sätt här på jobbet, kanske blir ytterliggare ett blogg inlägg lite senare!

Och carolina nu hoppas jag på minst 2 kommentarer annars!

resa!

Kategori: Allmänt

4/9 sitter jag och min älskling på ett plan till tunisien! åh det ska bli så härligt jag längtar!
Ska bara njuta hela veckan och sola och bada. ta igen alla soldagar jag har missat och kommer missa pågrund av jobb. men jag ska inte klaga, är glad att jag har ett jobb så att jag kan åka på denna resan!

Nu är det drygt en halvtimme kvar sen är första arbetsdagen klar för denna veckan. Ska iväg och träna bodybalans sen har blivit väldigt mycket hårdträning det senaste så behöver ha ett lite lugnare pass.

På fredag är det dags för Pink i göteborg med lillasyster och flickorna! Ser jag verkligen framemot, hon var grym i stockholm så jag har höga förväntningar.

På lördag kommer daniel igen och då är det 20 årskalas som gäller för min älskade barndomsvän Nathalie, ska bli riktigt roligt! tror det kommer bli en mycket lyckad helg!

Daniel Rickard Bäckström du är mitt liv!

Jobb?

Kategori: Allmänt

Har hemsk träningsvärk i bena efter både bodypump och spinning idag. Men det var riktigt skönt.
Blev också lunch och en massa prat med Maria och Carolina idag, riktigt mysigt. jag njuter varje gång jag kan trädda någon av mina underbara vänner, är ju så svårt när vi är arbetande kvinnor allihopa.
 Gick av ett arbetspass som var 24 timmar imorse och imorgon börjar jag på vårdcentralen i fyra och en halv vecka. hoppas veckorna går fort!

Har också haft en super vecka hos världens bästa pojkvän, är så underbart att vara tillsammans med honom!
 Och jag önskar dig all lycka till imorgon! ska hålla alla tummar jag har.

Nu är det snart dags att sova eftersom jobb väntar imorgon...
usch känns lite sådär att jobba så mycket som jag gör, hinner ju knappt njuta av sommaren, inte allt för kul att bli vuxen trots allt.

insperation

Kategori: Allmänt

min kära vän theresé sa precis att hon skrev i sin blogg och då tänkte jag, ja varför inte är ju dryga halvåret sen jag skrev här så det kan bli spännande.

Nu har man tagit studenten och står med ena foten i vuxenvärlden, men jag känner mig inte ett dugg vuxnare, okej jag har ett jobb men det är nog den största skillnaden. Jag har tur att ha ett jobb som jag faktiskt tycker om. Att jobba som personlig assistent passar mig utmärkt.
Nu är det snart dags för sängen är helt slut pågrund av jobb och ett hemskt svettigt spinningpass då det inte fanns några fläktar i spinningsalen, dåligt! tänkte kolla klart på filmen farsan som faktiskt är riktigt rolig!
Imorgon blir det lite brunch med maria och theresé sen vidare mot uddevalla! Skönt att vara ledig i en vecka nu, får hoppas på fint väder någon dag åtminstonde!
Nu får vi se om jag fortsätter med bloggandet men det vara roligt att skriva detta inlägget iallafall!(:

Godnatt alla som jag känner !