sandraalgotsson

bara sandra,

Lite motivation !!

Kategori:

Åh vilken härlig start på morgonen jag haft! Blev ett bodypump pass med mamma och syrran! Så jäkla härligt att väcka kroppen på ett sånt brutlat sätt! Nu känns det att jag lever! och söndagens benträning med syrran gjorde sig verkligen påmind idag! Men det är skönt! jag älskar träningsvärk, det är  ju ett bevis på att man gjort något bra anser jag! Imorgon hoppas jag på ytterligare lite träningsvärk!
Känner att jag kommit in mitt härliga flow igen! Träningen går bra och jag längtar efter den! Har varit lite smått osugen ett tag. Men nu är jag fit for fight igen!
 

Jag tycker det är helt okej att ha en neråtgående period ibland, för huvudsaken är att man hittar tillbaka! man kan aldrig vara på topp om man aldrig varit på botten! Så är det faktiskt! Nu känner jag att jag är påväg uppåt igen! Så härligt!
 
Några i min omgivning har frågat hur jag lyckas hålla uppe min motivation till att träna så som jag gör! Det är ganska enkelt egentligen, det gäller att ha bestämt sig en gång för alla! Man ska veta att det inte finns några genvägar till sin drömkropp. Ingenting är tyvärr gratis! Det krävs hårt arbete!
Men det viktigtaste av allt är att ha roligt! Att hitta en träningsform som passar än själv! vare sig det är gym, fotboll, simnining eller powerwalk! Eller varför inte lite av varje? Du kommer inte göra nått bra träningspass om du inte har kul! ett bra sätt att sätta igång är att ha en träningskompis som puschar en! Annars är det lätt att fuska och kanske till och med skippa träningen! Men har du någon som skriker på dig och berömmer dig när du har gjort nått bra är det lättare att gå dit också! Sätt upp ett mål för dig själv! Om det så är att gå ner eller upp i vikt. få mer muskler, få synligare muskler så är det viktigt att ha ett mål att sträva efter! Men ha gärna lite delmål!
T.ex. om du vill gå ner 20 kg. ja redan nu blir du rädd att misslyckas, 20 kg?! det går aldrig!  Men om du delar upp det. Som t.ex. att gå ner 2 kg på en månad. Då blir det inte lika mycket på en gång! Och när du väl har gått ner de 2 kg så kommer det känns så roligt så du blir ännu mer motiverard till att fortsätta. Helt plötsligt har du nått ditt stora mål som var 20 kg! jag lovar dig! Ingenting är omöjligt bara du vill det tillräckligt mycket!
Och bli inte helt förstörd om du har en dålig dag eller två. Så är det för alla! Man måste få ha det!
sen är också kosten en viktigt del av det hela! Man brukar säga att det 70-80 % kosten och 20-30 % träning! Ät bra näringsrik mat som är bra för dig! Strunta i socker, vitt mjöl och snabb kolhydrater! se till att få i dig mycket protein och bra fetter! :D

Till sist!  Why do we fall? - So we can learn to pick ourselves up!

Älskar det citatet! det är så sant! :) Hoppas ni fått lite motivation och insperation! :D
 



 
 

semestern är slut ...

Kategori:

Godmorgon! precis hemkommen från en tidig morgonpromenad med mamma! Upp innan halv sju idag. Ja semestern tar slut idag så nu finns det inga undanflykter längre! får hitta tid till träningen där den finns. Börjar halv nio idag. Så om dryga tre kvarten, slutar inte förens imorgon så fanns inga andra alternativ än att kliva upp och ge sig ut i 40 minuter! Väldigt härligt vädert ute också, lite regn och friskt i luften! jag gillart!

Som sagt är semestern slut och det är dags att skärpa till sig igen! Träningen har funkat fint denna semestern, hade dock velat springa mer men tiden fanns inte till. Det som jag däremot har släppt på lite är min kosthållning. Har blivit mer bröd, vin, snacks, dessert och självklart smågodis. min stora fiende! Men ibland måste man få unna sig lite extra av livets goda! Men nu är semestern slut så nu är det dags att ta tillbaka mina gamla kostvanor igen! Inga mer undanflykter! :D
 
Får hålla mig till att ta något gott en dag i veckan. nått glas vin eller en bit choklad! :) Lite gott för själen måste man få också!
 
Nej nu får jag skynda mig snart dags för första jobbdagen efter semestern, så taggad....
 
berätta för mig hur det går för er där ute som kämpar?!:D
 

sol sol jättesköna sol!

Kategori:

Yes ännu en sommardag! och denna dagen ska jag ta vara på! har kört bodypump nu på morgonen med mamma och nu ska vi strax iväg till varberg för att sola och njuta hela dagen. en härlig bok får följa med! Gud vad härligt det ska bli! äntligen lite sommar! :) Hoppas den är här för att stanna! :)
 
Ska bara göra ett stop på shell och hämta ut ett paket till mig! En mulberry väska! :):) ingen är gladare än jag idag! hoppas verkligen den är lika fin som bilden visade!
 
nej nu ska jag ut i solen och njuta! gör det samma ni med :D

Motivation tack!

Kategori:


Kände att jag själv var i behov att motivation!
Så att jag fortsätter kampen mot mitt mål! :)
 
Vi är några stycken där ute som kämpar!
Keep up the good work!

vår fina lägenhet!

Kategori:

Nu är det spännande! Sitter just nu och bloggar från min och Daniels lägenhet! Första blogginlägget härifrån. Känns vuxet på något sätt.
 
Vi har iallafall varit här sen i måndags. Och nu börjar det verkligen likna något. Alla rum är färdig målade, blev så snyggt och fräscht! Vit såklart! Finrummet är så gott som klart. Lite tavler, gardiner och småplock som är kvar. Vitrinskåpen är på plats och fyllda med massa fina glas. Ska ta hit mina finserviser nästa gång så ska de få äran att vara där i! Gästsängen är på plats och skrivbordet med datan på också. De flesta av mina och Daniels kläder hänger styrkna och fina i gaderboerna. Vinterskor och jackorna är här! Frysen är fylld med mina blåbär och hallon! Ja nu kan vi mer eller mindre flytta in. Dock är vårt sovrum inte klart. Ska städas och hängas upp gardiner och möblerna ska komma! Tar vi nog nästa gång! Men gud så fint detär och det kommer bli. Om man bortser från alla flyttlådor och sånt. Men det hör ju till när man håller på att flytta in!
Har också provat på gymmet här, fyskien heter det. Ett enormt gym! Var dock bara inne i själva gymmet igår men det var ju bra! Nu gäller det att passen och instruktörerna håller måttet! :)
 
Nu ska vi snart äta lite lunch och småpyssla med det vi kan göra innan det är dags att åka hem till Skene igen!
Men jag känner redan nu att här kommer vi stormtrivas! :)
 
 

fina dagar i skogen!

Kategori:

Härlig dag jag har haft idag! Fem timmar i blåbärsskogen med mor och far! Fika och mys tillsammans med dem. Och 10 liter blåbär rikare! Ska bli gott att fylla frysen i lägenheten med skogens läckerheter! Himla gott!Ska snart avnjuta lite blåbärspaj som mamma bakat. För ett par årsen plockade mamma så mycket blåbär så vi andra blev trötta på blåbärspaj?! då har man ätit en hel del av det! Men idag ska det bli mumsfilibbaba! 
 
Har också varit en sväng på gymmet. Bodypumpass! Så jäkla gött var det idag. Kände mig stark! Trots att mina ben var lite möra efter timmarna i skogen! Meningen var att gå på ett spinningpass efteråt, men det blev tyvärr inställt! Men jag tog med mig ett par skivor upp till spinningsalen och körde en timmas spinning själv! Jäklar vad kämpigt det var men så härligt nu efteråt helt slut i hela kroppen! Precis en sån genomkörare jag behövde! Formen ska toppas nu. Nu är semestern slut! Har haft en vecka nu som jag fått unna mig lite extra på. Firat lite semester helt enkelt! Men nu får det vara bra! :) känns ändå väldigt skönt att återgå till mina fina vanor!

Imorgon ska jag och Daniel till lägenheten igen! Fixas och donas ska det göras. Målas färdigt och få in ännu mer möbler! Roligt snart är det dags att flytta in för vår del! Spännande!
 
 
Min dag i bilder!
 
 
 

frossa i bär!

Kategori:

Ännu några dagar har gått sen jag skrev här sist! Tiden går så fort så vill inte spendera mycket tid av den framför datorn! Igår var jag och mamma iväg på Fritsla tyglager, där köpte jag gardiner till vardagsrummet som kommer bli så fint, en stor fin begie pläd med vita stjärnor på till soffan, tyg till kökstolarna och en kaffebruk! 1200 kronor gick kalaset på men det får det allt vara värt! Kommer bli superfint när det är klart! ska till lägenheten på måndag igen och fixa till den ännu mer. Snart är den inflyttningsklar! Började ju måla mina kökstolar igår med vilket jag också har gjort idag! Fina vita blir dem!
 
Igår kväll kom Maria över till mig för lite mat och grill hos min familj. Lite rosevin på det också! Så himla mysigt att sitta med bästis och bara ha det härligt! Njuta av livet! Mormor och Glenn var också på besök, alltid mysigt! De hjälpte mig att klä om mina dynor till kökstolarna! tackar ödmjukast då jag själv inte är så där jätteduktig på sånt där! Kort och gott hade jag iallafall en toppen kväll!
 
Idag började jag, mamma och pappa morgonen med en powerwalk! Så skönt! Kändes dock i mina ben, träningen har åter igen fått sig en törn denna veckan! Åh så jobbigt är det men så mycket annat som måste göras och som går före. Iform har ju värdelösa öppetider med så det gör ju inte saken bättre. Idag var det till och med stängt. Dåligt .. men men imorgon blir det dubbelpass! wooho!
 
Målade sedan mina stolar en andra gång! Blir riktigt fina:D Sen åkte jag och mor till hennes hemliga blåbärställe och herregud vad blåbär det fanns! 6 Liter ungefär plockade vi ihop, ska snart dit igen och plocka ännu mer! Några få kantareller fick också åka med hem. Väl hemma gick vi ner en bit bort och plocka 6 liter hallon också! Lika bra att fortsätta när man ändå håller på! Så nu har jag en massa bär i frysen som ska med mig till lägenheten! Äter ju bär jämt så himla gott! :) Nu blir det ännu godare eftersom jag själv har plockade dem och att de är ekologiskt! :) Mums! Plockade liten vinbär i trädgråden med som ska avnjutas imorgon till frukost! Längtar redan!

Jag, mamma och pappa mumsade i oss en hel del hallon och blåbär nu till tv:n också! lite grädde och kanel på det. Är nog bland det godaste jag vet iallafall! :)
 
Nej högtid att sova! Godnatt alla vackra vänner!
 

handyman!

Kategori:

Hej alla fina!
 
Bloggen har blivit lite lidande igen! Tycker nästan synd om den! Men nu kände jag att det var dags att slänga in ett litet inlägg!
Är just nu hemma i Skene! Har tillbringat de senaste två dygnen i lägenheten i Göteborg! Och oj vad vi har kommit långt! Shit nu är den snart inflyttningsklar! och jag har verkligen världens bästa pojkvän som är händigare än vad jag trott! Herregud! Ena stunden målar han och nästa sätter han ihop möbler eller hänger upp lampor! Bäst är han! Lägenheten blir bara finare och finare för varje grej som kommer på plats! Soffbord, tvbord, fåtölj är på plats! Nästa vecka kommer soffan! Badrum och kök är så gott som klara! bara matsalsmöbler som ska in i köket! Det lilla rummet som kommer bli plugg/gästrum är snart färdigmålat! I veckan ska jag köpa gardiner och dukar! Shit nu är det verkligen på riktigt! Så kul ska det bli att flytta in! :)
 
Men nu är jag hemma i Skene som sagt och ska vara det de närmaste dagarna! så hör av er om ni vill ses vänner!
Har precis duschat av mig och ska göra iordning mig lite! Känner mig dock väldigt trött och sliten i kroppen efter att has sovit på golvet i två nätter! Kommer sova som en prinsessa i natt i min säng!
 
Ska iallafall snart till gymmet och träna! Gud vad ljuvligt det kommer bli! Nu är det stenhårt som gäller! Inga undanflykter! :)
 

powerwalk!

Kategori:

Startade min första semsterdag med en härlig powerwalk med Freja innan frukost! :) Var jätteskönt ute, saknar dock sommarvärmen! När ska den komma?! Hoppas verkligen jag får åtminstonde någon fin dag nu på semestern!

Är mätt i magen nu iallafall och är nyduschad! Håller på att packa bilen full med diverse saker som ska till lägenheten! Jag och Daniel ska sova där i natt! Spännande! Första natten där för min del! Känns lite pirrigt! Ska dock greja en hel del innan det är dags att sova. Det lilla rummet ska målas, möbler ska sättas ihop, tavlor och lampor ska upp. Kaffekoppar ska diska och ställas iordning. Det ska dammsugas och våtstädas! Byta duschdraperi m.m! Herregud vi har att göra idag! Men roligt är det :)
 
Nej nu får jag fixa iordning mig lite. Ska försöka komma iväg i någorlunda tid iallafall! Vad har ni för er idag?!:)
 

Frejsan!

semester!

Kategori:



Nu har jag äntligen semester! två härliga veckor! Hur härligt ska inte det bli då! :D:
 
Imorgon åker jag och Daniel till lägenheten och försöka få iordning så mycket som möjligt! :D Åh ska bli så kul att flytta in dit snart!
Ikväll blir det träning för mig! Bodypump och spinning! Så jäkla gött ska det bli!
 
 

ni peppar mig!

Kategori:

Oj vad roligt med sån fin respons från er! :D var lite nervös att lägga ut bilderna om jag ska vara ärlig! Men känns så mycket bättre nu när ni stöttar mig i det här! Så ett stort tack till er ! :D
 
Nu är det fredag igen, veckorna går fortare och fortare tycker jag! har iallafall jobbat tills idag, har hunnit med en sväng på gymmet! Dock inte iform utan corpus! ja iform hade ju inte öppet.. Så fick prova ett annat gym vilket är kul! Lite nya maskiner jag inte testat på innan! en liten utmaning! Fokuserade iallafall min träning på rygg,bröst och mage! plus lite ben och axlar! Så nu känner jag mig trött och nöjd i kroppen!
Har ätit lite mellanmål och håller på att göra iordning mig! Ska strax åka till Kinna och möta upp Carolina för en lunch! Mysigt! Börjar jobba klockan fyra igen och jobbar sedan till söndag klockan 12 sen väntar två härliga semesterveckor! Wooohoo! Så gott:D

Kommer tillbringa mycket av min semester i min lägenhet! Målet är att bli klara någon gång i nästa vecka! Så nu gäller det att ligga i! har ju varit på både Ikea och Gekås och köpt en massa fina grejer! Åh ska bli så roligt att fixa och trixa i lägenheten! Kommer bli så fint!
 
Nej nu får jag skynda mig! Carro väntar :D
 

formcheck!

Kategori:








Okej mina fina vänner där ute. här kommer en formcheck! den första bilden är tagen för cirkus 3 månader sen och de två andra är tagna i tisdags! Det är ungefär 5 kg minskning i vikt imellan bilderna och jag tycker ändå mig kunna se en viss skillnad på kroppen också! Är nöjd med resultatet men är långt ifrån mitt mål än! 
Men det kommer tidsnog! Jag ger inte upp nu! 
Hoppas ni tycker det är kul att följa med på min lilla resa! Det kommer komma ännu mer bilder om en månad kanske! då ska det verkligen vara skillnad! 
 
 

tisdagen är igång!

Kategori:

Godmorgon i regnet! ja det är väl detta sommarvädret vi har att vänta oss denna sommaren också tyvärr..
 
Men men jag är ledig vilket känns helt ljuvligt efter allt jobb de senaste dagarna! Men ingen rast och ingen ro här inte! har sparkat igång denna tisdagen med ett bodypump pass med mamma och syster! Himla härligt! Älskar det passet! Nu har jag gjort iordning mig och ska snart sätta mig i bilen och åka till göteborg! ska hämta upp Daniel på centralen, hoppasn jag hittar dit bara! Håll tummarna för mig! Sen åker vi vidare mot Ikea där vi kommer spendera dagen! Köpa en massa möbler förhoppningsvis och lite annat smått och gott som behövs till vår fina lägenhet!
 
Syrran har idag tagit formbilder på mig! Så titta in ikväll eller imorgon så ska det finnas före och efter bilder! Har kommit en bra bit påvägen men icke klar än! :)
 
Puss på er!
 

några lediga timmar.

Kategori:

Åh gud vad jag mår bra just nu! Kroppen är helt slut efter dagens träning. Känns så där helt ljuvligt i kroppen som det ofta göra efter jag har tränat. Blev ben och axlar mest idag. Lite mage också! Träffade en massa härliga människor på gymmet så blev mycket prat också! Men det är viktigt det med! Hoppas på lite träningsvärk imorgon iallafall! Har iallafall träningvärk i ryggen efter allt flyttstädadnde och målning! Tog mig också en härlig löptur nu i kvällsolen. Inte fel kan jag säga!
Ska snart iväg till jobbet igen. :) Sen är jag kvar där till tisdag morgon. Då blir det bodypump, frukost med mina tjejer och Ikea med min älskling. Känns som det kommer bli en fin dag!
 
Lämna gärna en liten kommentar om ni vill! ::) Alltid kul med lite feedback !
 
puss!
 
 

våran fina lägenhet!

Kategori:

Oj här ekade det tomt! Men precis som jag skrev i ett tidigare inlägg kommer bloggen bli lite lidande nu.. Jättetråkigt men hinner inte riktigt med den! Men nu tänkte jag iallafall ägna några få minuter på den!
 
Var i lägenheten både i fredags och i lördags och det börjar hända grejer! Hela köket är klart. Städat och skurat! alla mina glas och tallrikar är på plats för tillfället! Är supernöjd med köket! är så fint! Sen så målade pappan, Glenn och Daniel i vårt sovrum igår. Det är också färdigt. Storarummet målar Daniel klart idag! Åh nu börjar det hända grejer! Vi har det lilla rummet kvar att måla. Kan dock inte göra det förens deras möbler är borta. Ska också städa alla golv och i badrummet. Sen är det mer eller mindre klart att flytta in! Herregud vad konstigt det känns! I veckan väntar Ikea och Ullared iallafall!
 
Idag kan jag inte göra något i lägenheten.. Jag jobbar nämligen. börjar nu klockan tolv och går inte av förens tisdag morgon! Snacka om långt pass! Men det ska gå bra! Jobbar en vecka till sen har jag två veckor semester! Som troligtvis kommer tillbringas i lägenheten en hel del! :)
 
Nej nu får jag åka! :) Hoppas allt är bra med er! Bilder på lägenheten kommer tids nog!
 

onsdag i all ära.

Kategori:

ännu en härlig dag har gått!
 
Började dagen på jobbet, åkte hem och tog på mig träningskorna! Sprang en runda på lite mer än 3 km. Lagom innan frukost! gick riktigt bra! frukost med syster!
har solat och haft det skönt. Läst en bra bok och njutit av värmen som äntligen har kommit. Har också varit på gymmet. Körde ett svettigt bodypump pass. Var sjukt varmt i salen! Efter det var det dags för spinning! Åh vad jag saknat det! Var verkligen välbehövligt och ett bra pass. :) Super nöjd med dagen. Var ganska så trött efteråt men så skönt! Imorgon är det en ny dag! Bodypump med syrran och mamma på morgonen. Sen får vi se vad förmiddagen har att bjuda på. Eftermiddagen är det jobb för min del!
 

Hittat tillbaka till mina fantastiska vanor!

Kategori:

nu har jag äntligen kommit tillbaka till mina härligt vanor! Kosten sitter och träningen är åter prioriterad vilket känns superbra! Sprang ju som sagt igår och det gick riktigt riktigt bra! Nu idag har jag kört bodypump med min vanlig vikt! Vilket verkligen kändes i kroppen, men jag vägrar ta av vikt! Bara att kämpa lite extra nu. Maten har bestått av bananpannkaka med frukt och kesella. Bär med kesella och skyr än så länge! Nu blir det snart sill och färskpotatis! Ska hinna med en liten promenad innan jobbet klockan tre med! 
Sitter just nu och kollar på proteinpulver! tror jag ska ta hjälp av Daniel, detta är mer hans område! :) Imorgon är jag ledig. Då blir det en massa träning! Kanske träffa en fin vän och njuta! Kan hoppas att solen vill visa sig lite mer också! har ju inte ens badat i år än! Dåligt med sommarvärme tycker jag.. 
 
Hur går det för er där ute som kämpar med sommarformen?!:D
 
 
 

Lägenhet update!

Kategori:

Har haft några riktigt intensiva dagar! De där med att flytta är inte bra roligt och det är jobbigt!
 
Har iallafall börjat städa i lägenheten, fönsternaloch badrummet. I helgen ska vi måla om. Vita väggar! behövs eftersom de var lite slitna! Deras möbler ska flyttas, skåpen ska städas. Ska börja lasta in mina glas och tallrikar som jag hade med mig idag. Det ska bli riktigt roligt! Äntligen få användning av allt jag samlat på mig under åren. Men det tar tid, jag är lite otålig. ska försöka bli bättre. :) I helgen ska iallafall vi börja måla. Känns bra. Får hoppas vi får undan deras möbler snabbt med så att vi kan börja lasta in våra möbler.
 
Nästa vecka blir det nog en tripp till Ikea och Ullared. Mio ska vi också till! En hel del som behövs köpas! Åh längtar tills vi är klara! Kommer bli så toppen fint! jag och min sambo! Nu känner jag mig verkligen vuxen.
 
nej blev ett litet inlägg iallafall. Lite update på hur det går för oss!
 
Formbilderna jag skrivt om, förlåt förlåt! Men de kommer snart. Träningen har tyvärr fått lida lite i helgen plus att jag var sjuk större delen av förra veckan! Men idag var jag iallafall ute och sprang i 25 minuter. Blev nog några kilometer iallafall och det gick riktigt bra! Imorgon ska jag köra bodypump och springa! Kosten ska skärpas till igen! Så om nån vecka kommer det nog formbilder! Ni får ha tålamod med mig nu! Är så mycket annat! Bloggen kommer nog bli ännu mer lidande än vad den redan är !

Upptagen kvinna är jag just nu!
 
Godnatt alla fina!:)
Sambos!